کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
نقل قول:سلام دوستان ، بالای صفحات کیس نامبر کافیه یا اسم و فامیلی و تولد هم می‌خواد؟
و اینکه اسم و فامیل به فارسی ، از چپ به راست اول اسم و بد فامیلی بنویسیم درسته ؟؟؟
حجم عکسمون چقدر باید باشه ؟ عکسِ من ۶۰۰ در ۶۰۰ پیکسل ، ولی‌ حجمش شد حدود ۳۲ مگابیت درسته ؟
می‌شه اگه چند تا دبیرستان درس خوندیم اسم اونا رو تو ۱ ردیف بنویسیم که بیخودی ردیف اضافه نخواد ؟
ممنونم

بالای صفحه ها در سمت راست فقط کیس نامبر رو بنویس چیز دیگه ای لازم نیست .
اسم و فامیل به فارسی از راست به چپ نوشته میشه اول اسم بعدم فامیل .
رزولیشن عکس باید 600*600 باشه و با این رزولیشن نهایت حجم به 500 کیلوبایت میرسه چطور 32 مگ شده ؟؟؟

برای ثبت سوابق تحصیلی بعضی دوستان هر سال رو به تفکیک مینویسن که خیلی زیاد میشه و به نظر من نیاز به این کار نیست ، میتونی برای ساده کردن سال ورود و خروج به هر مقطع رو با اسم آخرین دبیرستانی که مدرکت رو ازش تحویل گرفتی بنویسی مگر اینکه تو شهر دیگه ای باشه و باعث به وجود اومدن تناقض تو محل زندگی از 16 سالگی بشه .

نقل قول:دوستان یعنی‌ لازم نیست امضا رو سر جای خودش با نرم افزار قرار بدیم ؟
پیوست کنیم به فرم کافیه ؟؟؟؟

اونا امضای شما رو سرجای مشخص خودش روی فرم به عنوان تایید شما نیاز دارن نه برای نمونه کار که پیوست کنی Big Grin
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: sinamn ، mina85 ، آنی ، philter
(2013-06-10 ساعت 02:50)mina85 نوشته:  [quote='mina85' pid='355513' dateline='1370817566']

دوست عزیز من جاهایی‌ که جا کم بود، تو ورد با فونت کوچیک تر تیپ کردم و با کمک برنامه آکروبات[۱جایی‌ داشت برای متن اضافه کردن ] متن دلخواهم و اضافه کردم ، این کار درسته ؟ آخه فرمودین دست کاری نشه فرم

دوست عزیز مشکلی نیست ولی نبایستی اونقدر کوچک باشه که قابل خوندن نباشه ....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: hushmandco ، mina85 ، آنی ، philter
(2013-06-10 ساعت 02:50)mina85 نوشته:  سلام دوستان ، بالای صفحات کیس نامبر کافیه یا اسم و فامیلی و تولد هم می‌خواد؟

و اینکه اسم و فامیل به فارسی ، از چپ به راست اول اسم و بد فامیلی بنویسیم درسته ؟؟؟

حجم عکسمون چقدر باید باشه ؟ عکسِ من ۶۰۰ در ۶۰۰ پیکسل ، ولی‌ حجمش شد حدود ۳۲ مگابیت درسته ؟

می‌شه اگه چند تا دبیرستان درس خوندیم اسم اونا رو تو ۱ ردیف بنویسیم که بیخودی ردیف اضافه نخواد ؟

ممنونم
دوست من مگه فیلم سینمایی ساختی تونم با کیفیت full HD که 32 مگگگگگگگگگگگ شده !!!!!!؟؟؟؟
این حجم خیلی زیاده و حتما یه جای کارتون مشکل داره !!!
اسم و فامیل فارسی رو از راست به چپ و همونطوری که همیشه مینویسید بنویسید. توجه کنید که توی کل فرمها فقط 2 جا اسم شما رو به خط بومی می خواد.
من همه مدارس رو نوشتم هرچند دوستان عزیز گفتند احتیاجی نیست. شما هم فقط جاهایی رو مدرک گرفتید رو بنویسید کافیه !
بالای هر صفحه هم فقط کیس نامبر رو بنویسید ( با حروف بزرگ )
تشکر کنندگان: sinamn ، KIMIA2005 ، Beowulf II ، mina85 ، Danial_4139 ، آنی
(2013-06-10 ساعت 11:14)love_everlife نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 02:50)mina85 نوشته:  حجم عکسمون چقدر باید باشه ؟ عکسِ من ۶۰۰ در ۶۰۰ پیکسل ، ولی‌ حجمش شد حدود ۳۲ مگابیت درسته ؟
دوست من مگه فیلم سینمایی ساختی تونم با کیفیت full HD که 32 مگگگگگگگگگگگ شده !!!!!!؟؟؟؟ ......

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWinkSmileTongue

توی فتوشاپ عکسو باز کنید بعد Save for web بزنید و با JPG ذخیره کنید.
تشکر کنندگان: love_everlife ، KIMIA2005 ، Beowulf II ، mina85 ، آنی ، ojee ، philter
ببخشید توی فرم 230 اگر توی سوال 33 جا برای مدرسه ی راهنمایی و دبستان نموند ایرادی داره که کلا ننویسیمشون؟می دونم که می تونم توی ورد بنویسمشون و بعد تبدیل به pdfش کنم،ولی حالا نذاریم مشکلی پیش میاد؟آخه من توی فرم 122 با مشخصات کامل نوشته بودمشون و 12 سال تحصیلیم کامل بود!
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان:
دوستان خسته نباشید.
رسته خدمت سربازیم تو کارت پایان خدمتم و زده اردنانس یعنی تعمیرو نگهداری. دارالترجمه هم اردنانس و به انگلیسی نوشته ordnance. حالا تو بخش سربازیم همونو بزنم یا کاری رو که تو خدمت انجام میدادم بنویسم؟ چون تو خدمت بیشتر رانندگی میکردم. ممنونم از توجه تون
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان:
(2013-06-10 ساعت 12:34)Lemony نوشته:  ببخشید توی فرم 230 اگر توی سوال 33 جا برای مدرسه ی راهنمایی و دبستان نموند ایرادی داره که کلا ننویسیمشون؟می دونم که می تونم توی ورد بنویسمشون و بعد تبدیل به pdfش کنم،ولی حالا نذاریم مشکلی پیش میاد؟آخه من توی فرم 122 با مشخصات کامل نوشته بودمشون و 12 سال تحصیلیم کامل بود!

مشکلی نیست..
تشکر کنندگان: Lemony ، philter
(2013-06-10 ساعت 12:40)hamid_fs3 نوشته:  دوستان خسته نباشید.
رسته خدمت سربازیم تو کارت پایان خدمتم و زده اردنانس یعنی تعمیرو نگهداری. دارالترجمه هم اردنانس و به انگلیسی نوشته ordnance. حالا تو بخش سربازیم همونو بزنم یا کاری رو که تو خدمت انجام میدادم بنویسم؟ چون تو خدمت بیشتر رانندگی میکردم. ممنونم از توجه تون

رستتون رو بنویسید بعد با یه / کاری رو که انجام میدادی بنویسید.
تشکر کنندگان: ojee
سوال 39 رو باید برای همراهان هم پر کنیم و آدرس و نام فرد قبول شده رو بنویسیم یا خودهمراه رو؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-10 ساعت 20:53)shiva.sh نوشته:  سوال 39 رو باید برای همراهان هم پر کنیم و آدرس و نام فرد قبول شده رو بنویسیم یا خودهمراه رو؟

بله ! مثلا اگه همسرتون فرد برنده بوده اسم و ادرس ایشون رو قید بفرمایید !

(2013-06-10 ساعت 20:11)ss1020 نوشته:  salam , mikhastam bedoonam age hanooz nemidoonam koja gharare zendegi konam baraye por kardane forme DS-230 bayad N/A bezanam ya moheme ke hatman ye addressio bedam?

در حال حاضر N/A بزنید ولی ایشالا به سلامتی وارد امریکا شدید تو فرودگاه باید یه آدرس بدبد.
تشکر کنندگان: Danial_4139 ، آنی ، philter
(2013-06-10 ساعت 20:53)shiva.sh نوشته:  سوال 39 رو باید برای همراهان هم پر کنیم و آدرس و نام فرد قبول شده رو بنویسیم یا خودهمراه رو؟

سوال 39 برای همراهان هم بایستی نام و ادرس فرد برنده قید شود...
تشکر کنندگان: آنی ، philter
(2013-06-10 ساعت 21:01)love_everlife نوشته:  

(2013-06-10 ساعت 20:11)ss1020 نوشته:  salam , mikhastam bedoonam age hanooz nemidoonam koja gharare zendegi konam baraye por kardane forme DS-230 bayad N/A bezanam ya moheme ke hatman ye addressio bedam?

در حال حاضر N/A بزنید ولی ایشالا به سلامتی وارد آمریکا شدید تو فرودگاه باید یه آدرس بدبد.
من
Not known Yet !!
زدم
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: philter
(2013-06-11 ساعت 09:21)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 21:01)love_everlife نوشته:  

در حال حاضر N/A بزنید ولی ایشالا به سلامتی وارد آمریکا شدید تو فرودگاه باید یه آدرس بدبد.
من
Not known Yet !!
زدم

دوست عزیز بالای همون فرم توضیح داده که هر جایی از فرم که به شما مربوط نیست N/A بنویسید.
تشکر کنندگان: آنی ، philter
سلام ببخشید میشه توضیح بدین چطور میشه فرم را آنلاک کرد با برنامه adobe acrobat 9 pro . مسیر آنلاک کردن را بی زحمت بنویسید چون می خوام N/A بنویسم در قسمت تاریخ.
سوال دوم اینکه در قسمت 33 فرم 230 باید نوشت FARSI یا PERSIAN ؟
سوال سوم در قسمت 44 فرم 230 من برای پدر مادرم فرم را پر کردم مشکلی پیش میاد بنویسم یا نه ؟علت این سوال چیه ؟ پسرم میشه MY SON ?
تشکر کنندگان:
(2013-06-11 ساعت 13:53)kamrani نوشته:  سلام ببخشید میشه توضیح بدین چطور میشه فرم را آنلاک کرد با برنامه adobe acrobat 9 pro . مسیر آنلاک کردن را بی زحمت بنویسید چون می خوام N/A بنویسم در قسمت تاریخ.
سوال دوم اینکه در قسمت 33 فرم 230 باید نوشت FARSI یا PERSIAN ؟
سوال سوم در قسمت 44 فرم 230 من برای پدر مادرم فرم را پر کردم مشکلی پیش میاد بنویسم یا نه ؟علت این سوال چیه ؟ پسرم میشه MY SON ?

1- نرم افزار انلاک pdf--- همین تاپیک رو مطالعه کنی راهنمایی شدهدوست عزیز
2- persian
3- نام کسی رو که در پر کردن فرمها به شخص کمک کرده رو خواسته میتونید اسم و ادرس خودتون رو بنویسید
تشکر کنندگان: kamrani ، hushmandco

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان