موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز دعوت نامه خوب و بد نداره هر كسي هم مي تونه بفرستد و اينكه بيشتر وقتها اصلا نگاه نمي كنند مهم اين هست كه مطمئن بشن شما برميگرديد
به نظرم شانس شما كم هست براي ويزا اگه قبلا ويزا هاي معتبر نداشتيد
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال سفارت دبی چقدر زمان می بره برای زدن ویزای توریستی توی پاسپورت؟ همون موقع می ده عایا؟ یا طول می کشه؟ اگه خودمون نخوایم بریم چه راهی هست برای پیک آپ ویزا؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......
پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام تروخدا يكى جواب بده من ٣ ساله گرين كارت دارم به تازگى كار پيدا كردم كرديت كارت قوى حساب بانكى و موجودى قوى كرديت اسكور بالا گواهينامه بيمه سلامتى ....... همه چيز دارم خونه اجاره كردم و زندگى ميكنم خودم هم باز يه جورايى تحت ساپورت خانواده هستم برام پول ميفرستن كم بيارم الان ميخوام براى مامانم دعوت نامه بدم كه خودش تحت ساپورت خودشه كه يه مدت كوتاه بياد پيشم خودش بيشتر از دوماه نميتونه بمونه ميشه قدم به قدم تا اخرين مرحله خيلى ابتدايى كه من بايد چيكار كنم يه توضيح كامل بدين واقعا ممنون ميشم كمك بزرگى كردين بازم خيلى ممنون فقط مرحله مرحله با ادرس خيلى ممنون
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2015-05-01 ساعت 04:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-01 ساعت 04:49 توسط elima1980.)
دوسال آمریکا هستم کار میکنم فرم مالیاتی پر کردم وگرین کارت دارم
قصد دارم برای پدرم درخواست ویزا کنم که برای تفریح ودیدار ما بیاد اینجا. پدرم شغل آزاد داره وحساب بانکی و سند هم میتونه ارایه کنه وضمن اینکه قرار هست تنها بیاد. به جز فرم D160وپرداخت هزینه سفارت وزمان مصاحبه آیامدرک فرم ویا دعوت نامه خاصی نیاز هست که من بفرستم ؟ ون وع ویزا درخواستی B1یا همون توریستی هست یا ویزا دیگه ای تعلق میگیره؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من از سفارت دبي براي اواخر جولاي وقت گرفتم حالا سوالم اينه كه چند درصد شانس گرفتن ويزا رو دارم؟ دعوتنامه دارم سند يه خونه به اسمم هست واينكه از دانشگاه هم گواهي اشتغال به تحصيل گرفتم واينكه پدر و مادرم هر دو گرين كارت دارن البته فعلا ايران هستن
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.اقا وحید .ویزاتون اومد یا هنوز مثل ما نیامده هنوز در حال پردازش هست.20 ماه گذشت هنوز در حال پردازش هست مال ما.شما چیکار کردید منتظرید همچنان