کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.

در قسمت 2 و 37 فرم 230 خانم ها باید فامیلی شوهرشونو بنویسن و آقایون در صورت نداشتن فامیلی قبلی N/A ?
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 00:39)Beowulf II نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 11:48)nasr5 نوشته:  با تشکر از شما ، همسر من 57 ساله است و قبل از انقلاب معافیت پزشکی گرفته است. آیا با توجه به سن او مدرک معافیت سربازی و ترجمه آن برای مهاجرت خانوادگی لازم است؟

مدارک زیر برای متقاضیان تحت هر شرایطی لازمه:

1- اصل آخرین مدرک تحصیلی (دیپلم 12 سال به بالا/دانشگاه/...) + ترجمه + کپی
2- اصل کارت وضعیت خدمت نظام وظیفه (فقط برای آقایان) + ترجمه + کپی
3- اصل مدرک سابقه 5 سال کار (برای کسانی که مدرک تحصیلی ندارند) + ترجمه + کپی
4- اصل مدارک شناسایی (شناسنامه واجبه ولی کارت ملی رو هم داشته باشین ضرری نداره) + ترجمه + کپی
5- اصل مدرک آخرین وضعیت تأهل (عقدنامه/طلاق نامه) + ترجمه + کپی
6- اصل پاسپورت و کپی آن
7- مدارک پزشکی (واکسن های مربوطه)
8- اصل مدرک تمکن مالی و ترجمه آن که از بانکتون می گیرید.

من دیگه حضور ذهن ندارم، دوستان لطف کنن کاملش کنن. Big Grin

csc نمیخواد مگه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: Beowulf II ، ojee
(2013-06-13 ساعت 10:29)م.ق نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 00:19)Beowulf II نوشته:  [quote='ghazalii' pid='356819' dateline='1371025296']
برای قسمتهایی که زیاد جای خالی دارد مثل پارت 29 و 30 ، در هر قسمت جای خالی باید n/a بزنیم یا همون ردیف اول ؟؟؟

سعی کن هیچ قسمتی رو خالی نذاری. تک تک فیلدهارو پر کن. اگه لازمشون نداری، بزن N/A.

(2013-06-12 ساعت 19:42)م.ق نوشته:  سلام به تمام دوستان
من شنیدم که فقط تا آخر جون وقت هست تا فرم هارو پر کنیم بفرستیم،وگرنه دیگه قبول نمی کنند . ایا درست هست
آخه من 12 سال کرس نداشتم و کار و دانشی هستم و اقدام کردم و تازه داره مدرک پیش دانشگاهیم حاضر میشه . آیا الان واسه من دیگه دیر شده ؟ شماره کیسم 75xx هستش. لطفاً کسانی که اطلاع دقیق دارن و مرجع دارن راهنمایی کنن.
ممنون همه هستم.

نه. این حرف درست نیست. شما فرصت داری تا آخر سپتامر 2014 همه کارهاتو انجام داده باشی. دوستانی بودند که با 3 ماه تاخیر فرم رو فرستادند و الآن اقامت دارند. ولی هر چی زودتر بفرستی، به نفعته. در هر صورت عجله نکن و با دقت فرمت رو پر کن که اشتباه نکنی.

موفق باشی.Cool
[

ممنون ازراهنماییتون دوست عزیز
من فقط منتظر مدرک پیش دانشگاهیم هستم که تاریخ دقیقش رو تو فرم وارد کنم.
دوماً این رو به این دلیل پرسیدم چون یه متن انگلیسی بچه ها تو تاپیک گذاشتن که واستون مینویسمش و خانمم وقتی ترجمش کرد به این فکر افتادیم.

DV-2014 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2013. The DV-2014 registration period was from October 2, 2012, until November 3, 2012. DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected in October 2013.

اولاً شما میتونی از مدرسه و اداره آموزش و پرورش تاریخ رو بپرسی که اگه مدرک رو صادر میکنن چه تاریخی می خوره. احتمالا می تونی باهاشون در این مورد هماهنگ کنی. و اون تاریخ رو بزنی تو فرمت. (و منتظر صدور مدرکت نباشی)Cool

ثانیاً این چیزی که اینجا گذاشتی مربوط به تکمیل ظرفیت هستش.

ثالثاً بهتره تو اینجور موارد ریسک نکنی و چیزیو پشت گوش نندازی. Tongue

رابعاً، خامساً، ...Big Grin
تاسعاً موفق باشید. Wink
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: م.ق ، آنی
سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.

در قسمت 2 و 37 فرم 230 خانم ها باید فامیلی شوهرشونو بنویسن و آقایون در صورت نداشتن فامیلی قبلی N/A ?
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 13:16)kamrani نوشته:  سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.

خانمها هم باید n/a بزنند چون توی ایران خانمها با نام خانوادگی اصلی خودشون شناخته میشن بنابراین n/aباید زد مگر اینکه نام خانوادگی رو تغییر داده باشند که در انصورت در قسمت 2 نام خانوادگی قدیمی رو میزنند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Beowulf II
(2013-06-13 ساعت 13:16)kamrani نوشته:  سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.

اگه با برنامه نیترو این کارو انجام میدید،
وقتی تو فرم مشخصات یا امضا رو وارد میکنید بعد اندازه اونو تغییر میدید این حالت پیش میاد . شما اول نوشتتون یا امضا رو پاک کنید بعد دوباره اقدام کنید.
راه حل بعدی اینه که گوشه بالا سمت راست روی Page s کلیک کنید اون صفحه مربوط به امضا رو کلیک راست کنید delete page رو بزنید بعد delet select page.
دوباره از یه فرم خام که مشخصاتتون توش وارد نشده و انلاک شده اون صفحه رو دوباره وارد کنید. اگه صفحه جای مورد نظر قرار نگرفت روی همون صفحه درگ کنید و در جای مناسب خودش قرار بدید.
تشکر کنندگان: kamrani
با ADOBE ACROBAT PRO استفاده میکنم میشه راهنمایی کنید مرسی
تشکر کنندگان:
دوستان من وقتی اسممو تو پی دی اف -اون قسمت که باید با فونت فارسی واردکنیم-تایپ میکنم برعکس میشه،میشه راهنمایی کنین چیکارکنم مرسی
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
تشکر کنندگان:
سلام
از دوستان با سابقه انتظار راهنمایی دارم . من فرمها رو با تاریخ 22 می امضا کردم و در تاریخ 17 می ایمیل کردم . چون طبق برنامه ریزی خودم عکس ها و سایر مدارک برای تکمیل فرمها تا آن تاریخ آماده می شد . ولی متاسفانه اونها زودتر آماده شدند و من با بی دقتی کامل 17 می ایمیل کردم بدون تصحیح تاریخ امضا . حال برام چه مشکلی پیش میاد ؟
تشکر کنندگان:

خیر. این مسئله شامل حال ما ایرانیا نمیشه. در قانون ما زن شوهردار همچنان به اسم خودش و فامیلی پدرش معرفی میشه.
چه خانم و چه آقا در صورتی که اسمشون رو رسما تغییر داده باشن باید اونو ذکر کنن. در غیر این صورت، باید تو اون قسمتها بزنن N/A.
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

تشکر کنندگان: آنی ، KIMIA2005
(2013-06-13 ساعت 19:08)pv-n نوشته:  دوستان من وقتی اسممو تو پی دی اف -اون قسمت که باید با فونت فارسی واردکنیم-تایپ میکنم برعکس میشه،میشه راهنمایی کنین چیکارکنم مرسی

1- اگه با نیترو کار میکنی، اول Uninstallش کن.
2- فرم رو فارسیشو بنویس.
3- نیترو رو نصب کن و فایلت رو ادیت کن.

موفق باشی.Cool

تشکر کنندگان: pv-n
(2013-06-13 ساعت 09:50)behfaza نوشته:  با عرض سلام

تازه متوجه شدم که
در فرم 230 در قسمت های 2 و 27 و خلاصه اونجاها که Other names خواسته
باید

نام فامیلی" قبلیم "

رو مینوشتم ولی من نوشتم " N/A "

(مدارکمو. با پست فرستادم و حدود دوهفته قبل باید رسیده باشه به دستشون
هرچند که برای تایید رسیدنش باید شش تا هشت هفته صبر کرد )

حالا باید چه کنم در مورد این اشتباه ؟

آیا میشه موقع مصاحبه یاد آوری کنم یا که دیره و

به حساب دروغ گذاشته میشه ؟

با سلام
منهم همین اشتباه را انجام دادم و با kccتلفنی صحبت کردم گفتند مشکلی نیست من این متن را نوشتم و فرم را دوباره فرستادم تاییدیه ان را یک هفته بعد دریافت کردم

Dear Sir / Madam

Please be informed that unfortunately I find another mistake in my forms regarding to items no:2&37 on forms no Big GrinS-0230 , Would you please replace the two attached files with old ones as follow:

1- Corrected form noBig GrinSP-230 part I& II for.......(items no:2&37).

2- Corrected form noBig GrinSP-230 part I& II for .........(items no: 2&37).

It is highly appreciated if confirm again that you have received my corrected forms .

Best Regards
تشکر کنندگان: behfaza ، آنی
(2013-06-13 ساعت 20:36)Beowulf II نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 19:08)pv-n نوشته:  دوستان من وقتی اسممو تو پی دی اف -اون قسمت که باید با فونت فارسی واردکنیم-تایپ میکنم برعکس میشه،میشه راهنمایی کنین چیکارکنم مرسی

2- فرم رو فارسیشو بنویس.

موفق باشی.Cool

با نیتروکارنمیکنم،راه دیگه ای نداره؟Smile
مرسی شمام همین طور
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
تشکر کنندگان: آنی
(2013-06-13 ساعت 23:50)pv-n نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 20:36)Beowulf II نوشته:  

2- فرم رو فارسیشو بنویس.

موفق باشی.Cool

با نیتروکارنمیکنم،راه دیگه ای نداره؟Smile
مرسی شمام همین طور

من با ادوب پرو کار کردم همچین اتفاقی نیفتاد، ولی باfoxit برعکس میشد.
کار دیگه ای که شما میتونید بکنید اینه که همه اطلاعاتتون رو وارد کنید، امضا و همه چیز. بعد فایل با ادوب ریدر باز کنید اسمتون رو بتویسید و بعد گزینه پرینت رو بزنید، برای پرینت گرفتن هم به برنامه ای مثل Do PDF نیاز دارید که پی دی ا ف درست میکنن.

(2013-06-13 ساعت 19:15)jnouri نوشته:  سلام
از دوستان با سابقه انتظار راهنمایی دارم . من فرمها رو با تاریخ 22 می امضا کردم و در تاریخ 17 می ایمیل کردم . چون طبق برنامه ریزی خودم عکس ها و سایر مدارک برای تکمیل فرمها تا آن تاریخ آماده می شد . ولی متاسفانه اونها زودتر آماده شدند و من با بی دقتی کامل 17 می ایمیل کردم بدون تصحیح تاریخ امضا . حال برام چه مشکلی پیش میاد ؟
اشکالی نداره نگران نباشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pv-n ، آنی ، ojee

دوست عزیز شما با نرم افزار نیترو پرو 8 میتونید براحتی تمام کارها راروی فرم انجام دهید از اضافه کردن امضا و عکس و ... وبرای نوشتن نام به فارسی هم میتونید نام و نام خانوادگی رو پرینت گرفته و عکس بگیرید و یا اسکن کنید و مانند امضا در قسمت مربوطه وارد کنید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Beowulf II ، pv-n ، آنی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان