کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-12 ساعت 13:43)آنی نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 13:00)love_everlife نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 12:51)ghazalii نوشته:  برای قسمتهایی که زیاد جای خالی دارد مثل پارت 29 و 30 ، در هر قسمت جای خالی باید n/a بزنیم یا همون ردیف اول ؟؟؟

آره

چرا من ایمیل میکنم فیلد میشه؟Sad

ادرس ایمیل را اشتباه نوشته اید. چک کنید.
در قسمت Send To ادرس را چک کنید که درست باشد. KCCDV@STATE.GOV
تشکر کنندگان: love_everlife ، Beowulf II
سلام
من در لاتاری 2014 برنده شدم، اما هنوز محل زندگی ام رو انتخاب نکردم. بنابراین نمی دونم در جواب سوال 10 فرم 230 که مربوط به محل زندگی هست چه پاسخی بدم. در ضمن قصد ندارم از امکان اسپانسر در امریکا استفاده کنم.
سوالی که دارم اینه که ایا حتما این قسمت باید پر بشه یا با N/A جواب بدم. و اگر باید در هر صورت جواب داده بشه و آدرس کسی رو اعلام کنم آیا باید مقصد نهایی ام هم در آمریکا همان ایالت باشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-12 ساعت 14:27)rox_ana نوشته:  سلام
من در لاتاری 2014 برنده شدم، اما هنوز محل زندگی ام رو انتخاب نکردم. بنابراین نمی دونم در جواب سوال 10 فرم 230 که مربوط به محل زندگی هست چه پاسخی بدم. در ضمن قصد ندارم از امکان اسپانسر در آمریکا استفاده کنم.
سوالی که دارم اینه که ایا حتما این قسمت باید پر بشه یا با N/A جواب بدم. و اگر باید در هر صورت جواب داده بشه و آدرس کسی رو اعلام کنم آیا باید مقصد نهایی ام هم در آمریکا همان ایالت باشه؟

سلام دوست عزیز,من هم برنده 2014 هستم,دوست عزیز قسمت 10 رو n/a بزنید,من هم اسپانسر ندارم,فقط یه آدرس برای پست گرین کارت از یکی از آشناهامون پیدا کردم و نوشتم,و در مورد سوال آخرت تا جایی که من میدونم میشه هر جایی که دوست دارید زندگی کنید.من فرمهامو داخل یه مرکز که کارش مربوط به لاتاری و آمریکا و سفارتهای مختلف هست پر کردم و دیروز با پست dhl فرستادم.دوست من نیازی نیست کل فیلدها پر بشه,از نرم افزارهای مختلف واسه پر کردن تمام فیلدها احتیاجی نیست استفاده بشه,مثلا" وقتی شما اطلاعات مربوط به همسر رو n/a میزنید,دیگه نیازی نیست تاریخ ازدواج پر بشه,و اگه نیاز بود حتما" سایت dvselectee امکانش رو فراهم می کرد.من این مطالب رو از این مرکز که کاملا" در این کار تجربه داره و تا به حال کسای زیادی که در لاتاری برنده شدند و الان آمریکا هستند و از طریق این مرکز اقدام کردند میزنم.
تشکر کنندگان: rox_ana
من در لاتاری 2014 برنده شدم، اما هنوز محل زندگی ام رو انتخاب نکردم. بنابراین نمی دونم در جواب سوال 10 فرم 230 که مربوط به محل زندگی هست چه پاسخی بدم. در ضمن قصد ندارم از امکان اسپانسر در آمریکا استفاده کنم.

تبریک دوست عزیز برای قبولیتون ! Smile
ادرسی که برای محل زندگی و پست کردن گیرین کارت گذاشتن ( 10 و 11 ) باید نهایتا وقتی که به امید خدا ورود زدی تو USA به آفیسر فرودگاه بدی ولی در حال حاضر احتیاجی نیست. در ضمن وقت مصاحبه هم میتونی این آدرس رو به آفیسر بدی.
وقتی یه سوال به شما مربوط نمیشه و جوابی براش ندارید باید ار N/A استفاده کنید. اگر هم سطری خالی موند و جا زیاد اومد باز هم N/A مینویسید.
کار پسندیده ای هم میکنی که از اسپانسر استفاده نمیکنی.
تشکر کنندگان: rox_ana ، Lemony
(2013-06-12 ساعت 15:39)love_everlife نوشته:  

تبریک دوست عزیز برای قبولیتون ! Smile
ادرسی که برای محل زندگی و پست کردن گیرین کارت گذاشتن ( 10 و 11 ) باید نهایتا وقتی که به امید خدا ورود زدی تو USA به آفیسر فرودگاه بدی ولی در حال حاضر اهتیاجی نیست. در ضمن وقت مصاحبه هم میتونی این آدرس رو به آفیسر بدی.
وقتی یه سوال به شما مربوط نمیشه و جوابی براش ندارید باید ار N/A استفاده کنید. اگر هم سطری خالی موند و جا زیاد اومد باز هم N/A مینویسید.
کار پسندیده ای هم میکنی که از اسپانسر استفاده نمیکنی.
این آدرس رو (قسمت 11 که مربوط به گرین کارته)باید در هنگام مصاحبه بهشون بگید حتما (نه در فرودگاه آمریکا).
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: love_everlife ، Beowulf II ، rox_ana
سلام به تمام دوستان
من شنیدم که فقط تا آخر جون وقت هست تا فرم هارو پر کنیم بفرستیم،وگرنه دیگه قبول نمی کنند . ایا درست هست
آخه من 12 سال کرس نداشتم و کار و دانشی هستم و اقدام کردم و تازه داره مدرک پیش دانشگاهیم حاضر میشه . آیا الان واسه من دیگه دیر شده ؟ شماره کیسم 75xx هستش. لطفاً کسانی که اطلاع دقیق دارن و مرجع دارن راهنمایی کنن.
ممنون همه هستم.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: Beowulf II
(2013-06-12 ساعت 12:51)ghazalii نوشته:  برای قسمتهایی که زیاد جای خالی دارد مثل پارت 29 و 30 ، در هر قسمت جای خالی باید n/a بزنیم یا همون ردیف اول ؟؟؟

سعی کن هیچ قسمتی رو خالی نذاری. تک تک فیلدهارو پر کن. اگه لازمشون نداری، بزن N/A.

(2013-06-12 ساعت 19:42)م.ق نوشته:  سلام به تمام دوستان
من شنیدم که فقط تا آخر جون وقت هست تا فرم هارو پر کنیم بفرستیم،وگرنه دیگه قبول نمی کنند . ایا درست هست
آخه من 12 سال کرس نداشتم و کار و دانشی هستم و اقدام کردم و تازه داره مدرک پیش دانشگاهیم حاضر میشه . آیا الان واسه من دیگه دیر شده ؟ شماره کیسم 75xx هستش. لطفاً کسانی که اطلاع دقیق دارن و مرجع دارن راهنمایی کنن.
ممنون همه هستم.

نه. این حرف درست نیست. شما فرصت داری تا آخر سپتامر 2014 همه کارهاتو انجام داده باشی. دوستانی بودند که با 3 ماه تاخیر فرم رو فرستادند و الآن اقامت دارند. ولی هر چی زودتر بفرستی، به نفعته. در هر صورت عجله نکن و با دقت فرمت رو پر کن که اشتباه نکنی.

موفق باشی.Cool
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: م.ق
(2013-06-12 ساعت 13:43)آنی نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 13:00)love_everlife نوشته:  

آره

چرا من ایمیل میکنم فیلد میشه؟Sad
دوست عزیز ایا ادرس رو دست وارد میکنید؟
KCCDV@state.gov این ادرس برای ایمیل به kcc هست.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: ojee
(2013-06-12 ساعت 11:48)nasr5 نوشته:  با تشکر از شما ، همسر من 57 ساله است و قبل از انقلاب معافیت پزشکی گرفته است. آیا با توجه به سن او مدرک معافیت سربازی و ترجمه آن برای مهاجرت خانوادگی لازم است؟

مدارک زیر برای متقاضیان تحت هر شرایطی لازمه:

1- اصل آخرین مدرک تحصیلی (دیپلم 12 سال به بالا/دانشگاه/...) + ترجمه + کپی
2- اصل کارت وضعیت خدمت نظام وظیفه (فقط برای آقایان) + ترجمه + کپی
3- اصل مدرک سابقه 5 سال کار (برای کسانی که مدرک تحصیلی ندارند) + ترجمه + کپی
4- اصل مدارک شناسایی (شناسنامه واجبه ولی کارت ملی رو هم داشته باشین ضرری نداره) + ترجمه + کپی
5- اصل مدرک آخرین وضعیت تأهل (عقدنامه/طلاق نامه) + ترجمه + کپی
6- اصل پاسپورت و کپی آن
7- مدارک پزشکی (واکسن های مربوطه)
8- اصل مدرک تمکن مالی و ترجمه آن که از بانکتون می گیرید.

من دیگه حضور ذهن ندارم، دوستان لطف کنن کاملش کنن. Big Grin
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: ojee ، آنی
با عرض سلام

تازه متوجه شدم که
در فرم 230 در قسمت های 2 و 27 و خلاصه اونجاها که Other names خواسته
باید

نام فامیلی" قبلیم "

رو مینوشتم ولی من نوشتم " N/A "

(مدارکمو. با پست فرستادم و حدود دوهفته قبل باید رسیده باشه به دستشون
هرچند که برای تایید رسیدنش باید شش تا هشت هفته صبر کرد )

حالا باید چه کنم در مورد این اشتباه ؟

آیا میشه موقع مصاحبه یاد آوری کنم یا که دیره و

به حساب دروغ گذاشته میشه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 09:50)behfaza نوشته:  با عرض سلام

تازه متوجه شدم که
باید

نام فامیلی" قبلیم "

دوست عزیزبنظرمن یک ایمیل به kcc بزن هم تایید دریافت مدارک رو استعلام بگیرو هم این اشتباه رو توضیح بده و کسب تکلیف کن که میتونید اصلاحیه فرمها رو با ایمیل دوباره براشون بفرستی اوکی بوداونوقت اقدام کن و تصحیح شده فرمها رو با ایمیل بفرست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، آنی ، Beowulf II ، mehdieb
(2013-06-13 ساعت 00:19)Beowulf II نوشته:  [quote='ghazalii' pid='356819' dateline='1371025296']
برای قسمتهایی که زیاد جای خالی دارد مثل پارت 29 و 30 ، در هر قسمت جای خالی باید n/a بزنیم یا همون ردیف اول ؟؟؟

سعی کن هیچ قسمتی رو خالی نذاری. تک تک فیلدهارو پر کن. اگه لازمشون نداری، بزن N/A.

(2013-06-12 ساعت 19:42)م.ق نوشته:  سلام به تمام دوستان
ممنون همه هستم.

نه. این حرف درست نیست. شما فرصت داری تا آخر سپتامر 2014 همه کارهاتو انجام داده باشی. دوستانی بودند که با 3 ماه تاخیر فرم رو فرستادند و الآن اقامت دارند. ولی هر چی زودتر بفرستی، به نفعته. در هر صورت عجله نکن و با دقت فرمت رو پر کن که اشتباه نکنی.

موفق باشی.Cool
[

ممنون ازراهنماییتون دوست عزیز
من فقط منتظر مدرک پیش دانشگاهیم هستم که تاریخ دقیقش رو تو فرم وارد کنم.
دوماً این رو به این دلیل پرسیدم چون یه متن انگلیسی بچه ها تو تاپیک گذاشتن که واستون مینویسمش و خانمم وقتی ترجمش کرد به این فکر افتادیم.

DV-2014 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2013. The DV-2014 registration period was from October 2, 2012, until November 3, 2012. DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected in October 2013.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: Beowulf II ، mehdieb
(2013-06-13 ساعت 10:18)KIMIA2005 نوشته:  

تازه متوجه شدم که
باید

نام فامیلی" قبلیم "

دوست عزیزبنظرمن یک ایمیل به kcc بزن هم تایید دریافت مدارک رو استعلام بگیرو هم این اشتباه رو توضیح بده و کسب تکلیف کن که میتونید اصلاحیه فرمها رو با ایمیل دوباره براشون بفرستی اوکی بوداونوقت اقدام کن و تصحیح شده فرمها رو با ایمیل بفرست

بازم سلام
چه کمک رسانی سریعی میکنین.
من چندروزقبل ای میل زدم که تایید رسیدن مدارکمو بگیرم

ولی دیروز میل زدن که
بین شش تا هشت هفته صبر کن بعد تایید رسیدن رو بخواه !

سپاس از کیمیا .
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 00:39)Beowulf II نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 11:48)nasr5 نوشته:  با تشکر از شما ، همسر من 57 ساله است و قبل از انقلاب معافیت پزشکی گرفته است. آیا با توجه به سن او مدرک معافیت سربازی و ترجمه آن برای مهاجرت خانوادگی لازم است؟

مدارک زیر برای متقاضیان تحت هر شرایطی لازمه:

1- اصل آخرین مدرک تحصیلی (دیپلم 12 سال به بالا/دانشگاه/...) + ترجمه + کپی
......
من دیگه حضور ذهن ندارم، دوستان لطف کنن کاملش کنن. Big Grin

خیر کسانی که وضعیت سربازی انها قبل از 1990 انجام گرفته ممکن است کارتی نداشته باشند. اگر ندارید مشکلی نیست روز مصاحبه بگویید که کارتی به شما نداده اند چون قبل از 1990 معاف شده اید.
تشکر کنندگان: Beowulf II
(2013-06-13 ساعت 10:52)behfaza نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 10:18)KIMIA2005 نوشته:  

تازه متوجه شدم که
باید

نام فامیلی" قبلیم "

بازم سلام
چه کمک رسانی سریعی میکنین.
من چندروزقبل ای میل زدم که تایید رسیدن مدارکمو بگیرم

ولی دیروز میل زدن که
بین شش تا هشت هفته صبر کن بعد تایید رسیدن رو بخواه !

سپاس از کیمیا .

دوستان این متن دررابطه با مشکل من
درست هست که بفرستم براشون ؟

Dear Sirs,
I have sent the completed forms (DSP122 & DS230), photographs and
barcode sheet of mine to KCC.

I have made a mistake in answering two of the questions of form 230.
Because of changing my last name,
correct answer to questions no. 2 and 37 of the form 230 is
................. which is my previous last name.

As I have sent my forms via post,
please let me know whether I can correct the mistake mentioned above by e_mail or not?

Yours faithfully
تشکر کنندگان: ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان