کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام مجدد
کاردانی میشه accociate یا میشه associated
مرسی
شماره کیس : 2014AS000045XX
تعداد نفرات :حالا دیگه 3 (بچه دار شدن بعد قبولی)
مقصد : SANJOSE
مصاحبه : آنکارا
نامه دوم : 2/12/2014
تشکر کنندگان:
دوستان اگر بعد از ایمیل مشکی مثلا تو عکسا یا پر کردن فرما باشه تو ایمیل بهمون می گن یا همینطوری کیس رد میشه؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان عزيز
سؤالي در خصوص وارد كردن فايل امضاء در فرمها داشتم كه دوستان مطلع لطفا كمك بفرماييد من امضاء خودم رو اسكن كردم ولي وقتي وارد فرم ميشه با يك پس زمينه سفيد مياد كه حروف زير آن معلوم نيست بأيد چه كار كنم تا اين پس زمينه سفيد حذف بشه
ممنون از راهنماييتون
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 03:08)ali alaleh نوشته:  سلام مجدد
کاردانی میشه accociate یا میشه associated
مرسی

میشه Associated .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان:
(2013-05-02 ساعت 00:59)shimoda نوشته:  این تاپیک برای بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 ایجاد شده و در صورت مشاهده پست غیرمرتبط با عنوان تاپیک حذف خواهد شد.
فرم را می توانید از لینک زیر دانلود کنید
DS-230
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سالهای قبل تاپیکهای زیر را ببینید:
2013
2012

با سلام
فرمی که شما ضمیمه فرمودید تاریخ اعتبار آن به پایان رسیده در مسیر
http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html
آخرین فایل ds-230 که تا سال 2015 اعتبار دارد جهت استفاده کاربران قرار داده شده است
با تشکر
تشکر کنندگان:
دوستان میتونید فرمهای 122 و 230 به تاریخ جدید را از اینجـــــا دانلود کنید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز مهاجرسرا که در مورد سوال 39 تردید دارند:چند روز پیش ایمیلی به kcc در این باره زدم که امروز جوابش رو گرفتم:
متن سوال من:
I am only principal applicant in the Diversity Lottery 2014,What should I write in the section #39(Name and Address of Petitioner) of the DS-230 form-Part II ?
Should I write (N/A) in the section 39 ?
Thank you so much
I look forward to hearing from you
,Sincerely Yours

اما جواب kcc:

Thank you for your inquiry.

The petitioner refers to the principal applicant in the Diversity Visa Program.

The DV Lottery Program is a self petitioned program.

Mary Ann

Support Contractor - Serco Inc.

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov
تشکر کنندگان: Saeedv13
(2013-06-07 ساعت 09:16)shekari نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرا که در مورد سوال 39 تردید دارند:چند روز پیش ایمیلی به kcc در این باره زدم که امروز جوابش رو گرفتم:
متن سوال من:
I am only principal applicant in the Diversity Lottery 2014,What should I write in the section #39(Name and Address of Petitioner) of the DS-230 form-Part II ?
Should I write (N/A) in the section 39 ?
Thank you so much
I look forward to hearing from you
,Sincerely Yours

اما جواب kcc:

Thank you for your inquiry.

The petitioner refers to the principal applicant in the Diversity Visa Program.

The DV Lottery Program is a self petitioned program.

Mary Ann

Support Contractor - Serco Inc.

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov

ممنون دوست عزیز اعلام کردند که The petitioner اشاره داره به فرد برنده بنابراین همانطور که قبلا هم بارها گفته شد در قسمت 39 فرم 230 بایستی نام شخص برنده قید شود..
تشکر کنندگان: shekari ، Saeedv13 ، kage.omid ، n51
(2013-06-06 ساعت 09:16)taleghani نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 22:48)Babaksafi نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 09:45)taleghani نوشته:  دوستان من یک مشکل دارم وAdobe Reader xl را دارم و از طریق پیشنهاد دوست عزیزمان خوش قدم شوریده توانستم قفل فایل را از طریق سایت http://www.pdfunlock.com/شکسته و در قسمت 23 و 28 واژه N/A را وارد کنم ولی سوالات 29 و35 به هیچ وجه نمی توانم N/A و Never را برای تاریخ قرار دهم .لطفا من را راهنمایی کنید ، کلافه شدم به خدا Sad.مرسی کسی نیست به من کمک کنه از دوستان متخصص ؟؟
دوست عزیز وقتی شما در قسمت شرح هر بند کلمه n/a رو میزنی دیگه چه نیازی هست که حتما در قسمت تاریخ اون هم این کلمه رو درج کنید به نظر شما افرادی که در KCC هستند اینقدر خنگ تشریف دارند ؟!!!!!!

با سلام به دوستان عزیز ، بنده یک سئوال در مورد بند 31a داشتم ایا در این قسمت باید اسامی بقیه افراد خانواده را بنویسم یا کلمه yes کاقیست. (اخه جملش سئوالی نیست)
دوستان خوبم بالاخره فهمیدم مشکل کارم از کجاست !مشکل از اینجا بود که من Acrobate Reader داشتم نه Acrobate pro والان که10 Acrobate pro را دارم براحتی کارم را انجام دادم ولی الان یک مشکل دارم و این است که نمی دانم چرا عکسم ضمیمه فرم نمی شود و امضا را بعد از اسکن چگونه باید وارد فرم کنم و اندازه 600*600 پیکسل است ولی حجم عکس و اسکن امضا باید چقدر باشد؟ و حجم خود عکس که به صورت جداگانه ارسال می شود 600 *600 و چند کیلو بایت باشه؟لطفا من را راهنمایی کنیدShy
از دوستان متخصص کسی نیست به داد من برسه Sad
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: n51
تو.ی قسمت 33 واسه راهنمایی و دبستانcource of studyروgenerelبنویسیم و degreeروn/aباید بنویسیم؟درسته؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 10:12)taleghani نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 09:16)taleghani نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 22:48)Babaksafi نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 09:45)taleghani نوشته:  دوستان من یک مشکل دارم وAdobe Reader xl را دارم و از طریق پیشنهاد دوست عزیزمان خوش قدم شوریده توانستم قفل فایل را از طریق سایت http://www.pdfunlock.com/شکسته و در قسمت 23 و 28 واژه N/A را وارد کنم ولی سوالات 29 و35 به هیچ وجه نمی توانم N/A و Never را برای تاریخ قرار دهم .لطفا من را راهنمایی کنید ، کلافه شدم به خدا Sad.مرسی کسی نیست به من کمک کنه از دوستان متخصص ؟؟
دوست عزیز وقتی شما در قسمت شرح هر بند کلمه n/a رو میزنی دیگه چه نیازی هست که حتما در قسمت تاریخ اون هم این کلمه رو درج کنید به نظر شما افرادی که در KCC هستند اینقدر خنگ تشریف دارند ؟!!!!!!

با سلام به دوستان عزیز ، بنده یک سئوال در مورد بند 31a داشتم ایا در این قسمت باید اسامی بقیه افراد خانواده را بنویسم یا کلمه yes کاقیست. (اخه جملش سئوالی نیست)
دوستان خوبم بالاخره فهمیدم مشکل کارم از کجاست !مشکل از اینجا بود که من Acrobate Reader داشتم نه Acrobate pro والان که10 Acrobate pro را دارم براحتی کارم را انجام دادم ولی الان یک مشکل دارم و این است که نمی دانم چرا عکسم ضمیمه فرم نمی شود و امضا را بعد از اسکن چگونه باید وارد فرم کنم و اندازه 600*600 پیکسل است ولی حجم عکس و اسکن امضا باید چقدر باشد؟ و حجم خود عکس که به صورت جداگانه ارسال می شود 600 *600 و چند کیلو بایت باشه؟لطفا من را راهنمایی کنیدShy
از دوستان متخصص کسی نیست به داد من برسه Sad

دوست عزیز بنده تمام فرمها رو با نیترو پر کردم امضا عکس و همه چیزو هم با همین نیترو اضافه کردم مشکلی هم نداشتم نیاز به اسکن هم نبود مستقیم فرمها رو فرستادم خیلی راحت و بی دردسرلینک دانلودش هم چند تا پست بالاتر هستش حجم کمی هم داره راهنمایی هم خواستی بپرس

(2013-06-07 ساعت 10:14)alimomen نوشته:  تو.ی قسمت 33 واسه راهنمایی و دبستانcource of studyروgenerelبنویسیم و degreeروn/aباید بنویسیم؟درسته؟

برا course of study ابتدایی و راهنمایی بایستی n/a بزنید و برایdegree هم برا ابتدایی elementary school و برا راهنمایی secondary school بزنید ..
تشکر کنندگان: love_everlife ، آنی ، n51 ، taleghani
تا اونجایی که من میدونم degreeیعنی مدرک بنابراین منطقی به نظر نمیاد جلو degreeبزنیمelementery schoolچون تو مقطع ابتدایی و راهنمایی عملا مدرکی صادر نمیشه فکر کنم n/aمنطقیتر هست

توی قسمت34 منظور ازbranchمحل خدمت هست؟نیروی هوایی ارتش چی ترجمه میشه؟
تشکر کنندگان: آنی
(2013-06-07 ساعت 10:30)alimomen نوشته:  تا اونجایی که من میدونم degreeیعنی مدرک بنابراین منطقی به نظر نمیاد جلو degreeبزنیمelementery schoolچون تو مقطع ابتدایی و راهنمایی عملا مدرکی صادر نمیشه فکر کنم n/aمنطقیتر هست

توی قسمت34 منظور ازbranchمحل خدمت هست؟نیروی هوایی ارتش چی ترجمه میشه؟

میتونید n/a بزنید ولی بنده خودم همین ها رو بر اساس راهنمایی دوستان در سالهای قبل در فرم قید کردم ...
branchبه معنی شاخه نظامی مانند ارتش - سپاه - نیروی انتطامی و.. هستش
داخل قسمت34 نوشتهrank/positionمنظور از rankکه همون درجه هست.منظورازpositionچیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 10:49)alimomen نوشته:  داخل قسمت34 نوشتهrank/positionمنظور از rankکه همون درجه هست.منظورازpositionچیه؟

rank/positionکلا به معنی درجه نظامی هستش

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان