کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام کیس نامبر من شش هزارو..... هست.برای پر کردن فرمها خیلی نگرانم.ضمنا هیچ اطلاعی از واکسیناسیون و بقیه چیزها ندارم. خواهش میکنم اگر ممکن منو راهنمایی کنید. ممنون
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter
دوستان یه سوال داشتم
ایا فرم 230 را باید به تعداد پر کرد یا اینکه یکی کافی هست چون که مشخصات همراهان توی اون اولی نوشته شده
یعنی اگر ما4 نفریم باید 4 تا فرم پر کنیم
و اینکه عکس باید چه مشخصاتی داشته باشه ویکی کافیه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter
(2013-05-07 ساعت 23:23)Reza shah نوشته:  سلام دوستان می خواستم بدونم من یک دختر 1.5 دارم برای اون هم باید فرم 230 رو پر کنم؟ بیشتر جاهاش N/Aمی شه و اینکه برای امضاش باید چیکار کنم؟ بچه به این کوچیکی که امضا نداره!
بله باید براشون پر کنی. من پسرم وسطهای پروسه ، قبل از مصاحبه به دنیا اومد. براش فرم 230 رو کامل پرکردم و فرستادم اکثر جاهاش هم N/A میشه. برای امضاشم خودت جاش امضا کن. البته من فرم پسرم رو در حضور افسر مهاجرت امضا کردم چون نمیدونستم باید امضاش کنم و نکرده بودم. افسر مربوطه بهم گفت جاش امضا کن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، KIMIA2005 ، philter ، آلیس-1980
(2013-05-08 ساعت 00:01)roz 777 نوشته:  دوستان یه سوال داشتم
ایا فرم 230 را باید به تعداد پر کرد یا اینکه یکی کافی هست چون که مشخصات همراهان توی اون اولی نوشته شده
بله شما بايد 4 تا فرم 230 پركنيد.مشخصات عكس هم مثل همان عكسي باشد كه براي ثبت نام استفاده كرديد.البته عكس جديد.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، roz 777 ، KIMIA2005 ، philter
(2013-05-07 ساعت 19:29)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 18:34)aseman abi نوشته:  می خواستم بدونم تو قسمت 33 باید تمام مدرسه هایی که درس خوندم شامل( ابتدایی راهنمایی دبیرستان پیش دانشگاهی ودانشگاه )رو بنویسم یا فقط شامل دبیرستان پیشدانشگاهی ودانشگاه میشه؟؟؟؟؟
خواهش می کنم منو راهنمایی کنیدSad
من برای نمونه یکی خودمو گذاشتم. البته اسم مدرسه ها، تاریخ و نام رشته ها رو عوض کردم. اینجوری که من پر کردم درسته. مدرک درستیشم ویزای خوشگلی هست که الان تو دستمه و داره بهم چشمک می زنهBig Grin
[عکس: attachment.php?aid=2847]

البته ما را چه به اینکه به عمو سعید ایراد بگیریم ولی از اونجا که امروز زدم به جاده خاکی:Cool
عمو جان در کامل و درست بودن لیست شما هیچ شکی نیست ولی این که شما بچگی تو کدوم دبستان درس خوندی یا راهنمایی کجا بودی به چه درد اونا می خوره عایا؟ ها!؟؟ هــــــــا!!!؟ (من چطور جرات کردم؟Big Grin )
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: hushmandco ، rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، KIMIA2005 ، ojee ، philter ، آلیس-1980

برای هر نفر یک فرم 230 و فقط برای نفر اصلی فرم 122.
مشخصات عکس رو از اینجا ببین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، KIMIA2005 ، ojee ، philter
با سلام
من هم امسال قبول شدم
چند سئوال دارم
اول اين که
من تا يک ماه ديگه ازدواج مي کنم
اسم طرفم هم در فرم بنويسم الان ؟
در مورد قراردادن عکس در پي دي اف فرم امکاني وجود دارد؟ راهشو واضح بگيد ممنون
تشکر کنندگان: philter
سلام و خسته نباشید لطفا راهنماییم کنید با تشکر فراوان:
1. قسمت 13 کد شهرستان و کشور هم بنویسیم?
2. قسمت 30 آدرس محل زندگی جاهایی که تا حالا بودیم شامل تعویض منزل میشه یا خیر مثلا اگه چند بار خونمونو عوض کردیم یا حتی اجاره?
3. قسمت 33 جمله آخرprofessional association to which you belong منظور چی هست?
4. قسمت 33 که دوران تحصیله اگه یه خونه بیشتر شد اون رو یه صفحه دیگه بنویسیم و ضمیمه کنیم یا همونجا یه سطر اضافه کنیم?
5. کسی که سربازی معاف شده no بزنه? و بقیه گزینه ها n/a درسته?
6. در مورد امضا فقط صفحه دوم رو بزنیم درسته? صفحه یک چطور?
ببخشید سوالام زیاد شد...
(2013-05-08 ساعت 00:25)hamedmas نوشته:  با سلام
من هم امسال قبول شدم
چند سئوال دارم
اول اين که
من تا يک ماه ديگه ازدواج مي کنم
اسم طرفم هم در فرم بنويسم الان ؟
در مورد قراردادن عکس در پي دي اف فرم امکاني وجود دارد؟ راهشو واضح بگيد ممنون

مبارک باشه، هم قبولیتون و هم ازدواجتون.
بهتره صبر کنید و بعد از ازدواج فرم ها رو پر کنید و بفرستید که تاریخ ها درست باشن و متهم به عدم ارائه حقایق نشین.
اگه فایل پی دی اف رو با Adobe Reader Professional باز کنید این امکان رو داره.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: hushmandco ، Saeedv13 ، shimoda ، hamedmas ، inforfang ، philter ، آلیس-1980
(2013-05-08 ساعت 00:29)hani.saray نوشته:  سلام و خسته نباشید لطفا راهنماییم کنید با تشکر فراوان:
1. قسمت 13 کد شهرستان و کشور هم بنویسیم?
2. قسمت 30 آدرس محل زندگی جاهایی که تا حالا بودیم شامل تعویض منزل میشه یا خیر مثلا اگه چند بار خونمونو عوض کردیم یا حتی اجاره?
3. قسمت 33 جمله آخرprofessional association to which you belong منظور چی هست?
4. قسمت 33 که دوران تحصیله اگه یه خونه بیشتر شد اون رو یه صفحه دیگه بنویسیم و ضمیمه کنیم یا همونجا یه سطر اضافه کنیم?
5. کسی که سربازی معاف شده no بزنه? و بقیه گزینه ها n/a درسته?
6. در مورد امضا فقط صفحه دوم رو بزنیم درسته? صفحه یک چطور?
ببخشید سوالام زیاد شد...
سلام
۱- بله
۲- بله
۳- اگر در انجمن های حرفه ای مثل انجمن حسابداران خبره و ..... عضویت دارید اینجا ذکر کنید.
۴- بهتره ضمیمه کنید البته اگه از دوران دبیرستان به بعد رو بنویسید شاید جا کم نیاد
۵ بله، بله
۶- بله،خیر
خواهش می کنم.
تشکر کنندگان: hani.saray ، Saeedv13 ، shimoda ، philter
(2013-05-07 ساعت 12:18)farinaz_r نوشته:  سلام دوستان
ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون.
من دو تا سوال ذهنمو مشغول کرده :
۱- سوال ۳۲ را اگر ۱۰ ساله شرکت به نام خودمون داشته باشیم و به صورت پیمانی کار دیزاین داخلی و خارجی انجام داده باشیم چه طور باید بنویسیم ؟اصلا بنویسیم؟ در مورد قرارداد ها هم چیزی بگیم ؟ طرفای قراردادها بانک و نمایشگاه و باز سازی برای اشخاص معمولی بوده . واقعا گیج شدم. در ضمن محل سربازی همسرم سپاه بوده ولی قبل لیسانس و درجه پایین.
۲- در مورد آدرس منزل : من زمان ثبت نام چون در حال تعویض خونمون بودیم(من و همسرم) آدرس منزل پدرم رو دادم. حالا که به خونه جدید اومدیم آدرس رو آدرس جدید بزنم؟ اول میخواستم همون آدرس قبیلیو بزنم ولی دیدم آدرس والدین رو هم میخواد و از طرفی ما قصد داریم سند این خونرو ترجمه کنیم .حالا به نظرتون تغییر آدرس اعلام کنم یا تو همون فرم ۲۳۰ آدرس جدید بزنم؟
ممنون که منو از این سر درگمی درمیارین . اصل نگرانیم از اینه که تاریخ تولد همسرمم هم که برندست یه روز اشتباه نوشتم و اینارم اشتباه بنویسم .........
به امید قبولی هممون تو مصاحبه.
دوست عزیز
از پست شما معلومه که واقعاً تمرکز ندارین. بند 32 در مرود شغل شما پرسیده. به مشتری ها و طرفهای قرارداد با شما چکار دارن آخه؟ الان برای چی از سربازی همسرتون نگرانین؟ اکثر آقایون رفتن. اکثر ایرانی ها هم کلیرنس می خورن و تقریباً همه شون هم ویزا می گیرند. لازم به اعلام تغییر آدرس نیست. شما آدرس جدیدتون رو که بنویسید یعنی همه چی روبراهه. تاریخ تولد همسر رو هم تصییح کنین. اینها موارد بی اهمیتی هستند که نبایدباعث اضطراب شما بشند.
(2013-05-07 ساعت 23:52)اتوسا نوشته:  سلام کیس نامبر من شش هزارو..... هست.برای پر کردن فرمها خیلی نگرانم.ضمنا هیچ اطلاعی از واکسیناسیون و بقیه چیزها ندارم. خواهش میکنم اگر ممکن منو راهنمایی کنید. ممنون
آتوسا
تو این مرحله باید دو تا فرم پر کنی و با عکس و پرینت صفحه قبولیت بفرستی به مرکز کنسولی کنتاکی یا KCC. فعلاً این دو تا فرم رو از ضمیمه پست من دانلود کن و بندهای مختلفش رو بخون و هر جا سئوال داشتی بپرس تا بعد برسیم به واکسیناسیون و بقیه قضایا.
(2013-05-07 ساعت 23:23)Reza shah نوشته:  سلام دوستان می خواستم بدونم من یک دختر 1.5 دارم برای اون هم باید فرم 230 رو پر کنم؟ بیشتر جاهاش N/Aمی شه و اینکه برای امضاش باید چیکار کنم؟ بچه به این کوچیکی که امضا نداره!
فرم 230 باید به تعداد نفرات کیس پر بشه. اگر بچه قادر به نوشتن اسم خودش به انگلیسی نیست شما به جاش اسمشو می نویسین و آخرش تو پرانتز اضافه می کنید (By father) یا (By mother).
(2013-05-08 ساعت 00:09)mrr777 نوشته:  البته ما را چه به اینکه به عمو سعید ایراد بگیریم ولی از اونجا که امروز زدم به جاده خاکی:Cool
عمو جان در کامل و درست بودن لیست شما هیچ شکی نیست ولی این که شما بچگی تو کدوم دبستان درس خوندی یا راهنمایی کجا بودی به چه درد اونا می خوره عایا؟ ها!؟؟ هــــــــا!!!؟ (من چطور جرات کردم؟Big Grin )
بس که ما کارمون دقیق و درسته محمدTongue. اصلاً صداقت از فرم پر کردنمون می بارهTongue. اما جدی: اینی که من اینجا نوشتم مثال بود و شامل حال همه نمیشه. جدول من 5 تا خونه داره در حالی که بند 33 فرم 230 چهار تا خونه بیشتر نداره. من خودم برای این که جای خالی نداشته باشه و نشون بدم کارم خیلی درسته از فوق لیسانس به پایین رو نوشتم. مقاطعی رو نوشتم که منتهی به مدرک شده بودن. می دونم که اونجا به دانشکده هم گاهی میگن School. ولی ما تا آخرش رو نوشتیم. کار از محکم کاری عیب نمی کنه. مثلاً بند قبلش در مورد جاهایی هست که در ده سال گذشته استخدام شدین. ولی اگر همین حالا از سایه بپرسین میگه از اولین جایی که مشغول به کار شدین کامل پرش کنین حتی اگر مربوط به 50 سال قبل باشه که بعد مثل خودش به مشکل بر نخورینSad.

فایل‌های پیوست
.pdf   DS-230-Application for Immigrant Visa and Alien Registration.pdf (اندازه 142.52 KB / تعداد دانلود: 146)
.pdf   DSP-122-Supplemental Registration For the Diversity Immigrant Visa Program.pdf (اندازه 192.16 KB / تعداد دانلود: 159)
تشکر کنندگان: hushmandco ، farinaz_r ، roz 777 ، shimoda ، philter ، آلیس-1980
(2013-05-07 ساعت 23:47)farinaz_r نوشته:  
۱- سوال ۳۲ را اگر ۱۰ ساله شرکت به نام خودمون داشته باشیم و به صورت پیمانی کار دیزاین داخلی و خارجی انجام داده باشیم چه طور باید بنویسیم ؟اصلا بنویسیم؟ در مورد قرارداد ها هم چیزی بگیم ؟ طرفای قراردادها بانک و نمایشگاه و باز سازی برای اشخاص معمولی بوده . واقعا گیج شدم. در ضمن محل سربازی همسرم سپاه بوده ولی قبل لیسانس و درجه پایین.
۲- در مورد آدرس منزل : من زمان ثبت نام چون در حال تعویض خونمون بودیم(من و همسرم) آدرس منزل پدرم رو دادم. حالا که به خونه جدید اومدیم آدرس رو آدرس جدید بزنم؟ اول میخواستم همون آدرس قبیلیو بزنم ولی دیدم آدرس والدین رو هم میخواد و از طرفی ما قصد داریم سند این خونرو ترجمه کنیم .حالا به نظرتون تغییر آدرس اعلام کنم یا تو همون فرم ۲۳۰ آدرس جدید بزنم؟
ممنون که منو از این سر درگمی درمیارین . اصل نگرانیم از اینه که تاریخ تولد همسرمم هم که برندست یه روز اشتباه نوشتم و اینارم اشتباه بنویسم .........
دوستان کسی نیست که جواب سوال منو بدونه؟خواهشمندم راهنمایی کنید .
ببخشید. اکثر دوستان قدیمی تر یا درگیر ویزا گرفتن هستن یا مصاحبه یا انتظار برای کلیر شدن برای همین کمی دیر شد جواب دادن..
1- اگر شرکت به نام خودتون هست هم باید خودتون رو کارمندی از اون شخصیت حقوقی ( شرکتتون) فرض کنید و در قسمت جاب تایتل عنوان و سمت شغلیتون رو وارد کنید. مثلا مدیر عامل. یا مدیر فلان. از قراردادهاتون هم چیزی نمیخوان فعلا. بعدا که برای مصاحبه میرین اطلاعات کاملتری رو ازتون میخوان که به وقتش خودتون استادِ کار میشید تا اونوقت.
محل سربازی همسرتون هرکجا و با هر درجه ای بوده بنویسید. نهایتا شما هم مثل ما و خیلی های دیگه که خدمت نرفتن یا رفتن ( سپاه، انتظامی، ارتش) کلیرنس میخورید که طبیعیه. بودن کسانی که سپاه خدمت کردن ولی ویزای یکضرب گرفتن.
2- در مورد آدرس دقیقا شرایط ما رو دارین. البته مشکلی نیست. آدرس اولیه ما منزل پدر خانمم بود. آدرس دوم که الان شما میخواید بفرستید منزل پدرم بود. و این در حالی بود که من در یک آدرس سومی آپارتمان شخصی داشتم و سند همونجا رو ترجمه کردم. اصلا مهم نیست چون شما میتونید بگید که منزل پدرم طبقه پایینش زندگی میکردیم فلانجا هم خونه داریم و دادیم اجاره.
اصلا نگران نباشید
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، farinaz_r ، Judy Abbott 13 ، inforfang ، philter ، آلیس-1980
(2013-05-08 ساعت 01:13)Saeedv13 نوشته:  
دوست عزیز
از پست شما معلومه که واقعاً تمرکز ندارین. بند 32 در مرود شغل شما پرسیده. به مشتری ها و طرفهای قرارداد با شما چکار دارن آخه؟ الان برای چی از سربازی همسرتون نگرانین؟ اکثر آقایون رفتن. اکثر ایرانی ها هم کلیرنس می خورن و تقریباً همه شون هم ویزا می گیرند. لازم به اعلام تغییر آدرس نیست. شما آدرس جدیدتون رو که بنویسید یعنی همه چی روبراهه. تاریخ تولد همسر رو هم تصییح کنین. اینها موارد بی اهمیتی هستند که نبایدباعث اضطراب شما بشند.
(2013-05-07 ساعت 23:52)اتوسا نوشته:  سلام کیس نامبر من شش هزارو..... هست.برای پر کردن فرمها خیلی نگرانم.ضمنا هیچ اطلاعی از واکسیناسیون و بقیه چیزها ندارم. خواهش میکنم اگر ممکن منو راهنمایی کنید. ممنون
آتوسا
تو این مرحله باید دو تا فرم پر کنی و با عکس و پرینت صفحه قبولیت بفرستی به مرکز کنسولی کنتاکی یا KCC. فعلاً این دو تا فرم رو از ضمیمه پست من دانلود کن و بندهای مختلفش رو بخون و هر جا سئوال داشتی بپرس تا بعد برسیم به واکسیناسیون و بقیه قضایا.
فرم 230 باید به تعداد نفرات کیس پر بشه. اگر بچه قادر به نوشتن اسم خودش به انگلیسی نیست شما به جاش اسمشو می نویسین و آخرش تو پرانتز اضافه می کنید (By father) یا (By mother).
(2013-05-08 ساعت 00:09)mrr777 نوشته:  البته ما را چه به اینکه به عمو سعید ایراد بگیریم ولی از اونجا که امروز زدم به جاده خاکی:Cool
بس که ما کارمون دقیق و درسته محمدTongue. اصلاً صداقت از فرم پر کردنمون می بارهTongue. اما جدی: اینی که من اینجا نوشتم مثال بود و شامل حال همه نمیشه. جدول من 5 تا خونه داره در حالی که بند 33 فرم 230 چهار تا خونه بیشتر نداره. من خودم برای این که جای خالی نداشته باشه و نشون بدم کارم خیلی درسته از فوق لیسانس به پایین رو نوشتم. مقاطعی رو نوشتم که منتهی به مدرک شده بودن. می دونم که اونجا به دانشکده هم گاهی میگن School. ولی ما تا آخرش رو نوشتیم. کار از محکم کاری عیب نمی کنه. مثلاً بند قبلش در مورد جاهایی هست که در ده سال گذشته استخدام شدین. ولی اگر همین حالا از سایه بپرسین میگه از اولین جایی که مشغول به کار شدین کامل پرش کنین حتی اگر مربوط به 50 سال قبل باشه که بعد مثل خودش به مشکل بر نخورینSad.

خیلی ممنون از جواب. پس کلا توی قسمت employer نام شرکت را میزنم ولی با این توضیح شما انگار میشه N/A هم زد ؟ یا اینکه میرن در میارن که کی چه شرکتی بوده و داشته ؟ ممنون
(2013-05-08 ساعت 01:22)hushmandco نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 23:47)farinaz_r نوشته:  
دوستان کسی نیست که جواب سوال منو بدونه؟خواهشمندم راهنمایی کنید .
ببخشید. اکثر دوستان قدیمی تر یا درگیر ویزا گرفتن هستن یا مصاحبه یا انتظار برای کلیر شدن برای همین کمی دیر شد جواب دادن..
1- اگر شرکت به نام خودتون هست هم باید خودتون رو کارمندی از اون شخصیت حقوقی ( شرکتتون) فرض کنید و در قسمت جاب تایتل عنوان و سمت شغلیتون رو وارد کنید. مثلا مدیر عامل. یا مدیر فلان. از قراردادهاتون هم چیزی نمیخوان فعلا. بعدا که برای مصاحبه میرین اطلاعات کاملتری رو ازتون میخوان که به وقتش خودتون استادِ کار میشید تا اونوقت.
محل سربازی همسرتون هرکجا و با هر درجه ای بوده بنویسید. نهایتا شما هم مثل ما و خیلی های دیگه که خدمت نرفتن یا رفتن ( سپاه، انتظامی، ارتش) کلیرنس میخورید که طبیعیه. بودن کسانی که سپاه خدمت کردن ولی ویزای یکضرب گرفتن.
2- در مورد آدرس دقیقا شرایط ما رو دارین. البته مشکلی نیست. آدرس اولیه ما منزل پدر خانمم بود. آدرس دوم که الان شما میخواید بفرستید منزل پدرم بود. و این در حالی بود که من در یک آدرس سومی آپارتمان شخصی داشتم و سند همونجا رو ترجمه کردم. اصلا مهم نیست چون شما میتونید بگید که منزل پدرم طبقه پایینش زندگی میکردیم فلانجا هم خونه داریم و دادیم اجاره.
اصلا نگران نباشید

خیلی ممنون از جواب کاملتون در مورد آدرس و سپاه که کامل مجاب شدم چیکار کنم .خیلی جالب بود که قضیه آدرستون مثل ماست و شماره کیس ما هم ۴XXX هست
برای سوال ۳۲ هم اسم شرکت رو میزنم ولی کاش میشدبه عنوان مدیر همون کار اصلی که دیزاینر هست رو زد چون فکر کنم اسم مدیر بیاد کلی زمان طول میکشه .
راستی تو فرم ۱۲۲ سوال ۷ قسمت work experience را No بزنیم؟ چون سوال ۶ رو تا لیسانس پر کردم.
.
بازم ممنون که با اینهمه مشغله وقت میگذارید.
تشکر کنندگان: philter ، آلیس-1980
(2013-05-08 ساعت 01:13)Saeedv13 نوشته:  بس که ما کارمون دقیق و درسته محمدTongue. اصلاً صداقت از فرم پر کردنمون می بارهTongue. اما جدی: اینی که من اینجا نوشتم مثال بود و شامل حال همه نمیشه. جدول من 5 تا خونه داره در حالی که بند 33 فرم 230 چهار تا خونه بیشتر نداره. من خودم برای این که جای خالی نداشته باشه و نشون بدم کارم خیلی درسته از فوق لیسانس به پایین رو نوشتم. مقاطعی رو نوشتم که منتهی به مدرک شده بودن. می دونم که اونجا به دانشکده هم گاهی میگن School. ولی ما تا آخرش رو نوشتیم. کار از محکم کاری عیب نمی کنه. مثلاً بند قبلش در مورد جاهایی هست که در ده سال گذشته استخدام شدین. ولی اگر همین حالا از سایه بپرسین میگه از اولین جایی که مشغول به کار شدین کامل پرش کنین حتی اگر مربوط به 50 سال قبل باشه که بعد مثل خودش به مشکل بر نخورینSad.

البته سعید جان، طبق معمول حق با شماست.Wink
ولی من یه جایی خوندم( سعی می کنم پیداش کنم) که ایرانیها باید تمام سوابق کاری خودشون رو در اون جدول بنویسند نه فقط ۱۰ سال اخیر رو. من خودم هم همین کارو کردم.Cool
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، hushmandco ، philter ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان