کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2013-11-06 ساعت 12:57)Mosy287 نوشته:  این پاسخ سفارت به سوال من است که امروز به دستم رسیدDear Applicant,

We are still able to issue your visa within the 90 days on the completion of your adminstrative processing which was on October 9, 2013.

Kind Regards,

NIV UNIT

این پاسخ سفارت به سوال من است که امروز به دستم رسیدDear Applicant,

We are still able to issue your visa within the 90 days on the completion of your adminstrative processing which was on October 9, 2013.

Kind Regards,

NIV UNIT
٩٠ روز خيلي خوبه پس يعني تا ٩ ژانويه وقت دارينSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-11 ساعت 01:17)ehsan m نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 04:45)User نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 02:43)hamed. نوشته:  با سلام...من 24 سالمه و مجرد هستم و میدونم مجردهای هم سن و سال من رو اکثرا رد میکنن...حالا میخواستم بپرسم که من 60 تومان تو حسابم دارم و تک پسر خانواده هستم و لیسانس برق دارم و میتونم دو تا سند هم به نامم بزنم و کسی رو هم در آمریکا ندارم.....
به نظر شما میتونم در ابوظبی یا آنکارا یا ایروان و یا کلا کشورهای همسایه ویزا بگیرم؟

ببین سفارت چند تا سوال را می پرسد که باید بتوانی جوابی بدهی که از طریق آن مامور کنسولی متقاعد شود شما حتما برخواهید گشت.
یکی اینکه کجا می خواهید بروید و برای چه مقصودی؟
- بهترین جواب در نامه ای می تواند باشد که همراه با خود می برید و به کنسول م ینویسید که در آن توضیح م یدهید که کجا می روید قصدتان بازدید از چه محل ها یا شهر هایی است و کی بر می گردید. به عبارتی بهتره برنامه سفر را برایشان بفرستید.
مثلا بنویسید که از نیویورک دیدن خواهید کرد به گرند کنیون خواهید رفت لاس وگاس و لس آنجلس خواهید رفت سنفرنسیسکو و در نهایت از فرودگاه ایکس به ایران برخواهید گشت. بهتره که تاریخ این سفرهای احتمالی را هم مشخص کنید.
الزامی هم نداره بعدا که وارد شدید این برنامه را اجرا کنید. ماموری هم دنبال شما نمی آید چک کند ببیند شما برنامه تان را اجرایی می کنید یا خیر.

سوال دیگری که حتما می پرسند شغل شما در ایران است.
- هر شغلی که دارید آن را تا حد امکان ساده و بی اهمیت جلوه دهید. مثلا اگر در یک مرکز تحقیقاتی کار می کنید (چیزی که به شدن به آن حساس هستند) عنوان نکنید که شغلتان تحقیقاتی است. می توانید بگویید کارتان تایپ داده ها و امور دفتری است. به نفع خودتان است! از من گفتن!

-در نامه تان بنویسید که چون خانواده تان همه ایران هستند و و خودتان دانشجو هستید یا کارمند هستید یا ملک دارید یا هر چیزی که وابستگی تان به ایران را نشان دهید پس مطمئنا قبل از تاریخ انقضای ویزایتان برخواهید گشت.
همچنین تصریح کنید که با وجود داشتن ایکس دلار بطور یقین همه هزینه های خود را پوشش خواهید داد و به هیچ عنوان بار مالی را روی دولت و بخش عمومی ایجاد نخواهید کرد.

اینکه چه سفارتی می روید واقعا اهمیتی ندارد. چون همه مامورهای کنسولی بر اساس یک ستورالعمل ویزا می دهند.
موفق باشید.

(2013-10-09 ساعت 19:54)myangel نوشته:  دوستان کسایی که منتظر پروسه اداری ویزای توریستی هستند اگر در قرعه کشی امسال شرکت کنند پروسه کیس توریستیشون دچار مشکل نمیشه؟؟
به نظرم دلیل موجهی برای این نتیجه گیری است که قصد شما از ویزای توریستی آمدن و ماندن است.

(2013-10-09 ساعت 21:24)ehsan m نوشته:  چقد موجودی بزارم؟
100 میلیون کافی هست؟
فکر کنم چیزی معادل دست کم بیست هزار دلار کافی باشد. بیست هزار دلار کلی پول است اینجا!!! معادل یک سال هزینه زندگی است.

user جان خیلی ممنون لطف کردیSmile

يعني نامه بنويسيم و وقتي افيسر سوال ميپرسه به جاي جواي شفاهي بهش برگرو بديم؟ اين بي احترامي نيست؟

سلام دوستان من ٢٣ سالمه در ايران دانشجوي سال چهارم دندانپزشكي هستم اينجا توي دو تا دبيرستان زيست شناسي درس ميدم و مي تونم گواهي كار ببرم، پدرمم اوضاع مالي بسيار خوبي داره و هر مقدار كه بخوام مي تونه سند و پول به حسابم بريزه،
من مي خوام تابستون به همراه پدرم به امريكا برم، مادر و برادرم ايران مي مونن،
امريكا هم پدرم چندين دوست داره كه امريكا كارخونه اب معدني دارن و مي تونه برامون دعوت نامه بفرسته، سفر خارجي فقط به تركيه داشتم' پدرمم همينطور
، ١- به نظرتون چه قدر احتمال داره به من و پدرم ويزا بدن؟ با توجه به اينكه من ايران دانشجو هستم
٢- اگر من بخوام اواخر تير مسافرت كنم بهتره چه زماني وقت سفارت بگيرم؟ تو عيد خوبه؟
٣- كدوم سفارت بهتره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان در مورد سوالی که کردم کسی تجربه ای داره
این شماره در سایت واشنگتن ریجکت شده ولی در سایت سفارت شماره بعنوان کلیر شده اعلام شده و مهلت پیک آپ هم تا تاریخ 21 فوریه براش درج کردند
دوستی میگفت ملاک عمل سایت سفارته
لطفا اگر کسی تجربه ای داره به اشتراک بزاره
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. من و همسرم ویزای توریستی دریافت کردیم. چقدر وقت داریم وارد امریکا بشیم و اینکه اونجا می تونیم ویزای تحصیلی بگیریم و بمونیم. با توجه به اینکه هر دو چند ماهه که وارد ایران شدیم 10 سال ارمنستان بودیم. من دندانپزشکی خوندم و ایشون مخابرات. از کمکتون ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 20:09)padideh نوشته:  سلام. من و همسرم ویزای توریستی دریافت کردیم. چقدر وقت داریم وارد آمریکا بشیم و اینکه اونجا می تونیم ویزای تحصیلی بگیریم و بمونیم. با توجه به اینکه هر دو چند ماهه که وارد ایران شدیم 10 سال ارمنستان بودیم. من دندانپزشکی خوندم و ایشون مخابرات. از کمکتون ممنونم
از روزی که ویزاتون صادر شده ۳ ماه فرصت دارید وارد خاک آمریکا بشید. بله می تونید ویزاتون رو به ویزای دانشجویی تبدیل کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-07 ساعت 23:26)myangel نوشته:  دوستان در مورد سوالی که کردم کسی تجربه ای داره
این شماره در سایت واشنگتن ریجکت شده ولی در سایت سفارت شماره بعنوان کلیر شده اعلام شده و مهلت پیک آپ هم تا تاریخ 21 فوریه براش درج کردند
دوستی میگفت ملاک عمل سایت سفارته
لطفا اگر کسی تجربه ای داره به اشتراک بزاره
منظور از سایت واشینگتن چیه؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

پاسخ
تشکر کنندگان:
منظور از سایت واشنگتن سایت سیس هست که استتوس رو نشون میده و سایت سفارت شماره کلیر شده ها رو اعلام میکنه
در مورد کیسی که در بالا گفتم در سایت سفارت شمارش بعنوان کلیر شده اعلام شده ولی در سایت واشنگتن یا همون سیس ریجکت شده
اینطور که فهمیدم ظاهرا ملاک سایت سفارته نه واشنگتن و این شخص میتونه بره ویزاشو بگیره
علت مطرح کردن این موضوع این بود که اگر کسی اطلاعتی داره عنوان کنه تا استفاده کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یه سوال دارم
همه میدونیم برای خروج از ایران باید پاسمون شش ماه اعتبار داشته باشه
آیا این مدت میتونه ملاکی قرار بگیره واسه مدت زمان ویزایی که دز فزودگاه کشور مقصد بهمون میدن؟؟/
بعبارتی اگر کسی اعتبار پاسش 10 باشه و با ویزای توریستی بره یو اس آیا وقتیکه در فرودگاه اونجا میخوان مدت ویزا رو بزنن رو پاس اون حداقل مدت اعتبار ویزا برای اونها هم مهمه؟؟ اگر مهمه میتونه به این معنی باشه که به اون فرد حداکثر ویزای 4 ماهه میدن؟؟(10 منهای 6)
من شنیدم اینطوری عمل میکنند که مازاد بر مدت شش ماه اعتبار هر چقدر زمان داشته باشه پاس حداکثر 3 تا 4 ماه ویزا میدن
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 02:31)myangel نوشته:  سلام دوستان
یه سوال دارم
آیا این مدت میتونه ملاکی قرار بگیره واسه مدت زمان ویزایی که دز فزودگاه کشور مقصد بهمون میدن؟؟/
بعبارتی اگر کسی اعتبار پاسش 10 باشه و با ویزای توریستی بره یو اس آیا وقتیکه در فرودگاه اونجا میخوان مدت ویزا رو بزنن رو پاس اون حداقل مدت اعتبار ویزا برای اونها هم مهمه؟؟ اگر مهمه میتونه به این معنی باشه که به اون فرد حداکثر ویزای 4 ماهه میدن؟؟(10 منهای 6)
من شنیدم اینطوری عمل میکنند که مازاد بر مدت شش ماه اعتبار هر چقدر زمان داشته باشه پاس حداکثر 3 تا 4 ماه ویزا میدن
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
خیر همچین چیزی درست نیست و هیچ ربطی نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 02:31)myangel نوشته:  سلام دوستان
یه سوال دارم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

زمانی که به شما ویزا میدن یعنی پاس شما بیشتر از 6 ماه اعتبار داره.(باید داشته باشه)
اگه اعتبار پاس شما 8ماه هم باشه مثلا شما 6ماه اون رو در کشور مقصد هستید و 2ماه هنوز پاس شما اعتبار داره
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
دوستان من مصاحبه داشتم و 1 ضرب ويزا گرفتم. يه چيزی جالب من 1 روز قبل از مصاحبه با آقايی آشنا شدم که اژانس داشت در دبی و روزی که من مصاحبه داشتم ايشون 8 تا مسافر داشت برای ويزا و هر 8 تاشون با برگه صورتی از سفارت بيرون اومدن. خيلی جالب بود باهاشون که صحبت ميکردم ميگفتن ما تنها پاسپورت به اين اژانس داديم و برامون ويزا امريکا رو مثل آب خوردن گرفتن :د
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: feidom30
(2013-11-17 ساعت 17:54)Kurosh_Salehi نوشته:  دوستان من مصاحبه داشتم و 1 ضرب ويزا گرفتم. يه چيزی جالب من 1 روز قبل از مصاحبه با آقايی آشنا شدم که اژانس داشت در دبی و روزی که من مصاحبه داشتم ايشون 8 تا مسافر داشت برای ويزا و هر 8 تاشون با برگه صورتی از سفارت بيرون اومدن. خيلی جالب بود باهاشون که صحبت ميکردم ميگفتن ما تنها پاسپورت به اين اژانس داديم و برامون ويزا امريکا رو مثل آب خوردن گرفتن :د
همچين چيزي غير ممكن هست،هيچ كس هيچ كار خاصي نمي تونه بكنه ،افيسر همون موقع تصميم مي گيره، اين فقط شبيه يه تبليغ هست، دوستان گول اين چيزا رو نخورن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 18:37)Mandm نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 17:54)Kurosh_Salehi نوشته:  دوستان من مصاحبه داشتم و 1 ضرب ويزا گرفتم. يه چيزی جالب من 1 روز قبل از مصاحبه با آقايی آشنا شدم که اژانس داشت در دبی و روزی که من مصاحبه داشتم ايشون 8 تا مسافر داشت برای ويزا و هر 8 تاشون با برگه صورتی از سفارت بيرون اومدن. خيلی جالب بود باهاشون که صحبت ميکردم ميگفتن ما تنها پاسپورت به اين اژانس داديم و برامون ويزا امريکا رو مثل آب خوردن گرفتن :د
همچين چيزي غير ممكن هست،هيچ كس هيچ كار خاصي نمي تونه بكنه ،افيسر همون موقع تصميم مي گيره، اين فقط شبيه يه تبليغ هست، دوستان گول اين چيزا رو نخورن
دوست عزيز من من با تجربه 3 سالم در سايت و اطلاعات کامل چه دليلی داره به شما که عضو تازه وارد هستيد بخوام دروغ بگم ؟ من چيزی که با چشم خودم ديدم رو بيان کردم و هر کسی نظرش برای خودش محترم هست
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما دوبي رفته بودين؟ ميشه بگيد چه سوالايي پرسيدن و شما چي جواب دادي؟ اگه من بخوام براي عيد برم سفارت چند وقت قبل بايد شروع كنم به وقت گرفتن
پاسخ
تشکر کنندگان:

دادااااااااااااش خلاصه گرفتی؟دممممممممممممممت گرم.خیلی خوشحال شدم خداییش.بعد کلی تلاش خلاصه تونستی.تبریک میگم پسرررررSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Kurosh_Salehi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان