کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
یه سوال دیگه : دخترم 4 ساله است , اونوقت واسه مدارس و کار این حرفا , N/A رو بنویسم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 12:46)HodHod Golestani نوشته:  یه سوال دیگه : دخترم 4 ساله است , اونوقت واسه مدارس و کار این حرفا , N/A رو بنویسم ؟

خوب معلومه دوست عزیز
هر جا که نباید چیزی بنویسی باید N/A بزنی. برای فرزند 4 ساله که دیگه فرم پرکردن برات راحته بیشتر جاها رو باید N/A بزنی
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: HodHod Golestani
نمونه پرشده فرمها رو کسی داره واسه ما که اول راهیم بذاره ؟ لطف بزرگیه این کار...
Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 12:42)پسرک مهاجر نوشته:  بچه ها من کاردانی به کارشناسیمو شهرستان قبول شدم ولی مثلا در طول هر ترم ماندنم به 6 ماه نمی رسید یعنی اگر ترم مهر شروع می شد ما دیگه بهمن بعد امتحانا برمیگشتیم تهران اما در طول ترم هم خوب چند هفته یک بار میومدم تهران
حالا تو قسمت 30 فرم 230 اسم شهرستانی که درس می خوندم رو وارد کنم یا نیازی نیست؟؟؟

باید وارد کنید، این شرایط رو همه دارن یعنی تمام مدت تحصیلشون رو که در شهر محل تحصیل نمی مونند ولی باید اون رو هم ذکر کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر ، آنی ، philter
سلام دوستان آیا باید فرمها را با حروف بزرگ پر کنیم، یا حرف اول بزرگ و بقیه کلمه حرف کوچیک ؟
با آرزوی بهترین‌ها برای همه شما عزیزان
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 15:39)mina85 نوشته:  سلام دوستان آیا باید فرمها را با حروف بزرگ پر کنیم، یا حرف اول بزرگ و بقیه کلمه حرف کوچیک ؟

با حروف بزرگ میتونید پر کنید ولی اگر جا نشه باید با حرف اول بزرگ و مابقی کوچک بنویسید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، آنی ، philter
(2013-06-18 ساعت 05:22)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 00:20)mohamad92 نوشته:  سلام
واسه قسمت سربازی می تونیم شغل رو n/aبزنیم؟

دوست عزیز
بالاخره شما توی سربازی کاری داشتید بیکار که نبودید یا کار دفتری و اداری بوده یا نگهبان - راننده - افسرنگهبان و... بنابراین بایستی اون قسمت رو پر کنید .....
كيميا جان قسمت تخصص سربازي اگه سرباز ساده بوده باشي و فقط نگهباني داده باشي بايد N/A بزني اين حرفو از 2 تا مديرها شنيدم.چون بعد موقع مصاحبه ممكنه همين قسمت تخصص برات كليرنس در پي داشته باشه.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: philter
سلام
یه سوال داشتم:
من دانشجوی لیسانس رشته مهندسی عمران هستم.
باید تو فرم ها رشته ام و مدرکم رو چی بنویسم؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 17:17)kage.omid نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 05:22)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 00:20)mohamad92 نوشته:  سلام
واسه قسمت سربازی می تونیم شغل رو n/aبزنیم؟

دوست عزیز
بالاخره شما توی سربازی کاری داشتید بیکار که نبودید یا کار دفتری و اداری بوده یا نگهبان - راننده - افسرنگهبان و... بنابراین بایستی اون قسمت رو پر کنید .....
كيميا جان قسمت تخصص سربازي اگه سرباز ساده بوده باشي و فقط نگهباني داده باشي بايد N/A بزني اين حرفو از 2 تا مديرها شنيدم.چون بعد موقع مصاحبه ممكنه همين قسمت تخصص برات كليرنس در پي داشته باشه.
محمد عزیز
اول ببین اون دوستانی که n/a زدن خودشون خدمت مقدس رو گذروندن یا خیر. البته من فکر میکنم شما بد برداشت کردین.
به عنوان سوال دقت کنین: نوشته military speciality/Occupation .
سرباز عادی شاید اسپشالیتی یا کار تخصصی نکرده باشه لکن occupation یا پیشه اش در سربازی قراول درب ورودی ( نگهبانی) بوده. یا آجودان بوده یا امر بر بوده. با n/a زدن برای این قسمت شما عنوان میکنید که سربازی رفتید ولی به هیچ کاری اشتغال نداشتی.
اینکه یک نفر اسپشالیتی ای داشته باشه و بخواد چیز دیگه ای عنوان کنه بحث دیگه ایه. ضمن اینکه کسی که سرباز وظیفه بوده مطمئنا کاری حساسیت برانگیز در اون حد که باعث تمرکز آفیسر بشه انجام نداده . این موضوع رو هم آفیسر میدونه ، هم اون ارگانی که سرباز رو به خدمت میگیره. هرگز موضوعات دارای طبقه بندی رو در اختیار یک سرباز حالا با هر درجه ای نمیگذارن.
حالا اگر n/a بزنی چی میشه؟ هیچی ! تا روز مصاحبه، این که شما در خدمت چه میکردی برای آفیسر مبهم میمونه و روز مصاحبه سوال پیچتون میکنه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، KIMIA2005 ، kage.omid ، آنی ، philter
(2013-06-18 ساعت 22:26)noobnoobi نوشته:  سلام
یه سوال داشتم:
من دانشجوی لیسانس رشته مهندسی عمران هستم.
باید تو فرم ها رشته ام و مدرکم رو چی بنویسم؟

Course of study= Civil Engineering--------------- Degree= Bachelor
تشکر کنندگان: noobnoobi ، philter
دوستان سلام و تشکر از راهنمائی های خوب همه.
من یه مشکل دارم و اون اینه که نمیتونم توی فرم به فارسی اسمم و تایپ کنم. شما راه حلی براش دارین لطفا؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 23:16)a.rahaa نوشته:  دوستان سلام و تشکر از راهنمائی های خوب همه.
من یه مشکل دارم و اون اینه که نمیتونم توی فرم به فارسی اسمم و تایپ کنم. شما راه حلی براش دارین لطفا؟؟؟

یا باید از adobe acrobat pro که فارسی رو ساپورت میکنه استفاده کنی یا اگه با نیترو کار میکنی نام و نام خانوادگی رو به فارسی پرینت کنی اسکن و بعد مانند امضا وارد کنی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: a.rahaa ، آنی
سلام 2 تا سوال داشتم:
1- کنار امضا یک تاریخ هست اونجا چه تاریخی رو باید نوشت؟
2- قسمت Present Occupation چی باید بزنم؟من دانشجو هستم و کار خاصی نمیکنم
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 23:50)noobnoobi نوشته:  سلام 2 تا سوال داشتم:

1- تاریخ همون روزی رو که نهایتا فرم روامضا و ارسال میکنید
2- unemployed
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: آنی ، noobnoobi
(2013-06-18 ساعت 23:54)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 23:50)noobnoobi نوشته:  سلام 2 تا سوال داشتم:

1- تاریخ همون روزی رو که نهایتا فرم روامضا و ارسال میکنید
2- unemployed

نباید بزنم student ?
یه سوال دیگه هم داشتم قسمت 13 و 22 و 27 هر سه یک آدرس هست.
و جا برای قسمت 22 و 27 خیلی کم هست چیکار باید کنم؟
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان