موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.بعد از 9.5 ماه استاتوس ما عوض شده ولی جملات بالا وپایین آن عوض نشده؟این یعنی چه؟با تشکر .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
منظورم از فرم ها فرم 160 و یکی هم منظورم گرفتن وقت برای سفارت بود.
ببینید. به نظر شما الان اقدام کنم برای ویزای توریستی بهتره یا صبر کنم بعد از جواب لاتاری؟
بر فرض مثال اصلا قرار بر این باشه که آسمون به زمین بیاد و من یک ماهه تونستم ویزای توریستی رو بگیرم.
با توجه به مدت ویزا که 6 ماهه هست باز میشه در صورت منفی بودن جواب لاتاری مسافرتی برم درسته؟
بعد هزینه وقت گرفتن از سفارت باید چجوری پرداخت بشه؟؟
[/quote]
ویزای 6 ماهه است اما 3 ماه برای ورود شما در نظر گرفته شده
هزینه رو جاهای مختلفی با کردیت کارت پرداخت میکنن اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم انجام بدم
کارشناس ارشد شرکت پاریز تراول
021-44622214-16
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
2014-01-08 ساعت 21:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-08 ساعت 21:48 توسط saeedgoogle.)
25 سال
سربازی هم معافیت پزشکی دارم- شغل هم شرکت کامپیوتری
با این شرایط دودل شدم که الان اقدام کنم و موکولش کنم به بعد از جواب لاتاری. چون من لاتاری شرکت کردم و اردیبهشت جوابش میاد (اونم شانس قبولیش کمه) و اقدام به ویزای توریستی حداقل دو میلیون هزینه داره. به خاطر هزینه هواپیما و هزینه وقت و ... اونم معلوم نیست به نتیجه برسه یا نه و شانس 50 - 50 یا کمتر. ولی اگه لاتاری قبول نشم خیلی تاسف میخورم که چرا این چهار ماه رو از دست دادم. چون دیدم تو این تاپیک که دوستان برای ویزای توریستی کلیرنسشون تا 9 ماه هم طول کشیده. شرایط خیلی گره خورده برای من. شما جای من بودید چیکار میکردید؟ از الان اقدام میکردید یا 4 ماه منتظر جواب لاتاری میشدین و در صورت عدم قبولی اقدام میکردین؟
در این پست از کمک دوستان در این دوروز تشکر میکنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.جواب کلیر ما بعد از 9.5 ماه اومد.