موضوعها: 0
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2014-10-08 ساعت 07:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-15 ساعت 09:37 توسط شهلا 1346.)
Beaverton نیم ساعت با بورتلند فاصله داره منطقه خوبی هست و بیشتر ایرانیها اونجا زندگی میکنند اگر قسط تحصیل دارید کنار دانشگاه و اگر قسط کار تو فروشگاهها را دارید نزدیک مال اتاق بگیرید و سعی کنید اگر تنها هستید حتما اتاق بگیرید تا مجبور نباشید مدت طولانی جایی باشید که با محل کارتون فاصله داره . یا دیبازیتون از بین بره . خونه ها طرف ونکور ارزنتر هست یک منطقه هم بنام گرشام هست که خونه ها ارزونه ولی منطقه خوبی نیست . نه نامن باشه منطقه سیاهها و مکزیک ها هست مثل بایین شهر خودمون .
همسر من مدتی تو یک بارگینک مرکز شهر بورتلند کار میکرد و شب دیر میامد از مکس که بیاده مشد سی دقیقه بیاده روی میکرد چون انموقع اتوبوس نبود و تو این مدت نا امنی ندید . مرکز شهر شلوغ تر از حومه بورتلند هست ولی بیشتر رنگ زندگی توش دیده میشه. مثلا میشه ساعت ده شب بیای بیرون و رستوران یا باری ببینی که باز باشه و رفت و امدی باشه ولی حومه شهر فکر نکنم کسی هشت شب تو خیابان باشه . نه اینکه نامن باشه فقط خلوته .
با اینکه خانه بدوشان مرکز شهر بیشتر هستند ولی مشکلی برای کسی بوجود نمی اورند .
کلا من تا بحال هیچ مورد مشکوک و نا امنی چه زمانی که مرکز شهر زندگی میکردیم چه الان که بیورتون هستیم ندیدم .
تایگرد و توالتین و هلیزبرو هم مناطقی هستند که کرایه خونه کمتر هست وکار تو کارخانه بیشتر .
البته کارای تو کارخانه مناسب سنین بالا نیست اغلب روزی 12 ساعت کار و در شیفت شب هست یک هفته سه روز کار و یک هفته چهار روز کار که میشه همون 160 ساعت ولی شبکار بودن با این ساعت کاری زیاد آسون نیست .
من کار بارگینک را به سنین بالا بیشنهاد میکنم چون نه سخته و نه زمان طولانی باید کار کنید و اینکه میشه بین کار استراحت هم کرد .
بعضی تو کیسوک هستند که میگن casherو بعضی ماشین را از مشتری تحویل میگیرند و بارک میکنند و وقتی مشتری برمیگرده ماشین را از بارگینگ در میارند و تحویل میدند که اینا علاوه بر حقوق انعام هم میگیرند و بعضی چک میکنند اگر تایم تیکت تمام شده باشه ماشین را جریمه میکنند که میگن valet attended هر نیم ساعت یک دوری تو بارگینک میزنند و جریمه مینویسند . بارگینگ ها تابستان استخدام بیشتری دارند .و تنها مشکل اینه که بیشتر از 38 ساعت کار نمیدن تا کارمندشون فول تایم نشه و مزایا بهش تعلق نگیره البته بعضی جاها فول تایم هم میکنن مثلا بارکینگ بیمارستان .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
در جواب بهجت عزیز هم باید عرض کنم قیمت بلیط برای دو نفرمون شد 7.150.000 تومان.
[/quote]
بلیط دو طرفه گرفتید یا یک طرفه ؟ از کدام سایت ؟ از کدام شهر ایران ؟
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
شهلا خانم گرامی ممنون از اطلاعات مفیدتون کرایه یک اتاق تو بیورتون چقدره و حقوق همان 9و نیم دلاره؟ و آیا در بیورتون با اتوبوس میشه رفت و آمد کرد؟بازهم ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-08 ساعت 08:05)شهلا 1346 نوشته: در جواب بهجت عزیز هم باید عرض کنم قیمت بلیط برای دو نفرمون شد 7.150.000 تومان.
بلیط دو طرفه گرفتید یا یک طرفه ؟ از کدام سایت ؟ از کدام شهر ایران ؟
[/quote]
شهلا خانم ممنونم از اطلاعات مفیدتون. ما بلیطمون رو یک طرفه از لوفتهانزا گرفتیم. از تهران به فرانکفورت و از اونجا به سیاتل. از سیاتل هم با آلاسکا ایرلاین به پورتلند.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-08 ساعت 20:40)sayeh_m نوشته: (2014-09-16 ساعت 12:16)hadi472 نوشته: سلام. کمی اطلاعات میخواستم در مورد مهمترین شهرهای ایالت اورگان (به جز پرتلند) از نظر کار و هزینه. البته خودم یه تحقیقاتی کردم توی اینترنت اما تجربه ی دوستانی که اونجا زندگی میکنند قطعا مهمتر خواهد بود. سپاس.
سلام
نمیدونم چرا این پست شما رو تا حالا ندیده بودم !فکر کنم اون موقع چند روز سایت قطع شده بود و بعدش هم من اینجا رو چک نکردم !به هر حال بابت تاخیر ببخشید
یکی از مهمترین شهرهای اورگان بعد از پرتلند salem هستش . در موردش زیاد نمیدونم فقط میدونم که تا پرتلند یکساعت فاصله داره . خونه خیلی ارزونه . کار هم هست . یکی از دوستانم به تازگی اونجا خونه خریده ولی از محل کارش 40 دقیقه فاصله داره و یکی دیگه از دوستان هم محل کارش اونجاست و خونه اش تو حومه
نظرات خیلی متفاوته و خودتون باید جمع بندی کنید . مثلا" شهلا نوشته که تو حومه ساعت 8 شب به بعد نمیشه بیایی بیرون در صورتیکه من فکر میکنم تو پرتلند نمیشه بیایی بیرون . من تو حومه زندگی میکنم و ساعت 11 شب کلی آدم میبینی که دارن راه میرن و خودمم صد بار ساعت 10 شب رفتم بیرون !ولی دوبار شب از داون تاون گذشتم , حالا ممکنه امن هم باشه , ولی قیافه اون ادمهایی که شب اونجا دیدم کلا" ترس آور بود!
بیورتن هم که قبلا" گفتم محله ایرانی ها و عربهاست !
west linn و Lake oswego هم از شهرهای لوکس اورگانه . وست لین دومین شهر امن ایالت اورگان هستش البته نمیدونم اولیش کدومه ولی توی وست لین شما هر موقع از شب و هر کجا که خونه بگیری امنه . محله بالا شهر و پایین شهر هم نداره . فقط ایراد این دو تاشهر اینه که کمی گرونه .کلا" محله ثروتمندهاست من به یه تازه مهاجر پیشنهاد نمیکنم که تو این دو تا شهر خونه بگیره ولی بعد از پیدا کردن کار و ثابت شدن , زیاد هم بد نیست که ادم یک کم پول بیشتر بده ولی تو جای خوب زندگی کنه .
tualatin . Milwaukie , happy vally و چند شهر دیگه هم شهرهای حومه محسوب میشن ولی زیاد گرون نیستن .
ممنونم خانم سایه. همونطور که فرمودید در نهایت باید خودمون به نتیجه برسیم، اما خوب جمع آوری اطلاعات قبل از اومدن به اونجا کمک میکنه که زودتر تصمیم گیری کنیم. باز هم ممنونم
201435xx / Portland(OR)
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
ممنون ازخانم شهلا و سایه عزیز به امید روزهای بهتر
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. کسی هست که راجع به شهر کوروالیس بتونه به من کمک کنه؟ مثلا اینکه فاصلش تا پورتلند چقدره؟ اجاره یه اتاق ماهی چقدر میشه و ....
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
میخواستم در مورد حقوق یه چیزی بنویسم . وقتی صحبت از کار در کارخونه میشه , فقط به معنای جابجایی کالا نیست . مثلا" یه پالیش کار در کارخونه بین ساعتی 12 تا 15 دلار میگیره . البته یه نفر هم میشناسم که ساعتی 20 دلار بابت پالیش میگیره و این بستگی به میزان مهارت و سابقه کار داره . بستگی به این داره که چقدر تخصص داشته باشین . کار در فروشگاه هم ساعتی 9.25 به بالاست که البته اگر برای هالیدی استخدام کنن ( ماه نوامبر و دسامبر ) ساعتی 9 دلار میدن . من توی اورگان نشنیدم که کسی تو فروشگاه ساعتی 8.75 بگیره . البته شاید فروشگاه های داون تاون اینقدر بده که من اطلاع ندارم . اگر قصد دارین فقط cashier بشین یا کلا" تو گروسری کار کنید , بهترین فروشگاه که بیشترین حقوق و مزایا و بازنشستگی رو داره Winco هست . که البته اگر در قسمت جابجایی کالا کار پیدا کنید که قدرت بدنی بالا میخواد ولی اگر بتونین تو قسمت صندوق کار بگیرید خیلی خوبه . وینکو فود تو خیلی از ایالتها نیست . من فکر کنم فقط اورگان و واشنگتن باشه . یه فروشگاه 24 ساعته هست و بسیار هم ارزونه .
زمان اپلای کردن هم برای فروشگاه ها و رستوران ها همین الانه تا اوایل نوامبر . تو ژانویه تقریبا" محاله که بشه تو فروشگاه کار پیدا کرد .
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. میخواستم در خصوص نحوه ی کرایه کردن یک ون یا وانت سوال کنم. ما برای فریت کردن بارهامون یا باید مقصد نهایی رو سیاتل اعلام کنیم یا پورتلند. حالا میخواستم بپرستم چطوری میشه محموله های فریت شده از از فرودگاه به منزل منتقل کرد. آیا باید خودمون وانت کرایه کنیم بدون راننده یا با راننده هم میشه کرایه کرد. هزینه هاش به چه صورته و قس علی هذا. اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
201435xx / Portland(OR)
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان عزیز میخواستم کمی راجع به کارخانه هایی که در پورتلند هست بدونم آیا خارج شهر است؟ و آیا برای خانمها هم راحت کار میدهند یا بیشتر شغلها مردونست و اینکه آیا ایرانیها آنجا خانه ایرانیان دارند و کمکی به هموطنان تازه وارد میشه یا نه.