موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در مورد سوالی که کردم کسی تجربه ای داره
این شماره در سایت واشنگتن ریجکت شده ولی در سایت سفارت شماره بعنوان کلیر شده اعلام شده و مهلت پیک آپ هم تا تاریخ 21 فوریه براش درج کردند
دوستی میگفت ملاک عمل سایت سفارته
لطفا اگر کسی تجربه ای داره به اشتراک بزاره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من و همسرم ویزای توریستی دریافت کردیم. چقدر وقت داریم وارد امریکا بشیم و اینکه اونجا می تونیم ویزای تحصیلی بگیریم و بمونیم. با توجه به اینکه هر دو چند ماهه که وارد ایران شدیم 10 سال ارمنستان بودیم. من دندانپزشکی خوندم و ایشون مخابرات. از کمکتون ممنونم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-07 ساعت 23:26)myangel نوشته: دوستان در مورد سوالی که کردم کسی تجربه ای داره
این شماره در سایت واشنگتن ریجکت شده ولی در سایت سفارت شماره بعنوان کلیر شده اعلام شده و مهلت پیک آپ هم تا تاریخ 21 فوریه براش درج کردند
دوستی میگفت ملاک عمل سایت سفارته
لطفا اگر کسی تجربه ای داره به اشتراک بزاره
منظور از سایت واشینگتن چیه؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منظور از سایت واشنگتن سایت سیس هست که استتوس رو نشون میده و سایت سفارت شماره کلیر شده ها رو اعلام میکنه
در مورد کیسی که در بالا گفتم در سایت سفارت شمارش بعنوان کلیر شده اعلام شده ولی در سایت واشنگتن یا همون سیس ریجکت شده
اینطور که فهمیدم ظاهرا ملاک سایت سفارته نه واشنگتن و این شخص میتونه بره ویزاشو بگیره
علت مطرح کردن این موضوع این بود که اگر کسی اطلاعتی داره عنوان کنه تا استفاده کنیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-17 ساعت 02:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-17 ساعت 02:33 توسط myangel.)
سلام دوستان
یه سوال دارم
همه میدونیم برای خروج از ایران باید پاسمون شش ماه اعتبار داشته باشه
آیا این مدت میتونه ملاکی قرار بگیره واسه مدت زمان ویزایی که دز فزودگاه کشور مقصد بهمون میدن؟؟/
بعبارتی اگر کسی اعتبار پاسش 10 باشه و با ویزای توریستی بره یو اس آیا وقتیکه در فرودگاه اونجا میخوان مدت ویزا رو بزنن رو پاس اون حداقل مدت اعتبار ویزا برای اونها هم مهمه؟؟ اگر مهمه میتونه به این معنی باشه که به اون فرد حداکثر ویزای 4 ماهه میدن؟؟(10 منهای 6)
من شنیدم اینطوری عمل میکنند که مازاد بر مدت شش ماه اعتبار هر چقدر زمان داشته باشه پاس حداکثر 3 تا 4 ماه ویزا میدن
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مصاحبه داشتم و 1 ضرب ويزا گرفتم. يه چيزی جالب من 1 روز قبل از مصاحبه با آقايی آشنا شدم که اژانس داشت در دبی و روزی که من مصاحبه داشتم ايشون 8 تا مسافر داشت برای ويزا و هر 8 تاشون با برگه صورتی از سفارت بيرون اومدن. خيلی جالب بود باهاشون که صحبت ميکردم ميگفتن ما تنها پاسپورت به اين اژانس داديم و برامون ويزا امريکا رو مثل آب خوردن گرفتن :د
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شما دوبي رفته بودين؟ ميشه بگيد چه سوالايي پرسيدن و شما چي جواب دادي؟ اگه من بخوام براي عيد برم سفارت چند وقت قبل بايد شروع كنم به وقت گرفتن