کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2013-06-21 ساعت 10:03)Omidperfume نوشته:  سلام به دوستان
برادر من سيتيزن هست و ٢٠٠٦ براي من اقدام كرده كه بايد ظاهراً ٥-٦سال ديگه منتظر بمونم..سوالم اينه كه اگه بخوام براي ويزاي توريستي اقدام كنم آيا اين كه برادرم برام اقدام كرده مشكلي پيش مياره؟اگه ازم پرسيدن بگم اقدام شده يا نه؟و آيا اصولاً قانون آمريكا ميگه به كيسي مثل من ويزاي توريستي ندن؟
مرسي از راهنماييهاتون

سلام
من اینطور که شنیدم کسی که پرونئه مهاجرتش در دست اقدامه ویزای توریستیش رد میشه
از طرفی یه خانمو اطلاع دارم با اینکه دخترش براش برای گرین کارت اقدام کرده بود ولی با این حال توریستی یک ضرب گرفت
پاسخ
تشکر کنندگان: Omidperfume ، حاجی واشنگتن
ببخشید دوستان نحوه پرداخت مبلغ 160 دلار برای متقاضیان توریستی چگونه است؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه منتظرین
کسی از دوستان هفته گذشته کلیر شده یا نه
لطفا هرکس کلیر میشه برای دلگرمی اعلام کنه و مدت زمان انتظار هم بگه
به امید خبر های خوب
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi nakhaee
(2013-06-21 ساعت 19:58)mahdi nakhaee نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 13:04)vahid.vp نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 18:47)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 13:16)vahid.vp نوشته:  من دیروز دبی وقت داشتم و موفق شدم واسه خودم و خوانوادم ویزا رو بگیرم . امیدوارم همه کاراشون اکی بشه
دوست عزيز لطفاً از شرايط خودتون و خوانوادتون و همچنين مدارک و ويزا های قبلی که داشتيد بگيد
قبلا سه بار به آمریکا مسافرت داشتم ولی این بار با خوانواده ویزا گرفتم ،
آیا کارت زرد گرفتید یا ویزا؟
برگه زرد گرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi nakhaee
سلام دوستان
کی می تونه تحربیاتش را در اختیار بگذاره و به من کمک کنه
شرایط من:
یکی از دوستان صمیمی من در آمریکا به تازگی بعد از 10 سال زندگی در آمریکا سی تی زن شده و اونجا شرکت داره و درآمده نسبتا خوبی هم داره
قراره که برای من هم دعوتنامه ای ارسال کنه که بنده یک ماه به آمریکا سفر کنم و ایشون بنده را در این دعوت نامه ساپورت مالی میکنه.
من 27 سال سن دارم و 6 سال هست که ازدواج کردم و بچه ندارم.البته فقط دعوتنامه برای خودم هست و خانمم در ایران خواهد بود
در ایران 6 سال هست که شرکت طراحی وب سایت دارم و سمت من در شرکت مدیر عامل هستش.
سوالات من:
1- با توجه به اینکه دوستم دعوتنامه با پرینت مالی خودش هست و یا توجه به شرایط من، چند درصد احتمال ویزای آمریکا برای سفر یکماه هست؟
2- چه مدارکی جمع آوری کنم که احتمال ویزای من بیشتر باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یکی از دوستان قراره برای من دعوتنامه توریستی ارسال کنه
سوال من اینه به نظر شما دوستان اگر برای من و خانمم ارسال کنه درصد ویزا دادن چقدر هستش؟ ما بجه نداریم....
پاسخ
تشکر کنندگان:
تنها چیزی که برای اونها مهمه اینه که نشون بدید و متقاعدشون کنید که قصد برگشت دارید. حالا به هر نحوی که می تونید نشون بدید. مثه اینکه مدارکی نشون بدید که یه پروژه بزرگ دارید و باید فلان موقع تحویل بدید یا پدر و مادری دارید که باید برگردید و مراقبشون باشید و ... هر چی هم هی مقدار پول زیاد رو بیان کنید مطمین می شند که می خواید امریکا بمونید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان چند روز وب سایت دبی خرابه و نمی شه کیس نامبر را چک کرد، می خواستم مطمئن شم همه این مشکل را دارند؟؟ در ضمن من ایمیل زدم و گفتن هنوز کیس من آندر پروسسینگه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 05:44)jilibo نوشته:  دوستان چند روز وب سایت دبی خرابه و نمی شه کیس نامبر را چک کرد، می خواستم مطمئن شم همه این مشکل را دارند؟؟ در ضمن من ایمیل زدم و گفتن هنوز کیس من آندر پروسسینگه Sad
واسه همه هم همینطوره ولی از اینجا با شماره کیس نامبر قابل پیگیری هست(همونی که با AA شروع می شود )
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...YubaSQI+RA==
پاسخ
تشکر کنندگان: jilibo
با سلا خدمت دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم سوالامو جواب بدین. میخواستم بدونم من با یک خانمی دوستم و میخوام برم ببینمش
در مورد ویزای توریستی کمکی از دست دوستم بر میاد و گردش حساب مالی چقدر باید باشه. اگر گردش حساب کافی نداشته باشم سند خونه کافی هست؟
خیلی ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2008-07-04 ساعت 16:19)samad نوشته:  
Negin نوشته: اما بهم نگفتین بالاخره 1 وقت سفارت بگیرم یا 2 دو تا؟4تا

این رو مد نظر بگیرید که اگر جدا جدا برید و به یکی تون ویزا دادن و به اون یکی ندادن چی کار می خواید بکنید؟Wink به نظر من بهتره چیزی رو از افسر پنهان نکنید، یه وقت بگیرید و تمام حقیقتو هم بهش بگید.

4 تا وقت سفارت می خواهم و تا کی طول میکشد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان به نظر شما برای ویزای توریستی چه مبلغی در حساب باشه خوبه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 19:06)mahyar_josie نوشته:  با سلا خدمت دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم سوالامو جواب بدین. میخواستم بدونم من با یک خانمی دوستم و میخوام برم ببینمش
در مورد ویزای توریستی کمکی از دست دوستم بر میاد و گردش حساب مالی چقدر باید باشه. اگر گردش حساب کافی نداشته باشم سند خونه کافی هست؟
خیلی ممنونم
ویزای آمریکا با سند خونه و پول تو حساب نیست
اگه آفیسر شما واجد شرایط سفر به آمریکا بدونه حتما به شما ویزا خواهد داد در غیر این صورت باید با آمریکا خداحافظی کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
سلام دوستان:
لطفا از صاحبنظران به سئوال من جواب دهند.
من یکبار ویزای شینگن داشتم(پارسال)
از فرانکفورت اقدام می کنم
سابقه کار دارم 4 سال
سند خونه ندارم
سئوال1: آیا بدون سند خونه می توانم ویزا بگیرم؟
سئوال2: آیا از زمان خرید ملک باید زمانی گذشته باشد تا افیسر شک نکند. چون می خواهم سند خونه پدری را به نام بزنم. (:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-02 ساعت 08:37)USAforEVER نوشته:  سلام دوستان:
لطفا از صاحبنظران به سئوال من جواب دهند.
من یکبار ویزای شینگن داشتم(پارسال)
از فرانکفورت اقدام می کنم
سابقه کار دارم 4 سال
سند خونه ندارم
سئوال1: آیا بدون سند خونه می توانم ویزا بگیرم؟
سئوال2: آیا از زمان خرید ملک باید زمانی گذشته باشد تا افیسر شک نکند. چون می خواهم سند خونه پدری را به نام بزنم. (:
آفیسر سند خونه شما رو می خواد چکار کنه ؟؟؟؟ اصلا ربطی به ویزای آمریکا نداره
فقط در صورتی به شما ویزا می ده که مطمئن بشه بر می گردید .
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان