کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
با سلام
من 21 سال
و قصد در خواست ویزای توریستی از سفارت دبی را دارم
مدارک: سند خونه و یک مغازه همراه با اجاره نامه هاشون به نام خودم
پرینت بانکی خوب با موجودی 30میلیون
مجرد
گواهی اشتغال بکار +بیمه+فیش حقوقی(دریافت ماهیانه1.700)
دعوتنامه از نمایشگاه بین المللی در شیکاگو
بنظر شما احتمال گرفتن ویزای آمریکا برای من چقدر است؟
لطفا راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 21:56)mansornia نوشته:  با سلام
من 21 سال
و قصد در خواست ویزای توریستی از سفارت دبی را دارم
مدارک: سند خونه و یک مغازه همراه با اجاره نامه هاشون به نام خودم
پرینت بانکی خوب با موجودی 30میلیون
مجرد
گواهی اشتغال بکار +بیمه+فیش حقوقی(دریافت ماهیانه1.700)
دعوتنامه از نمایشگاه بین المللی در شیکاگو
بنظر شما احتمال گرفتن ویزای آمریکا برای من چقدر است؟
لطفا راهنماییم کنید
همه شرایط شما خوبه بجز سن و مجرد بودنتون که شانستون رو خیلی کم میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: Kurosh_Salehi
بنظر شما من چند درصد احتمال دریافت دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-25 ساعت 01:24)mansornia نوشته:  بنظر شما من چند درصد احتمال دریافت دارم
15%
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: vahid.vp ، joseph
سلام دوستان کسی می دونه چرا این سایت اعلام شماره سفارت امریکا در انکارا آپدیت نمیشه؟؟

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...urity.html

خودشون گفتن کسایی که قبل از یک ژانویه ۲۰۱۴ مصاحبه شدن باید اینجا رو چک کنند؛ ممکنه همه کیس نامبر ها منتقل شده باشه به سیستم جدید؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام یکی از دوستان برای عروسی خواهرش که سیتیزن هست میخواد ویزای توریستی بگیره شرایطش هم سرباز معاف و شغل غیر دولتی هست گواهی کار و بیمه داره و متاهل دارای یک فرزند هست چند درصد احتمال گرفتن ویزا هست آیا سند ملک خیلی تاثیر گذار هست؟؟؟باید حتما سند ملک بنام خودش داشته باشه؟؟ درضمن حساب بانکی و گردش حساب نسبتا خوبی هم داره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-26 ساعت 15:44)azadeh91 نوشته:  با سلام یکی از دوستان برای عروسی خواهرش که سیتیزن هست میخواد ویزای توریستی بگیره شرایطش هم سرباز معاف و شغل غیر دولتی هست گواهی کار و بیمه داره و متاهل دارای یک فرزند هست چند درصد احتمال گرفتن ویزا هست آیا سند ملک خیلی تاثیر گذار هست؟؟؟باید حتما سند ملک بنام خودش داشته باشه؟؟ درضمن حساب بانکی و گردش حساب نسبتا خوبی هم داره
شرایط بدی نیست سند زیاد مهم نیست درجه اول کار و درآمد هست و متاهل بودن هست .
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh91
سلام دوستان. من دبروز تونستم برای پدر و مادرم از آنکارا وقت ویزای توریستی بگیرم برای 17 march.
اگه از دوستان کسی برای این تاریخ وفت مصاحبه داره لطفا خبر بده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
این سفارت ترکیه هیچ چیزش روی حساب نیست تا دیروز وقت برای ماه مارس میشد گرفت. یهو امروز میبینی میشه واسه 29 ژانویه یعنی دوروز بعد وقت گرفت!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من21سال سند دارم وقصد درخواست ویزای توریستی
مدارک: سند مغازه و یک باغ بنام خودم
گواهی اشتغال بکار+فیش حقوقی(دریافت ماهیانه1.700) و گواهی مرخصی تا پایان مسافرت
مجرد
دعوت نامه از نمایشگاه در شیکاگو
دوست احتمال دریافت ویزا برای من چقدر است
لطفا راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
سلام من21سال سن دارم
مدارک:سند مغازه و باغ بنام خودم
گردش مالی خوب و موجودی30م
گواهی اشتغال بکار+فیش حقوقی(دریافت ماهیانه1.700)گواهی مرخصی تا پایان مسافرت
دعوتنامه از نمایشگاهی در شیکاگو
قصد درخواست ویزای توریستی دارم فکر می کنید احتمال دریافت ویزا برای من چقدر است لطفا راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
(2014-01-28 ساعت 00:46)mansornia نوشته:  سلام من21سال سن دارم
مدارک:سند مغازه و باغ بنام خودم
گردش مالی خوب و موجودی30م
گواهی اشتغال بکار+فیش حقوقی(دریافت ماهیانه1.700)گواهی مرخصی تا پایان مسافرت
دعوتنامه از نمایشگاهی در شیکاگو
قصد درخواست ویزای توریستی دارم فکر می کنید احتمال دریافت ویزا برای من چقدر است لطفا راهنماییم کنید
دوست عزيز شما قبلاً اين سؤال رو پرسيديد و به سؤالتون جواب داده شده...
احتمال ويزا گرفتن برای شما %15 است.
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
امکان داره در صورت زیر میزی برای همیشه من رو از گرفتن ویزا محروم کنن؟ من فیلم گرگ وال استریت رو میدیدم طرف راحت به پلیس آمریکا! زیرمیزی میداد. فیلم هم از روی داستان واقعی ساخته شده بود! با این شرایطی که من دارم به خاطر مجرد بودنم و تجربیات دوستان رو روز مصاحبه میخونم امیدم تقریبا از بین رفت!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-28 ساعت 12:15)saeedgoogle نوشته:  امکان داره در صورت زیر میزی برای همیشه من رو از گرفتن ویزا محروم کنن؟ من فیلم گرگ وال استریت رو میدیدم طرف راحت به پلیس آمریکا! زیرمیزی میداد. فیلم هم از روی داستان واقعی ساخته شده بود! با این شرایطی که من دارم به خاطر مجرد بودنم و تجربیات دوستان رو روز مصاحبه میخونم امیدم تقریبا از بین رفت!
یعنی به آفیسر زتر میزی بدین؟
اصلا شما هیچ تماسی با آفیسر نداری و از پشت یک شیشه با ایشون صحبت می کنی و اگه هم فکر این کار به سرت بزنه واسه همیشه با آمریکا باید خداحافظی کنی چون قبلش انگشت نگاری هم شدی .Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedgoogle ، حاجی واشنگتن
جناب وحید من یک سوالی داشتم.
اگر فرض بگیریم که من از آنکارا رجکت شدم میتونم دفعه بعدی از ارمنستان یا دبی اقدام کنم؟ آیا سفارت دبی میفهمه که من یک بار از آنکارا اقدام کردم؟ یعنی دبی به دیتابیس آنکارا دسترسی داره؟
بعد من در سایت همسایه که شما هم اونجا بودید دیدم یک نفر از باکو اقدام کرده بود و موفق شده بود. به نظرتون بهتر نیست از باکو اقدام کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان