کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-08 ساعت 13:17)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 13:05)mohammad19911991 نوشته:  راستی شنیدم که لازم نیست مدارک با تایید وزرات امور خارجه باشه ... صحت داره ؟
من مدارکو جایی دارم ترجمه میکنم که فقط مهر ترجمه کننده رسمی قوه قضاییه و خود قوه قضاییه رو داره ... کافیه آیا ؟
بله صحت داره.شما فقط مداركتون رو ببرين يه مترجم رسمي ترجمه كنه و مهر خودش رو بزنه.مهر دادگستري هم نميخواد

ممنون دوستان دستتون درد نکنه، خیالمو راحت کردین

سوال اول و دومم رو اگه کسی میدونه پاسخ بده ، ممنون میشم
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-08 ساعت 05:48)pedox نوشته:  سلام دوستان با عرض تبريك بابت برنده شدن همگي عزيزان من ديروز فرمها رو فرستادم فقط اينكه در قسمت تحصيلاتم جاي نوشتن دوره ٥ساله دبستانم نشد منم ننوشتم و پسوند فاميلي مامانم ٤حرفش جا نشد و ننوشتم مي خواستم راهنماييم كنيد امروز ميخوام فرمها رو ايميل كنم آيا در يك كاغذ ا٤توضيح بدم واسكنشو ميل كنم؟

کاری که هانی گفت رو انجام بده. یک برگه اضافه کن توش با ورد جدول درست کن واطلاعات رو کامل کن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: payam62 ، philter
با سلام

من در لاتاری 2014 برنده شدم. در جواب سوال 33 فرم DS-230 در مورد degree or diploma دوره دبستان و راهنمایی به ترتیب نوشتم elementary school و guidance school درست نوشتم؟

با تشکر

(2013-05-02 ساعت 00:59)shimoda نوشته:  این تاپیک برای بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 ایجاد شده و در صورت مشاهده پست غیرمرتبط با عنوان تاپیک حذف خواهد شد.
فرم را می توانید از لینک زیر دانلود کنید
DS-230
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سالهای قبل تاپیکهای زیر را ببینید:
2013
2012

تشکر کنندگان: payam62 ، philter
دوستان تو قسمت 35 A number منظورش چیه؟ اگه سفری به آمریکا داشته باشیم کدوم شمارس؟
(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2- اگه قبلا اسم و فامیلتون چیز دیگه بودین بنویسین اون قدیمیرو
3- اسم و فامیلتون رو به فارسی بنویسین
4- تاریخ تولد از چپ اول ماه دوم روز سوم سال
5- سن
6- محل تولد به این ترتیبی که میگم اول از چپ شهر بعد استان بعد کشور
7- ملیت
8- جنسیت که بالایی مونث هست پایینی مذکر هست
9- وضعیت مجرد یا متاهل بودن اولی از چپ مجرده برای کسی که تا حالا ازدواج نکرده بعدی متاهل بعدی بیوه بعدی طلاق گرفته بعدی جدا شده ( برای کسایی که از زنشون جدا زندگی می کنند اما هنوز طلاق نگرفتند ) توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین
10- آدرس جایی که میخواین توی آمریکا اونجا زندگی کنین بههمراه تلفن
11- اگر آدرس جایی که می خواین گرین کارتتون پست بشه توی آمریکا با آدرس جایی که توی شماره 10 دادین اینجا باید بنویسین
اگر نه یکی هستش باید بنویسین
N/A
12- وضعیت شغلی الانتون
13- آدرس تلفن و ایمیل
14- اطلاعات همسر
فامیلی اسم
15- تاریخ و محل تولد همسر
16- آدرس همسر
17- شغل همسر
18 تاریخ ازدواج
19- فامیلی پدر اسم پدر
20- تاریخ تولد پدر
21- محل تولد پدر
22- آدرس پدر
23- اگر پدر فوت کردن تاریخش
24- فامیلی مادر اسم مادر
25- تاریخ تولد مادر
26- محل تولد مادر
27- آدرس مادر
28- اگر مادر فوت کرده تاریخش
29- اسم تاریخ تولد و محل تولد بچه ها و آدرسشون
30- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین

در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی

یه سوال در مورد آیتم 13 دارم،واسه آدرس چرا محدود کرده به خیابان، شهر، استان و کشور (مواردی هست که توی پرانتز آورده)؟؟ یعنی آدرس کامل احتیاج نیست که بدم؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: payam62 ، philter ، ojee
سلام من می خواستم ببینم که فرق بین advanced degree وuniversity degrees چیست؟و کسی که کارشناسی داره و در حال گرفتن کارشناسی ارشد هست چی باید بزنه؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان:
یه سوال دیگه اینکه کسی که سربازی نرفته ولی معافی کفالت داره چی باید بزنه؟
ایا قسمت ۳۹ رو شخص برنده باید پر کنه یا اینکه نیازی نیست؟
در ضمن می خواستم بدونم که فورمها رو باید حتما به کی سی سی پست کنیم یا اینکه توسط ایمیل بفرستیم؟و اگر میشه لطفا در مورد ۳۹ یه توضیحی بدید.ممنون می شم
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: philter ، maryam_a
(2013-05-08 ساعت 14:58)amaka747 نوشته:  یه سوال دیگه اینکه کسی که سربازی نرفته ولی معافی کفالت داره چی باید بزنه؟

سوال 34 رو No بزن بقیشم بزن N/A

(2013-05-08 ساعت 14:34)amaka747 نوشته:  سلام من می خواستم ببینم که فرق بین advanced degree وuniversity degrees چیست؟و کسی که کارشناسی داره و در حال گرفتن کارشناسی ارشد هست چی باید بزنه؟

بزن University Degree

(2013-05-08 ساعت 14:29)nedafarsi نوشته:  یه سوال در مورد آیتم 13 دارم،واسه آدرس چرا محدود کرده به خیابان، شهر، استان و کشور (مواردی هست که توی پرانتز آورده)؟؟ یعنی آدرس کامل احتیاج نیست که بدم؟؟

برعکس حرف شما دقیقاً یعنی آدرس کامل لازمه بدی.

(2013-05-08 ساعت 14:24)saman.saman نوشته:  دوستان تو قسمت 35 A number منظورش چیه؟ اگه سفری به آمریکا داشته باشیم کدوم شمارس؟

یه شماره 8 رقمی هستش که با A شروع میشه مثل A12 345 678 که اداره Homeland Security به هر شخص خارجی (Alien) اختصاص میده. اگه شمارشو نداشتین و ننوشتین هم ایرادی نداره.

(2013-05-08 ساعت 14:11)sonnnna نوشته:  با سلام

من در لاتاری 2014 برنده شدم. در جواب سوال 33 فرم DS-230 در مورد degree or diploma دوره دبستان و راهنمایی به ترتیب نوشتم elementary school و guidance school درست نوشتم؟

با تشکر

تو این سوال 33 دوره های ابتدایی و راهنمایی رو لازم نیست اصلاً وارد کنید.

(2013-05-08 ساعت 11:41)parsa880 نوشته:  با سلام ،خانم من قبلا یکبار عقد کرده و بعد از 2 ماه جدا شده ولی تو شناسنامه اش چیزی راجع به این قضیه نیست یعنی اون موقع درخواست داده و شناسنامه جدید بهش دادن اما تو عقدنامه مون یه چیزی راجع به این قضیه نوشته شده حالا به نظر شما باید اینو تو قسمت 9 فرم 230 باید قید کنیم یا نه؟

بله باید حتماً تعداد ازدواجها قید بشه که در مورد ایشون با احتساب ازدواج فعلیش میشه 2 بار.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: puya2000100 ، nedafarsi ، payam62 ، Saeedv13 ، shekari ، آلیس-1980
با سلام و تشکر از همه دوستانی که با حوصله جواب ما رو میدن

من امروز میخام واسه فرم 230 عکس بگیرم لطفا راهنمایی کنین که مشخصات عکس چی باید باشه و آیا برای همسر و بچه هام هم برای فرم 230 عکس بگیرم و همون سری اول با فرمهای 230 ارسال کنم و اینکه همسرم تو عکس میتونه حجاب داشته باشه یا نه
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-08 ساعت 02:17)farinaz_r نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 01:22)hushmandco نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 23:47)farinaz_r نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 12:18)farinaz_r نوشته:  سلام دوستان
ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون.
من دو تا سوال ذهنمو مشغول کرده :
۱- سوال ۳۲ را اگر ۱۰ ساله شرکت به نام خودمون داشته باشیم و به صورت پیمانی کار دیزاین داخلی و خارجی انجام داده باشیم چه طور باید بنویسیم ؟اصلا بنویسیم؟ در مورد قرارداد ها هم چیزی بگیم ؟ طرفای قراردادها بانک و نمایشگاه و باز سازی برای اشخاص معمولی بوده . واقعا گیج شدم. در ضمن محل سربازی همسرم سپاه بوده ولی قبل لیسانس و درجه پایین.
۲- در مورد آدرس منزل : من زمان ثبت نام چون در حال تعویض خونمون بودیم(من و همسرم) آدرس منزل پدرم رو دادم. حالا که به خونه جدید اومدیم آدرس رو آدرس جدید بزنم؟ اول میخواستم همون آدرس قبیلیو بزنم ولی دیدم آدرس والدین رو هم میخواد و از طرفی ما قصد داریم سند این خونرو ترجمه کنیم .حالا به نظرتون تغییر آدرس اعلام کنم یا تو همون فرم ۲۳۰ آدرس جدید بزنم؟
ممنون که منو از این سر درگمی درمیارین . اصل نگرانیم از اینه که تاریخ تولد همسرمم هم که برندست یه روز اشتباه نوشتم و اینارم اشتباه بنویسم .........
به امید قبولی هممون تو مصاحبه.
دوستان کسی نیست که جواب سوال منو بدونه؟خواهشمندم راهنمایی کنید .
ببخشید. اکثر دوستان قدیمی تر یا درگیر ویزا گرفتن هستن یا مصاحبه یا انتظار برای کلیر شدن برای همین کمی دیر شد جواب دادن..
1- اگر شرکت به نام خودتون هست هم باید خودتون رو کارمندی از اون شخصیت حقوقی ( شرکتتون) فرض کنید و در قسمت جاب تایتل عنوان و سمت شغلیتون رو وارد کنید. مثلا مدیر عامل. یا مدیر فلان. از قراردادهاتون هم چیزی نمیخوان فعلا. بعدا که برای مصاحبه میرین اطلاعات کاملتری رو ازتون میخوان که به وقتش خودتون استادِ کار میشید تا اونوقت.
محل سربازی همسرتون هرکجا و با هر درجه ای بوده بنویسید. نهایتا شما هم مثل ما و خیلی های دیگه که خدمت نرفتن یا رفتن ( سپاه، انتظامی، ارتش) کلیرنس میخورید که طبیعیه. بودن کسانی که سپاه خدمت کردن ولی ویزای یکضرب گرفتن.
2- در مورد آدرس دقیقا شرایط ما رو دارین. البته مشکلی نیست. آدرس اولیه ما منزل پدر خانمم بود. آدرس دوم که الان شما میخواید بفرستید منزل پدرم بود. و این در حالی بود که من در یک آدرس سومی آپارتمان شخصی داشتم و سند همونجا رو ترجمه کردم. اصلا مهم نیست چون شما میتونید بگید که منزل پدرم طبقه پایینش زندگی میکردیم فلانجا هم خونه داریم و دادیم اجاره.
اصلا نگران نباشید

خیلی ممنون از جواب کاملتون در مورد آدرس و سپاه که کامل مجاب شدم چیکار کنم .خیلی جالب بود که قضیه آدرستون مثل ماست و شماره کیس ما هم ۴XXX هست
برای سوال ۳۲ هم اسم شرکت رو میزنم ولی کاش میشدبه عنوان مدیر همون کار اصلی که دیزاینر هست رو زد چون فکر کنم اسم مدیر بیاد کلی زمان طول میکشه .
راستی تو فرم ۱۲۲ سوال ۷ قسمت work experience را No بزنیم؟ چون سوال ۶ رو تا لیسانس پر کردم.
.
بازم ممنون که با اینهمه مشغله وقت میگذارید.

در مورد سوال 32 همون دیزاینر رو بزنین. اصلا تا میتونین از عباراتی که سفارت رو برای کنکاش بیشتر وسوسه کنه پرهیز کنین. الان خودم اگر بخوام دوباره فرم پر کنم اشتباه نمیکنم و هرچه که در کار بودم رو تقسیم بر 10 میکردم و یکدهم توانمندیمو بهشون میگفتم. یکی از بچه ها شغلشو نوشته بود مسئول آی تی. افسر ازش پرسید یعنی دقیقا چیکار میکنی تو شرکت. اون هم جواب داد هیچی، ویندوز و آفیس نصب میکنم رو کامپیوتر ها.
این رو به خاطر داشته باشین اینجا بنگاه کاریابی نیست که توانایی هاتونو کمی بیشتر هم جلوه بدین و امتیاز هم داشته باشه این حرکتتون. با ظرافت در عین اینکه دروغ نمیگین، کارتون رو ساده نمایی کنین.
بعدها که تشریف بردین اونجا میخواین به شرکتها رزومه ارائه کنین، همه قابلیتها و کارهایی که کردین رو بنویسین.
سوال 7 ربطی به لیسانس یا فوق لیسانس نداره. صحبت از کار تخصصیه. یعنی آیا شما ظرف 5 سال گذشته کاری انجام دادید که نیاز به 2 سال اموزش یا تجربه کاری بوده باشه؟ مثلا من مهندس مخابراتم و کار با دکلهای مخابراتی نوع فلان رو رفتم یه شرکت سوئدی و آموزش تخصصی دیدم. یا اینکه مهندس مکانیکم و دارم سوپروایزری در زمینه تزریق پلاستیک انجام میدم و 300 تا پرسنل زیر دستم هستن و برای این شغل حد اقل 2 سال بایستی سابقه مرتبط میداشتم.
اگر yes بزنید و پایینش توضیح بدین، بعدا توی رزومتون ( اگر ازتون بعد مصاحبه به عنوان کلیرنس بخوان) باید یه اشاره ای کنین به موضوع.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: farinaz_r ، hamid.eng ، Saeedv13 ، shekari ، آلیس-1980 ، ahmad120
دوستان من يك سئوال داشتم در فرمهاي ذكر شده قسمتي كه بايد مراحل تحصيل رو پر كرد از چه زماني ميشه مثلا از دوره دبستان تا حالا يا از دوره خاصي شروع بشه اگه از دبستان باشه كه من يادم نمي ياد ( اسم مدرسه ، آدرس ، ...)
لطفا راهنمائي كنيد مرسي.Sad
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
(2013-05-08 ساعت 15:24)puya2000100 نوشته:  با سلام و تشکر از همه دوستانی که با حوصله جواب ما رو میدن

من امروز میخام واسه فرم 230 عکس بگیرم لطفا راهنمایی کنین که مشخصات عکس چی باید باشه و آیا برای همسر و بچه هام هم برای فرم 230 عکس بگیرم و همون سری اول با فرمهای 230 ارسال کنم و اینکه همسرم تو عکس میتونه حجاب داشته باشه یا نه

نفری 2 عدد عکس رنگی بدون روتوش زمینه سفید اندازه 5 در 5 سانتیمتر. با حجاب هم باشه مشکلی نیست.
برای همه اعضای خانواده باید 2 عدد عکس بفرستید.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.travel.state.gov/visa/visapho..._5334.html

(2013-05-08 ساعت 15:31)Babaksafi نوشته:  دوستان من يك سئوال داشتم در فرمهاي ذكر شده قسمتي كه بايد مراحل تحصيل رو پر كرد از چه زماني ميشه مثلا از دوره دبستان تا حالا يا از دوره خاصي شروع بشه اگه از دبستان باشه كه من يادم نمي ياد ( اسم مدرسه ، آدرس ، ...)

در فرم 120 از ابتدایی بنویس . اگه ابتدایی و راهنمایی رو هم ننوشتی هم مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اسم دبیرستان رو از دیپلمت نگاه کن و بنویس. در فرم 230 از دبیرستان به بالا بنویس.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Babaksafi ، hushmandco ، puya2000100 ، payam62 ، Saeedv13 ، philter
دوست عزیز اگه بخام مدارک رو میل کنم عکس هارو چطور واسشون باید بفرستم
تشکر کنندگان:
(2013-05-08 ساعت 15:52)puya2000100 نوشته:  دوست عزیز اگه بخام مدارک رو میل کنم عکس هارو چطور واسشون باید بفرستم

فرمت JPEG
600 در 600 پیکسل
زیر 240 کیلوبایت هم حجم فایلش باشه
بقیه مشخصات طبق پست قبلی که گفتم
سفرنامه
تشکر کنندگان: puya2000100 ، payam62 ، hushmandco ، Saeedv13 ، maryam_a
با سلام

در مورد degree or diploma دوره دبستان و راهنمایی به ترتیب نوشتم elementary school و guidance school درست نوشتم؟
با تشکر

(2013-05-08 ساعت 15:32)enchantress_boy نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 15:24)puya2000100 نوشته:  با سلام و تشکر از همه دوستانی که با حوصله جواب ما رو میدن

نفری 2 عدد عکس رنگی بدون روتوش زمینه سفید اندازه 5 در 5 سانتیمتر. با حجاب هم باشه مشکلی نیست.
برای همه اعضای خانواده باید 2 عدد عکس بفرستید.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.travel.state.gov/visa/visapho..._5334.html

(2013-05-08 ساعت 15:31)Babaksafi نوشته:  دوستان من يك سئوال داشتم در فرمهاي ذكر شده قسمتي كه بايد مراحل تحصيل رو پر كرد از چه زماني ميشه مثلا از دوره دبستان تا حالا يا از دوره خاصي شروع بشه اگه از دبستان باشه كه من يادم نمي ياد ( اسم مدرسه ، آدرس ، ...)

در فرم 120 از ابتدایی بنویس . اگه ابتدایی و راهنمایی رو هم ننوشتی هم مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اسم دبیرستان رو از دیپلمت نگاه کن و بنویس. در فرم 230 از دبیرستان به بالا بنویس.

تشکر کنندگان: payam62 ، philter ، maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان