کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-08 ساعت 02:21)mrr777 نوشته:  البته سعید جان، طبق معمول حق با شماست.Wink
ولی من یه جایی خوندم( سعی می کنم پیداش کنم) که ایرانیها باید تمام سوابق کاری خودشون رو در اون جدول بنویسند نه فقط ۱۰ سال اخیر رو. من خودم هم همین کارو کردم.Cool
یکی از مشکلات سایه با سفارت آنکارا همین بود. اون منبعت رو اگر تونستی برامون پیدا کن که خیلی مهمه. به دوستان هم نوصیه می شود در بند 32 فرم 230 کلیه سوابق کاری خودشون رو بنویسن. نه فقط 10 سال اخیر رو.
تشکر کنندگان: hushmandco ، philter ، آلیس-1980
سلام دوستان با عرض تبريك بابت برنده شدن همگي عزيزان من ديروز فرمها رو فرستادم فقط اينكه در قسمت تحصيلاتم جاي نوشتن دوره ٥ساله دبستانم نشد منم ننوشتم و پسوند فاميلي مامانم ٤حرفش جا نشد و ننوشتم مي خواستم راهنماييم كنيد امروز ميخوام فرمها رو ايميل كنم آيا در يك كاغذ ا٤توضيح بدم واسكنشو ميل كنم؟
Cas num: 2014as00006000
تعداد:٢ نفر
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
تشکر کنندگان: philter
من برای قسمت هایی که جا نشد روی یه برگه دیگه توضیحات رو نوشتم، اینجوری اگه خواستن که برمیدارن، اگه نخواستن که موقع مصاحبه متهم به دروغگویی نمیشید.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: hushmandco ، philter
(2013-05-02 ساعت 12:03)MEHDIREZAEI نوشته:  درود و تبریک به دوستان جدید
دوستانی که شماره کیس نامبرتون بالاست حدود شماره من و بالاتر در تکمیل کردن فرمهاتون عجله نکنید و با حوصله و با دقت چک کنید
من حدودا 4 ماه بعد از قبولی فرمهارو فرستادم چون منتظر تولد دخترم بودم تا مدارکش رو با خودمون بفرستم و همراه بقیه بچه ها کارنت شدیم. هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط عجله نکنید تا با کمترین اشتباه فرمهاتونو بفرستید.
دوستانی که کیس نامبر پایین دارند از همین الان به فکر واکسیناسیون و تهیه بقیه مدارک باشید تا بتونید موقع مصاحبه و مدیکال کمترین هزینه و استرس رو داشته باشید.
اگه سوالی داشتید در خدمتتون هستم
یه
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا به افتخار پیوستن شما به مهاجرین مهاجرسرا

سلام و تبریک...میشه لطفا توضیح بدید که شماره های پایین یعنی چی و چطور میشه مفهمید حدودا کی باید دست بکار شد؟البته من دیروز مدارک را فرستادم (با پست تی ان تی).
سپاس
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
با سلام خدمت شما
لينك دانلود فرم DS 230 فيلتر است و ما حتي امكان دانلود اين فرم را از سايت خود اداره مهاجرت آمريكا نداريم به دليل فيلترينگ خواهشمندم به مشكل اينجانب رسيدگي فرماييد

رسیدگی کردیم و به پست شما چسباندیمشBig Grin. سعید

فایل‌های پیوست
.pdf   DS-230-Application for Immigrant Visa and Alien Registration.pdf (اندازه 142.52 KB / تعداد دانلود: 115)
تشکر کنندگان: maryam_a ، philter ، آلیس-1980
در قسمتي كه بايد محل زندگي رو از 16سالگي نوشت، آيا بايد آدرس كامل داد؟؟؟ چون فقط به شهر و استان اشاره كرده......
ممنون ميشم اگر زود جواب بديد... Smile
(2013-05-08 ساعت 03:42)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 02:21)mrr777 نوشته:  البته سعید جان، طبق معمول حق با شماست.Wink
ولی من یه جایی خوندم( سعی می کنم پیداش کنم) که ایرانیها باید تمام سوابق کاری خودشون رو در اون جدول بنویسند نه فقط ۱۰ سال اخیر رو. من خودم هم همین کارو کردم.Cool
یکی از مشکلات سایه با سفارت آنکارا همین بود. اون منبعت رو اگر تونستی برامون پیدا کن که خیلی مهمه. به دوستان هم نوصیه می شود در بند 32 فرم 230 کلیه سوابق کاری خودشون رو بنویسن. نه فقط 10 سال اخیر رو.

پیداش کردم
وقتی داشتم فرمامو پر می کردم به این لینک دوستان سال ۲۰۱۲ برخوردم که خیلی زیبا و تصویری راهنمای تکمیل فرم رو گذاشته بود. در همین راهنما ایشون اشاره می کنه که انکارا می خواد که ایرانیها کل سابقه کاریشونو بنویسند.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، inforfang ، Saeedv13 ، amir82 ، hushmandco ، amin arefi ، philter ، آلیس-1980
با سلام ،خانم من قبلا یکبار عقد کرده و بعد از 2 ماه جدا شده ولی تو شناسنامه اش چیزی راجع به این قضیه نیست یعنی اون موقع درخواست داده و شناسنامه جدید بهش دادن اما تو عقدنامه مون یه چیزی راجع به این قضیه نوشته شده حالا به نظر شما باید اینو تو قسمت 9 فرم 230 باید قید کنیم یا نه؟
سلام بر مهاجرین عزیز
یه سوال داشتم! اینکه جای تاریخها رو نمیشه N/A گذاشت! راه حل چیه؟ من با Acrobat دارم مینویسم فرم رو!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: payam62 ، philter
دوستان... لطفا جواب برادر Ali رو ميديد جواب منم بديد.... Big Grin
در مورد محل سكونت ها، آيا آدرس كامل مدنظر هست؟ اونطور كه نوشته فقط شهر و استان و كشور رو ميخوان..
تشکر کنندگان: ali_am76 ، philter
(2013-05-08 ساعت 12:16)maryam_a نوشته:  دوستان... لطفا جواب برادر Ali رو ميديد جواب منم بديد.... Big Grin
در مورد محل سكونت ها، آيا آدرس كامل مدنظر هست؟ اونطور كه نوشته فقط شهر و استان و كشور رو ميخوان..

و یک چیز دیگه! برای کارنت ادرس پدر من نمیتونم آدرس کامل بزنم! نصفه میشه و اجازه نمیده!

دوستان عزیز برای سهولت در کارتون من نمونه فرمهای توضیح داده شده به فارسی در قالب 6 فایل براتون آپلود کردم برای بهتر پر کردن فرمها!
پس از باز شدن صفحه روی فایلها کلیک کنید تا عکسها باز شن! Cool
لینک فرمها
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: maryam_a ، payam62 ، amir82 ، الدورادو ، amin arefi ، philter
سلام بچه ها
من مدرک دیپلم کاردانش دارم (پیش دانشگاهی ندارم) ، فوق دیپلم دارم و 2 ترم دیگه هم لیسانس میگیرم ...
لطفا راهنمایی کنید که کدوم تیک رو برای سطح درسی (6a) انتخاب کنم و کدوم مدرک رو روز مصاحبه ارائه بدم ؟؟؟

ممنون
ارسال مدارک از طریق ایمیل ممکنه ؟ کسی تجربشو داشته که با ایمیل فرستاده باشه ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: sal0811 ، philter
(2013-05-08 ساعت 12:55)mohammad19911991 نوشته:  سلام بچه ها
من مدرک دیپلم کاردانش دارم (پیش دانشگاهی ندارم) ، فوق دیپلم دارم و 2 ترم دیگه هم لیسانس میگیرم ...
لطفا راهنمایی کنید که کدوم تیک رو برای سطح درسی (6a) انتخاب کنم و کدوم مدرک رو روز مصاحبه ارائه بدم ؟؟؟

ممنون

راستی شنیدم که لازم نیست مدارک با تایید وزرات امور خارجه باشه ... صحت داره ؟
من مدارکو جایی دارم ترجمه میکنم که فقط مهر ترجمه کننده رسمی قوه قضاییه و خود قوه قضاییه رو داره ... کافیه آیا ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
(2013-05-08 ساعت 13:05)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 12:55)mohammad19911991 نوشته:  سلام بچه ها

ممنون

راستی شنیدم که لازم نیست مدارک با تایید وزرات امور خارجه باشه ... صحت داره ؟
من مدارکو جایی دارم ترجمه میکنم که فقط مهر ترجمه کننده رسمی قوه قضاییه و خود قوه قضاییه رو داره ... کافیه آیا ؟

کافیه دوست عزیز! سالهای پیش هم دوستان بدون تاییدیه بردند و مشکلی نبوده!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-08 ساعت 13:05)mohammad19911991 نوشته:  راستی شنیدم که لازم نیست مدارک با تایید وزرات امور خارجه باشه ... صحت داره ؟
بله صحت داره.شما فقط مداركتون رو ببرين يه مترجم رسمي ترجمه كنه و مهر خودش رو بزنه.مهر دادگستري هم نميخواد
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان