موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
.[/b]
[/quote]
مرسی از شما دوست عزیز. من پدرو بالای 60 سال سن دارد ولی چجور مدرکی باید ارائه بدهم که نشان بده سرپرستیش با منه؟؟؟
و همچنین اینکه من از خود برگزار گننده نمایشگاه می تونم دعوتنامه بگیرم نه از شرکت هایی که با هاشون کار می کنیم. چون ایران تحریم هست امکان دریافت دعوتنامه از کارخانه هایی که با آنها کار می کنیم وجود ندارد ولی بدلیل اینکه این نمایشگاه بازدید کننده هایی از کلیه جهان دارد نمایشگاه این امکان را جهت کشور هایی که نیاز به ویزا دارند قرار داده است.
اگر مورد دیگری هم به ذهنتون می رسه که می تونه به من کمک کنه ممنون می شم که من رو راهنامیی کنید.
[/quote]
والا من همین به ذهنم رسید.کسانی که قبلا با سن بالای پدرسربازی معاف میشدند چی ارائه میدادند؟شماهم همون مدرک روترجمه کن ارائه بده.شاید ترجمه شاسنامه پدرتون هم لازم باشه.هرچی ملک و املاک بنامتون هست ترجمش کنید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
موضوعها: 0
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
دوست عزیز شما از سن و وضعیت تاهلتون چیزی نگفتید. اگه زیر ۳۵ سال و مجرد باشید یه کمی شانستون کم می شه. موجودی حساب بانکتون هم به نظرم خیلی کمه. سعی کنید که تا ۱۰ یا ۱۲ هزار دلار افزایش بدید. اینکه دایی شما سیتیزن آمریکا هستند چندان خوشایند آفیسر نیست چون می دونه که شما یه کسی رو دارید که حمایتتون کنه. ولی به طور کلی من این چند ماه اخیرخیلی خبرهای خوبی از آنکارا شنیدم که ویزای توریستی رو داره راحت تر می ده.
موفق باشید!
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از نزدیک به سه ماه امروز از دبی به من ایمیل زدند و در مورد سربازی یک سری سوال کردند . این یعنی اینکه روی پرونده ها کار می کنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ویزای امریکا رو دارم و بصورت قانونی و بشکل توریستی میتوانم وارد بشم
میخواستم ببینم اگر بخواهم برای ورود به خاک کانادا برای گرفتن پ.ن.ا.ه.ن.د.گ.ی اقدام کنم
شما چه راهنمایی میتونید به من بکنید ؟؟؟
باتشکر فراوان
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ممنون ميشم جواب من رو هم بدين. من براي مادرم براي ويزاي توريستي از انكارا وقت گرفتم.
1. ايا نيازي به كارهاي پزشكي قبل از مصاحبه هست ؟
2. ايا مدارك را از قبل بايد پست كرد يا مادرم همان روز با خودش به سفارت ببرد؟