موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مدرک رهن خونه رو که اصلا دادگستری و امور خارجه قبول نداره و مهر هم نمیکنه عمرا.
در مورد گواهی اشتغال بکار شاید خیلی مهم نباشه، ولی شناسنامه و عقدنامه بهتره حتما مهر داشته باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه سوالی داشتم. من می خواستم برای پدر و مادرم دعوت نامه بفرستم،کسی میدونه باید چی کار کنم؟؟ فقط یه چیزی خودم باید بنویسم یا مهر جایی رو می خواد ممنون میشم راهنمایی کنین.
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما کیس لاتری هستیم میخوایم همزمان با خودمون برای پدر شوهرم هم اقدام کنیم . اگر بفهمن که کسی و داره اونجا که همزمان با هم وارد میشن و امکان موندنش هست .ویزا میدن؟ کدوم سفارت بهتره؟ اگر از الان اقدام کنیم چقدر طول میکشه؟ مراحل کاریش فرستادن درخواست و فرم هاست و مثل سایر ویزاها مدارک مالی و ترجمه و واکسن؟ راستش من تاپیم و خوندم اما به طور جامع ندیدم مطلبی رو ممنون میشم به من بگین
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-16 ساعت 16:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-16 ساعت 16:27 توسط habib61.)
سلام دوستان عزیز
من حبیب هستم 31 ساله و تازه در این انجمن عضو شده ام.برای ویزای غیر مهاجرتی اقدام کردم که همان بی2 است.و مدارک لازم رو جمع آوری کردم و از سفارت آنکارا وقت گرفتم.میخواستم ببینم با چنین شرایطی که من دارم آیا به من ویزا میدهند؟3 سال است که ازدواج کردم و بچه نداریم و شغل هردومون آزاد است و مسافرت خارج هم نرفتیم و من اینبار به تنهایی اقدام میکنم و دفعه ی بعد خانمم میره و یا اگه شد که دفعه ی بعد هردو باهم میریم.مدارک سند ملکی و گواهیهای مربوط به تمام مدارکی که همه باید ببرند را گرفتم و حتی رزرو بلیط هم انجام داده ام و خودم خودم را ساپورت میکنم در حد متوسط و هیچ اقوامی هم در آنجا ندارم بغیر از 3تا دوست که همشون رو در فرم نام بردم.در ضمن من و خانمم هر 2 در حال تحصیل در سال دوم دانشگاه هستیم و هچ مسافرت خارجه ای نداشتیم.البته خانمم 3 ماهه که باردارن,آیا این مسئله رو باید عنوان کنم برای مامور سفارت؟و اینکه آیا خانمم با اینکه باردارن,مامور سفارت اجازه ی مسافرت به خانمم را میدهد؟با عنوان کردن باردار بودن ایشون آیا به من اجازه ی مسافرت میدهند؟
خیلی ممنون میشم که مطالب منو بخونین و لطف کنین به سوالاتم پاسخ بدین و ما رو ازین شرایط در بیارین.
با تشکر از همه ی شما دوستان عزیز.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-16 ساعت 15:30)سمانه777 نوشته: دوستان ما کیس لاتری هستیم میخوایم همزمان با خودمون برای پدر شوهرم هم اقدام کنیم . اگر بفهمن که کسی و داره اونجا که همزمان با هم وارد میشن و امکان موندنش هست .ویزا میدن؟ کدوم سفارت بهتره؟ اگر از الان اقدام کنیم چقدر طول میکشه؟ مراحل کاریش فرستادن درخواست و فرم هاست و مثل سایر ویزاها مدارک مالی و ترجمه و واکسن؟ راستش من تاپیم و خوندم اما به طور جامع ندیدم مطلبی رو ممنون میشم به من بگین
خوب شانس ویزا گرفتنشون کمه، بخصوص که با شما دارن میان و شما هم که گرین کارت دارید میگیرید. میگن توریستی دبی بهتره. واکسن نداره. یه فرم ds160 که باید پر کنن و آنلاین از سایت csc پولو بریزن و وقت بگیرن.
مدارک هم همون ترجمه مدارک شخصی مثل شناسنامه و عقدنامه و این چیزا. یه پرینت 6 ماهه حساب بانکی هم ببرن و گواهی اشتغال بکاری، چیزی که ثابت کنه بخاطرش به ایران بازخواهند گشت ارائه بدن.
دبی یکی دو هفته ای وقت میده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
میتونن اقدام کنن، هر وقت که بخوان، ولی خوب شانسشون زیاد نیست دیگه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
دوستان لطف کنید و به من راهنمایی کنید. من 36 سال دارم و دارای مدرک مهندسی از ایران هستم. تا حالا امزیکا نرفتم اما 6 سال در قزاقستان با ویزا کاری زندگی و کار کرده ام و همسرم هم متولد آنجا است که دارای دو تابعیت ایران و قزاقستان می باشد وبا هم آنجا ازدواج کردیم و فرزندمان هم آنجا به دنیا آمده است. البته الان 2 سال است که ایران زندگی میکنیم. مدیر عامل یک شرکت بازرگانی هستم و سند مالکیت و حساب باکی قوی هم دارم سفر خارجی هم به روسیه و امارات داشته ایم.
خواهر من امسال لاتری قبول شده است و حدود 2 ماه دیگه مصاحبه داره. اما ما غیر از یک فامیل خیلی دور هیچ کس رو اونجا نداریم و من می خواستم با همسر و فرزندمان برای اولین سفر او همراهش برویم تا برای کارهای اولیه به او کمک کنم.
با این حساب شانس گرفتن ویزا چه مقدار است. آیابهتر است که اعلام کنیم به خاطر همراهی با خواهرم می خواهیم به امریکا برویم. لطفا نظر خود را بفرمایید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال فوری
من 4-5 روز وقت دارم برای سفارت
کارت ملی باید ترجمه بشه یا نه(یعنی شناسنامه کافیه یا نه؟)