کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2013-06-12 ساعت 22:03)atesa نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید ...ثبت نام تو سایت usvisaانجام شده (اصلی پدرمه و مادرم همراه و منطقه پستی هم مشخص)...وای امکان وقت گرفتن نیست ...حالام من نمی دونم چه جوریه ؟؟؟ یعنی یک آدم بیکار می خواد از صبح تا شب تو این سایت باشه و ببینه کی وقت ها باز می شه که فوری بگیره ؟؟؟؟ یا راه ساده تری هم هست ...............plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzکمکم کنید...الهی هر کی کمکم کنه لاتاری اسمش در بیادSmile))
از طريق آژانس ها که وقت ميگيرن اقدام کنيد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز، الان 3 ماه از وقت مصاحبه می گذره و هنوز جواب اف بی آِ چک نیومده، می شه یکی لطف کنه و یه نمونه ایمیل بده که من به سفارت ایمیل کنم و همین طور وب سایتی رو که باید ایمیل بزنم. اگه کسی کمک کنه یک دنیا ممنون میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-14 ساعت 20:37)jilibo نوشته:  سلام دوستان عزیز، الان 3 ماه از وقت مصاحبه می گذره و هنوز جواب اف بی آِ چک نیومده، می شه یکی لطف کنه و یه نمونه ایمیل بده که من به سفارت ایمیل کنم و همین طور وب سایتی رو که باید ایمیل بزنم. اگه کسی کمک کنه یک دنیا ممنون میشم.

سلام
اميدوارم هر چه زودتر کلیر بشید
لطفا میشه بگید چه تاریخی مصاحبه داشتید و در مصاحبه شما چه گذشت و در نهایت به شما چه برگه ای دادند( زرد - قرمز - و یا...) و چه گفتند؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-15 ساعت 14:23)myangel نوشته:  [quote='jilibo' pid='358445' dateline='1371226068']
سلام دوستان عزیز، الان 3 ماه از وقت مصاحبه می گذره و هنوز جواب اف بی آِ چک نیومده، می شه یکی لطف کنه و یه نمونه ایمیل بده که من به سفارت ایمیل کنم و همین طور وب سایتی رو که باید ایمیل بزنم. اگه کسی کمک کنه یک دنیا ممنون میشم.

سلام
لطفا میشه بگید چه تاریخی مصاحبه داشتید و در مصاحبه شما چه گذشت و در نهایت به شما چه برگه ای دادند( زرد - قرمز - و یا...) و چه گفتند؟؟

ممنون ، اوایل فروردین ماه و برگه زرد دادند. شما هم کلیر نشدید هنوز؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-15 ساعت 21:01)jilibo نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 14:23)myangel نوشته:  [quote='jilibo' pid='358445' dateline='1371226068']

سلام

سلام
منم اوایل فروردین بودم ایروان
گفتند کار اداری داره ولی تقریبا سه ماهه خبری نشده
شما كدوم سفارت مصاحبه داشتید ؟؟؟
توی برگه زرد شما چیزی هم بطور خاص نوشته که باید انجام بدید؟؟/
تو سایت ایروان این آدرس ایمیل رو زده برای مکاتبه و یا سوال :IRANNIVYEREVAN@STATE.GOV
من نمیدونم کدوم سفارت بودید لطفا برید تو سایتش و قطعا ایمیلهای مربوطه برای مکاتبه رو زده
ضمنا در نامه ای که میخواهید بنویسید طبیعی هست که به تاریخ مصاحبه و شماره کیس نامبرتون اشاره کنید...چنانچه فرمتی رو پیدا کردم یا شما یافتید برای هم بفرستیم
در نهایت امیدوارم هرچه زودتر کلیر بشیم و چون مدت زمان انتظارمون یکی بوده اگر موافق هستید هر موقع کلیر شدیم اطلاع بدیم بهم
پاسخ
تشکر کنندگان: jilibo
من دیروز دبی وقت داشتم و موفق شدم واسه خودم و خوانوادم ویزا رو بگیرم . امیدوارم همه کاراشون اکی بشه
پاسخ
(2013-06-16 ساعت 13:03)myangel نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 21:01)jilibo نوشته:  

سلام

سلام
منم اوایل فروردین بودم ایروان
گفتند کار اداری داره ولی تقریبا سه ماهه خبری نشده
شما كدوم سفارت مصاحبه داشتید ؟؟؟
توی برگه زرد شما چیزی هم بطور خاص نوشته که باید انجام بدید؟؟/
تو سایت ایروان این آدرس ایمیل رو زده برای مکاتبه و یا سوال :IRANNIVYEREVAN@STATE.GOV
من نمیدونم کدوم سفارت بودید لطفا برید تو سایتش و قطعا ایمیلهای مربوطه برای مکاتبه رو زده
ضمنا در نامه ای که میخواهید بنویسید طبیعی هست که به تاریخ مصاحبه و شماره کیس نامبرتون اشاره کنید...چنانچه فرمتی رو پیدا کردم یا شما یافتید برای هم بفرستیم
در نهایت امیدوارم هرچه زودتر کلیر بشیم و چون مدت زمان انتظارمون یکی بوده اگر موافق هستید هر موقع کلیر شدیم اطلاع بدیم بهم

سلام وسفارت دبی بود. بله حتما بهتون خبر میدم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 13:16)vahid.vp نوشته:  من دیروز دبی وقت داشتم و موفق شدم واسه خودم و خوانوادم ویزا رو بگیرم . امیدوارم همه کاراشون اکی بشه
دوست عزيز لطفاً از شرايط خودتون و خوانوادتون و همچنين مدارک و ويزا های قبلی که داشتيد بگيد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز مهاجرسرا که همیشه یار و یاور من بودن تو این چند سال، این دفعه هم یه لطفی کنن یه جواب بدن من خیلی نگرانم. از مصاحبه 3 ماه می گذره و جواب افبیای چک نیومده. مصاحبه دبی بوده. میشه بگین 1- به چه سایتی ایمیل بزنم؟ 2- چی باید تو ایمیلم بنویسم؟ اگه جواب بدین یک دنیا ممنون میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-19 ساعت 21:50)jilibo نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرا که همیشه یار و یاور من بودن تو این چند سال، این دفعه هم یه لطفی کنن یه جواب بدن من خیلی نگرانم. از مصاحبه 3 ماه می گذره و جواب افبیای چک نیومده. مصاحبه دبی بوده. میشه بگین 1- به چه سایتی ایمیل بزنم؟ 2- چی باید تو ایمیلم بنویسم؟ اگه جواب بدین یک دنیا ممنون میشم.

دوست عزیز بهترین راه اینه که به سایت سفارت امریکا در دبی بریدو ایمیل مربوط به ایرانیها رو از کانتکت پیدا کنید
در مورد متن هم قطعا باید به شماره کیس و تاریخ مصاحبه و اینکه چه مدت از مصاحبه گذشته اشاره کنید
با ارزوی موفقیت برای همه منتظرین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-19 ساعت 22:18)myangel نوشته:  [quote='jilibo' pid='361104' dateline='1371662406']
دوستان عزیز مهاجرسرا که همیشه یار و یاور من بودن تو این چند سال، این دفعه هم یه لطفی کنن یه جواب بدن من خیلی نگرانم. از مصاحبه 3 ماه می گذره و جواب افبیای چک نیومده. مصاحبه دبی بوده. میشه بگین 1- به چه سایتی ایمیل بزنم؟ 2- چی باید تو ایمیلم بنویسم؟ اگه جواب بدین یک دنیا ممنون میشم.

دوست عزیز بهترین راه اینه که به سایت سفارت آمریکا در دبی بریدو ایمیل مربوط به ایرانیها رو از کانتکت پیدا کنید
در مورد متن هم قطعا باید به شماره کیس و تاریخ مصاحبه و اینکه چه مدت از مصاحبه گذشته اشاره کنید

دوستان عزیز کسی این سایت رو داره؟؟؟؟ کمک لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-20 ساعت 08:18)jilibo نوشته:  
(2013-06-19 ساعت 22:18)myangel نوشته:  [quote='jilibo' pid='361104' dateline='1371662406']

دوست عزیز بهترین راه اینه که به سایت سفارت آمریکا در دبی بریدو ایمیل مربوط به ایرانیها رو از کانتکت پیدا کنید

دوستان عزیز کسی این سایت رو داره؟؟؟؟ کمک لطفا

سلام.من و خانواده ام 92 روز پیش کارت زرد از دبی گرفتیم ولی هنوز اف بی آ چک نیومده.اگر دوستان موافقند همه کسانی که 70 روز از کارت زردشان گذشته وکلیرنشدند ایمیل به واشینگتن(visas@nas.edu وbusinessvisa@state.gov)وکشوری که مصاحبه داشته اند,بزنند.شاید تعداد که زیاد باشد جواب قانع کننده ای بدهند.ایمیل دبی(dubaivisa@state.gov).با تشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: jilibo
سلام به دوستان
برادر من سيتيزن هست و ٢٠٠٦ براي من اقدام كرده كه بايد ظاهراً ٥-٦سال ديگه منتظر بمونم..سوالم اينه كه اگه بخوام براي ويزاي توريستي اقدام كنم آيا اين كه برادرم برام اقدام كرده مشكلي پيش مياره؟اگه ازم پرسيدن بگم اقدام شده يا نه؟و آيا اصولاً قانون آمريكا ميگه به كيسي مثل من ويزاي توريستي ندن؟
مرسي از راهنماييهاتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 18:47)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 13:16)vahid.vp نوشته:  من دیروز دبی وقت داشتم و موفق شدم واسه خودم و خوانوادم ویزا رو بگیرم . امیدوارم همه کاراشون اکی بشه
دوست عزيز لطفاً از شرايط خودتون و خوانوادتون و همچنين مدارک و ويزا های قبلی که داشتيد بگيد
قبلا سه بار به آمریکا مسافرت داشتم ولی این بار با خوانواده ویزا گرفتم ،
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi nakhaee
(2013-06-21 ساعت 13:04)vahid.vp نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 18:47)Kurosh_Salehi نوشته:  
قبلا سه بار به آمریکا مسافرت داشتم ولی این بار با خوانواده ویزا گرفتم ،
آیا کارت زرد گرفتید یا ویزا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان