موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-03 ساعت 09:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-03 ساعت 09:05 توسط Mosy287.)
با سلام
من و خانواده ام در ١٨مارس ٢٠١٢ برأي ويزاى توريستى أقدام كرديم و برگ زرد را گرفتيم پرونده همسرم خيال زود كليرنس شد و در أيميلى كه به ما دادن قيد شده بود كه تا تاريخ ٢٨ فوريه ٢٠١٣ ويزا را پيكاپ كبيد وگرنه پرونده بسته ميشه با أين اميد كه در طول سه ماه آينده پرونده منم كلير ميشه ويزاى دختر وهمسرمو پيكاپ كرديم متاسفانه سه ماه اعتبار ويزا تمام شد و پرونده من كلير نشد و خانواده ام هم به أمريكا نرفتن حالا كه حدود ٦ ماه از انقضاى ويزاى انها ميگرديد ويزاى من در تاريخ ٢٠ اكتبر ٢٠١٢ كلير شد.ميخواستم دو سئوال بپرسم.
١-أيا ميتوانم ويزاى همسر و دخترمو تمديد كنم يا بأيد مجددا براى ويزا خانواده ام أقدام كنم
٢-در صورتيكه بأيد مجدد أقدام كنم چون پروسه زمان بر است تا كي ميتوانم صبر كنم و ويزاى خودمو پيكاپ نكنم تا مجداداً براى بتونس براى ابنها ويزا بگيرم (با در نظر گرفتن زمان تشكيل پرونده ١٨ مارس ٢٠١٢ و تاريخ كليرنس ان ٢٠ اكتبر ٢٠١٣ يعنى چيزى بيشتر از ده ماه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله به ما ٢ كيس نامبر دادن ولى هر دو را روي يك برگ زرد داد .ويزاى دخترم همون روز مصاحبه أماده بود اما شما لطف كرده و بگوييد كه من تا كي ميتوانم پيكاپ ويزا را به تأخير بيندازم
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
معمولا برای پیک آپ ویزا ۳ ماه فرصت دارید و بعد از صدور ویزا ۳ ماه برای ورود به خاک آمریکا وقت دارید. صحت یا سقم این خبر رو نمی دونم تا چه حد هست ولی چند جا خوندم که برای کسانی که مشمول کلیرنس طولانی شدند بهتر هست که زودتر برای پیک آپ اقدام کنند تا خدای نکرده ریکلیرنس (کلیرنس دوباره) بهشون نخوره.
موفق باشید!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما ١٨ مارس ٢٠١٢ interview بوديم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
دوستان گرامی کسی از شما وکیل درست و حسابی ( وکیل بدون کلاهبرداری) میشناسه که برای ویزای توریستی بتونه به ما کمک کنه ؟
اگه براتون مقدوره به ایمیلم و یا پیام خصوصی بهم خبر بدید . ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به تازگی مصاحبه ویزای توریستی در دبی انجام دادم . ولی وقتی کیس نامبر رو وارد می کنم برای چک کردن استاتوس ویزام ،همیش میزنه case number is not valid
کسی میدونه دلیلش چیه؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-06 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-06 ساعت 12:57 توسط Mosy287.)
این پاسخ سفارت به سوال من است که امروز به دستم رسیدDear Applicant,
We are still able to issue your visa within the 90 days on the completion of your adminstrative processing which was on October 9, 2013.
Kind Regards,
NIV UNIT
این پاسخ سفارت به سوال من است که امروز به دستم رسیدDear Applicant,
We are still able to issue your visa within the 90 days on the completion of your adminstrative processing which was on October 9, 2013.
Kind Regards,
NIV UNIT
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال دارم :
کیس نامبری که برای کسی هست که متاسفانه در سایت ریجکت شده اما جلوی کیسش تاریخ 21 فوریه 2014 درج شده
آیا این تاریخ به منزله مهلت زمانی پیک آپ نیست؟؟/
اگر اینطور هست پس چرا این تاریخ رو جلوی کیسی که رد شده درج کردند
امیدوارم اگر این شخص در این سایت عضویت داره اگر توضیحات قابل استفاده ای در این مورد داره به اشتراک بگذاره
با تشکر