کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
خب اینارو که اماده کزدم چکارشون کنم؟؟

قسم مي خورم كه توي اين عالم يك خبري هست!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
هیچی دیگه روز مصاحبه پدرومادرتون با خودشون ببرن. نمیدونم امضای اسکن شده رو قبول میکنن یا نه. بهتره واسشون پست کنید.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: barcelona ، Tomas ، r_ent
ببخشید که انقدر سوال های مبتدی میپرسم . ممنون میشم بازم راهنماییم کنید

پدر و مادرم وقتی این مدارک بهشون رسید باید چکار کنن؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
دوستان عزیز سلام.با توجه به اینکه برادرم در آمریکا زندگی می کنه و گرین کارت داره و همچنین فامیل هم در آمریکا دارم با داشتن شرایط زیر چند درصد احتمال گرفتن ویزا رو دارم.
1-داشتن دعوتنامه 2-کارمند شرکت دولتی 3-داشتن ملک در ایران4-سفر به کشورهای سنگاپور-مالزی - اندونزی
آیا با داشتن شرایط بالا احتمال گرفتن ویزا رو دارم؟
اگر راه بهتری رو میدونید پیشنهاد بدید.---ممنون
پاسخ
(2013-01-01 ساعت 21:36)barcelona نوشته:  ببخشید که انقدر سوال های مبتدی میپرسم . ممنون میشم بازم راهنماییم کنید

خواهش میکنم
ببینید روز مصاحبه یکسری مدارک باید همراهشون باشه، از قبیل ترجمه شناسنامه هاشون و مدارک مالی و غیره. یکی از این چیزهایی که باید نشون بدن دعوتنامه هستش. البته دعوتنامه اصلا اجباری نیست ولی اگه کسی دعوت نامه داشته باشه خوب باید روز مصاحبه نشون بده دیگه

(2013-01-01 ساعت 22:41)soroush33 نوشته:  دوستان عزیز سلام.با توجه به اینکه برادرم در آمریکا زندگی می کنه و گرین کارت داره و همچنین فامیل هم در آمریکا دارم با داشتن شرایط زیر چند درصد احتمال گرفتن ویزا رو دارم.
1-داشتن دعوتنامه 2-کارمند شرکت دولتی 3-داشتن ملک در ایران4-سفر به کشورهای سنگاپور-مالزی - اندونزی
دوست عزیز اولا که شما احتمالا مجردید و جوون هم هستید و این شانسو خیلی میاره پایین و شینگن هم ندارید. متاسفانه شانستون خیلی کمه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: barcelona ، Tomas ، girl ، حاجی واشنگتن
(2013-01-01 ساعت 22:46)الهه سابق نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 21:36)barcelona نوشته:  ببخشید که انقدر سوال های مبتدی میپرسم . ممنون میشم بازم راهنماییم کنید

خواهش میکنم
ببینید روز مصاحبه یکسری مدارک باید همراهشون باشه، از قبیل ترجمه شناسنامه هاشون و مدارک مالی و غیره. یکی از این چیزهایی که باید نشون بدن دعوتنامه هستش. البته دعوتنامه اصلا اجباری نیست ولی اگه کسی دعوت نامه داشته باشه خوب باید روز مصاحبه نشون بده دیگه

(2013-01-01 ساعت 22:41)soroush33 نوشته:  دوستان عزیز سلام.با توجه به اینکه برادرم در آمریکا زندگی می کنه و گرین کارت داره و همچنین فامیل هم در آمریکا دارم با داشتن شرایط زیر چند درصد احتمال گرفتن ویزا رو دارم.
دوست عزیز اولا که شما احتمالا مجردید و جوون هم هستید و این شانسو خیلی میاره پایین و شینگن هم ندارید. متاسفانه شانستون خیلی کمه

ییخشید اما من نفهمیدم پدر و مادرم چه جوری باید وقت سفارت بگیرند؟

پاسخ
اول که باید برای هرکدومشون جداگانه فرم DS-160 رو پر کنید و بعد به سایت زیر برید و از ارمنستان یا ترکیه واسشون وقت بگیرید.
http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome
درضمن هزینه مصاحبه هر کدوم رو که فکر کنم نفری 160 دلاره رو باید آنلاین پرداخت کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، gandom2012 ، girl ، barcelona ، r_ent ، حاجی واشنگتن
سلام دوستان... میخواستم بدونم اگر 2 نفر از اعضای یک خانواده بخوان وقت سفارت بگیرن باید 2تا حساب کاربری جدا باز کردیا نه؟ اگر نه پس کجا باید اسم نفر دوم ثبت بشه و هزینه وقت و مصاحبه برای 2 نقر با یک حساب کاربری قابل پرداخته؟
پاسخ
قبلا که اینجوری بود ولی الانو نمیدونم.
توی سایت یه قسمت هست به اسم اضافه کردن اعضای خانواده، یه نگاهی بنداز ببین چیه
پاسخ
تشکر کنندگان: gandom2012 ، girl ، Tomas
(2013-01-02 ساعت 00:18)gandom2012 نوشته:  سلام دوستان... میخواستم بدونم اگر 2 نفر از اعضای یک خانواده بخوان وقت سفارت بگیرن باید 2تا حساب کاربری جدا باز کردیا نه؟ اگر نه پس کجا باید اسم نفر دوم ثبت بشه و هزینه وقت و مصاحبه برای 2 نقر با یک حساب کاربری قابل پرداخته؟

فرم های 160 رو باید جداگانه پرکنید.هزینه هم همینطور باید برای هر نفر جدا گانه پرداخت بشه . ولی فرم "تعیین وقت مصاحبه" رو یه نفر پر کنه کافیه و توی اون فرم ازتون میپرسه که Dependant دارید؟ اگه دارید مشخصاتش رو اضافه کنید و به این ترتیب یک روز و همزمان به شما وقت داده میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، gandom2012 ، Tomas
(2013-01-01 ساعت 23:07)الهه سابق نوشته:  اول که باید برای هرکدومشون جداگانه فرم DS-160 رو پر کنید و بعد به سایت زیر برید و از ارمنستان یا ترکیه واسشون وقت بگیرید.
http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome
درضمن هزینه مصاحبه هر کدوم رو که فکر کنم نفری 160 دلاره رو باید آنلاین پرداخت کنید

بازم ممنون از راهنماییهاتون. پس من اول باید یه نامه که پدر و مادرمو دعوت کردم بنویسم و امضا کنم و به همراه فرم پر شده ی I134 و w2 واسشون پست کنم. بعد فرم DS-160 پر کنم و وقت سفارت بگیرم؟
سفارت ابوظبی نمیشه؟ کجا بهتره؟

میشه قبل از پست کردن نامه واسه پدر و مادرم واسه جلو افتادن الان وقت سفارت بگیرم؟
معمولا دیر وقت میدن؟

شرمنده انقد سوالام زیاد شد.. خیلی ی ی ممنون میشم اگه بازم راهنمایییم کنید

پاسخ
شما الان هم میتونید فرم رو پر کنید و وقت بگیرید. دبی که فعلا وقت نمیده. آنکارا توی مارچ وقت میده ولی ارمنستان ژانویه وقت میده. وقت رو که فیکس کردید میتونید مدارک رو واسشون پست کنید. با آرامکس بفرستید ایران، 3-4 روزه میرسه البته فکر کنم فقط توی کالیفرنیا فعالیت داره این پست. سرچ کنید ببینید دفترشون کجاست
پاسخ
تشکر کنندگان: barcelona ، Tomas
سلام، آيا براي ويزاي توريستي هم بايد مديكال بديم؟ آيا كسي كه با ويزاي توريستي داره ميره آمريكا ميتونه بيمه بشه ؟ من ميخوام برا زايمان برم ولي از عهده مخارج زايمان در اونجا برنمي آم . چه راه حلي داره؟
پاسخ
توریستی مدیکال نمیخواد. بیمه هم الزامی نیست. اگه واسه این میرید که فرزندتون اونجا بدنیا بیاد و پاس بگیره، متاسفانه مدتیه که قانون عوض شده و بچه در صورتی پاس میگیره که خودش و مادرش حداقل یک سال اونجا زندگی کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، r_ent
(2013-01-03 ساعت 15:22)الهه سابق نوشته:  توریستی مدیکال نمیخواد. بیمه هم الزامی نیست. اگه واسه این میرید که فرزندتون اونجا بدنیا بیاد و پاس بگیره، متاسفانه مدتیه که قانون عوض شده و بچه در صورتی پاس میگیره که خودش و مادرش حداقل یک سال اونجا زندگی کنن

بعد از زايمان يا قبل از زايمان ؟ يعني من بايد يه سال قبلا زندگي ميكردم يا بعد از زايمان بايد يه سال اونجا باشم؟ بچه شناسنامه آمريكايي ميگيره ديگه، درسته؟ و وقتي به سن قانوني برسه ميتونه برا پدرو مادرش اقدام كنه؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان