کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-13 ساعت 23:50)pv-n نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 20:36)Beowulf II نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 19:08)pv-n نوشته:  دوستان من وقتی اسممو تو پی دی اف -اون قسمت که باید با فونت فارسی واردکنیم-تایپ میکنم برعکس میشه،میشه راهنمایی کنین چیکارکنم مرسی

1- اگه با نیترو کار میکنی، اول Uninstallش کن.
2- فرم رو فارسیشو بنویس.
3- نیترو رو نصب کن و فایلت رو ادیت کن.

موفق باشی.Cool

با نیتروکارنمیکنم،راه دیگه ای نداره؟Smile
مرسی شمام همین طور

از نرم افزار نیترو استفاده کن و خیال خودتو راحت کن. و اینطوری ایشالا به سایر کارهات هم برسی. Wink
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: pv-n ، آنی
سلام دوستان
اگه ممکنه بیشتر در مورد آیتم های 31a و31b توضیح بدید؟
اگه فرد برنده شده باشه و در آیتم 14 که مشخصات همسرش رو مینویسه بخواد برای همسرش همزمان با خودش برای اقامت اقدام کنه ولی در آیتم 29 که مشخصات فرزندانش رو مینویسه و فرزندان همه بالای 21 هستن و مسلما نمیتونه براشون اقدام کنه در اون صورت آیتم های 31a و 31b رو چی باید بزنه؟
آیا با این اوصاف آیتم 29 مشخصات فرزندان پایین 21 نمیشه؟!!!

توی راهنمایی این فرم دوستان نوشته بودن:"
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟"

برای این مورد با این شرایط که همسر میاد ولی بچه ها نه باید yes زد یا no ?
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx

تشکر کنندگان: آنی
(2013-06-14 ساعت 11:32)anni نوشته:  سلام دوستان
اگه فرد برنده شده باشه و در آیتم 14 که مشخصات همسرش رو مینویسه بخواد برای همسرش همزمان با خودش برای اقامت اقدام کنه ولی در آیتم 29 که مشخصات فرزندانش رو مینویسه و فرزندان همه بالای 21 هستن و مسلما نمیتونه براشون اقدام کنه در اون صورت آیتم های 31a و 31b رو چی باید بزنه؟

31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
YES
NO

ایتم 29 نام همه فرزندان رو میخواد چه بالای 21 چه کمتر از 21سال که باید نوشته شود
ایتم 31a بایستی نام همسر و فرزندانتون ( زیر 21 سال ) رو که با شما به امریکا میان رو بنویسید
31bنام همسر و فرزند در صورتی که بعدا میان
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: anni ، Beowulf II ، آنی
(2013-06-14 ساعت 11:36)KIMIA2005 نوشته:  

YES
NO

ایتم 29 نام همه فرزندان رو میخواد چه بالای 21 چه کمتر از 21سال که باید نوشته شود
ایتم 31a بایستی نام همسر و فرزندانتون ( زیر 21 سال ) رو که با شما به آمریکا میان رو بنویسید

پس چرا توی راهنماییها گفته شده با yes و no جواب داده بشه !
الان من در 31a نام و نام خانوادگی همسر رو بنویسم ، در 31b چطور بنویسم N/A یا NO ?
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx

سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.

در قسمت 2 و 37 فرم 230 خانم ها باید فامیلی شوهرشونو بنویسن و آقایون در صورت نداشتن فامیلی قبلی N/A ?
(2013-06-14 ساعت 11:42)anni نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 11:36)KIMIA2005 نوشته:  

YES
NO

ایتم 31a بایستی نام همسر و فرزندانتون ( زیر 21 سال ) رو که با شما به آمریکا میان رو بنویسید

پس چرا توی راهنماییها گفته شده با yes و no جواب داده بشه !
الان من در 31a نام و نام خانوادگی همسر رو بنویسم ، در 31b چطور بنویسم N/A یا NO ?

31a نام همسر رو بنویسید و در 31bهم اگر کسی بعدا نمیاد n/a بزنید ...
میشه بی زحمت یکی جواب سوال رو بره ممنون میشم

سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و با ADOBE ACROBAT PRO طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.
تشکر کنندگان:
در مورد تاريخ مدارك ديپلم و پيش دانشگاهي سوالي داشتم.تو مدارك تاريخ دقيق شروع و پايان نوشته نشده ، مثلا تو تاريخ ديپلم من نوشته سال تحصيلي ٨٢_٨٣ قبولي خرداد.من تو فرم هام شروع(to) رو مهر و پايان (from)خرداد بگيرم ؟؟؟؟؟ يه تاريخ ثبت هم هست كه دي ٨٣ نوشته ، اين تاريخه چي هست؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-14 ساعت 14:15)Niyousha نوشته:  در مورد تاريخ مدارك ديپلم و پيش دانشگاهي سوالي داشتم.تو مدارك تاريخ دقيق شروع و پايان نوشته نشده ، مثلا تو تاريخ ديپلم من نوشته سال تحصيلي ٨٢_٨٣ قبولي خرداد.من تو فرم هام شروع(to) رو مهر و پايان (from)خرداد بگيرم ؟؟؟؟؟ يه تاريخ ثبت هم هست كه دي ٨٣ نوشته ، اين تاريخه چي هست؟
بله.به میلادی حساب کنید و بنویسید.لطفا با دقت پر کنید.اون تاریخ ثبت رو کاری نداشته باشید.شما همون تاریخ شروع و پایانش رو بنویسید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: kamrani
(2013-06-14 ساعت 14:15)Niyousha نوشته:  در مورد تاريخ مدارك ديپلم و پيش دانشگاهي سوالي داشتم.تو مدارك تاريخ دقيق شروع و پايان نوشته نشده ، مثلا تو تاريخ ديپلم من نوشته سال تحصيلي ٨٢_٨٣ قبولي خرداد.من تو فرم هام شروع(to) رو مهر و پايان (from)خرداد بگيرم ؟؟؟؟؟ يه تاريخ ثبت هم هست كه دي ٨٣ نوشته ، اين تاريخه چي هست؟

دوست عزیز سال تحصیلی از مهر شروع میشه تا خرداد سال بعد شما هم از مهر 82 تا خرداد 83 بنویسید.. تاریخ ثبت رو کاری نداشته باشید..
تشکر کنندگان: kamrani

سلام
معیار تمامی افراد اینه که شما مدارک رو بدین ترجمه و بعدش از روی اونها تاریخ رو وارد کنید. تو ترجمه ای که من دارم زده through June 2002-2003 که میشه همون خرداد که شما میگین.
در مورد دی ماه چیزی نمیدونم. دوستانی که میدونن لطفا کمک کنن.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: Niyousha
(2013-06-14 ساعت 14:23)philter نوشته:  

سلام
معیار تمامی افراد اینه که شما مدارک رو بدین ترجمه و بعدش از روی اونها تاریخ رو وارد کنید. تو ترجمه ای که من دارم زده through June 2002-2003 که میشه همون خرداد که شما میگین.

دادم ترجمه كردن ولي خيلي خلاصه وار مي نويسن ، اينا روز و ماه و سال رو مي خوان ، ولي مال ما حتي ماهشم دقيق ننوشه ، به ماه شروع هم كه هييييچ اشاره اي نكرده، بايد حدث زد.
مدرسه من عادت داشت كلاسهاي پيش دانشگاهي رو بصورت خصوصي از تير شروع كنه ولي تومدرك تحصيليم اشاره اي بهش نكرده ولي من تو فرم مهر زدم تا ايراد نگيرن چرا زود شروع كردن.
تشکر کنندگان:
(2013-06-14 ساعت 14:34)Niyousha نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 14:23)philter نوشته:  

سلام

دادم ترجمه كردن ولي خيلي خلاصه وار مي نويسن ، اينا روز و ماه و سال رو مي خوان ، ولي مال ما حتي ماهشم دقيق ننوشه ، به ماه شروع هم كه هييييچ اشاره اي نكرده، بايد حدث زد.
مدرسه من عادت داشت كلاسهاي پيش دانشگاهي رو بصورت خصوصي از تير شروع كنه ولي تومدرك تحصيليم اشاره اي بهش نكرده ولي من تو فرم مهر زدم تا ايراد نگيرن چرا زود شروع كردن.

دوست عزیز اینقدر سخت نگیر بزن اول مهر 82 لغایت 31 خرداد 83 همون کاری که خودم انجام دادم ...
تشکر کنندگان: kamrani ، آنی
میشه بی زحمت یکی جواب سوال رو بره ممنون میشم 2 روزه کسی جواب نمیده

سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و با ADOBE ACROBAT PRO طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.
تشکر کنندگان:
سلام ما فرمها رو با پست tnt فرستادیم اول ماه جون و الان که 14 ماه جون هست هنوز ایمیلی دریافت نکردیم که تایید کنه فرمها به دستشون رسیده.آیا باید منتظر ایمیل باشیم یا دوباره فرمها رو بفرستیم؟اصلا برای اونایی که مثل ما فرمهاشونو با پست میفرستن ، هم ایمیل تایید رسیدن فرمها رو میفرستن؟؟؟اگه بخوام زنگ بزنم و تاییدیه بگیرم دقیقا باید چی بگم بهشون و چه جوری صحبت کنم که جوابمو بگیرم.اصلا کار درستی هست که زنگ بزنم و بپرسم که فرمها رو دریافت کردن یا نه؟؟؟؟ من خیلی استرس دارم چون به پست ایران اعتماد ندارم.لطفا راهنماییم کنید.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان