موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-13 ساعت 12:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-13 ساعت 12:24 توسط kamrani.)
سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.
در قسمت 2 و 37 فرم 230 خانم ها باید فامیلی شوهرشونو بنویسن و آقایون در صورت نداشتن فامیلی قبلی N/A ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.
در قسمت 2 و 37 فرم 230 خانم ها باید فامیلی شوهرشونو بنویسن و آقایون در صورت نداشتن فامیلی قبلی N/A ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با ADOBE ACROBAT PRO استفاده میکنم میشه راهنمایی کنید مرسی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من وقتی اسممو تو پی دی اف -اون قسمت که باید با فونت فارسی واردکنیم-تایپ میکنم برعکس میشه،میشه راهنمایی کنین چیکارکنم مرسی
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان با سابقه انتظار راهنمایی دارم . من فرمها رو با تاریخ 22 می امضا کردم و در تاریخ 17 می ایمیل کردم . چون طبق برنامه ریزی خودم عکس ها و سایر مدارک برای تکمیل فرمها تا آن تاریخ آماده می شد . ولی متاسفانه اونها زودتر آماده شدند و من با بی دقتی کامل 17 می ایمیل کردم بدون تصحیح تاریخ امضا . حال برام چه مشکلی پیش میاد ؟