موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.ممنون از پاسخ قبلیتون.
من میخواستم یه سوال راجع به ویزای کار بپرسم و اون سوالو توی یه "نوشته ی جدید" ایجاد کنم ولی مثل اینکه این سایت اجازه نمیده !.
حالا میخوام اینو بپرسم که این شرکتهایی که مربوط به ویزای توریستی و ویزای کار هستن چطور ممکنه که بتونن برای ویزای کار , یه کارفرما برای موکلشون پیدا کنن یا برای صدور ویزای توریستی بیان کارای کنسولی و دعوتنامه ای را انجام بدن.
بهتر نیست آدم اول با ویزای توریستی بره اریکا و همونجا بتونه خودش یه کارفرما پیدا کنه و بعدش مجوز کار بگیره؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما الان 8 ماه که آمریکا هستم و گرین کارت داریم و میخواهیم واسه مادر خانم و برادر خانمم اقدام کنیم فرم های ds160 هم پر کردیم جداگانه برای دو نفر؟؟برادر خانمم هم 25 سالش است لطف میکنید به من بگید چه مدارکی لازم دارم واسه سفارت؟؟آیا کسی با گرین کارت ((مثل ما<کمتر از یکسال))تونسته ویزا رو برای خانوادش بگیره؟؟خانمم حامله هست و ما میخوایم که مادر خانمم حداقل اینجا باشه موقع زایمان؟؟آیا مطرح کردن این قضیه تو سفارت تاثیری داره؟؟و میتونم نامه از دکترش بگیرم که تو سفارت نشون بدن و این به ما کمکی میکنه یا نه؟؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه...
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که کلیر شدن لطفا اعلام کنند
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من يه سوال داشتم چه جوري ميشه از روي شماره هايي كه روي برگهاي زرد داده اند فهميد كه كدوم فرد كلير شده . چون اصلا اسم يا شماره پاس يا چيزي غير از شماره خود سفارت روي برگه زرد نيست و نمي دونيم يكي از دو نفر كه كلير شده كدام است ( زن يا شوهر ) . مرسي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هفنه پیش ویزای توریستی از دبی گرفتم بدون FBI check
کسی از عزیزان می داند چه مدت زمان دارم تا پاسپورت را به EMPOST تحویل بدم ؟
با تشکز