کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
با سلام ، من هیچ آدرسی در آمریکا ندارم می‌تونم سوال ۱۰ و ۱۱ رو ن/ا بنویسم ، پس گرین کارتم به کجا پست می‌شه ، البته دوست دارم لسآنجلس زندگی‌ کنم اینو کجا باید بنویسم؟ ممنون از رهنمایتون
با آرزوی بهترین‌ها برای همه شما عزیزان
تشکر کنندگان:
به نظر شما لازم هست که تو قسمت 32-30 جا زیاد اومده و خالی مونده ، جاهایه خالی رو با N/A پر کنم؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 15:31)mina85 نوشته:  با سلام ، من هیچ آدرسی در آمریکا ندارم می‌تونم سوال ۱۰ و ۱۱ رو ن/ا بنویسم ، پس گرین کارتم به کجا پست می‌شه ، البته دوست دارم لسآنجلس زندگی‌ کنم اینو کجا باید بنویسم؟ ممنون از رهنمایتون

دوست عزیز میتونید از خدمات زندگی در آمریکا توسط ایمیگرنجل

کمک بگیرید یا الان n/aبزنید و در زمان مصاحبه و یا هنگام ورود به امریکا در فرودگاه ادرس رو ارائه بدید..

(2013-06-06 ساعت 15:34)love_everlife نوشته:  به نظر شما لازم هست که تو قسمت 32-30 جا زیاد اومده و خالی مونده ، جاهایه خالی رو با N/A پر کنم؟؟

میتونیدهمه رو n/a بزنیدو جای خالی نذارید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: shekari ، love_everlife
(2013-06-06 ساعت 14:08)safaghamami نوشته:  سلام من موقع ثبت نام ادرس برادر همسرم توی آمریکا رو دادم
حالا توی تکمیل فرم230 ادرس خونه تهران که الان زندگی میکنیم
موقع ثبت نام لاتاری میگفتن اگه ادرس آمریکا بدین شانس قبولی بیشتر میشه
حالا به مشکل بر میخوریم یا خیر؟

خیر -دوست عزیزدر فرمها بایستی ادرس پستی حال حاضرتون رو قید کنید..
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 15:03)ali_am76 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 14:50)safaghamami نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 13:52)safaghamami نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 12:12)shimoos نوشته:  دوستان توی پستها داشتم میخوندم که ادرسی که اول برای شرکت در لاتاری دادید ادرس پستیتون باید باشه این چقدر صحت داره؟ چون من ادرس خواهرم توی آمریکا رو داده بودم حالا توی فرمها ادرس خودمو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟!

سلام من هم این مشکل دارم.کسی میتونه جواب بده
ادرسی که موقع ثبت نام دادید آدرس محل سکونتتون باید باشه ! داخل فرمها هم باید ادرس محل سکونت فعلی رو ذکر کنید! فقط قسمت 10 و 11 باید ادرس آمریکا رو بدید! فیلد 10 برای جایی که میرید زندگی گنید و تا روز مصاحبه هم میتونید تغییر بدید! فیلد 11 هم برای دریافت گرین کارته که باید ادرس آمریکا رو بدید!

حالا به نظر شما تکلیف ما که ادرس امریکا رو تو فرم اول لاتاری دادیم چی میشه؟؟؟
کیس نامبر: **2014AS000037
3 نفر
کنسولگری انکارا
ارسال مدارک 8 june با پست
مصاحبه : هفته اول مارچ
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 16:45)shimoos نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 12:12)shimoos نوشته:  دوستان توی پستها داشتم میخوندم که ادرسی که اول برای شرکت در لاتاری دادید ادرس پستیتون باید باشه این چقدر صحت داره؟ چون من ادرس خواهرم توی آمریکا رو داده بودم حالا توی فرمها ادرس خودمو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟!

ادرسی که موقع ثبت نام دادید آدرس محل سکونتتون باید باشه ! داخل فرمها هم باید ادرس محل سکونت فعلی رو ذکر کنید! فقط قسمت 10 و 11 باید ادرس آمریکا رو بدید! فیلد 10 برای جایی که میرید زندگی گنید و تا روز مصاحبه هم میتونید تغییر بدید! فیلد 11 هم برای دریافت گرین کارته که باید ادرس آمریکا رو بدید!

حالا به نظر شما تکلیف ما که ادرس آمریکا رو تو فرم اول لاتاری دادیم چی میشه؟؟؟

lمن الان میدونم دقیقا توی فرم چی درسته.میخوام بدونم الان اشتباهیست که شده فرمها رو هم فرستادم.حالا تکلیف چیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 17:33)safaghamami نوشته:  

lمن الان میدونم دقیقا توی فرم چی درسته.میخوام بدونم الان اشتباهیست که شده فرمها رو هم فرستادم.حالا تکلیف چیه؟

ایمیل تایید دریافت فرم ها که برات ارسال شد واسه اینکه خیالت هم راحت شه یک ایمیل بزن به kccو براشون جریان رو توضیح بده ببین چی جواب میدن نگران نباش مشکلی نیست دوست عزیز ...
تشکر کنندگان: Beowulf II
(2013-06-06 ساعت 17:38)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 17:33)safaghamami نوشته:  

ایمیل تایید دریافت فرم ها که برات ارسال شد واسه اینکه خیالت هم راحت شه یک ایمیل بزن به kccو براشون جریان رو توضیح بده ببین چی جواب میدن نگران نباش مشکلی نیست دوست عزیز ...

مرسی خودمم فکر میکنم بهترین کار همینه
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 17:44)sinamn نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 17:33)safaghamami نوشته:  من الان میدونم دقیقا توی فرم چی درسته.میخوام بدونم الان اشتباهیست که شده فرمها رو هم فرستادم.حالا تکلیف چیه؟

این آدرس قابل تغییره، با ایمیگر انجل(لینک صورتی بالای صفحه) تماس بگیرید تا به شما آدرسی بدهند بعد با KCC تماس بگیرید و بخواهید که ادرس را تغییر دهند.
اگر هم بخواهید میتوانید به KCC بگویید که دیگر به آدرسی که قبلا داده اید دسترسی ندارید و بخواین که براتون N/A بزنند. نهابتا تا روز مصاحبه وقت دارین که ادرسی رو اعلام کنید.

دوست عزیزایشون موقع ثبت نام لاتاری ادرس محل سکونتشون رو امریکا زدند و در فرم ها ادرس فعلیشون رو در ایران قید کردند. لازم بذکر هست که تغییر مشخصات و اطلاعات ثبت نامی به هیچ عنوان امکان پذیر نیست...
تشکر کنندگان: sinamn
(2013-06-06 ساعت 17:51)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیزایشون موقع ثبت نام ادرس محل سکونتشون رو آمریکا زدند و تغییر مشخصات و اطلاعات ثبت نامی به هیچ عنوان امکان پذیر نیست...

پس چرا میگن فرم ها رو فرستادم؟ بعد از سوال 10 و 11 نقل قول کردن؟ من فکر کردم درمورد 230 صحبت میکنید. به هر حال بله تغییر در ثبت نام اولیه غیر ممکنه ارسال خذف شد.

البته به نظر غیر منطقی میاد که شما رو مجبور کنند یک آدرس رو حفظ کنید..
تشکر کنندگان: KIMIA2005
سلام دوستان
من الان در تاپیک ارسال مدارک نظری خوندم در خصوص ارسال فرمهایی که تاریخ ان اکسپایر شده. تابحال همه فرمهای 230 که دیدم چه در سایت لاتاری و چه در مهاجرسرا(فایلهایی که قابل باز شدن بود) همه تاریخ انقضای ان Expires 02/29/2012و فرمهای 122 Expiration date 03/31/2013 بود . اگر دوستان فرمهای تاریخ جدیدتری دارند که قابل باز شدن هست لطفا به اشتراک بگذارند. ضمنا اطلاع دقیق دارید ایا ارسال فرمهای تاریخ اکسپایر شده مشکلی دارد؟
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 17:55)masoud z نوشته:  سلام دوستان
من الان در تاپیک ارسال مدارک نظری خوندم در خصوص ارسال فرمهایی که تاریخ ان اکسپایر شده. تابحال همه فرمهای 230 که دیدم چه در سایت لاتاری و چه در مهاجرسرا(فایلهایی که قابل باز شدن بود) همه تاریخ انقضای ان Expires 02/29/2012و فرمهای 122 Expiration date 03/31/2013 بود . اگر دوستان فرمهای تاریخ جدیدتری دارند که قابل باز شدن هست لطفا به اشتراک بگذارند. ضمنا اطلاع دقیق دارید ایا ارسال فرمهای تاریخ اکسپایر شده مشکلی دارد؟

دوست عزیزارسال فرمهای تاریخ اکسپایر شده مشکلی نداره

این هم فرمهای جدید برا شما دوست عزیز اینجــــــــــــــــا
تشکر کنندگان: masoud z ، Babaksafi
فرمها را اول ماه جون فرستادیم و tnt میگه که 4 جون به محل رسیدن اما خیلی استرس داریم هنوز که آیا واقعا رسیدن؟از کجا بفهمم؟چقدر طول میکشه تا یه ایمیل بهمون بدن و بگن که فرمها کامل هستن و قرار وصاحبه را چند وقت دیگه بهمون اعلام میکنن؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 20:56)parastoo020 نوشته:  فرمها را اول ماه جون فرستادیم و tnt میگه که 4 جون به محل رسیدن اما خیلی استرس داریم هنوز که آیا واقعا رسیدن؟از کجا بفهمم؟چقدر طول میکشه تا یه ایمیل بهمون بدن و بگن که فرمها کامل هستن و قرار وصاحبه را چند وقت دیگه بهمون اعلام میکنن؟؟؟

دوست عزیز بین 7 تا 10 روز بایستی صبر کنی تا تاییدیه دریافت مدارک رو بگیری اونوقت از 15 اگوست به بعد توی بولتن ویزا منتطر کارنت شدن باشی و بعدش هم دریافت نامه دوم برا تعیین وقت و مکان مصاحبه حدودا دوماه قبل از زمان مصاحبه ...
تشکر کنندگان: parastoo020
(2013-06-06 ساعت 13:49)ali1985ir نوشته:  [quote='aghaghia' pid='352987' dateline='1370484838']
[quote='ali1985ir' pid='352981' dateline='1370482559']
شمایی که این سوال هارو می خونی و درصدد جواب دادنش بر میای
این وظیفتون نیست . . .
این لطف بیش از حَدِتون نسبت به منه . . .

سلام به همه و تبریک به همه
اول به کسایی که این سایت رو فعال کردن , دوم به برنده های لاتاری امسال . . .
من اکثر تایپبک دوستان رو که زحمت کشیدن و جواب دادن رو خوندم , ولی برای اطمینان بیشتر و اینکه می دونید انجام دقیق این کار چقدر برای تک تکمون مهم , اگر این بنده حقیر رو تو سوال های زیر یاری کنید , ممنون می شم . . .
شما قضیه رو دارین خیلی پیچیده می کنین، خیلی از کسانی که اینجا هستند مثل شما هستند و همه کارهای متفاوتی انجام دادن و خیلی ها هم بیمه ندارن، اصلا اونا از شما سابقه بیمه نمی خوان پس خودتون رو اذیت نکنین، فوقش میتونین یک گواهی اشتغال با خودتون ببرین و اگر خواستن ارائه بدین.
ولی مشخصا قسمت 7 فرم 122 واسه افرادی که دیپلم 12 ساله ندارن و میخوان با سابقه کار اقدام کنند، همین. همونطور که خودتون هم گفتین صداقت از همه چیز بهتره. پس نگران نباشید... البته شما اگر شرکتتون خصوصیه میتونین Self Employed رو هم بنویسین شاید همه حقیقت نباشه ولی دروغ هم نیست. در ضمن اینجا من نمی تونم نظر قطعی در مورد شما و موقعیتتون بدم من یه نظر کلی میتونم بدم که باز اون هم از خوندن تجربیات دوستان سالهای گذشته بدست آومده.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ali1985ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان