کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-06 ساعت 21:26)ali1985ir نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 14:04)KIMIA2005 نوشته:  علی اقا اولا یک خورده سایز نوشته هاتو کوچیکتر هم میگرفتی قابل خوندن بود عزیزنیاز نبود اینقدر بزرگ بنویسی Big Grin
بند 7 فرم 122 مربوط به کسانی هستش که حداقل مدرک دیپلم 12 ساله رو ندارند و میخواهند از طریق ساقه کار اقدام کنند که در رابطه باشما منتفی هستش و باید n/a بزنید
در مورد بند 32 و 12 فرم 230 هم هیچ چیزی مثل صداقت نیستش عزیز همون ها رو بنویس و برا افیسر صادقانه توضیح بده

از اينكه لطف كردي و سوالاي من رو خوندي و جواب دادي ازت ممنونم.
راستش چون زياد مطلب نوشتم، ترسيدم به خاطر خوندنش اذيت بشي، بخاطر همين اونارو با حروف بزرگ تايپ كردم.
دوم اينكه مي خواستم بدونم شما از اين بابت مطمئن هستيد؟
اينجور كه من ديدم شماهم امسال به جمع قبول شده هاي لاتاري مثل من پيوستيد، البته اگر اشتباه نكرده باشم!؟

اره دوست عزیز بنده هم از برندگان 2014 هستم و همین یکماه پیش از برنده شدنم اطلاع پیدا کردم و از همون روز با مهاجر سرا اشنا شدم ...
میتونی یک گواهی سابقه کار ردیف کنی و ترجمه کنی و روز مصاحبه ببری و اگه خواستند ارائه بدی دیگه مشکلی نیست .. نگران نباش زیاد سخت نگیرموفق باشی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ali1985ir ، n51
(2013-06-06 ساعت 21:36)Saeedv13 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 14:04)KIMIA2005 نوشته:  علی اقا اولا یک خورده سایز نوشته هاتو کوچیکتر هم میگرفتی قابل خوندن بود عزیزنیاز نبود اینقدر بزرگ بنویسی Big Grin
...
KIMIA2005
ممنونم برادر. ما که دیگه کم آوردیمSad.
(2007-08-19 ساعت 19:31)admin نوشته:  توافق‌نامه استفاده از سایت

کاربران مهاجرسرا تنها در صورت موافق بودن با مقررات زیر مجاز هستند در انجمن ثبت نام کنند و/یا به فعالیت ادامه دهند. نقض هر یک از موارد می‌تواند منجر به واکنش از طرف گروه مدیران (به صورت ویرایش یا حذف مطالب، امضا یا رتبه‌بندی‌های ارسال، تغییر نام کاربری، قطع دسترسی کاربر و غیره) گردد.
...
۸- استفاده از قلم (فونت) با اندازه یا رنگ آزارنده (نظیر نوشته‌های درشت یا با رنگ خیلی تند) ممنوع است. استفاده بیش از معمول از علایم نقطه‌گذاری یا شکلک‌ها (آیکون‌ها) ممنوع است. ...

عمو سعید خدا نکنه واسه چی عزیز کم آوردی ..؟!!!
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، aghaghia ، n51
(2013-06-06 ساعت 21:50)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
(2013-06-06 ساعت 21:41)KIMIA2005 نوشته:  عمو سعید خدا نکنه واسه چی عزیز کم آوردی ..؟!!!
کل قوانین سایت 38 مورد بیشتر نیست. وظیفه من و بقیه تیم مدیریت نظارت بر اجرای صحیح این قوانین هست. اکثریت توجهی به این موارد ندارن. پست هاشونم هم که حذف میشه ناراحت میشن که دارین باند بازی می کنین و سلیقه خودتون رو اعمال می کنین. تازگی ها به لایک کردن پست ها هم حساس شدن. خلاصه گیر کردیم اساسیSad.

عمو سعید سخت نگیر داداش حق بده دوستان مثل خود بنده تازه وارد هستند و نگران واسه اینکه بتونند هرچه سریعتر جواب سوالاتشون رو بگیرن و کارهاشون را انجام بدندو به خاطر همین مسئله یک خورده ممکنه قوانین رو رعایت نکنند یک کم صبر لازمه که همه چیز درست شه شما که ماشالله تجربتون تواین مسائل زیاده عزیز امیدواریم منبعد دوستان عزیز هم با دقت قوانین سایت رو مطالعه کنند و طبق قوانین عمل کنند که اینقدر هم عموسعید رو تو زحمت نندازند...
تشکر کنندگان: love_everlife ، Saeedv13
(2013-06-06 ساعت 22:21)love_everlife نوشته:  [quote='Saeedv13' pid='353397' dateline='1370538382']
آقا سعید ، عمو سعید گل :
قانون اساسی کشور نیست که !!! وحی خدا نیست که ...
اینجا یه محیط مجازیه بهتر به خیلی چیزای بی مورد گیر ندید. هر کی اینجا پست میزاره حتما، قطعا استرس زیادی داره که خودتون بسته به شرایطی که چندی پیش داشتی اینو درک میکنی.
و الان توی حمین تاپیک 114 صفحه نظر هست. حالا یکی که تازه میاد و عضو میشه باید صبر ایوب داشته باشه از اول بخونه این همه مطلبو . خودتون هم بهتر از همه میدونید این سرچتون هم اصلا درست عمل نمیکنه و هوشمند نیست.
حالا یکی شکلک زیاد بندازه و با فونت بزرگ بنویسه، قول میدم هیچ چی نمیشه !!! البته اینو هم بگم که موافق خیلی موارد نیستم مثل اینکه تو این انجمن خرید و فروش و ازدواج سوری و ... باشه که یکی از دوستان پند وقت پیش زحمت کشیده بودن یه پست گذاشته بود و ...
به جای اینکه این همه لینک بزارید واسه او بنده خدا وقط خدتون رو طلف کنید جوابشو تو همین تاپیک بدید ... اینجوری قابل احترام هستید و دو صد چندان میشه.
با همه این تفاسیر از زحمات و لطف مدیران مهاجر سرا کمال تشکر رو دارم ... حداقل برای من خیلی مفید و آموزنده و کار راه انداز بود . اگه 4-5 ساعت دیرتر با این سایت آشنا میشدم الان 12میلیون پول بی زبون داده بودم به یه وکیل مفت خور ... که این 2تا فرم روبرام پور کنه با کلی اطلاعات غلطی که داشت.
مرسی

12 میلیون واسه پر کردن دو تا فرم چه خبره رفیق شوخی کردی یا واقعا اینطور بوده ؟؟!!!
تشکر کنندگان: love_everlife
(2013-06-06 ساعت 22:39)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 22:21)love_everlife نوشته:  [quote='Saeedv13' pid='353397' dateline='1370538382']
آقا سعید ، عمو سعید گل :
قانون اساسی کشور نیست که !!! وحی خدا نیست که ...
اینجا یه محیط مجازیه بهتر به خیلی چیزای بی مورد گیر ندید. هر کی اینجا پست میزاره حتما، قطعا استرس زیادی داره که خودتون بسته به شرایطی که چندی پیش داشتی اینو درک میکنی.
و الان توی حمین تاپیک 114 صفحه نظر هست. حالا یکی که تازه میاد و عضو میشه باید صبر ایوب داشته باشه از اول بخونه این همه مطلبو . خودتون هم بهتر از همه میدونید این سرچتون هم اصلا درست عمل نمیکنه و هوشمند نیست.
حالا یکی شکلک زیاد بندازه و با فونت بزرگ بنویسه، قول میدم هیچ چی نمیشه !!! البته اینو هم بگم که موافق خیلی موارد نیستم مثل اینکه تو این انجمن خرید و فروش و ازدواج سوری و ... باشه که یکی از دوستان پند وقت پیش زحمت کشیده بودن یه پست گذاشته بود و ...
به جای اینکه این همه لینک بزارید واسه او بنده خدا وقط خدتون رو طلف کنید جوابشو تو همین تاپیک بدید ... اینجوری قابل احترام هستید و دو صد چندان میشه.
با همه این تفاسیر از زحمات و لطف مدیران مهاجر سرا کمال تشکر رو دارم ... حداقل برای من خیلی مفید و آموزنده و کار راه انداز بود . اگه 4-5 ساعت دیرتر با این سایت آشنا میشدم الان 12میلیون پول بی زبون داده بودم به یه وکیل مفت خور ... که این 2تا فرم روبرام پور کنه با کلی اطلاعات غلطی که داشت.
مرسی

12 میلیون واسه پر کردن دو تا فرم چه خبره رفیق شوخی کردی یا واقعا اینطور بوده ؟؟!!!
بله کاملا درسته. من هم میخواستم وکیل بگیرم واسه پر کردن فرم هام، یک وکیل که دفترش تو u.s هستش و تو تهران هم دفتر نداره تلفنی بهم گفت 3000 دلار بریز به حسابم!!! اگه یک روز دیرتر با این سایت اشنا میشدم. خدا میدونست الان چی بسرم اومده بود. جا داره همینجا از کلیه دوستان عزیز و باتجربه و دلسوز و مهربون که به ما یاری میرسونن خیلی تشکر کنم.

تشکر کنندگان: love_everlife ، KIMIA2005
دانشجوی کارشناسی ارشد هستم که هنوز پایان نامه ام را دفاع نکردم توی فرمهام هیچ جایی بهش اشاره نکردم و تحصیلاتم را لیسانس نوشتم برام مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرمها را آپدیت کنم .( من خیلی با تاخیر داشتم مدارکم را ارسال می کردم و اطلاعاتی نداشتم . عضو اینجا هم نبودم) چکار کنم ؟ بیخیالش بشم ؟ بعدا نمیگن دروغگو هستی و گیر بدن؟ تو ی آپدیت فرمام چی بنویسم؟
kimia عزیز لطف کردن راهنمایی کردن اگر دوستان اطلاعات دقیق تری دارند ممنون میشم
تشکر کنندگان:
سلام csc چیه؟
تشکر کنندگان:
دوستان
1-من برای نوشتن آدرس‌های ایران جا کم آوردم مثل شماره ۲۲ یا ۲۷
2- آیا در سوال ۳۲ لوکیشن یعنی‌ آدرس کامل؟ باز اینجا جا کمه چه جوری ۱ خط می‌شه اضافه کرد به فرم ،
3- در سوال ۳۳ هم ردیف کم دارم ؟
4- چه جوری می‌شه جای تاریخ ، کلمه نوشت ؟
5-آیا اگه فقط چند جایی‌ از فرم رو دستی‌ پر کنیم ایرادی داره ؟
6-آیا امضا باید طور خاصی‌ باشه؟ دوستان توضیحاتی داده بودن که من متوجه نشدم.
با آرزوی بهترین‌ها برای همه شما عزیزان
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 23:45)violeta نوشته:  سلام csc چیه؟

ااینجـــــــــا رو مطالعه کن ...
تشکر کنندگان: shekari
(2013-06-06 ساعت 23:47)mina85 نوشته:  دوستان
1-من برای نوشتن آدرس‌های ایران جا کم آوردم مثل شماره ۲۲ یا ۲۷
2- آیا در سوال ۳۲ لوکیشن یعنی‌ آدرس کامل؟ باز اینجا جا کمه چه جوری ۱ خط می‌شه اضافه کرد به فرم ،
3- در سوال ۳۳ هم ردیف کم دارم ؟
4- چه جوری می‌شه جای تاریخ ، کلمه نوشت ؟
5-آیا اگه فقط چند جایی‌ از فرم رو دستی‌ پر کنیم ایرادی داره ؟
6-آیا امضا باید طور خاصی‌ باشه؟ دوستان توضیحاتی داده بودن که من متوجه نشدم.

1- بنویسید :Same as item #13 یا یه صفحه به ته همین فرم اضافه کنید بنویسید :
22 یا 27 یا : .... آدرس
2- خیر .. به طور مثال TEHRAN - TEHRAN - IRAN
3- دقیقا مثل مورد 1 عمل کنید.
4- روی قسمت FORMS برید EDIT ALL FIELDS و روی سطر مورد نظر کلیک راست کنید... PROPERTIES...بعد روی تب format .کلیک کنید ... SELECT FORMAT رو = NONE قرار بدید. و بعد CLOSE .
5- هر جوری شروع کردی همونجوری هم تمومش کن دیگه !!! مگر جای امضا که خیلی راحت میشه با همین نرم افزار خیلی خوشگل انداخت ... کج سلیقگی نکنید لطفا همرو با نیترو انجام بدید واسه خودتون خوبه Smile
6- از امضاء مبارک با دوربین یا اسکنر یه عکس بگیرید و بزارید ... توجه کنید که این برنامه برای امضاء عکس شما رو سیاه و سفید میکنه و کوچکترین نقطه ای رو نشون میده ... حتما کاغذ سفید سفید باشه.
بعد روی QUICKSIGHN عکس امضاء رو وارد کنید و روی جای مورد نظر کلیک کنید. تمام ....

(2013-06-06 ساعت 23:45)violeta نوشته:  سلام csc چیه؟

تا اونجا که من متوجه شدم چیزیه که اگه بخوای سفارتت ارمنستان باشه دور و ورش نباید آفتابی بشی و خودت و درگیرش نکنی ... Smile
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، Danial_4139 ، shekari
دوست عزیز ممنونم از رهنمایتون ولی‌ من فقط برنامه 7/Adabe Acrobat Professional رو دارم و این آدرسی که دادین توش پیدا نکردم ، آیا تو این برنامه هم می‌شه این کارا رو کرد یا باید برنامه‌ای که گفتین باید نصب کنم ؟ باور کنید تو این ۱هفته‌ای که فهمیدم قبول شدم از درس و زندگی‌ افتادم ، من حتی برا نوشتن ایمیلم جا کم آوردم بنده ۱۲ ، نمیدونم چه جوری می‌شه فونت‌ها رو کوچیک کرد .
با آرزوی بهترین‌ها برای همه شما عزیزان
(2013-06-07 ساعت 00:57)mina85 نوشته:  دوست عزیز ممنونم از رهنمایتون ولی‌ من فقط برنامه 7/Adabe Acrobat Professional رو دارم و این آدرسی که دادین توش پیدا نکردم ، آیا تو این برنامه هم می‌شه این کارا رو کرد یا باید برنامه‌ای که گفتین باید نصب کنم ؟ باور کنید تو این ۱هفته‌ای که فهمیدم قبول شدم از درس و زندگی‌ افتادم ، من حتی برا نوشتن ایمیلم جا کم آوردم بنده ۱۲ ، نمیدونم چه جوری می‌شه فونت‌ها رو کوچیک کرد .

دوست من از این لینک دانلود کن نیترو 8 رو به راحتی این کارایی که گفتم رو میتونی انجام بدی ... خیلی بهتر از ADOBE هست.
فقط توجه کن ویندوزت 64bit یا 32bit که همون رو دانلود کنی.
http://www.p30world.com/archive/3175-dow...l_full.php

برای اندازه فونت هم باید روی قسمت FORMS برید EDIT ALL FIELDS و روی سطر مورد نظر کلیک راست کنید... PROPERTIES...بعد روی تب APPEARANCE کلیک کنید و SIZE رو AUTO بزارید.
انشاالله که این از کارو زندگی افتن ها به ثمر میشینه و لذتش رو میبرید Smile

(2013-06-07 ساعت 01:08)love_everlife نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 00:57)mina85 نوشته:  دوست عزیز ممنونم از رهنمایتون ولی‌ من فقط برنامه 7/Adabe Acrobat Professional رو دارم و این آدرسی که دادین توش پیدا نکردم ، آیا تو این برنامه هم می‌شه این کارا رو کرد یا باید برنامه‌ای که گفتین باید نصب کنم ؟ باور کنید تو این ۱هفته‌ای که فهمیدم قبول شدم از درس و زندگی‌ افتادم ، من حتی برا نوشتن ایمیلم جا کم آوردم بنده ۱۲ ، نمیدونم چه جوری می‌شه فونت‌ها رو کوچیک کرد .

دوست من از این لینک دانلود کن نیترو 8 رو به راحتی این کارایی که گفتم رو میتونی انجام بدی ... خیلی بهتر از ADOBE هست.
فقط توجه کن ویندوزت 64bit یا 32bit که همون رو دانلود کنی.
http://www.p30world.com/archive/3175-dow...l_full.php

برای اندازه فونت هم باید روی قسمت FORMS برید EDIT ALL FIELDS و روی سطر مورد نظر کلیک راست کنید... PROPERTIES...بعد روی تب APPEARANCE کلیک کنید و SIZE رو AUTO بزارید.
انشاالله که این از کارو زندگی افتن ها به ثمر میشینه و لذتش رو میبرید Smile

این 32BIT : http://share724.com/download91/user5/Off...14.X32.rar
این 64BIT: http://share724.com/download91/user5/Off...14.X64.rar
تشکر کنندگان: mina85 ، Danial_4139
سلام دوستان
در قسمت 33 برای course من برای پیش دانشگاهی چی باید بنویسم همون دیپلم ریاضی که برای دبیرستان نوشتم
سئوال دوم کاردانی برق - مخابرات انگلیسیش چی میشه
سئوال سوم کارشناسی روانشناسی بالینی به انگلیسی چی میشه
سئوال چهارم در قسمت degree اگه کارشناسی مهندسی باشه یا مثلا روانشناسی بزنی bsc عیبی نداره
سئوال پنجم اگه فقط تا دیپلم بنویسم عیب داره یا حتما باید در یک برگه a4 دیگه اضافه کنم
ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه
شماره کیس : 2014AS000045XX
تعداد نفرات :حالا دیگه 3 (بچه دار شدن بعد قبولی)
مقصد : SANJOSE
مصاحبه : آنکارا
نامه دوم : 2/12/2014
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 02:08)ali alaleh نوشته:  سلام دوستان
در قسمت 33 برای course من برای پیش دانشگاهی چی باید بنویسم همون دیپلم ریاضی که برای دبیرستان نوشتم
سئوال چهارم در قسمت degree اگه کارشناسی مهندسی باشه یا مثلا روانشناسی بزنی bsc عیبی نداره
سئوال پنجم اگه فقط تا دیپلم بنویسم عیب داره یا حتما باید در یک برگه a4 دیگه اضافه کنم
1- Pre-University = Degree or Diploma و Mathematical Physics = course
3-روانشناسی میشه Bachelor psychology
4- Bachelor
5- بقیه ش رو هم تو همون A4 بنویس بهتره
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 02:32)love_everlife نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 02:08)ali alaleh نوشته:  سلام دوستان
1- Pre-University = Degree or Diploma و Mathematical Physics = course
3-روانشناسی میشه Bachelor psychology
4- Bachelor
5- بقیه ش رو هم تو همون A4 بنویس بهتره
مرسی از جوابت
جواب 2 رو نمیدونی؟
پس برای course برای پیش دانشگاهی همون چیزی میشه که برای دیپلمم نوشتمدرسته؟
شماره کیس : 2014AS000045XX
تعداد نفرات :حالا دیگه 3 (بچه دار شدن بعد قبولی)
مقصد : SANJOSE
مصاحبه : آنکارا
نامه دوم : 2/12/2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان