موضوعها: 0
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
بله منم تا جایی که یادم می یاد ۳ ماه بوده ولی حتی اگه بتونید ۳ روزه برای پیک آپ اقدام کنید خیلی بهتره، قوانین هر لحظه ممکنه تغییر کنه!
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
پدر و مادرم می خواهند درخواست ویزای توریستی بدن ولی یک سری مسائل برامون مبهمه که اگر اطلاعی دارید ممنون می شوم راهنمایی کنید. یکی این که آنها کارمند بازنشسته سازمان انرژی اتمی (کارمند ساده) هستند و نمی دونم که باید تو سفارت چی بگن ؟!! دوم این که من خودم با ویزای j آمدم ولی دوستان و اقوام سیتیزن داریم که دعوت نامه بفرستن. حالا می خواستم بدونم شما بر حسب تجربه چه پیشنهادی می کنید آیا دعوت نامه بفرستیم ؟آیا بگن دخترشون آمریکاست ؟ یا کلآ بگن فقط به عنوان توریست می روند؟
امیدوارم سوالاتم تکراری نباشه
با تشکر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
دوستان گرامی آیا کسی میتونه ترجمه فارسی فرم ds-160 رو بذاره . من میخوام اول به فارسی دقیقا چک کنم و آماده کنم . اگه میتونید برام یا به ایمیلم و یا به پیام خصوصی بذارید . از لطفتون ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ٢٣ سالمه در ايران دانشجوي سال چهارم دندانپزشكي هستم اينجا توي دو تا دبيرستان زيست شناسي درس ميدم و مي تونم گواهي كار ببرم، پدرمم اوضاع مالي بسيار خوبي داره و هر مقدار كه بخوام مي تونه سند و پول به حسابم بريزه،
من مي خوام تابستون به همراه پدرم به امريكا برم، مادر و برادرم ايران مي مونن،
امريكا هم پدرم چندين دوست داره كه امريكا كارخونه اب معدني دارن و مي تونه برامون دعوت نامه بفرسته، سفر خارجي فقط به تركيه داشتم' پدرمم همينطور
، ١- به نظرتون چه قدر احتمال داره به من و پدرم ويزا بدن؟ با توجه به اينكه من ايران دانشجو هستم
٢- اگر من بخوام اواخر تير مسافرت كنم بهتره چه زماني وقت سفارت بگيرم؟ تو عيد خوبه؟
٣- كدوم سفارت بهتره ؟
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من فرمِ DS-۱۶۰ رو پر کردم و وقت مصاحبه برای ویزای توریستی از دوبی گرفتم. تو فرم یه مشکل بود، من یه فرم جدید پر کردم و رفتم تو همون وبسایتی که وقت مصاحبه گرفتم (usvisa-info.com) و روی Edit کلیک کردم و شمارهٔ بارکدِ فرمِ جدید رو وارد کردم.
آیا جای دیگری هم هست که باید فرمِ جدید رو شمارشو وارد کنم؟ آخه این برای پدر و مادر خانومم هست و نمیخوام موقع مصاحبه مشکلی پیدا کنن.
پیشاپیش از کمک شما تشکر میکنم.