کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-08 ساعت 14:31)alimomen نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 06:34)alimomen نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 01:03)hushmandco نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 00:48)حسن پیری نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 00:29)hushmandco نوشته:  ببین دوست من . اولین گام استعلام نامه نگاری و استعلام از دیتا بیس کشورهاییه که آمریکا باهاشون رابطه داره. بدین مضمون که در مورد علی آقا هرچی دارین به ما هم بگین.
پس خاطر جمع باشین که هر چی به کانادا گفتین دست آمریکا هم خواهد رسید. حالا اینکه چقدر براشون این موضوع اهمیت داره رو نه بنده نه هیچکس دیگه ای نمیدونه.
در مورد شرکتهای داخلی اونها دسترسی مستقیم ندارن و دیتا بیسهای داخل ایرانشون نا مشخصه. ولی به هر حال دسترسی ضعیفتری دارن به منابع داخل کشورمون.

من به شما و اساتید دیگه خیلی ارادت دارم و خیلی کمکمون کردین. دوست عزیز من تو فرمهایی که به تازگی ارسال کردم اسمی از شرکتی که جزو سهامداراش بودم نبردم. به نظرتون اشتباه کردم؟

این که گفتم به دیتا بیسهای ایران دسترسی ضعیفتری دارن برای همین بود. چندین نفر از دوستان و بستگان رو سراغ دارم که شرایط مشابه داشتن و عنوان هم نکردن و ویزاشون رو هم گرفتن.
منتهی چون هیچ قاعده و قانون مشخصی نداره نمیشه 100% مطمءن بود که هیچ دسترسی ندارن.

بنابراین عاقلانه تر هست که سابقه کاری رو طبق چیزی که واسه کانادا پر کردم بنویسم .درسته؟

من تو ده سال گذشته یک سال اولشو داخل پتروشیمی کار میکردم-با توجه به تحریمهای اخیر برعلیه پتروشیمی و شرایط بوجود اومده آیا اگر بنویسمش واسم مشکل ساز نمیشه؟

d\یکی از اساتید لطفا ما رو هم راهنمایی کنه
ممنون

دوست من یکی از دوستا اینجا : http://mohajersara.com/thread-6451-post-...#pid354459 جواب شما رو داده !!!!!!!!!!!!!!!! پی گیریتونو قویتر کنین !!!
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-06-08 ساعت 14:31)alimomen نوشته:  من تو ده سال گذشته یک سال اولشو داخل پتروشیمی کار میکردم-با توجه به تحریمهای اخیر برعلیه پتروشیمی و شرایط بوجود اومده آیا اگر بنویسمش واسم مشکل ساز نمیشه؟

دوست عزیز سوال شما ربطی به این تاپیک نداره در ضمن جواب سوال شما در تاپیک سوالات غیر مرتبط با موضوعات 2014داده شده ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife ، آنی ، philter
بچه های گل دو تا سوال. Cool
1- نیازی هست عکس جدیدی گرفته شه واسه فرم؟
2- عکس رو Attach to Document کنم یا با ایمیل Attach کنم؟
3- امضاء رو Attach کنم مشکلی پیش نمیاد یا با دست امضائ کنم؟

ممنون. :Rolleyes
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 21:36)Beowulf II نوشته:  بچه های گل دو تا سوال. Cool

1- بله حتما عکس جدید باشه ( طی 6 ماه اخیر گرفته شده باشه )
2- هر دو رو انجام بدید.
3- فرقی نمیکنه .
تشکر کنندگان: Beowulf II ، آنی
(2013-06-08 ساعت 21:54)love_everlife نوشته:  

2- هر دو رو انجام بدید.
3- فرقی نمیکنه .

یعنی عکسی که واسه اکتبر انداخته بودم و فرستاده بودم کارآمد نیست؟
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 23:37)n51 نوشته:  دانشجوی کارشناسی ارشد هستم که هنوز پایان نامه ام را دفاع نکردم توی فرمهام هیچ جایی بهش اشاره نکردم و تحصیلاتم را لیسانس نوشتم ، برام مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرمها را آپدیت کنم .( من خیلی با تاخیر داشتم مدارکم را ارسال می کردم و اطلاعاتی نداشتم . عضو اینجا هم نبودم) چکار کنم ؟ بیخیالش بشم ؟ بعدا نمیگن دروغگو هستی و گیر بدن؟ تو ی آپدیت فرمام چی بنویسم؟
kimia عزیز لطف کردن راهنمایی کردن اگر دوستان اطلاعات دقیق تری دارند ممنون میشم

لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا راهنماییم کنیییییییییییییییییییید و بگید من برای مصاحبه باید چی بگم؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 23:41)n51 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 23:37)n51 نوشته:  دانشجوی کارشناسی ارشد هستم که هنوز پایان نامه ام را دفاع نکردم توی فرمهام هیچ جایی بهش اشاره نکردم و تحصیلاتم را لیسانس نوشتم ، برام مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرمها را آپدیت کنم .( من خیلی با تاخیر داشتم مدارکم را ارسال می کردم و اطلاعاتی نداشتم . عضو اینجا هم نبودم) چکار کنم ؟ بیخیالش بشم ؟ بعدا نمیگن دروغگو هستی و گیر بدن؟ تو ی آپدیت فرمام چی بنویسم؟

لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا راهنماییم کنیییییییییییییییییییید و بگید من برای مصاحبه باید چی بگم؟؟

وقتی بشون مدرک ندی که نمیفهمن شما چه تحصیلاتی داری ، بعدم چون مدرک ارشد دستتون نیست پس راستشو گفتین که لیسانس دارید ، اونجا هم رفتی حرفی ازش نزن .

هنوز اول کاره و تازه بچه ها دارن مدارک رو آماده میکنن برای ارسال کجا دیر شده ؟ Big Grin
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: philter ، آنی
(2013-06-08 ساعت 23:41)n51 نوشته:  

دوست عزیز،
شما طبق آخرین مدرکی که در دستت داری، باید فرم رو پر کنی. استرس نداشته باش عزیز، کار درست رو انجام دادی.
اگه فعلا مدرک لیسانس دستت هست، باید بزنی لیسانس. و هر موقع که ارشد رو گرفتی، می تونی فرمت رو آپدیت کنی.

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ایا روشی وجود داره که فرمها را یطور موقت SAVE کرد تا بعدا پس از اصلاحات احتمالی ارسال کرد
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان:
سلام
باید professinal Adob acrobatرو نصب کنید. اونجوری تغییرات ذخیره میشه
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 22:54)Beowulf II نوشته:  

2- هر دو رو انجام بدید.
3- فرقی نمیکنه .

اگر منظورتون همون عکسیه که واسه ثبت نام لاتاری استفاده کرده بودید، خیر دیگه نمی تونید از اون استفاده کنید. باید جدید باشه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: love_everlife ، Beowulf II ، powerb
(2013-06-08 ساعت 22:54)Beowulf II نوشته:  

2- هر دو رو انجام بدید.
3- فرقی نمیکنه .

نه از اکتبر سال پیش تا روز مصاحبه قطعا 6 ماه رو رد میکنه . و از نظر اونها این عکی باطل شدس
تشکر کنندگان: Beowulf II
(2013-06-09 ساعت 00:48)shamim_irs نوشته:  سلام

با تشکر.من این برنامه رو دارم ولی چگونه فرم بصورت موقت SAVE میشود؟
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان:
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه عزیزان و همراهان خوبم.
من الان یه ماهه شب و روز دارم همه پستها رو میخونم و دیگه فرم هام آماده ارساله و فقط تو دو مورد کمی شک دارم که در صورت راهنمایی به امید خدا منم مدارک و میفرستم.
1- تو بخش 31a اسم همسر و فرزند و بنویسم یا همون yes کافیه؟
2- بالاخره تو بخش 39 اسم برنده رو بنویسیم یا N/A بزنیم؟
ممنون میشم از راهنمایی بزرگان و مدیران محترم سایت.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان:
(2013-06-09 ساعت 01:27)masoud z نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 00:48)shamim_irs نوشته:  سلام

با تشکر.من این برنامه رو دارم ولی چگونه فرم بصورت موقت SAVE میشود؟

وقتی مواردی رو که خواستین نوشتین، یک علامت به شکل فلاپی سمت چپ قسمت بالا وجود داره اونو کلیک کنید سیو میشه نوشته هاتون. اگر این کار رو هم نکنین و بخواین از بررنامه خارج بشین خودش خود به خود پیام میده که میخواین تغییراتی که در متن دادین سیو بشه که شما باید بله رو انتخاب کنید. این مرحله دقیقا مثل کار با برنامه word هست. بعدا شما میتونید موارد دیگه رو به این فرم اضافه کنید.

(2013-06-09 ساعت 02:12)hamid_fs3 نوشته:  سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه عزیزان و همراهان خوبم.
من الان یه ماهه شب و روز دارم همه پستها رو میخونم و دیگه فرم هام آماده ارساله و فقط تو دو مورد کمی شک دارم که در صورت راهنمایی به امید خدا منم مدارک و میفرستم.
1- تو بخش 31a اسم همسر و فرزند و بنویسم یا همون yes کافیه؟
2- بالاخره تو بخش 39 اسم برنده رو بنویسیم یا N/A بزنیم؟
ممنون میشم از راهنمایی بزرگان و مدیران محترم سایت.

1.باید نام ببرید.
2. اسم و مشخصات برنده
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: masoud z ، Beowulf II ، آنی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان