کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2013-04-20 ساعت 00:22)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 23:24)r_ent نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 12:30)amirou نوشته:  سلام مجدد خدمت دوستان
من همین الان از کنسولگری آمریکا - دبی میام.
خوشبختانه هم به من و هم به خانمم ویزا رو دادن ولی فرستادن برای کلرینس یا به اصطلاح خودمون برگ زرد رو دادن.
خیلی از اتفاقات اونی نبود که قبلن شنیدیم و یا در وبسایت های مختلف خوندیم. فقط، فقط و بازم فقط کافیه اعتماد به نفس داشته باشین.
از ما هیچ مدرکی نخواست، حتی حساب بانکی هم نخواست. در مورد کارم ۵ دقیقه صحبت کردیم و شرایطش در ایران (‌همنطور که قبلا گفتم مدیر عامل ISPهستم.) چون صحبتهامون طولانی شد. آفیسر که یک خانم تقریبا ۳۰ ساله بود کارت ویزیتش و داد و شماره موبایلش رو نوشت و گفت که باهاش تماس بگیرم که بریم رستوران در مورد ایران بیشتر حرف بزنیم.
از کل جمعیت ایرانی فقط یک آقای مسن و یک پسر جوان ( احتمالا دانشجو) ویزا نگرفتن و بقیه همه خوشحال اومدن بیرون.

چـــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟
شوخی میکنین؟؟؟؟؟
آفیسر شمارشو بهتون داد؟؟؟؟؟
آفیسر حتی اسمشو نمیگه!!!! شمارشو داد؟؟؟؟؟
آفیسره مشکوکه هااااااااا!!!!!
منم موافقم، همچين چيزی امکان نداره
بفهمن تا آخره عمرش به اون افيسر اجازه کار نميدن

دوستان عزیز
هیچ دلیلی برای شوخی یا اضافه گویی ندارم.
ظاهرا اینکار برنامه ریزی شده است. چون کارت ویزیتش یک سمتش انگلیسی و سمت دیگش فارسیست. عنوان شغلیش هم هست معاون کنسولی.
هر کدوم از دوستان که صحت عرایض بنده رو باور ندارن آدرس ایمیل بدن کارت ویزیت رو براشون بفرستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent ، feidom30
برادر من اکتبر سیتیزن میشه ومیخواهد که برای پدر و مادرم اقدام به گرفتن گرین کارت کنه البته اونطور که من متوجه شدم این پروسه زمانی حدود یکسال طول میکشه و پدر و مادرم میخواهند که تو این یکسال تقاضای ویزای توریستی کنندحالا سوال من اینکه ایا این دو درخواست روی هم تاثیری خواهد داشت البته پدر و مادرم 4 سال پیش برای ویزای توریستی از دبی اقدام کردند که متاسفانه اون زمان درخواستشون رد شد ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
صد در صد ریجکت میشن. کسی که بستگان درجه یکش سیتیزن باشن، نمیتونن ویزای تو.ریستی بگیرن. حالا اگه واسه گرینکارت اقدام کنن که دیگه عمرا عمرا ویزا نمیدن.
من همسرم سیتیزنه و 2 سال پیش که هنوز واسه من اقدام نکرده بود، رفتم دبی که 2 ماه توریستی برم آمریکا پیش همسرم. اصلا بهم خندیدن، گفتن شما چون همسرت سیتیزنه نمیتونی وارد خاک آمریکا بشی و باید همسرت برای گرینکارت برات اقدام کنه تا بتونی وارد آمریکا بشی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، nahid.t ، amirou ، حاجی واشنگتن
(2013-04-20 ساعت 13:55)hmf_4919 نوشته:  سلام دوستان...

لطفا دوستانی که اطلاعات دقیقی دارند بنده رو راهنمایی کنند...
من در حال حاضر در اماده کردن مدارک ویزا توریستی هستم که با یک مشکلی بر خوردم اونم سند های ملکی هستش که باید ترجمه کنم...
متاسفانه سندهای ملکی تماما وثیقه بانک هستن به علت وام های دریافت شده و امکان فک سند وجود نداره...آیا این قضیه وثیقه بودن مشکلی رو برای من بوجود می اره یرای گرفتن ویزا ؟؟
من جواب های مختلفی شنیدم از افراد مختلف.خواستم ببینم شما دوستان چه نظری دارید؟؟

متشکرم

دوستان کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟من منتظر جوابهای شما هستم....
پاسخ
تشکر کنندگان:
من امروز بعد از 3 ماه کلیر شدم.

(2013-04-21 ساعت 23:30)hmf_4919 نوشته:  

من در حال حاضر در اماده کردن مدارک ویزا توریستی هستم که با یک مشکلی بر خوردم اونم سند های ملکی هستش که باید ترجمه کنم...
متاسفانه سندهای ملکی تماما وثیقه بانک هستن به علت وام های دریافت شده و امکان فک سند وجود نداره...آیا این قضیه وثیقه بودن مشکلی رو برای من بوجود می اره یرای گرفتن ویزا ؟؟

متشکرم

خیر مشکلی درست نمی کند.
پاسخ
تشکر کنندگان: hmf_4919 ، r_ent
دوستان من در اروپا هستم . سفارت کدوم کشور اروپایی رو برای گرفتن ویزای توریستی امریکا توصیه می کنید ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-22 ساعت 17:56)traveler_man نوشته:  دوستان من در اروپا هستم . سفارت کدوم کشور اروپایی رو برای گرفتن ویزای توریستی آمریکا توصیه می کنید ؟
آلمان - فرانکفورت
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
دوستای عزیز سلام ما از برنده های لاتاری 2012 هستیم الان 9 ماه میشه که امدیم امریکا وگرین کارت گرفتیم می خواستم برای مادرم دعوت نامه بفرستم توی این تاپیک دیدم دوستان نوشته بودند روی برگه A4 یه نامه بنویسید ودعوت کنید یعنی هیچ فرمت خاصی نمی خواد دیگه اینکه بعد از 9 ماه میشه دعوت نامه فرستاد خلاصه از دوستانی که پیشکسوت هستن و قبلا این کار رو کردن ممنون میشم راهنمایی کنن راستی توی همین سایت خوندم باید یه نامه هم به کنسول اون سفارتی که قراره برای مصاحبه بره بنویسید؟ممنون میشم که با تجربه ها راهنمایی کنن.Smile
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-23 ساعت 01:46)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 17:56)traveler_man نوشته:  دوستان من در اروپا هستم . سفارت کدوم کشور اروپایی رو برای گرفتن ویزای توریستی آمریکا توصیه می کنید ؟
آلمان - فرانکفورت

نظرتون در مورد وین چیه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-23 ساعت 11:40)traveler_man نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 01:46)Kurosh_Salehi نوشته:  
آلمان - فرانکفورت

نظرتون در مورد وین چیه ؟
وين رو نميدونم ولی ميدونم فرانکفورت يه افيسر جون دو رگه ايرانی آلمانی داره که خيلی مهربون هست و خوب ويزا ميده
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
(2013-04-21 ساعت 23:30)hmf_4919 نوشته:  

متشکرم

به نظر من مشکلی نداره.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
یه سوال داشتم
دیروز پدر نامزدم مصاحبه داشته تو دبی واسه ویزای توریستی. نامزدم اونجا سیتیزنه. به پدرش گفتن باید بعداً پاسپورتتو پست کنی. یعنی بهش کلیر خورده؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-25 ساعت 16:49)azri نوشته:  سلام
یه سوال داشتم
دیروز پدر نامزدم مصاحبه داشته تو دبی واسه ویزای توریستی. نامزدم اونجا سیتیزنه. به پدرش گفتن باید بعداً پاسپورتتو پست کنی. یعنی بهش کلیر خورده؟
بله
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: azri
برای مسافرتی باید از کی اقدام کنیم تا به موقع بگیریم

(2013-04-25 ساعت 16:49)azri نوشته:  سلام
یه سوال داشتم
بللهSmile
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
پاسخ
تشکر کنندگان: azri
سلام یه سوال دارم و جواب فوری می خوام: من هفته ی پیش با مادرم سفارت آمریکا در دبی بودم و ویزا رو دادن فقط میخوام سریع پاسپورت رو بفرستم تا ویزا توش بخوره چون باید تا 20 روزه دیگه آمریکا باشیم. جشن فارغ التحصیلی خواهرمه! اول اینکه یه نفر آدرس پستی سفارت رو داده به بعضی از افراد در سفارت که پاسپورت م توی نتم ندیدرو بفرستن و ویزا بخوره اما من نمیدونم چیه و یادم رفت بپرسم و توی نتم پیدا نکردم. آژانس های مسافرتی هم همه میگن دو سه هفته طول میکشه! که من عجله دارم و دیر میشه! کسی تجربه ای داره؟ آدرس پست سفارت رو داره؟ یا باید خودم دوباره پاشم برم که زود بشه؟ زود زود بهم خبر بدین ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان