کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
یک سال بعد از زایمان باید اونجا باشید. بله بچه پاسپورت آمریکایی میگیره و بعد از 21 سالگی میتونه واسه والدینش اقدام کنه

در مورد اینکه توریست ها میتونن بیمه بشن یا نه، اطلاعی ندارم. فقط همین قدر میدونم که سیتیزن ها هم به این راحتیا بیمه نمیشن و هزینه های درمانی واسه سیتیزن ها هم خیلی بالاست. کلا بیمه شدن توی آمریکا یه معضل بزرگه واسه همه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، حاجی واشنگتن
(2013-01-03 ساعت 15:42)الهه سابق نوشته:  یک سال بعد از زایمان باید اونجا باشید. بله بچه پاسپورت آمریکایی میگیره و بعد از 21 سالگی میتونه واسه والدینش اقدام کنه

يعني اگه دو ماه بعد از زايمان برگرديم فقط بچه شناسنامه ميگيره ؟ اين قانون از كي أجرا ميشه؟

(2013-01-03 ساعت 15:47)Nila raha نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 15:42)الهه سابق نوشته:  یک سال بعد از زایمان باید اونجا باشید. بله بچه پاسپورت آمریکایی میگیره و بعد از 21 سالگی میتونه واسه والدینش اقدام کنه

يعني اگه دو ماه بعد از زايمان برگرديم فقط بچه شناسنامه ميگيره ؟ اين قانون از كي أجرا ميشه؟

در مورد اينكه هزينه زايمان رو كمتر بدم يا مجاني بشه برام يا از بيمه اي بتونم استفاده كنم هم اطلاعاتي دارين؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
اصلا شناسنامه ندارن اونا. منظورتون گواهی تولده؟ نمیدونم از کی اجرا شده. باز یه سرچی بکنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
متاسفانه یادم نیست این مطالبو کجا دیدم. ولی شما اگه قصد چنین کاری دارید حتما کاملا پرس و جو کنسد و بعد اقدام کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: Nila raha ، Tomas
(2013-01-03 ساعت 16:05)الهه سابق نوشته:  متاسفانه یادم نیست این مطالبو کجا دیدم. ولی شما اگه قصد چنین کاری دارید حتما کاملا پرس و جو کنسد و بعد اقدام کنید

مرسي، من 19دسامبر از سفارت دبي همراه با همسر و دختر ٦سالم كارت زرد گرفتم و منتظرم كلير بشيم تا براي زايمان بريم آمريكا. در مورد اينكه هزينه زايمان رو كمتر بدم يا مجاني بشه برام يا از بيمه اي بتونم استفاده كنم هم اطلاعاتي دارين؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas
متاسفانه اطلاعی ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: Nila raha ، Tomas
با عرض سلام
یه سوال دارم.ممنون میشم اگر کسی اطلاعات کافی داره به من بگه
اگر کسی از آمریکا دعوت نامه بفرسته و شخص بره سفارت ویزا بگیره این چه نوع ویزایی هست؟
پاسخ
ویزای توریستی که بهش ویزای دیدار هم میگن و اسمش B-2 هستش
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، حاجی واشنگتن
(2013-01-03 ساعت 16:19)Nila raha نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 16:05)الهه سابق نوشته:  متاسفانه یادم نیست این مطالبو کجا دیدم. ولی شما اگه قصد چنین کاری دارید حتما کاملا پرس و جو کنسد و بعد اقدام کنید

مرسي، من 19دسامبر از سفارت دبي همراه با همسر و دختر ٦سالم كارت زرد گرفتم و منتظرم كلير بشيم تا براي زايمان بريم آمريكا. در مورد اينكه هزينه زايمان رو كمتر بدم يا مجاني بشه برام يا از بيمه اي بتونم استفاده كنم هم اطلاعاتي دارين؟
هزینه درمان اینجا بسیار بالا هست. توی یک ایالت نه چندان بزرگ از یکی از بستگان من برای ۴ تا بخیه ۲۵۰۰ دلار گرفتند. هزینه زایمان حدود ۲۰ هزار تا ۳۰ دلار برای کسی که بیمه نداره خرج خواهد داشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 23:07)negi نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 16:19)Nila raha نوشته:  

هزینه درمان اینجا بسیار بالا هست. توی یک ایالت نه چندان بزرگ از یکی از بستگان من برای ۴ تا بخیه ۲۵۰۰ دلار گرفتند. هزینه زایمان حدود ۲۰ هزار تا ۳۰ دلار برای کسی که بیمه نداره خرج خواهد داشت.
من از هيچ بيمه اي براي زايمان نمي تونم استفاده كنم؟ ما كه اين همه پول نداريم.
پاسخ
سلام يه سؤال . من ميخوام برای ويزا توريستی امريکا بدون زن و بچه اقدام کنم . مدرک کاملی دارم روزنامه رسمی شرکتم متهل هستم بچه دارم سند خونه حساب بانکی بالا. 25 سالم هست و مسافرت اروپا نداشتم معافيت خدمت دارم و ميخوام 2 ماه ديگه برم اروپا که 1 شينگن هم بگيريم ، حالا به نظرتون اروپا برم و برگردم و بعد برم دبی يا انکارا مصاحبه ؟ يا رفتم اروپا برم فرانکفورت يا اتريش مصاحبه ؟ مرسی
Cool
پاسخ
چون بدون زن و فرزندتون میرید یه کم شانستون میره بالا.
برید اروپا و برگردید بعدش اقدام کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: Kurosh_Salehi ، Tomas ، حاجی واشنگتن
(2013-01-05 ساعت 02:38)الهه سابق نوشته:  چون بدون زن و فرزندتون میرید یه کم شانستون میره بالا.
برید اروپا و برگردید بعدش اقدام کنید
به نظرتون بار دوم تو اروپا برم مصاحبه بهتر هست يا وقتی بار اول از اروپا برگشتم برم دبی يا انکارا ؟
Cool
پاسخ
مسلما بهتره بار دوم از اروپا اقدام کنید ولی اگه از دبی یا آنکارا هم اقدام کنید بازم وضعیتتون خوبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Kurosh_Salehi ، Tomas ، حاجی واشنگتن
سلام دوستان من واسه 30 ژانویه در ارمنستان برای ویزای توریستی مصاحبه دارم. اگه کسی هست پیام بده با هم بریم.به امید گرفتن ویزا.......
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان