موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من پسری هستم 28 ساله میخوام برای ویزای توریستی از طریق آنکارا اقدام کنم
پارسال ویزای شینگن گرفتم از سفارت آلمان و به موقع بر گشتم و حدود 8 سالی میشه که تو یک شرکت معتبر در حال کار هستم و سمت من تکنسین کامپیوتره
حساب بانکی هم در حدود 40 میلیون میباشد و سند ملک و زمین هم به نامم هست..
می خواستم بدونم برای اینکه احتمال گرفتن ویزای توریستی رو افزایش بدم چه مدارک دیگری بهتر به همراه داشته باشم ؟
با این شرایطی که هست آیا کلا امکان گرفتن ویزا وجود دارد ؟؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
شینگن خیلی خوبه. ئحساب بانکیتونم هم مناسبه
اگه بتونید مدرکی جور کنید که از پدر یا مادرتون نگهداری میکنید خیلی خوبه
مرخصی از شرکت و رزرو هتل هم ببرید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دور از جون از کار افتادگی یا بیماری پدر یا مادر که نیاز به مراقبت داشته باشن. مثلا یه گواهی پزشکی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اگه همین الان عقد کنید و به kcc خبر بدید، همسرتون روز مصاحبه باهاتون میان سفارت و ایشون هم ویزاشونو میگیرن و با شما تشریف میارن.
واقعا اینارو وکیلا به شما نگفتن؟!!!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 22:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 23:05 توسط hassan8ir.)
سلام
من 30 سالمه و کارم صادرات هست 5تا شنگن هم دارم یک سند مالکیت و حساب فعال با موجودی حدود یکصد میلون تومان البته مجرد هستم دو هفته دیگر هم مصاحبه دارم در دبی فقط علاوه بر اینکه می خواستم بدونم دوستان احتمال دادن ویزای توریستی به من را چقدر می دونند این سوال را هم دارم که با توجه به فعال بودن حساب بانکی ام پرینت حساب شش ماه ام چیزی حدود پنجاه شصت صفحه می شود ایا همه انرا باید ترجمه کنم یا خلاصه حساب کافی است؟ ضمنا کارت ملی را در اخرین سفرم در روسیه در هتل جا گذاشته ام و فعلا کارت ملی ندارم مشکلی ایجاد می کند؟ یک شرکت در گرجستان دارم به نظرتان مدارک و حساب شرکت را ببرم؟ مصاحبه های زیادی در خبرگزاری های داخلی و خارجی با من شده است ایا ترجمه مصاحبه هایم کمکی هم می کند؟ من فقط برای تفریح و اواخر اسفند قصد رفتن دارم چه مدارک دیگری را لازم می دانید؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
اینو همه میدونن دوست عزیز
برو به این تاپیک:
http://mohajersara.com/thread-5183.html
هیچ نیازی هم به وکیل نیست. اول از همه تاریخ مصاحبه رو عقب بندازید و بعد سریعا عقد کرده و kcc رو مطلع کنید و ترجمه عقدنامه و شناسنامه هاتونو واسشون بفرستید.
به همین راحتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما( من و همسر و دختر ٥.٥سالم)١٩ دسامبر برگ زرد از دبي گرفتيم من باردارم و حتما بايد زودتر كلير بشم ٦ ماهم چند روز ديگه تموم ميشه و ميترسم نتونم پرواز كنم، ميشه كاري كرد زودتر كلير شد؟