کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
سلام یه سوال دارم و جواب فوری می خوام: من هفته ی پیش با مادرم سفارت آمریکا در دبی بودم و ویزا رو دادن فقط میخوام سریع پاسپورت رو بفرستم تا ویزا توش بخوره چون باید تا 20 روزه دیگه آمریکا باشیم. جشن فارغ التحصیلی خواهرمه! اول اینکه یه نفر آدرس پستی سفارت رو داده به بعضی از افراد در سفارت که پاسپورت م توی نتم ندیدرو بفرستن و ویزا بخوره اما من نمیدونم چیه و یادم رفت بپرسم و توی نتم پیدا نکردم. آژانس های مسافرتی هم همه میگن دو سه هفته طول میکشه! که من عجله دارم و دیر میشه! کسی تجربه ای داره؟ آدرس پست سفارت رو داره؟ یا باید خودم دوباره پاشم برم که زود بشه؟ زود زود بهم خبر بدین ممنون میشم
[/quote]
بهترين راه برای شما اين هست که از کسايی استفاده کنيد که تو اين چند روز ميخوان برن دبی برای مصاحبه و پاسپورتتون رو بديد Pick Up کنن براتون
آدرس سفارت :
At the corner of Al Seef Rd. and Sheikh Khalifa bin Zayed Rd, Dubai, U.A.E.
3rd St - Dubai United Arab Emirates
311 6000 971+
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: toons ، r_ent
(2013-04-27 ساعت 11:16)toons نوشته:  سلام یه سوال دارم و جواب فوری می خوام: من هفته ی پیش با مادرم سفارت آمریکا در دبی بودم و ویزا رو دادن فقط میخوام سریع پاسپورت رو بفرستم تا ویزا توش بخوره چون باید تا 20 روزه دیگه آمریکا باشیم. جشن فارغ التحصیلی خواهرمه! اول اینکه یه نفر آدرس پستی سفارت رو داده به بعضی از افراد در سفارت که پاسپورت م توی نتم ندیدرو بفرستن و ویزا بخوره اما من نمیدونم چیه و یادم رفت بپرسم و توی نتم پیدا نکردم. آژانس های مسافرتی هم همه میگن دو سه هفته طول میکشه! که من عجله دارم و دیر میشه! کسی تجربه ای داره؟ آدرس پست سفارت رو داره؟ یا باید خودم دوباره پاشم برم که زود بشه؟ زود زود بهم خبر بدین ممنون میشم
بهترين راه برای شما اين هست که از کسايی استفاده کنيد که تو اين چند روز ميخوان برن دبی برای مصاحبه و پاسپورتتون رو بديد Pick Up کنن براتون
آدرس سفارت :
311 6000 971+
-->
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: toons
آدرس سفارت :
311 6000 971+

[/quote]
سلام ممنون از پاسختون اما مشکل اینه که ما اف بی آی چک نداشتیم یعنی همون موقع گفت ویزاتون سه تا پنج روز دیگه آماده است. آژانس ها هم میگن ما اون برگه های زرد اف بی آی چک نباشه نمیبریم. ما هم کسی رو پیدا نکردیم ببره و خیلی هم عجله داریم. آیا مجبورم در این صورت دوباره خودم برم؟ کسی اینجا هست گه بخواد این هفته بره پاسپورت مارو هم ببره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-27 ساعت 13:36)toons نوشته:  بهترين راه برای شما اين هست که از کسايی استفاده کنيد که تو اين چند روز ميخوان برن دبی برای مصاحبه و پاسپورتتون رو بديد Pick Up کنن براتون
آدرس سفارت :
311 6000 971+
سلام ممنون از پاسختون اما مشکل اینه که ما اف بی آی چک نداشتیم یعنی همون موقع گفت ویزاتون سه تا پنج روز دیگه آماده است. آژانس ها هم میگن ما اون برگه های زرد اف بی آی چک نباشه نمیبریم. ما هم کسی رو پیدا نکردیم ببره و خیلی هم عجله داریم. آیا مجبورم در این صورت دوباره خودم برم؟ کسی اینجا هست گه بخواد این هفته بره پاسپورت مارو هم ببره؟
[/quote]
کسی رو ميشناسم
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: toons
[
[/quote]
[/quote]
کسی رو ميشناسم
[/quote]
ممنون میشم اگه معرفی کنید من اگه کسی رو پیدا نکنم مجبورم خودم دوباره برم
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر كسي ويزا ٣ ماه داشته باشه ولي دو سه هفته ان شهر باشد باز هم عدم سؤ پيشينه ميخواهد
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
من قبلا یبار از ایروان برای توریستی اقدام کردم ولی ریجکت شدم و اینبار از ترکیه دارم اقدام میکنم و چندتا سوال کوتاه داشتم.
اول اینکه من تو دی اس 160 کجاش باید بنویسم که معافیت پزشکی دارم؟چون دفه ی پیش به چشمم نخورد که کجا باید مینوشتم که ننوشتم یعنی فقط واسه مکان سربازی بود نه معافیت.
دوم اینکه من که کت و شلوار فروشی دارم باید میزان حقوق ماهیانه رو چقدر بنویسم که معقول باشه؟
و BS من واسه اسفند 91 هست و باید دوباره جدیدش بگیرم؟
هنوز همون 160 دلاره یا تغییر کرده و بیشتر شده؟
اگه تاریخ اتمام تحصیلم با دفه ی پیش تفاوت داشته باشه مشکلی ایجاد میکنه یا همون تاریخ رو دوباره بنویسم؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-30 ساعت 15:24)s_1983 نوشته:  با سلام
من قبلا یبار از ایروان برای توریستی اقدام کردم ولی ریجکت شدم و اینبار از ترکیه دارم اقدام میکنم و چندتا سوال کوتاه داشتم.
اول اینکه من تو دی اس 160 کجاش باید بنویسم که معافیت پزشکی دارم؟چون دفه ی پیش به چشمم نخورد که کجا باید مینوشتم که ننوشتم یعنی فقط واسه مکان سربازی بود نه معافیت.
دوم اینکه من که کت و شلوار فروشی دارم باید میزان حقوق ماهیانه رو چقدر بنویسم که معقول باشه؟
و BS من واسه اسفند 91 هست و باید دوباره جدیدش بگیرم؟
هنوز همون 160 دلاره یا تغییر کرده و بیشتر شده؟
اگه تاریخ اتمام تحصیلم با دفه ی پیش تفاوت داشته باشه مشکلی ایجاد میکنه یا همون تاریخ رو دوباره بنویسم؟
ممنون
1-تو DS-160 فقط در مورد خدمت سؤال کرده و خود افيسر در مورد شرايط خدمتتون سؤال ميکنه که شما ميتونيد بگيد کارت سبز داريد به اين دليل.
2-ميزان حقوقتون رو متوسط بزنيد يه جوری که با BS هماهنگی داشته باشه نه اينکه ماهی 1 ميليون حقوق بگيريد بعد بزنيد 200 ميليون.
3-بنظر من جديد بگيريد که بهونه رجکت شدن دست افيسر نديد.
4-همون $160 هست.
5-حتماً تاريخش مثل سری قبل باشه.
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: s_1983
الهه جان شرایط ویزای توریستی برای ازدواجی ها فرق داره منظورم برای کسانی که همسر یا نامزدشون آمریکا هست.
دختر خاله من اینجا هست و هر سال خاله و شوهر خالم میان پیشش بدون هیچ مشکلی. یکی از دوستای مجرد من که خواهرش اینجا هست، هفته پیش از ترکیه ویزا گرفت. بدون ارائه هیچ مدرکی. مثل اینکه خدارو شکر شرایط ویزای توریستی خیلی راحت تر شده فقط کلیرنس ها طولانی تر شدند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها یه سوال دارم این و خوب متوجه نشدم. کسی میخواد برای ویزای توریستی اقدام کنه. اما کسی و آمریکا اونطوری نداره که بخواد دعوت نامه بده
و ساپورت کنه. میخوام بدونم حتما باید کسی باشه تا دعوت کنه یا میشه همینجوری برای توریستی اقدام کرد؟ با ارائه سند خونه و مانده حساب خوب
و گواهی استغال و این موارد که لازمه.....

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-01 ساعت 14:44)shabnam.84 نوشته:  بچه ها یه سوال دارم این و خوب متوجه نشدم. کسی میخواد برای ویزای توریستی اقدام کنه. اما کسی و آمریکا اونطوری نداره که بخواد دعوت نامه بده
و ساپورت کنه. میخوام بدونم حتما باید کسی باشه تا دعوت کنه یا میشه همینجوری برای توریستی اقدام کرد؟ با ارائه سند خونه و مانده حساب خوب
و گواهی استغال و این موارد که لازمه.....

بله میتونید به قصد گردش و تفریح, (توریستی) اقدام کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، حاجی واشنگتن
ممنون گندم جان. من برای یه نفر این اطلاعات رو میخوام . پس باید همه ی این تاپیک رو نگاه کنم تا بدونم چه مدارکی برای اقدام میخواد یا شما میتونید

به طور خلاصه بهم بگین ؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-01 ساعت 18:29)shabnam.84 نوشته:  ممنون گندم جان. من برای یه نفر این اطلاعات رو میخوام . پس باید همه ی این تاپیک رو نگاه کنم تا بدونم چه مدارکی برای اقدام میخواد یا شما میتونید

به طور خلاصه بهم بگین ؟

خوب بستگی داره به شرایطشون ولی به طور کلی: ترجمه ( شناسنامه، کارت ملی ،سند ازدواج، آخرین مدرک تحصیلی، سند ملکی، پیرینت گردش 6 ماهه بانکی، مدارک شغلی و...) و هر نوع مدرکی که بتونه وابستگی شمارو به کشورتون بهتر ثابت کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی اینجا از طریق ویزای E1 اقامت گرفته؟
Sad

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام یک راهنمایی از دوستان میخواهم
من ویزای استرالیا را دارم یعنی 5 ماه پیش یک سر تورسیتی رفتم و برگشتم الان میخواهم برای امریکا اقدام کنم با این شرایط که همسرم ویزای استرالیا را ندارد ایا به جفتمون ویزای امریکا رو میدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان