کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-07 ساعت 23:14)alimomen نوشته:  عذر میخام من 3 سال پیش برای کانادا اقدام کردم و مجبور شدم واسه سابقه کار مدرک سازی کنم میخاستم ببینم مثلا امکانش هست که کنسول آمریکا با توجه با رابطش با کانادا به اون دیتا بیس دسترسی داشته باشه و چک کنه ؟آخه از اینها هیچ چیزی بعید نیست و با یک سرچ جزیی میتونن به نتیجه برسن لطفا اساتید نظر بدن که من باید راستش رو بنویسم یا بر اساس اون مدارک قلابی سابقه کارو ارایه بدم؟

خاطر جمع باشین که استعلام میکنن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee ، آنی
(2013-06-07 ساعت 22:56)Babaksafi نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 20:23)samad_abbaszadeh نوشته:  سلام

برای من امروز یه ایمیل با این متن اومده یعنی چی؟

The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

• DS-230 Part 1, Question #10 & 11, US address for the principal applicant was not received

Additional forms may be downloaded from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
آقا صمد شما کیس نامبرتو بالای فرمها ننوشته بودی ؟ یا اینکه تو ایمیلی که براشون فرستادی گوشه سمت راست ایمیلت موارد کیس نامبر ، principal applicant و date of birth رو هم ننوشته بودی ؟ کدومش برادر

دوست عزیز طبق این نامه به نظر شما فرمت تاریخ تولد را به صورت سال/ روز/ ماه و نام متقاضی اصلی و کیس نامبرتون را در فرم 230 بخش اول در بالای سمت راست فرم وارد نکردید در بند 10 و 11 یک آدرسی از آمریکا راباید بنویسید
تشکر کنندگان: philter
(2013-06-08 ساعت 00:05)Niyousha نوشته:  من فرمهامو كامل پر كردم ولي وقتي پرينت گرفتم ازشون متوجه شدميكي از گزينه هايي كه علامت زده بودم(سينگل) تو فرم نميوفته ، با فوتوشاپ اين مشكل حل كردم ،مى خوام بببينم با فوتو شاپ دستكاري كردن (البته خيلي تميز كار كردم) مشكلي پيش نمياد؟
سوال دوم من هم اينه كه من نتونستم اسمم رو به صورت فارسي تايپ كنم و بصورت دستي نوشتم ، مشكلي پيش مياد يا نه؟

خیر برای هردو سوالتون.
سفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، آنی ، philter
دوستان من واسه پر کردن بخش 33 مشکل دارم.
1- باید کل دوران تحصیل شامل مدرسه و دانشگاه و بنویسیم؟
2- در بخش course or study باید رشته مون و بزنیم؟ اگه آره رشته ریاضی فیزیک و چی باید بنویسیم و واسه دوره دبستان و راهنمایی چی بنویسیم؟ در بخش degree or diplome چی باید بنویسیم پس؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 00:10)حسن پیری نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 00:07)hushmandco نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 23:14)alimomen نوشته:  عذر میخام من 3 سال پیش برای کانادا اقدام کردم و مجبور شدم واسه سابقه کار مدرک سازی کنم میخاستم ببینم مثلا امکانش هست که کنسول آمریکا با توجه با رابطش با کانادا به اون دیتا بیس دسترسی داشته باشه و چک کنه ؟آخه از اینها هیچ چیزی بعید نیست و با یک سرچ جزیی میتونن به نتیجه برسن لطفا اساتید نظر بدن که من باید راستش رو بنویسم یا بر اساس اون مدارک قلابی سابقه کارو ارایه بدم؟

میتونن استعلام کنن و بقهمن من 2 سال پیش شرکت داشنم اما پارسال اسمم خارج شده این چیزارو هم میتونن استعلام کنن؟

ببین دوست من . اولین گام استعلام نامه نگاری و استعلام از دیتا بیس کشورهاییه که امریکا باهاشون رابطه داره. بدین مضمون که در مورد علی آقا هرچی دارین به ما هم بگین.
پس خاطر جمع باشین که هر چی به کانادا گفتین دست آمریکا هم خواهد رسید. حالا اینکه چقدر براشون این موضوع اهمیت داره رو نه بنده نه هیچکس دیگه ای نمیدونه.
در مورد شرکتهای داخلی اونها دسترسی مستقیم ندارن و دیتا بیسهای داخل ایرانشون نا مشخصه. ولی به هر حال دسترسی ضعیفتری دارن به منابع داخل کشورمون.
سفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، آنی
(2013-06-08 ساعت 00:48)حسن پیری نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 00:29)hushmandco نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 00:07)hushmandco نوشته:  

میتونن استعلام کنن و بقهمن من 2 سال پیش شرکت داشنم اما پارسال اسمم خارج شده این چیزارو هم میتونن استعلام کنن؟

ببین دوست من . اولین گام استعلام نامه نگاری و استعلام از دیتا بیس کشورهاییه که آمریکا باهاشون رابطه داره. بدین مضمون که در مورد علی آقا هرچی دارین به ما هم بگین.
پس خاطر جمع باشین که هر چی به کانادا گفتین دست آمریکا هم خواهد رسید. حالا اینکه چقدر براشون این موضوع اهمیت داره رو نه بنده نه هیچکس دیگه ای نمیدونه.
در مورد شرکتهای داخلی اونها دسترسی مستقیم ندارن و دیتا بیسهای داخل ایرانشون نا مشخصه. ولی به هر حال دسترسی ضعیفتری دارن به منابع داخل کشورمون.

من به شما و اساتید دیگه خیلی ارادت دارم و خیلی کمکمون کردین. دوست عزیز من تو فرمهایی که به تازگی ارسال کردم اسمی از شرکتی که جزو سهامداراش بودم نبردم. به نظرتون اشتباه کردم؟

این که گفتم به دیتا بیسهای ایران دسترسی ضعیفتری دارن برای همین بود. چندین نفر از دوستان و بستگان رو سراغ دارم که شرایط مشابه داشتن و عنوان هم نکردن و ویزاشون رو هم گرفتن.
منتهی چون هیچ قاعده و قانون مشخصی نداره نمیشه 100% مطمءن بود که هیچ دسترسی ندارن.
سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، masodsh ، H Pier ، آنی
(2013-06-08 ساعت 00:05)Niyousha نوشته:  من فرمهامو كامل پر كردم ولي وقتي پرينت گرفتم ازشون متوجه شدميكي از گزينه هايي كه علامت زده بودم(سينگل) تو فرم نميوفته ، با فوتوشاپ اين مشكل حل كردم ،مى خوام بببينم با فوتو شاپ دستكاري كردن (البته خيلي تميز كار كردم) مشكلي پيش نمياد؟
سوال دوم من هم اينه كه من نتونستم اسمم رو به صورت فارسي تايپ كنم و بصورت دستي نوشتم ، مشكلي پيش مياد يا نه؟

اگه ميخواي كه پست كني مشكلي نيست
دوست عزيز شما كه ميتوني دوباره پرينت بگيري تو همون برنامه اصلاح كن دوباره پيرينت بگير ( نظر منه كه مو لا درزش نره)اگه هم با نيترو كار ميكني ميتوني با فتوشاپ اسمتونو فارسي بنويسي بعد به صورت pdf سيو كني با استامبر نيترو اونو جايي كه بايد اسمتو به فارسي بنويسي وارد كني
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، آنی
با فوتوشاپ حروف بهم نمي چسبه ، جداجدا تايپ ميشن
من با پست مي خوام بفرستم. يعني دستي بنويسم كارنت نمي كنند؟ يا بهم ايميل مي زنن مي گن نبايد دستي مي نوشتين بايد از ارل فرماتونو بفرستين؟
كجا نوشتن حتما بايد تايپ شده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 02:33)Niyousha نوشته:  با فوتوشاپ حروف بهم نمي چسبه ، جداجدا تايپ ميشن
من با پست مي خوام بفرستم. يعني دستي بنويسم كارنت نمي كنند؟ يا بهم ايميل مي زنن مي گن نبايد دستي مي نوشتين بايد از ارل فرماتونو بفرستين؟
پر کردن فرم ها با دست یا تایپ کردن اطلاعات، ارسال با ایمیل یا استفاده از شرکت های پستی معتبر هیچ فرقی با هم ندارند. اگر روز مصاحبه قصد داشته باشین که فرم ها رو آپدیت کنین با لاک غلط گیر قسمت های نادرست یا قدیمی رو می پوشونند و با خودکار و دستی اطلاعات صحیح رو وارد می کنند. این یعنی فرم های دست نویس با اطلاعات صحیح خیلی بهتر از فرم های تایپی و تمیز با اطلاعات نادرست هستند. پس روشی رو انتخاب کنین که باهاش احساس راحتی بیشتر و استرس کمتری دارین.
تشکر کنندگان: Niyousha ، Danial_4139 ، love_everlife ، shekari ، sinamn ، Soap McTavish ، nina22 ، Tir-Tapar ، n51 ، aghaghia ، philter ، آنی
(2013-06-08 ساعت 01:03)hushmandco نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 00:48)حسن پیری نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 00:29)hushmandco نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 00:07)hushmandco نوشته:  خاطر جمع باشین که استعلام میکنن.

ببین دوست من . اولین گام استعلام نامه نگاری و استعلام از دیتا بیس کشورهاییه که آمریکا باهاشون رابطه داره. بدین مضمون که در مورد علی آقا هرچی دارین به ما هم بگین.

من به شما و اساتید دیگه خیلی ارادت دارم و خیلی کمکمون کردین. دوست عزیز من تو فرمهایی که به تازگی ارسال کردم اسمی از شرکتی که جزو سهامداراش بودم نبردم. به نظرتون اشتباه کردم؟

این که گفتم به دیتا بیسهای ایران دسترسی ضعیفتری دارن برای همین بود. چندین نفر از دوستان و بستگان رو سراغ دارم که شرایط مشابه داشتن و عنوان هم نکردن و ویزاشون رو هم گرفتن.
منتهی چون هیچ قاعده و قانون مشخصی نداره نمیشه 100% مطمءن بود که هیچ دسترسی ندارن.

بنابراین عاقلانه تر هست که سابقه کاری رو طبق چیزی که واسه کانادا پر کردم بنویسم .درسته؟

من تو ده سال گذشته یک سال اولشو داخل پتروشیمی کار میکردم-با توجه به تحریمهای اخیر برعلیه پتروشیمی و شرایط بوجود اومده آیا اگر بنویسمش واسم مشکل ساز نمیشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 15:38)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 15:34)reza_top60 نوشته:  سلام به همه دوستان من دقیقا دوشنبه هفته گذشته فرمها رو با ایمیل ارسال کردم اما تا امروز که یک هفته گذشته ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک از کی سی سی نداشتم.دوستانی که با ایمیل فرمهاشون رو ارسال کردن لطفا من رو راهنمایی کنن.با تشکر

دوستان عزیز لطف کنید منبعد سوالاتون را فقط در تاپیک مربوطه مطرح کنیدو ازطرح سوال تکراری در تاپیک های مختلف خودداری کنید در ضمن دوست عزیزعجله نکنیدو صبر داشته باشید ..

ـا دو هفته صبر کن برات میاد !!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: آنی
(2013-06-08 ساعت 02:33)Niyousha نوشته:  با فوتوشاپ حروف بهم نمي چسبه ، جداجدا تايپ ميشن

عزیز دستی با خط خوانا بنویس مشکلی نیست ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Beowulf II ، Soap McTavish ، آنی
(2013-06-08 ساعت 10:10)KIMIA2005 نوشته:  

عزیز دستی با خط خوانا بنویس مشکلی نیست ..

روی pdf تکمیل کن یا تکمیل کن و بعد pdf کن و ایمیل کن باور کن میل بهترین راه و مطمون ترینه!!
زود بهشون میرسه و زودم جواب میدن نمیدونم چه اصراری بعضیا دارن برای پست کردن!1
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: love_everlife ، آنی ، philter
سلام کسی که دیپلم داره باید در فرم 230 قسمت 33 تحصیلات راهنمایی و دبستان را هم بنویسه؟و آیا باید ریز نمرات دبستان راهنمایی و دبیرستان را باید ترجمه کرد ؟
2. در قسمت 28 فرم 230 تاریخ فوت را با نرم افزار نمیشه N/A نمیشه نوشت چه باید کرد ؟
3.در قسمت 32 اگر سابقه کار ندارد باید تمام ردیف ها رو N/A زد؟
4.در قسمت 34 اگر سربازی نرفته همه قسمتهاشو باید N/A زد ؟
5. در قسمت پایین 32 در سوال باید کاری که میخواهیم انجام دهیمو بنویسیم؟ اگه کسی بازنشسته است چی بنویسه ؟ اصلا بهتره بنویسیم یا نه ؟

کیس نامبر ما 2000 است تا کی وقت داریم فرم های اول رو بفرستیم و آیا میشه آدرس سفارتو که خودشون(آمریکا ) آنکارا را مشخص کردن عوض کرد؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 12:12)kamrani نوشته:  سلام کسی که دیپلم داره باید در فرم 230 قسمت 33 تحصیلات راهنمایی و دبستان را هم بنویسه؟و آیا باید ریز نمرات دبستان راهنمایی و دبیرستان را باید ترجمه کرد ؟
2. در قسمت 28 فرم 230 تاریخ فوت را با نرم افزار نمیشه N/A نمیشه نوشت چه باید کرد ؟
3.در قسمت 32 اگر سابقه کار ندارد باید تمام ردیف ها رو N/A زد؟
4.در قسمت 34 اگر سربازی نرفته همه قسمتهاشو باید N/A زد ؟
5. در قسمت پایین 32 در سوال باید کاری که میخواهیم انجام دهیمو بنویسیم؟ اگه کسی بازنشسته است چی بنویسه ؟ اصلا بهتره بنویسیم یا نه ؟

کیس نامبر ما 2000 است تا کی وقت داریم فرم های اول رو بفرستیم و آیا میشه آدرس سفارتو که خودشون(آمریکا ) آنکارا را مشخص کردن عوض کرد؟

1- دبستان و راهنمایی نوشته شه -- ریز نمرات ترجمه نمیخواد
2- فرم را باید انلاک کنید
3-بله
4-بله
5- بنویس :هر کار مناسبی که بتونم در امریکا بدست اورم
6-فعلا وقت دارید ولی سعی کنید زودتر بفرستیدو در فرم 122 میتوانید سفارت رو عوض کنید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife ، آنی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان