موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان نحوه پرداخت مبلغ 160 دلار برای متقاضیان توریستی چگونه است؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه منتظرین
کسی از دوستان هفته گذشته کلیر شده یا نه
لطفا هرکس کلیر میشه برای دلگرمی اعلام کنه و مدت زمان انتظار هم بگه
به امید خبر های خوب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کی می تونه تحربیاتش را در اختیار بگذاره و به من کمک کنه
شرایط من:
یکی از دوستان صمیمی من در آمریکا به تازگی بعد از 10 سال زندگی در آمریکا سی تی زن شده و اونجا شرکت داره و درآمده نسبتا خوبی هم داره
قراره که برای من هم دعوتنامه ای ارسال کنه که بنده یک ماه به آمریکا سفر کنم و ایشون بنده را در این دعوت نامه ساپورت مالی میکنه.
من 27 سال سن دارم و 6 سال هست که ازدواج کردم و بچه ندارم.البته فقط دعوتنامه برای خودم هست و خانمم در ایران خواهد بود
در ایران 6 سال هست که شرکت طراحی وب سایت دارم و سمت من در شرکت مدیر عامل هستش.
سوالات من:
1- با توجه به اینکه دوستم دعوتنامه با پرینت مالی خودش هست و یا توجه به شرایط من، چند درصد احتمال ویزای آمریکا برای سفر یکماه هست؟
2- چه مدارکی جمع آوری کنم که احتمال ویزای من بیشتر باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یکی از دوستان قراره برای من دعوتنامه توریستی ارسال کنه
سوال من اینه به نظر شما دوستان اگر برای من و خانمم ارسال کنه درصد ویزا دادن چقدر هستش؟ ما بجه نداریم....
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
تنها چیزی که برای اونها مهمه اینه که نشون بدید و متقاعدشون کنید که قصد برگشت دارید. حالا به هر نحوی که می تونید نشون بدید. مثه اینکه مدارکی نشون بدید که یه پروژه بزرگ دارید و باید فلان موقع تحویل بدید یا پدر و مادری دارید که باید برگردید و مراقبشون باشید و ... هر چی هم هی مقدار پول زیاد رو بیان کنید مطمین می شند که می خواید امریکا بمونید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلا خدمت دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم سوالامو جواب بدین. میخواستم بدونم من با یک خانمی دوستم و میخوام برم ببینمش
در مورد ویزای توریستی کمکی از دست دوستم بر میاد و گردش حساب مالی چقدر باید باشه. اگر گردش حساب کافی نداشته باشم سند خونه کافی هست؟
خیلی ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان به نظر شما برای ویزای توریستی چه مبلغی در حساب باشه خوبه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان:
لطفا از صاحبنظران به سئوال من جواب دهند.
من یکبار ویزای شینگن داشتم(پارسال)
از فرانکفورت اقدام می کنم
سابقه کار دارم 4 سال
سند خونه ندارم
سئوال1: آیا بدون سند خونه می توانم ویزا بگیرم؟
سئوال2: آیا از زمان خرید ملک باید زمانی گذشته باشد تا افیسر شک نکند. چون می خواهم سند خونه پدری را به نام بزنم. (: