موضوعها: 0
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
ربطی به سفارتی که اقدام می کنید نداره، مهم اینه که اونها بدونند مدارک شما از یه مرجع قانونی تایید شده.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان می خواستم سوال کنم پدر و مادر من می خوان برن مصاحبه. در مدارکشون شناسنامه یا مدرکی از برادرم هم لازمه که نشون بده آن ها یه فرزند در ایران دارند؟؟ ( البته برادر من بالای 21 سال) و اگر لازم هست چه مدارکی ؟ و باید مدارک برادر من ترجمه بشه و مهر دادگستری هم داشته باشه ؟؟؟ اگه کسی اطلاعاتی داره یک دنیا ممنون راهنمایی کنه.
سوال دوم اینه که به نظر اساتید پدر و مادر من چقدر شانس گرفتن ویزا دارند ( آن ها برای دیدن من میان به آمریکا و خرجشون رو خودشون میدن) و مدارک مالیه خوبی هم دارند؟؟؟ تو سفارت خوبه که بگن واسه دیدن من میان ؟؟ بازم یک دنیا ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.آیا برای ویزای 2B برگه خلاصه هدف از سفر نیاز به ترجمه داره؟ با تشکر فراوان.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
برگه خلاصه هدف از سفر که اصلا اجباری نیست ولی باید به انگلیسی باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-09 ساعت 01:12)Mohammad MG نوشته: (2013-02-07 ساعت 13:30)Mohammad MG نوشته: با درود
من لاتاری امسال ثبت نام کردم، برای توریستی میتونم اقدام کنم؟ اونا به دیتابیس لاتاری دسترسی ندارن که از نیت شوم من برای موندن آگاه بشن؟
با سپاس
یعنی واقن هیچکی منو دوست نداره؟
بله میتونید اقدام کنید و هیچ مشکلی نداره
کردار بیارای و گرد گفتار نگرد چون شود کار گویند که کرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام تو رو خدا كمكم كنين دارم ديوونه ميشم............
من و شوهرم و دختر ٦ سالم ١٩ دسامبر رفتيم سفارت دبي براي توريستي.....آفيسر بهمون يه برگ زرد با يه شماره روش داد و گفت اين شماره رو تو اين سايت چك كنين و هر وقت أكي شد هر سه تا پاسپورتتونو بفرستين دبي. ما هم ١٢ فوريه ديديم اون شماره كلير شد و ويزا براي دبي گرفتيم و بليط خريديم شنبه ٢٣ فوريه تهران به دبي و جمعه ١ مارچ از دبي به لس آنجلس. تا اينكه چند ساعت پيش با يكي حرف ميزدم كه گفت يكي از آشناهاشون كه براي ويزاي پزشكي عمل پسرش ميخواست بره آمريكا به اتفاق دخترش يهو تو دبي براي مادر و پسر ويزا زدن تو پاس ولي براي دخترشون نزن اينو شنيدم دلم هري ريخت و سريع رفتم ايميل سفارت رو چك كردم
ديدم براي شوهرم كه ايميل اومده بود همون كيس نامبري بود كه تو برگ زرد بود و آخرش ٠٠٠٤ بود، ايميل خودمو كه چك كردم ديدم برا منم يه كيس نامبر زده كه آخري ٠٠٠٢ هست در صورتي كه اصلا چنين كيس نامبري رو به من نداده بودن
من حدس زدم شايد دختر ٦ سالم هم يه كيس نامبر داشته باشه ٠٠٠٣ و اينو تو سايت چك كردم و ديدم وضعيتش مثل قبل از كلير شدن ماست و تو سايت واشنگتن هم كه چك كردم ديدم مثل ما كه از ١٩ دسامبر به ١١ فوريه آپديت داشتيم اون نداره و هر دو تا تاريخ ١٩ فوريه هست......... اين يعني چي ؟ من دارم ديونه ميشم، الان اواخر ماه هفتم بارداريمه و استرس داره منو خفه ميكنه، ما ٢ روز ديگه ميريم دبي اگه تو پاس بچه ويزا نزنن چي ميشه؟
يعني دخترم كلير نشد يا بچه ها كليرنس ندارن؟...... آليته هيچ كيس نامبري بهش ندادن، خوب به منم نداده بودن،
ما الان چيكار كنيم؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-21 ساعت 04:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-21 ساعت 04:47 توسط الهه سابق.)
نیلا جان با توجه به اینکه از بچه ها انگشت نگاری نمیکنن پس حتما کلیرنس هم ندارن بچه ها. پس حتما ویزای سه نفرتون با هم صادر میشه. بازم فردا صبح زنگ بزن سفارت بپرس
الان توی خود سایت سفارت دبی دیدم فرزندان زیر 14 سال اصلا نیاز نیست روز مصاحبه همراه خانواده باشن و درصورت صدور ویزا برای پدر و مادر، بچه هم ویزا میگیره. البته این برای ایرانیا نیست و کلیه بچه های ایرانی باید توی مصاحبه حضور داشته باشن ولی مطمئنم کلیرنس شامل حالشون نمیشه. اونم بچه 6 ساله!!!!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
یه جای دیگه نوشته بود فرندان زیر 7 سال، ولی توی سایت خود سفارت زده بود بچه های زیر 14 سال