کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-07 ساعت 16:32)stoner نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 12:23)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 12:09)shahrzad001 نوشته:  کسی جواب منو نداد!! اگه برای سابقه کار یه گواهی ببریم کافیه یا سابقه بیمه میخوان یا ممکنه چک کنن؟

دوست عزیز گواهی کار برا کسی لازمه که مدرک دیپلم 12 ساله رو را نداشته باشه و از طریق سابقه کار بخواد اقدام کنه برا ویزا شما که فرمودید لیسانس دارید دیگه نیاز به سابقه کار نیست ...

کسی نیست سوال دوستمون رو کامل جواب بده؟
کیس من برنده دیپلم نداره. سه تا مدرک فنی حرفه ای داره ولی.
سابقه کار چطور باید باشه؟ گواهی ترجمه شده کافیه؟

اون 3تا مدرک که اصلا به کارش نمیاد ( البته در روز مصاحبه ) چون تحصیل 12 کلاس ملاک هست. وبعدن میتونه از تخربه این 3تا مدرک استفاده کنه . پس فعلا اصلا اینا هیچ کاری راه نمیندازه ق ط ع اً
سابقه کاری هم باید هم اصلش باشه هم ترجمه شدش. اگه سر برگ لاتین داره اون جایی که کار کرده رو همون به انگلیسی مدت کار کردن و عنوان شغلشون بنویسن کفایت میکنه و نیازی به سابقه بیمه و دارالترجمه نیس.

(2013-06-07 ساعت 17:03)alimomen نوشته:  من واسه قسمت 33 یک ردیف کم آوردم حالا میخام با wordیک صفحه اضافه کنم آیا تو نرم افزار نیترو نمیشه یک ردیف اضافه کنم که احتیاجی به یک صفحه اضافی نبلشه؟
واگر راهی جز اضافه کردن صفحه باقی نمونده یکی از بچه ها لطفا بگه عنوانش رو چی بنویسم؟
آیا تو قسمت 33 هم لزومی داره ذکر بشه مثلا"ادامه دارد"
وقتی میخام ایمیلش کنم عنوان فایلش رو چی بنویسم؟
یک قسمتی داره تو نیترو که میتونه یک صفحه رو به داخل صفحات فرم 230 insertکنه آیا بهتر نیست insertبشه؟یا اینکه جداگونه attachبشه
خواهشا یکی از بچه های گل و با معرفت فروم کامل و موردی توضیح بده
دست بوسم

دوست خوب من این صفحات به هیچ وجه نباید دفرمه بشه و از این حالت خارج بشه . لطفا ابتکار نزنید. من هم اوایل فکر میکردم جا کم میاد امما این طور نیست سایز فونت رو کوچیک کنید کافیه.
تو ستون آخر بنویسید Continue to the last page
نه اصلا جدا گونه نفرستید. و داخل همون پیج insert کنید.
1-2 صفحه قبل یا توی تاپیک نمونه مکاتبه با KCC یکی از دوستان به من توضیح داده که متن ایمیل چی باشه !!!
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 17:20)love_everlife نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 17:03)alimomen نوشته:  من واسه قسمت 33 یک ردیف کم آوردم حالا میخام با wordیک صفحه اضافه کنم آیا تو نرم افزار نیترو نمیشه یک ردیف اضافه کنم که احتیاجی به یک صفحه اضافی نبلشه؟
واگر راهی جز اضافه کردن صفحه باقی نمونده یکی از بچه ها لطفا بگه عنوانش رو چی بنویسم؟
یک قسمتی داره تو نیترو که میتونه یک صفحه رو به داخل صفحات فرم 230 insertکنه آیا بهتر نیست insertبشه؟یا اینکه جداگونه attachبشه
دست بوسم

دوست خوب من این صفحات به هیچ وجه نباید دفرمه بشه و از این حالت خارج بشه . لطفا ابتکار نزنید. من هم اوایل فکر میکردم جا کم میاد امما این طور نیست سایز فونت رو کوچیک کنید کافیه.
1-2 صفحه قبل یا توی تاپیک نمونه مکاتبه با KCC یکی از دوستان به من توضیح داده که متن ایمیل چی باشه !!!

با تشکر از شما، در تکمیل توضیحات شما باید عرض کنم که فقط یک مورد ان قدری متفاوت است، وقتی توی یک سوال جا کم میارید توی کادر سوال هیچ چیز ننویسید. یک صفحه ی جدا اضافه کنید، شماره ی سوال را بنوسید و تمام جواب را آنجا در صفحه ی جدید اضافه کنید مثلا:
Number 11 : adress adress

اینکه فقط ادامه متن را در صفحه ی جدید بنویسید کار درستی نیست، تمام پاسخ را بنویسید.
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز این فرمهای DS-230 و DSP-122 که در صفحات قبل دوستان دیگر زحمت کشیدند و دانلودشو گذاشتند ( بخاطر Expire شدن فرمهای قبلی) امکان edit شدن ندارند آیا کسی امتحان کرده ، یعنی نمی توانید تغییراتی در سایز فونت و غیره ایجاد کنید.
اصلا نیاز هست که از فرمهای 2012 استفاده نکنیم چون وقتی ازلینک خود سایت DV همین فرمها رو دانلود میکنی فرم DSP-122 تاریخش مال سال 2016 است ولی فرم 230 سال 2012 است.
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 17:20)love_everlife نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 16:32)stoner نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 12:23)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 12:09)shahrzad001 نوشته:  کسی جواب منو نداد!! اگه برای سابقه کار یه گواهی ببریم کافیه یا سابقه بیمه میخوان یا ممکنه چک کنن؟

دوست عزیز گواهی کار برا کسی لازمه که مدرک دیپلم 12 ساله رو را نداشته باشه و از طریق سابقه کار بخواد اقدام کنه برا ویزا شما که فرمودید لیسانس دارید دیگه نیاز به سابقه کار نیست ...

کسی نیست سوال دوستمون رو کامل جواب بده؟
کیس من برنده دیپلم نداره. سه تا مدرک فنی حرفه ای داره ولی.
سابقه کار چطور باید باشه؟ گواهی ترجمه شده کافیه؟

اون 3تا مدرک که اصلا به کارش نمیاد ( البته در روز مصاحبه ) چون تحصیل 12 کلاس ملاک هست. وبعدن میتونه از تخربه این 3تا مدرک استفاده کنه . پس فعلا اصلا اینا هیچ کاری راه نمیندازه ق ط ع اً
سابقه کاری هم باید هم اصلش باشه هم ترجمه شدش. اگه سر برگ لاتین داره اون جایی که کار کرده رو همون به انگلیسی مدت کار کردن و عنوان شغلشون بنویسن کفایت میکنه و نیازی به سابقه بیمه و دارالترجمه نیس.

دست بوسم

دوست عزیز اگر در فرم 230 ابتدای صفحه رو ببینی نوشته شده
If there is insufficient room on the form, answer on a
separate sheet using the same numbers that appear on the form
یعنی از صفحه ای جداگانه استفاده کنید و دقیقا شماره سطری رو که میخواهید پر کنید مورد استفاده قرار دهید ولی نگفته که از صفحه ای غیر از این فرم استفاده کنید به نظر بنده بهترین کار اینه که شما با استفاده از نرم افزار Adobe acrobat از همین فرم 230 خام استفاده کنی و صفحات دیگرو حذف کنی و فقط صفحه مورد نظر تو که جا کم اوردی نگه داری و بقیه اطلاعات رو توش بنویسی و کیس نامبرو هم که بالای صفحه درج میکنی اینجوری هم تمیز تره هم اونا راضی میشن هم خدا ازت راضیه در ضمن اسم فایل این فرم رو هم میتونی با 1 و 2 مشخص کنی (1-230 و 2-230)
تشکر کنندگان: kage.omid ، shekari ، آنی
(2013-06-07 ساعت 19:42)Babaksafi نوشته:  دوستان عزیز این فرمهای DS-230 و DSP-122 که در صفحات قبل دوستان دیگر زحمت کشیدند و دانلودشو گذاشتند ( بخاطر Expire شدن فرمهای قبلی) امکان edit شدن ندارند آیا کسی امتحان کرده ، یعنی نمی توانید تغییراتی در سایز فونت و غیره ایجاد کنید.
اصلا نیاز هست که از فرمهای 2012 استفاده نکنیم چون وقتی ازلینک خود سایت DV همین فرمها رو دانلود میکنی فرم DSP-122 تاریخش مال سال 2016 است ولی فرم 230 سال 2012 است.
اصلا مهم نیست کی Expire شده ، شما هر فرم230 و 122 پیدا کردی می تونی پرش کنی اصلا به تاریخش کاری نداشته باش من فرمهام Expire مربوط به تاریخ 2012 بود ایمیلشون کردم اصلا گیرم ندادند.
اگر هم مشکلت Edit نشدن هست از طزیق این این دو سایت قفلشون رو بردار
www.crackmypdf.com
http://www.pdfunlock.com
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: Babaksafi ، ghazalii
سلام

برای من امروز یه ایمیل با این متن اومده یعنی چی؟

The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

• DS-230 Part 1, Question #10 & 11, US address for the principal applicant was not received

Additional forms may be downloaded from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 20:23)samad_abbaszadeh نوشته:  سلام

The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

• DS-230 Part 1, Question #10 & 11, US address for the principal applicant was not received

Additional forms may be downloaded from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.

در فرم 230 بخش اول که برای برنده پر کرده اید سوال 10 و 11 را خالی گذاشته اید(حتی N/A هم ننوشته اید). باید پاسخی فراهم کنید. فرم ها را دوباره بفرستید، اطلاعات کیس را + تاریخ تولد فراموش نکنید
تشکر کنندگان: samad_abbaszadeh ، shekari ، KIMIA2005 ، آنی
(2013-06-07 ساعت 20:25)sinamn نوشته:  

در فرم 230 بخش اول که برای برنده پر کرده اید سوال 10 و 11 را خالی گذاشته اید(حتی N/A هم ننوشته اید). باید پاسخی فراهم کنید. فرم ها را دوباره بفرستید، اطلاعات کیس را + تاریخ تولد فراموش نکنید
یعنی اگه N/A بنویسم مشکل حل میشه؟
کل فرمها رو دوباره بفرستم ؟ حتی ds122 رو؟
تشکر کنندگان: آنی
(2013-06-07 ساعت 20:32)samad_abbaszadeh نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 20:25)sinamn نوشته:  

یعنی اگه N/A بنویسم مشکل حل میشه؟
کل فرمها رو دوباره بفرستم ؟ حتی ds122 رو؟

خیر، فقط 230 شخص برنده را دوباره بنوبسید.
اگر آدرس ندارید N/A بنویسید. باید در روز مصاحبه یک ادرس در امریکا داشته باشید. اگر اشنایی در امریکا ندارید با ایمیگرانجل لینک صورتی بالای صفحه تماس بگیرید
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، آنی
(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2-...............................

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی

من یک چیزی بگم دوستان. الان اتفاقی طبق صحبتی که با یکی از دوستان خوب مهاجرسرایی داشتیم، با این پُست برخورد کردم و متوجه شدم ترجمه‌ی پرسش ۴۲ اشتباه هست. خواستم این موضوع رو به اطلاع دوستان برسونم که Port-of-Entry به‌معنای «مصاحبه‌ی در سفارت امریکا» نیست دوستان؛ به‌معنای «بندگاه و مرز» هست. این سؤال یعنی «تا حالا شده در مرز امریکا (یعنی همون فرودگاه) رد بشین و اجازه ورود به خاک امریکا رو بهتون ندن؟»
[اگر میخواست بپرسه «تاحالا درخواست ویزای امریکا کردین که رد بشه؟»، می‌پرسید: «?Have you been rejected a visa»]
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: hushmandco ، sinamn ، maziar irani ، ojee ، HodHod Golestani ، powerb ، آنی ، anni

آقا صمد شما کیس نامبرتو بالای فرمها ننوشته بودی ؟ یا اینکه تو ایمیلی که براشون فرستادی گوشه سمت راست ایمیلت موارد کیس نامبر ، principal applicant و date of birth رو هم ننوشته بودی ؟ کدومش برادر
تشکر کنندگان:
عذر میخام من 3 سال پیش برای کانادا اقدام کردم و مجبور شدم واسه سابقه کار مدرک سازی کنم میخاستم ببینم مثلا امکانش هست که کنسول آمریکا با توجه با رابطش با کانادا به اون دیتا بیس دسترسی داشته باشه و چک کنه ؟آخه از اینها هیچ چیزی بعید نیست و با یک سرچ جزیی میتونن به نتیجه برسن لطفا اساتید نظر بدن که من باید راستش رو بنویسم یا بر اساس اون مدارک قلابی سابقه کارو ارایه بدم؟
تشکر کنندگان:
در فرم 230 در قسمت 29 نام فرزندان بالای 21 سال را می خواهد ؟ و در قسمت 31 قسمت آ باید نام افراد را که همراه میان باید نوشت ؟ و نام فرزند بالای 21 که بعدا میاد باید در قسمت 31ب نوشت؟
در قسمت 39 فرم 230 معنی پتیشر چه کسی هست ؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 23:18)kamrani نوشته:  در فرم 230 در قسمت 29 نام فرزندان بالای 21 سال را می خواهد ؟ و در قسمت 31 قسمت آ باید نام افراد را که همراه میان باید نوشت ؟ و نام فرزند بالای 21 که بعدا میاد باید در قسمت 31ب نوشت؟
در قسمت 39 فرم 230 معنی پتیشر چه کسی هست ؟

1.همه بچه ها، چه زیر 21 سال چه بالای 21 سال.
2.بله
3.نه بچه های زیر 21 سال که ممکنه بعد از شما وارد امریکا میشن. یعنی کسانی ک بهشون ویزا داده میشه ولی با تاخیر نسبت به نفر برنده وارد کشور مقصد میشن. البته امیدوارم اگر اشتباه میکنم دیگر دوستان تصحیح کنند.
4. برنده اصلی
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، shekari ، آنی ، kamrani
من فرمهامو كامل پر كردم ولي وقتي پرينت گرفتم ازشون متوجه شدميكي از گزينه هايي كه علامت زده بودم(سينگل) تو فرم نميوفته ، با فوتوشاپ اين مشكل حل كردم ،مى خوام بببينم با فوتو شاپ دستكاري كردن (البته خيلي تميز كار كردم) مشكلي پيش نمياد؟
سوال دوم من هم اينه كه من نتونستم اسمم رو به صورت فارسي تايپ كنم و بصورت دستي نوشتم ، مشكلي پيش مياد يا نه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان