کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2013-04-15 ساعت 11:51)zoha. نوشته:  [quote='farad44' pid='307997' dateline='1365970879']
[quote='zoha.' pid='307764' dateline='1365947990']
سلام، من يه دختر مجرد ٢٣ ساله ام.
كشورهاي مختلفي سفر كردم،تابستون ويزاي شينگن تو پاسم خورد، اما بنا به دلايلي نتونستم برم، دانشجوي انصرافي ام ولي ٧ تا لايسنس مديريتي دارم سابقه كار تو شركت پدرم رو هم دارم، زبانم بدك نيست،حساب بانكي اي كه گردش مالي بالايي داشته باشه نداشتم، اما از نظر اينكه بخوام الان ٣٠،٤٠ ميلييون پول وارد حسابم كنم مشكلي ندارم،مي خوام ويزاي توريستي بگيرم و برم دوستامو ببينم، به نظرتون ويزا بهم تعلق مي گيره؟؟ آهان، تا يادم نرفته بيمه ندارم و سند ملكي فقط سند ماشينم به ناممه 

من دوبار اقدام کردم و هر دوبار هم ویزا را به راحتی گرفتم . سند ماشین را عنوان نکنید که برای انها جنبه شوخی پیدا میکند و تمام جریان بیشتر به شخص مصاحبه گر ربط دارد دفعه اول حتی از من حساب بانکی راهم نخواست منهم مجردم ولی اینهم ملاک نیست .برنامه سفرتان و زمان انرا در ذهنتان طراحی کنید چون من تقاضای یکماه کرده بودم از من برای چگونگی انجام کارهایم در طی ان یکماه پرسید .هیچوقت مدت زیاد تقاضا نکنید 20 تا 30 روز منطقی تر است.مدت ویزای شما در محل ورودی به آمریکا تعیین میشود .مبالغ زیاد در حساب بانکی برای یک جوان سوال برانگیز است اسناد ملکی معتبر تر است .قصد خود را از سفر گردش و تفریح بیان کنید داشتن دوست و اشنا معمولا نشانه احتمال بر نگشتن شما از سفر میباشد !

(2013-04-06 ساعت 07:42)زهره نوشته:  مرسی اما می شه لطفا بهم بگی شما با چه شرایطی رفتی که بهت ویزا دادن؟؟؟
مجرد -شغل ازاد -سابقه سفر به فرانسه و اسپانیا و کلی کشور درپیتی اسیائی ! بدون هیچگونه فامیل در امریکا ! بدون دعوتنامه -با یک سند ملکی - 150 میلیون در حساب بانکی با چرخش مالی بالا (که اصلا خواسته نشد )کل مصاحبه تقریبا 4 دقیقه که بیشتر در مورد مکانهائی بود که میخواهم به انجا بروم -و این بار اول در 2010 بود . در 2012 کلا همانقدر طول کشید که بگوید ویزای شما برای استفاده اماده است.
پاسخ
(2013-04-15 ساعت 18:57)farad44 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 11:51)zoha. نوشته:  [quote='farad44' pid='307997' dateline='1365970879']
كشورهاي مختلفي سفر كردم،تابستون ويزاي شينگن تو پاسم خورد، اما بنا به دلايلي نتونستم برم، دانشجوي انصرافي ام ولي ٧ تا لايسنس مديريتي دارم سابقه كار تو شركت پدرم رو هم دارم، زبانم بدك نيست،حساب بانكي اي كه گردش مالي بالايي داشته باشه نداشتم، اما از نظر اينكه بخوام الان ٣٠،٤٠ ميلييون پول وارد حسابم كنم مشكلي ندارم،مي خوام ويزاي توريستي بگيرم و برم دوستامو ببينم، به نظرتون ويزا بهم تعلق مي گيره؟؟ آهان، تا يادم نرفته بيمه ندارم و سند ملكي فقط سند ماشينم به ناممه 

من دوبار اقدام کردم و هر دوبار هم ویزا را به راحتی گرفتم . سند ماشین را عنوان نکنید که برای انها جنبه شوخی پیدا میکند و تمام جریان بیشتر به شخص مصاحبه گر ربط دارد دفعه اول حتی از من حساب بانکی راهم نخواست منهم مجردم ولی اینهم ملاک نیست .برنامه سفرتان و زمان انرا در ذهنتان طراحی کنید چون من تقاضای یکماه کرده بودم از من برای چگونگی انجام کارهایم در طی ان یکماه پرسید .هیچوقت مدت زیاد تقاضا نکنید 20 تا 30 روز منطقی تر است.مدت ویزای شما در محل ورودی به آمریکا تعیین میشود .مبالغ زیاد در حساب بانکی برای یک جوان سوال برانگیز است اسناد ملکی معتبر تر است .قصد خود را از سفر گردش و تفریح بیان کنید داشتن دوست و اشنا معمولا نشانه احتمال بر نگشتن شما از سفر میباشد !

(2013-04-06 ساعت 07:42)زهره نوشته:  مرسی اما می شه لطفا بهم بگی شما با چه شرایطی رفتی که بهت ویزا دادن؟؟؟
مجرد -شغل ازاد -سابقه سفر به فرانسه و اسپانیا و کلی کشور درپیتی اسیائی ! بدون هیچگونه فامیل در آمریکا ! بدون دعوتنامه -با یک سند ملکی - 150 میلیون در حساب بانکی با چرخش مالی بالا (که اصلا خواسته نشد )کل مصاحبه تقریبا 4 دقیقه که بیشتر در مورد مکانهائی بود که میخواهم به انجا بروم -و این بار اول در 2010 بود . در 2012 کلا همانقدر طول کشید که بگوید ویزای شما برای استفاده اماده است.
به شما فقط بخاطر سابقه سفراتون ويزا دادن و شرايطتون با خوانوم .Zoha خيلی فرق ميکنه
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 00:30)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 18:57)farad44 نوشته:  

مجرد -شغل ازاد -سابقه سفر به فرانسه و اسپانیا و کلی کشور درپیتی اسیائی ! بدون هیچگونه فامیل در آمریکا ! بدون دعوتنامه -با یک سند ملکی - 150 میلیون در حساب بانکی با چرخش مالی بالا (که اصلا خواسته نشد )کل مصاحبه تقریبا 4 دقیقه که بیشتر در مورد مکانهائی بود که میخواهم به انجا بروم -و این بار اول در 2010 بود . در 2012 کلا همانقدر طول کشید که بگوید ویزای شما برای استفاده اماده است.
به شما فقط بخاطر سابقه سفراتون ويزا دادن و شرايطتون با خوانوم .Zoha خيلی فرق ميکنه
موافقم که هر کیسی با کیس دیگر فرق دارد ولی اجازه دهید تا اینرا اضافه کنم که تصمیم افسر مصاحبه گر در مورد کیسهای یکسان هم میتواند متفاوت باشد مثال انهم در مورد من و دوست قدیمی من است ما تمام مسافرتهایمان را با هم رفته ایم و شرایط یکسان مالی و کاری داریم مصاحبه او دو روز بعد از من بود و افسر ویرا فاقد شرایط اخذ ویزا اعلام کرد پس میبینید که پشت این جریان لاجیک و منطق مشخصی تشخیص داده نمیشود!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من مي خوام دعوتنامه بگيرم براي خانواده ولي مي خواستم بدونم ساپورت مالي كسي كه دعوتنامه مي دهد احتياج هست كه با خودشون به سفارت ببرند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگه توی فرم قید کنن که مخارج سفرشونو خودشون تقبل میکنن، نیازی به ساپورت مالی فرد فرستاده دعوتنامه نداره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
سلام دوستان..اینجا کسی هست که بتونه بگه من اگه با ویزای توریستی برم امریکا اونجا میتونم برم و دیگه بر نگردم و درخواست پناهندگی بدم...بیرونم که نمیکنن....میکنن؟؟!! میشه لطفا به صورت ساده بگین؟؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام مجدد خدمت دوستان
من همین الان از کنسولگری آمریکا - دبی میام.
خوشبختانه هم به من و هم به خانمم ویزا رو دادن ولی فرستادن برای کلرینس یا به اصطلاح خودمون برگ زرد رو دادن.
خیلی از اتفاقات اونی نبود که قبلن شنیدیم و یا در وبسایت های مختلف خوندیم. فقط، فقط و بازم فقط کافیه اعتماد به نفس داشته باشین.
از ما هیچ مدرکی نخواست، حتی حساب بانکی هم نخواست. در مورد کارم ۵ دقیقه صحبت کردیم و شرایطش در ایران (‌همنطور که قبلا گفتم مدیر عامل ISPهستم.) چون صحبتهامون طولانی شد. آفیسر که یک خانم تقریبا ۳۰ ساله بود کارت ویزیتش و داد و شماره موبایلش رو نوشت و گفت که باهاش تماس بگیرم که بریم رستوران در مورد ایران بیشتر حرف بزنیم.
از کل جمعیت ایرانی فقط یک آقای مسن و یک پسر جوان ( احتمالا دانشجو) ویزا نگرفتن و بقیه همه خوشحال اومدن بیرون.
پاسخ
من یه تشکر ویژه باید از کاربر محترم الهه سابق داشته باشم از بابت راهنمائیشون.
یه سوال هم داشتم. به ما ۲ نفر فقط یک برگه زرد رنگ داد که اسم من روش نوشته بود. این یعنی خانمم بدون کلرینس ویزا دارن یا نه؟
سوال یعدی اینکه ۳،۴ ساعت بعد از مصاحبه برای من یک ایمیل اومد که درخواست کرده بودن رزومه از خودم براشون بفرستم. که این کارو کردم. کسی تجربه ای در این زمینه داره که به من کمک کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
(2013-04-15 ساعت 11:47)gandom2012 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 02:58)jilibo نوشته:  سلام دوستان، می خواستم بپرسم برای جواب اف بی آی چک فقط سایت رو چک کنم یا باید ایمیل هم بزنم. آخه انگار سایت یه جوریه، یعنی انگار کار نمیکنه. شماره الکی هم که میزنم همون پیغام رو میده !!!!

فقط سایتو چک کنید...
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...YubaSQI+RA==
یا
http://98.131.161.103/index.asp
تو سایت اولی تاریخ آپدیت که تغییر کرد یعنی جواب شما تو سایت دومی اومده... که امیدوارم این پیغامو براتون نوشته باشه:
......Results for Case No.:
The administrative processing on your application is complete.
Please submit your passport as soon as possible to avoid any further delays.

ممنون از پاسختون، ولی در وبسایت اولی که نوشتین وقتی من کیس نامبر را وارد میکنم میگه اینولید کیس نامبر!! می دونید چرا؟؟ و در ضمن من تاریخی ندیدم که آپدیت رو نشون بده. ممنون از راهنماییتون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 19:56)jilibo نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 11:47)gandom2012 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 02:58)jilibo نوشته:  سلام دوستان، می خواستم بپرسم برای جواب اف بی آی چک فقط سایت رو چک کنم یا باید ایمیل هم بزنم. آخه انگار سایت یه جوریه، یعنی انگار کار نمیکنه. شماره الکی هم که میزنم همون پیغام رو میده !!!!

فقط سایتو چک کنید...
یا
تو سایت اولی تاریخ آپدیت که تغییر کرد یعنی جواب شما تو سایت دومی اومده... که امیدوارم این پیغامو براتون نوشته باشه:
......Results for Case No.:
The administrative processing on your application is complete.
Please submit your passport as soon as possible to avoid any further delays.

ممنون از پاسختون، ولی در وبسایت اولی که نوشتین وقتی من کیس نامبر را وارد میکنم میگه اینولید کیس نامبر!! می دونید چرا؟؟ و در ضمن من تاریخی ندیدم که آپدیت رو نشون بده. ممنون از راهنماییتون.

تو این سایت دومی باید شماره ای رو که هنگام پر کردن فرم سایت به شما میده که ترکیبی از حرف و عدد هست رو بنویسید من که 80 روزه دارم چک می کنم هنوز خبری نشده. تو این هشتاد روز می تونستم دور دنیا رو بگردمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: jilibo
(2013-04-16 ساعت 19:56)jilibo نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 11:47)gandom2012 نوشته:  فقط سایتو چک کنید...
یا

درسایت اولی شما باید بارکد کانفرمیشن فرم ds160 را بزنید اما سایت دومی شماره کیس نامبر برگه زرد
پاسخ
تشکر کنندگان: jilibo
(2013-04-16 ساعت 16:55)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 14:22)kamran293 نوشته:  سلام دوستان..اینجا کسی هست که بتونه بگه من اگه با ویزای توریستی برم آمریکا اونجا میتونم برم و دیگه بر نگردم و درخواست ...... بدم...بیرونم که نمیکنن....میکنن؟؟!! میشه لطفا به صورت ساده بگین؟؟!!
با گرفتن وکيل ميتونيد اونجا بمونيد

متشکرم که جواب دادین..فقط یک سوال:: کل شاخ غول من اینه که بتونم ویزای توریستی رو بگیرم..چون من خودم مهندس مکانیکم شاغلم تو یک شرکت. همسرم هم دانشجوی پرستاریه.1 سال دیگه تموم میکنه , و میتونم واسه مستندات هم ارائه کنم که اره من شاغلم....پس من زوم کنم فقط و فقط رو ویزای توریستی..درسته؟؟!! بعدش دیگه اشالله اونجا میشه ردیف کرد..؟؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-16 ساعت 12:30)amirou نوشته:  سلام مجدد خدمت دوستان
خوشبختانه هم به من و هم به خانمم ویزا رو دادن ولی فرستادن برای کلرینس یا به اصطلاح خودمون برگ زرد رو دادن.
خیلی از اتفاقات اونی نبود که قبلن شنیدیم و یا در وبسایت های مختلف خوندیم. فقط، فقط و بازم فقط کافیه اعتماد به نفس داشته باشین.
از ما هیچ مدرکی نخواست، حتی حساب بانکی هم نخواست. در مورد کارم ۵ دقیقه صحبت کردیم و شرایطش در ایران (‌همنطور که قبلا گفتم مدیر عامل ISPهستم.) چون صحبتهامون طولانی شد. آفیسر که یک خانم تقریبا ۳۰ ساله بود کارت ویزیتش و داد و شماره موبایلش رو نوشت و گفت که باهاش تماس بگیرم که بریم رستوران در مورد ایران بیشتر حرف بزنیم.
از کل جمعیت ایرانی فقط یک آقای مسن و یک پسر جوان ( احتمالا دانشجو) ویزا نگرفتن و بقیه همه خوشحال اومدن بیرون.

چـــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟
شوخی میکنین؟؟؟؟؟
آفیسر شمارشو بهتون داد؟؟؟؟؟
آفیسر حتی اسمشو نمیگه!!!! شمارشو داد؟؟؟؟؟
آفیسره مشکوکه هااااااااا!!!!!
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان: Kurosh_Salehi
(2013-04-19 ساعت 23:24)r_ent نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 12:30)amirou نوشته:  سلام مجدد خدمت دوستان

چـــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟
شوخی میکنین؟؟؟؟؟
آفیسر شمارشو بهتون داد؟؟؟؟؟
آفیسر حتی اسمشو نمیگه!!!! شمارشو داد؟؟؟؟؟
آفیسره مشکوکه هااااااااا!!!!!
منم موافقم، همچين چيزی امکان نداره
بفهمن تا آخره عمرش به اون افيسر اجازه کار نميدن
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent
سلام دوستان...

لطفا دوستانی که اطلاعات دقیقی دارند بنده رو راهنمایی کنند...
من در حال حاضر در اماده کردن مدارک ویزا توریستی هستم که با یک مشکلی بر خوردم اونم سند های ملکی هستش که باید ترجمه کنم...
متاسفانه سندهای ملکی تماما وثیقه بانک هستن به علت وام های دریافت شده و امکان فک سند وجود نداره...آیا این قضیه وثیقه بودن مشکلی رو برای من بوجود می اره یرای گرفتن ویزا ؟؟
من جواب های مختلفی شنیدم از افراد مختلف.خواستم ببینم شما دوستان چه نظری دارید؟؟

متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان