کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پورتلند، ایالت اورگون
سلام دوستان
من لیسانس کامپیوترم بنظرتون برای ادامه تحصیل در پورتلند برام مناسبه که بیام اونجا، از نظرهزینه وزندگی چجوره با توجه به اینکه من اونجا کسی رو ندارم وتنهام
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، taherifar ، msar
همه جور کارخانه ای هست . اسلحه سازی و نایکی و اینتل و تولید قرص ویتامین و فطعات ماشین . یک زن و شوهر تازه امدن استخدام شرکت دارویی شدند و کارشون لیبل زدن رو جعبه هست تو خونه یک امریکایی که تو کارخانه باهش کار میکنند یک اتاق اجاره کردند و با ماشین اون میرن و 50 دلار کمک ایاب و ذهاب بهش میدن ماهی 1400 دلار حقوق میگیرن و پانصد دلار اجاره اتاق . کانون ایرانیان هست ولی از کمک خبری نیست . کارخانه ها هر جا باشن شما باید نزدیکشون اتاق بگیرید تا کمتر خسته بشید . مثلا کارخانه نایکی و اینتل و یک کارخانه یالاد سازی تو شهر بیورتون هستند خود شهر هم از اول تا اخرش فکر نکنم بیشتر از یکربع رانندگی باشه .
سوالی دیگه های هست در خدمت هستم .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، nora-nora ، armina-2014 ، Danoosh ، behjat ، taherifar ، پدی ، radman87 ، Abdorrezaa ، y.n ، pari pariaaa ، hadi472 ، asher ، msar ، lighter ، soruosh ، bugbear ، maria2000 ، golia ، copol ، mrlzdh
درود بر شهلا خانم نازنین و این صبر و حوصلشون.
همین امشب تمام پست های شما رو از ابتدا تا به الان مطالعه کردم.در پست اول بسیار غمناک شده و کلی اشک ریختم اما در پست های آخر لسیار خوشحال شدم.امیدوارم هرکجا که هستید شاد سر بلند باشید.
من از برندگان لاتاری 2015 هستم که ویزامو گرفتم و هنوز تحقیقاتم جهت سفر کامل نشده.
از شما و سایر دوستان التماس دعا دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، شهلا 1346 ، r.bazargan ، msar ، soruosh ، copol
سلام
یکی از دوستان پیام خصوصی داده بود در مورد تحصیل در پورتلند رشته کامپیوتر . شرایط کسانیکه با ویزای دانشجویی امدند گرین کارت دارند یا سیتی زن هستند برای شهریه متفاوته .
poppk@pdx.edu
خانم Karen دانشگاه psu
میتونید ایمل بزنید و شرایط را بپرسید .
دانشگاه osu شنیدم شرایط بهتری داره و یکساعت از پورتلند فاصله داره . تو گوگل سرج کنید و ایمل و تلفنشون را پیدا کنید .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، msar ، barfi1 ، copol
(2015-01-03 ساعت 09:28)شهلا 1346 نوشته:  سلام
یکی از دوستان پیام خصوصی داده بود در مورد تحصیل در پورتلند رشته کامپیوتر . شرایط کسانیکه با ویزای دانشجویی امدند گرین کارت دارند یا سیتی زن هستند برای شهریه متفاوته .
poppk@pdx.edu
خانم Karen دانشگاه psu
میتونید ایمل بزنید و شرایط را بپرسید .
دانشگاه osu شنیدم شرایط بهتری داره و یکساعت از پورتلند فاصله داره . تو گوگل سرج کنید و ایمل و تلفنشون را پیدا کنید .

خانم شهلا من الان دانشگاه osu هستم به عنوان ویزیتینگ ریسرچر، یعنی با دعوتنامه اومدم. گرین کارت هم دارم. ولی نمیدونید چقد بامبول سرم در آوردن. عملا چون دانشجوی اینترنشنال حساب نمیشم با داشتن گرین کارت هیچ کدوم از مزایای بقیه ریسرچرها شامل حالم نشده تا الان حتی یک آدرس ایمیل!
پاسخ
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، msar ، r.bazargan ، copol
سلام به عزیزان من در صفحه پیدا کردن کار در امریکا این سوالو مطرح کردم جوابی نگرفتم خانم شهلا به شما هم ایمیل زدم و سوال کردم جوابی نگرفتم ما از قبول شدگان لاتاری 2015 هستیم البته فرد برنده همسرم هست انگلیسی ایشون فول معلم زبان انگلیسی هست و موسسه زبان هم داره خودم هم رشتم پرستاریه . می خواستم ببینم کار تو پرتلند چطوریه . ما سه تا انتخاب داریم پرتلند . سیاتل و اورنج کانتی . کدوم بهتر و ارزونتر ه . ضمنا مدرک کامپیوتری که در ایران می خواهیم بگیریم باید حتما از فنی حرفه ای باشه یا از مراکز دیگه هم قابل قبول . خواهشا جواب بدید .
شوهرم قصد تدریس در اونجا رو داره چطور باید عمل کنیم و احتیاج به چه چیز هایی داریم
پاسخ
تشکر کنندگان: msar ، r.bazargan
کدوم بهتر و ارزونتر ه .
من نمیتونم بگم کدام بهتره ولی اورگان ارزونتره
ضمنا مدرک کامپیوتری که در ایران می خواهیم بگیریم باید حتما از فنی حرفه ای باشه یا از مراکز دیگه هم قابل قبول . خواهشا جواب بدید .
اینجا از شما هیچ مدرکی نمیخوان فقط کافی بلد باشید و بتونید تو مصاحبه قبول بشید حتی کپی دیپلم را هم نمیخوان
شوهرم قصد تدریس در اونجا رو داره چطور باید عمل کنیم و احتیاج به چه چیز هایی داریم .
فقط زبان انگلیسی خوب برای تدریس کافیه اینجا دیدم صددلار دادن مدرکشون را تایید کردن . الان یکی از دوستانم که لیسانس حسابداری داره و در ایران کارمند بانک بود . تو یک موسسه حسابداری تدریس میکنه ساعتی 17 دلار . حتی کپی مدرکش را هم نخواستن .
اول رزومه بعد مصاحبه و بعد هم خودشون آموزش میدن چطوری تدریس کنن .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، battosai ، nora-nora ، tabim4 ، rbrb-2015 ، msar ، r.bazargan ، lighter ، pari pariaaa ، soruosh ، copol ، mrlzdh
سلام روز به خیر دوستان . من و همسرم برای آمریکا از ترکیه قبولی پناهندگی گرفتیم . قصدمون برای ورود به آمریکا شهر پورتلند هست ،چرا که شرایط تحصیلی و مالی خوبی در اختیار ما قرار میدهد . میخواستم بدانم کسی از شما دوستان حاضر به قبول اسپانسری ما میباشد ؟ البته منظور از اسپانسر به هیچ عنوان مالی نمیباشد .بلکه فقط و فقط جهت اینکه ما را به پورتلند بفرستند .یعنی منظور از اسپانسر صرفا یک نام است که به واسطه ی آن ما به پورتلند میرویم همین . در صورت نیاز من تمامی اطلاعات مورد نیاز را میتوانم در اختیارتان بگذارم

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: msar
(2015-02-02 ساعت 11:23)odip_sho نوشته:  سلام روز به خیر دوستان . من و همسرم برای آمریکا از ترکیه قبولی ******** گرفتیم . قصدمون برای ورود به آمریکا شهر پورتلند هست ،چرا که شرایط تحصیلی و مالی خوبی در اختیار ما قرار میدهد . میخواستم بدانم کسی از شما دوستان حاضر به قبول اسپانسری ما میباشد ؟ البته منظور از اسپانسر به هیچ عنوان مالی نمیباشد .بلکه فقط و فقط جهت اینکه ما را به پورتلند بفرستند .یعنی منظور از اسپانسر صرفا یک نام است که به واسطه ی آن ما به پورتلند میرویم همین . در صورت نیاز من تمامی اطلاعات مورد نیاز را میتوانم در اختیارتان بگذارم

با تشکر
سلام
من هم گفته دوستمون تایید میکنم اسپانسر پ..... شدن دردسری نداره فقط جهت فرستادن به شهر موردنظر هست
امیدوارم دوستان به ایشون کمک کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، msar
(2015-02-14 ساعت 14:12)linda2014 نوشته:  
(2015-02-02 ساعت 11:23)odip_sho نوشته:  سلام روز به خیر دوستان . من و همسرم برای آمریکا از ترکیه قبولی ******** گرفتیم . قصدمون برای ورود به آمریکا شهر پورتلند هست ،چرا که شرایط تحصیلی و مالی خوبی در اختیار ما قرار میدهد . میخواستم بدانم کسی از شما دوستان حاضر به قبول اسپانسری ما میباشد ؟ البته منظور از اسپانسر به هیچ عنوان مالی نمیباشد .بلکه فقط و فقط جهت اینکه ما را به پورتلند بفرستند .یعنی منظور از اسپانسر صرفا یک نام است که به واسطه ی آن ما به پورتلند میرویم همین . در صورت نیاز من تمامی اطلاعات مورد نیاز را میتوانم در اختیارتان بگذارم

با تشکر
سلام
من هم گفته دوستمون تایید میکنم اسپانسر پ..... شدن دردسری نداره فقط جهت فرستادن به شهر موردنظر هست
فکر کنم مشکلشون حل شده .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: odip_sho ، linda2014 ، msar ، lighter
سلام دوستان
یک اتاق از آپارتمان دو خوابه اجاره داده میشود . اجاره 1000 $ و سایر هزینه ها مشترک . منطقه murry Beavrton دقیقا روبروی بهایی سنتر که 100 متر با فروشگاه ایرانی رز مارکت فصله داره. لطفا برای سوالات بیشتر پیام خصوصی بدید و تلفنتون را بزارید .ممنون
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: msar ، ghazal banoo
(2015-02-15 ساعت 12:41)شهلا 1346 نوشته:  
(2015-02-14 ساعت 14:12)linda2014 نوشته:  

با تشکر
سلام
فکر کنم مشکلشون حل شده .
بله حل شد . خیلی سپاسگذارم شهلا خانوم مهربان
پاسخ
تشکر کنندگان: شهلا 1346 ، msar ، lighter
(2015-02-18 ساعت 01:18)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان
یک اتاق از آپارتمان دو خوابه اجاره داده میشود . اجاره 1000 $ و سایر هزینه ها مشترک . منطقه murry Beavrton دقیقا روبروی بهایی سنتر که 100 متر با فروشگاه ایرانی رز مارکت فصله داره. لطفا برای سوالات بیشتر پیام خصوصی بدید و تلفنتون را بزارید .ممنون

سلام و عرض ادب خدمت شهلا خانوم
تو منطقه بیورتون پرتلند اپارتمان 2 خوابه تو چه رنج قسمتی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: msar
(2015-02-19 ساعت 18:31)pournikdast نوشته:  
(2015-02-18 ساعت 01:18)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان

سلام و عرض ادب خدمت شهلا خانوم
تو منطقه بیورتون پرتلند اپارتمان 2 خوابه تو چه رنج قسمتی هست؟
تو منطقه بیورتون از 900 دلار به بالا و در منطقه پورتلند 1200 به بالا البته باز هم به امکانات خونه و منطقه بستگی داره مثلا اگر استخر و سالن ورزش مجموعه داشته باشه و لاندری داخل خونه باشه یک مقدار گرانتر میشه سال قبل آب رو آپارتمان بود ولی جدیدا اب را جدا میگیرن و بیمه اپارتمان هم با خودتون هست ولی شاید هنوز صاحبخانه های منصفی باشند که پول اب و بیمه را نگیرند .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: pournikdast ، hadi472 ، msar ، copol
من و شوهرم حدود 7 سال تو بنادر ایران کار کردیم و تجربه کار تو جوزه لجستیک داریم

باتوجه به اینکه پورتلند شهر بندری هست به نظرتون امکان کار در بنادر اونجا هست؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان