موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دایی من امروز از دوبی ویزا گرفت ، حتی اف بی ای چک هم نخورد
سفر خارجی هم قبلش فقط 1 دوبی داشت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
گرفتن ويزا بستگی به سوابق قبلی مسافرت ها و سن داره . و البته همراه با شانس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-01 ساعت 00:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-01 ساعت 00:19 توسط sogoli567.)
من 27می وقت سفارت داشتم واسه مصاحبه
من و خاله و مامانم بودیم. خودم27ساله هستم و متاهل
دبی مصاحبه داشتیم
اون روز به همه ویزا دادن
چیزی که من فهمیدم واسشون مهمه:
1-صداقت
2-اینکه مطمئن بشن شما حتما به ایران باز میگردین
3-داشتن سفرهای خارجی و ویزای شینگن
4-تامین هزینه سفر
به خاله ام چون 30سال پیش رفته بوده آمریکا و هم ویزای شینگن داشت همون موقع ویزا دادن و 3روز بعد رفتیم پاسپورتشون رو گرفتیم و به من و مادرم چون قبلا کار میکردیم برگ زرد دادن
بر عکس چیزی که شنیده بودم خیلی هم خوش اخلاق بودن و برخوردشون خوب بود
راجع به شرکت در انتخابات هم پرسیدن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا اگر تجربه ای دارید به این سوال جواب بدید
ایا با ویزای توریستی میشه توی امریکا کار پیدا کرد یا اینه ویزای توریستی رو به وسیله کار به گرین کارت تبدیل کرد؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-05 ساعت 02:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-05 ساعت 03:00 توسط jilibo.)
سلام دوستان عزیز، از زمان مصاحبه 80روز می گذره و هنوز جواب اف بی آی چک نیومده. به نظرتون ایمیل بزنم و بپرسم؟!! کسی نمونه نامه داره برای من بذاره؟!! ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من 3 جولای وقت گرفتم(یبار از ارمنستان ریجکت شدم social tie ).شرایطمو میگم یه نظری بدین یا کسایی که تجربشو داشتن بگن.ممنون
متاهل و دوقلوی دختر دارم و دانشجوام که همونطور که دوستان گفتن ایندفه اشتغال به تحصیلو نشون میدم.تک فرزندم بعد فوت برادرم.گواهی بیماری پدرم رو هم دارم که به مراقبت احتیاج داره.کت و شلوارفروشی دارم با جواز کار.فقط ارمنستان رفتم تا حالا.BS بیستو پنح بود که شد سی و پنج میلیونی و اینکه 30 سالمه و یه مسافرت 1 ماهه(البته بستگی به پولمم داره که شاید کمتر موندم) و آشنایی بغیر از یه دوست که ازم بزرگتره رو ندارم و اینکه شیگن ندارم و بچه هامم 1 سالو خورده ای هستن و اگه هم نشه رفتن که مهم نیست برام.دلم میخواست خانوادگی بریم ولی صحبت کردمو میگن سخت ویزای توریستی میدن.راستش قبلا برام خیلی مهم بود که بشه ولی الان دیگه نه.حالا که دیگه وقت گرفتم.اگه پولمو پس بدن که کنسل هم میکنم ولی میگن نمیدن.میرم دبی شد که شد .نشدم نشد دیگه.حقیقت رو بخواین پدر و مادرم خیلی به بودن من در کنارشون احتیاج دارن که مراقبشون باشم ولی تا 1 هفته پیش واقعا دلم میخواست که سفرو برم ولی دیگه مهم نیس برام.
حالا نظرتون چیه؟برم با این شرایطی که دارم واسه مصاحبه یا الکی خرج نکنمو نرم و قید او 160 دلارو بزنم که جلوی ضرر رو از هرجا بگیرم منفعته.کلی تا الان خرج کردم ولی نظرم عوض شده این هفته بطور 180 درجه.
ممنون بچه ها
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و روز بخیر
بچه ها به سئوال من هم جواب بدین . من به همراه بچه 4 سالهام میخوام برم توریستی امریکا . من برنده لاتاری 2013 هستم و بدلیل ننوشتن اسم پسر دو ساله ام توی ثبت نام اولیه ردمون کردن. از آمریکا خواهر شوهرم میتونه برامون دعوت نامه بفرسته . من کارمند بانک هستم و گواهی اشتغال بکار میتونم بگیرم در ضمن یک شرکت هم ثبت شده دارم که رئیس هیئت مدیرهش هستم و در ضمن مبلغ 100 میلیون هم میتونم تمکن مالی بیارم . همسرم ایران میمونه . به نظرتون یه ویزای یک ماهه به ما میدن بریم ببینیم داغش به دلمون نمونه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممکنه کسی منو راهنمایی کنه که بعد از مصاحبه برای گرفتن ویزای توریستی اگه قبول شی همون لحظه اوکی میدن یا امکانه اینکه همون لحظه اوکی بدن اصلا وجود نداره ؟ و وقتی اوکی بدن برگه ای میدن یا باید از تو سایت ببینیم که جواب چیه..[/i]