موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا وحید این چه قول دادن و شروعی هست که متاسفانه الان 3 هفته هست هیچ کدوم از سفراتخانه ها شماره ای اعلام نکردند
آیا کسی دلیلشو میدونه ؟؟
من فکر میکنم مرخصی بودند و این هفته و هفته آینده بترکونند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . چند تا سوال دارم دوستان
1- مدارکی که برای ترجمه میدم اگر چک نکنم ممکنه که اشتباه ترجمه ای داشته باشه ولی مهر دادگستری و وزارت خارجه هم روش خورده باشه؟
2- در مورد نامه حقوق و کارم به من گفتن که حتما باید مدرک دانشگاهی تأیید شده رو داشته باشم. چون حقوقم بالاست! آیا واقعا برای گرفتن تأیید دادگستری و وزارت خارجه نامه حقوق باید حتما مدرک دانشگاهی تایید شده رو هم ارائه بدم؟
3- تایید مدرک دانشگاه فقط غیر حضوری ممکنه؟ کسی جدیدا تونسته از سایت خدمات آموزشی تأییدیه بگیره؟سایت خدمات آموزشی مشکل داره.
4- اگر مدرک دانشگاهی رو نتونم بگیرم نامه حقوق ترجمه شده بدون مهر دادگستری و خارحه هم آیا به دردم میخوره؟
5- به نظر شما حداقل حساب بانکی چقدر باشه خوبه؟
6- سند خونه رسمی املاک نباشه، یعنی هنوز سند نداره، آیا ترجمش به درد میخوره؟
سوالام زیاد شد. مرسی اگر کمکم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال دیگه هم اینکه من پستخونه اصلی دوبی رو برای پیک آپ ویزام انتخاب کردم. آیا کار درستی کردم و یا اینکه باید پستخونه دیگه ای رو انتخاب میکردم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من موزیسین هستم و به گیتارهای کلاسیک , الکتریک تسلط دارم و مدرک بین المللی موسیقی هم دارم.
من میخوام برم امریکا و اونجا به صورت خصوصی تدریس موسیقی کنم.
به نظر شما باید ویزای کار بگیرم؟ یا اینکه ویزای خود اشتغالی ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه چه خبره
چرا دیگه کیس اعلام نمیکنند
الان 1 ماه شده که اینطوریه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوست من در امریکا که امریکایی اصل هست و شغل خوبی هم داره بهم گفته برای ویزای توریستی اقدام کنم. گفته تمام مخارج سفر رو خودش قبول میکنه. حالا میخوام بدونم چقدر شانس اکی شدن ویزا دارم؟
گردش حساب قربونش برم اصلاً ندارم ولی اگه بخوام میتونم به بابابم بگم سند خونه رو بنامم کنه.شاغل هم نیستم.
با توجه به اینکه در طول مدت اقامت تمام هزینه ها به پای ایشون است آیا اصلا نیاز هست که اثبات کنم وضع مالیم خوب است ؟ برای اثبات برگشتن به ایران آیا یک سند خونه کفایت میکنه؟
از تک تک عزیزان که کمک میکنند متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا کسی سوال منو میتونه جواب بده؟
"آیا یه موزیسین که کارش تدریس موسیقی به صورت خصوصیه میتونه ویزای خود اشتغالی امریکا بگیره" ؟
اصلا امریکا ویزای خوداشتغالی داره برای این مورد؟