2013-06-08 ساعت 14:42
(2013-06-08 ساعت 14:31)alimomen نوشته:(2013-06-08 ساعت 06:34)alimomen نوشته:(2013-06-08 ساعت 01:03)hushmandco نوشته:(2013-06-08 ساعت 00:48)حسن پیری نوشته:(2013-06-08 ساعت 00:29)hushmandco نوشته: ببین دوست من . اولین گام استعلام نامه نگاری و استعلام از دیتا بیس کشورهاییه که آمریکا باهاشون رابطه داره. بدین مضمون که در مورد علی آقا هرچی دارین به ما هم بگین.
پس خاطر جمع باشین که هر چی به کانادا گفتین دست آمریکا هم خواهد رسید. حالا اینکه چقدر براشون این موضوع اهمیت داره رو نه بنده نه هیچکس دیگه ای نمیدونه.
در مورد شرکتهای داخلی اونها دسترسی مستقیم ندارن و دیتا بیسهای داخل ایرانشون نا مشخصه. ولی به هر حال دسترسی ضعیفتری دارن به منابع داخل کشورمون.
من به شما و اساتید دیگه خیلی ارادت دارم و خیلی کمکمون کردین. دوست عزیز من تو فرمهایی که به تازگی ارسال کردم اسمی از شرکتی که جزو سهامداراش بودم نبردم. به نظرتون اشتباه کردم؟
این که گفتم به دیتا بیسهای ایران دسترسی ضعیفتری دارن برای همین بود. چندین نفر از دوستان و بستگان رو سراغ دارم که شرایط مشابه داشتن و عنوان هم نکردن و ویزاشون رو هم گرفتن.
منتهی چون هیچ قاعده و قانون مشخصی نداره نمیشه 100% مطمءن بود که هیچ دسترسی ندارن.
بنابراین عاقلانه تر هست که سابقه کاری رو طبق چیزی که واسه کانادا پر کردم بنویسم .درسته؟
من تو ده سال گذشته یک سال اولشو داخل پتروشیمی کار میکردم-با توجه به تحریمهای اخیر برعلیه پتروشیمی و شرایط بوجود اومده آیا اگر بنویسمش واسم مشکل ساز نمیشه؟
d\یکی از اساتید لطفا ما رو هم راهنمایی کنه
ممنون
دوست من یکی از دوستا اینجا : http://mohajersara.com/thread-6451-post-...#pid354459 جواب شما رو داده !!!!!!!!!!!!!!!! پی گیریتونو قویتر کنین !!!