کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-20 ساعت 01:21)Sarah Hajian نوشته:  سلام دوستان
در کدام قسمت این فرم رشته تحصیلی رو خواسته بابااااااا
میشه کامل تر توضیح بدید؟؟

!!!! قسمت 33 زیر ستون course of study باید رشته تحصیلیتون رو درمقاطع دانشگاهی و پیشدانشگاهی و دبیرستان بنویسید. برای راهنمایی و دبستان هم میتونید n/a و یا general بنویسید. مثلا اگر رشته دبیرستان و پیش تون علوم تجربی بوده می نویسید Experimental sciences .
در ضمن اگر یکم وقت بزارید بارها و بارها این سوال در همین تاپیک پرسیده و جواب داده شده.
موفق باشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Beowulf II ، noobnoobi ، ojee ، philter
با سلام.
1- آیا افزودن امضای دیجیتال مشکلی نداره؟
2- افزودن عکس دیجیتال چطور؟ آیا می توان عکس را جدا و بدون الصاق به فرم پیوست ایمیل نمود؟
3- فوق دیپلم به انگلیسی چه می شه؟
4- نرم افزار اگه adobe acrobat pro باشه، چطور می شه عکس و امضا اضافه کرد؟
5- در قسمت 31a وقتی مادرم برنده اصلی باشد و پدرم همراه او باشد، نام پدر را بنویسم؟ و برعکس وقتی پدرم فرم را پر کرد در این بخش نام مادر را؟ آیا نام فرزندان که در آینده خواهند رفت بعد از 5 سال نباید در 31b نوشت؟
6-حداکثر زمان ارسال فرم تا چه زمانی است؟ یعنی فرصت تا کی است؟
7- فایلها باید نام گذاری خاصی داشته باشد؟
8- متن و موضوع ایمیل را راهنمایی نمایید.
9- مجموعا پیوستها، عکس، فرم برنده 122، فرم برنده 230 ، فرم همراه برنده 230 و صفحات اعلام برنده شدن است؟ فرم همراه (پدرم) در همین ایمیل مادر ارسال می گردد؟
10- نهایتا همه را با ایمیل من (پسرشان) که همراهی تکمیل فرم ها را نیز نموده ام و در متن فرمها آدرس همین ایمیل آمده است، ارسال می کنم. مشکلی ندارد؟
با تشکر
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان:
(2013-06-19 ساعت 23:54)Beowulf II نوشته:  البته من جایی خونده بودم که واسه ابتدایی و راهنمایی باید رشته رو بزنیم General و مدرک رو بزنیم Primary Cycle (ابتدایی) و Secondary Cycle (راهنمایی). من خودم اینجوری زدم. ایشالا که اشتباه نباشه.
اساتید صاحب نظر هم نظرشون رو بدن ممنون میشم.

دوست عزیز نگران نباش مشکلی نیست این رو هم که شما نوشتید اشتباه نیست ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Beowulf II ، ojee ، زری وحدتی
(2013-06-20 ساعت 02:16)benitto نوشته:  با سلام.
1- آیا افزودن امضای دیجیتال مشکلی نداره؟
2- افزودن عکس دیجیتال چطور؟ آیا می توان عکس را جدا و بدون الصاق به فرم پیوست ایمیل نمود؟
3- فوق دیپلم به انگلیسی چه می شه؟
4- نرم افزار اگه adobe acrobat pro باشه، چطور می شه عکس و امضا اضافه کرد؟
5- در قسمت 31a وقتی مادرم برنده اصلی باشد و پدرم همراه او باشد، نام پدر را بنویسم؟ و برعکس وقتی پدرم فرم را پر کرد در این بخش نام مادر را؟ آیا نام فرزندان که در آینده خواهند رفت بعد از 5 سال نباید در 31b نوشت؟
6-حداکثر زمان ارسال فرم تا چه زمانی است؟ یعنی فرصت تا کی است؟
7- فایلها باید نام گذاری خاصی داشته باشد؟
8- متن و موضوع ایمیل را راهنمایی نمایید.
9- مجموعا پیوستها، عکس، فرم برنده 122، فرم برنده 230 ، فرم همراه برنده 230 و صفحات اعلام برنده شدن است؟ فرم همراه (پدرم) در همین ایمیل مادر ارسال می گردد؟
10- نهایتا همه را با ایمیل من (پسرشان) که همراهی تکمیل فرم ها را نیز نموده ام و در متن فرمها آدرس همین ایمیل آمده است، ارسال می کنم. مشکلی ندارد؟
با تشکر

1.خیر مشکلی نداره. 2-خیر-بله میشه جدا هم فرستاد. 3. associated degree.
4.طرز کار با Adobe acrobat pro
5.بله- بعد از 5 سال؟ منظورتون چیه؟ اگر زیر 21 سال هستید که باید اسمتون رو بنویسید در این قسمت و حداکثر زمانی که وقت دارید وارد اون کشور بشید 6 ماهه و اگر بالای 21 هستید فکر نمی کنم اصلا این قسمت شامل حالتون بشه، امیدوارم دوستانی که تجربه بیشتری دارند در این زمینه نظر بدن!
6. از 15 آگوست کارنت شدنه کیس ها شروع میشه، اگر کیس نامبرتون پایینه سعی کنید تا یکی 2 هفته آینده بفرستید وگرنه عجله نکنید.
7. به این پست مراجعه کنید.
8.به تاپیک مکاتبه با کی سی سی مراجعه کنید.
9.بله درسته.
10.خیر.
در ضمن جواب 99% سوالات شما در این تالار موجود است، لطف کنید مطالعه کنید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Beowulf II ، shamim_irs ، ojee ، philter ، HodHod Golestani ، آنی ، زری وحدتی
(2013-06-19 ساعت 23:52)noobnoobi نوشته:  من از زمان تولد تهران بودم.
تو قسمت 30 باید تاریخ شروع (From ) رو از تاریخی که 16 سالم بوده بزنم و یا از زمان تولدم؟
مرسی:دی
مرسی اگه جواب بدین
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-20 ساعت 11:14)noobnoobi نوشته:  
تو قسمت 30 باید تاریخ شروع (From ) رو از تاریخی که 16 سالم بوده بزنم و یا از زمان تولدم؟
مرسی اگه جواب بدین
آقا منم از بچگی نوشتم فکر نکنم ایرادی داشته باشه چون کلا در تهران زندگی می کردم .....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: آنی ، noobnoobi ، زری وحدتی
مرسی اگه جواب بدین
16 سال
تشکر کنندگان: آنی ، noobnoobi
بالاخره از کدوم؟ از 16 سالگی یا از زمان تولد؟
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 01:49)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 11:34)ghazalii نوشته:  برای امضا در فرمها بهترین کار چیه ؟
چه جوری امضای اسکن شده رو تو فرم قرار بدیم ؟
بهترین کار اینکه توی یک برگه سفید بدون لگ امضا کنید.
امضا رو اسکن کنید به صورت jpg
بعد برید تو نرم افزار nitro pro
دقیقا همون بالا داخل tab /homeیه ایکونی هست به نام quick sign
روش کلیک کنید و از قسمت باروز امضای اسکن شده رو انتخاب کنید . اوکی کنید.
از این به بعد کافی است برای امضا کردن روی ان گزینه کلیک کنید.
*می توان چندین امضای مختلف را اد کرد.
* میتوان امضا را حذف کرد.
* میتوان برای امضا پسورد گذاشت.

(2013-06-17 ساعت 16:50)آنی نوشته:  یه سوال؟
شماره ی 9 رو حتمن باید بزنیم 1 بار ازدواج کرده ام یا همین که گزینه ی مرید رو زدم کافیه؟
بزنید یک بار.
ممکنه کسی اکنون متاهل باشد اما چندین بار ازدواج کرده باشد. برای همین این گزینه را هم قرار دادن.شما فرم رو کامل پر کن. و بزن عدد 1.
موفق باشی

(2013-06-16 ساعت 23:09)amaka747 نوشته:  سوال دیگه این که در قسمتهایی که N/A می زنیم در قسمت تاریخ نمی شه N/A زد باید چه کار کنیم؟
می تونید به امضای من و نحوه اموزش تصویری نرم افزار nitro pro مراجعه بفرمایید
سلام دوست عزیز
حتما باید امضا رو تو برگه سفید کنیم و اسکن کنیم تو فرم قرار بدیم؟ نمیشه فرم تکمیل شده و پرینت کنیم، امضاکنیم، بعد دوباره اسکن کنیم بفرستیم؟
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-06-20 ساعت 13:20)shamim_irs نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 01:49)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 11:34)ghazalii نوشته:  برای امضا در فرمها بهترین کار چیه ؟
چه جوری امضای اسکن شده رو تو فرم قرار بدیم ؟
بهترین کار اینکه توی یک برگه سفید بدون لگ امضا کنید.
امضا رو اسکن کنید به صورت jpg
بعد برید تو نرم افزار nitro pro
دقیقا همون بالا داخل tab /homeیه ایکونی هست به نام quick sign
روش کلیک کنید و از قسمت باروز امضای اسکن شده رو انتخاب کنید . اوکی کنید.
از این به بعد کافی است برای امضا کردن روی ان گزینه کلیک کنید.
*می توان چندین امضای مختلف را اد کرد.
* میتوان امضا را حذف کرد.
* میتوان برای امضا پسورد گذاشت.

(2013-06-17 ساعت 16:50)آنی نوشته:  یه سوال؟
شماره ی 9 رو حتمن باید بزنیم 1 بار ازدواج کرده ام یا همین که گزینه ی مرید رو زدم کافیه؟
بزنید یک بار.
ممکنه کسی اکنون متاهل باشد اما چندین بار ازدواج کرده باشد. برای همین این گزینه را هم قرار دادن.شما فرم رو کامل پر کن. و بزن عدد 1.
موفق باشی

(2013-06-16 ساعت 23:09)amaka747 نوشته:  سوال دیگه این که در قسمتهایی که N/A می زنیم در قسمت تاریخ نمی شه N/A زد باید چه کار کنیم؟
می تونید به امضای من و نحوه اموزش تصویری نرم افزار nitro pro مراجعه بفرمایید
سلام دوست عزیز
حتما باید امضا رو تو برگه سفید کنیم و اسکن کنیم تو فرم قرار بدیم؟ نمیشه فرم تکمیل شده و پرینت کنیم، امضاکنیم، بعد دوباره اسکن کنیم بفرستیم؟
بله میتونید اینکار رو هم انجام بدید.

(2013-06-20 ساعت 12:39)noobnoobi نوشته:  بالاخره از کدوم؟ از 16 سالگی یا از زمان تولد؟

از 16 سالگی به بعد!

(2013-06-20 ساعت 11:58)kamranh نوشته:  
مرسی اگه جواب بدین
آقا منم از بچگی نوشتم فکر نکنم ایرادی داشته باشه چون کلا در تهران زندگی می کردم .....

اشکالی نداره!
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee ، philter
یه سوال فنی دیگه
تو قسمت33 تحصیلات, فرم 230 4 قسمت برای پر کردن داره و من به 5 قسمت احتیاج دارم چیکار باید کنم؟
و سوال دیگه اینکه توهمون قسمت 33 قسمت degree میخوام pre-university certificate و با اینکه با Texttype سایزش رو تو کمترین حالت یعنی 8 میزارم بازم جا نمیشه و از کادر سمت راست میزنه بیرون.چیکار باید کنم؟آیا مخفف داره بجاش بنویسم؟ اصلا مخفف نوشتن مجازه(چون لیسانسم رو هم مخفف نوشتم)؟

واقعا از صبرتون تو پاسخگویی ممنونم.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-20 ساعت 14:18)noobnoobi نوشته:  یه سوال فنی دیگه
تو قسمت33 تحصیلات, فرم 230 4 قسمت برای پر کردن داره و من به 5 قسمت احتیاج دارم چیکار باید کنم؟
و سوال دیگه اینکه توهمون قسمت 33 قسمت degree میخوام pre-university certificate و با اینکه با Texttype سایزش رو تو کمترین حالت یعنی 8 میزارم بازم جا نمیشه و از کادر سمت راست میزنه بیرون.چیکار باید کنم؟آیا مخفف داره بجاش بنویسم؟ اصلا مخفف نوشتن مجازه(چون لیسانسم رو هم مخفف نوشتم)؟

واقعا از صبرتون تو پاسخگویی ممنونم.

بالای فرم توضیح داده که اگر جا کم اوردید میتونید خودتون یه صفحه جداگانه اضافه کنید و اطلاعات رو وارد کنید. توی وُرد بنویسید و بعد به پی دی اِف تبدیلش کنید. شماره سوال هم یادتون نره ذکر کنید.
certificate ش رو لازم نیست بنویسید. اشکالی نداره!
تشکر کنندگان: hushmandco ، ojee ، noobnoobi ، زری وحدتی
سلام
بچه ها من دارم فرم 230 رو پر می کنم، یه سوال فنی دارم.
لطفا این قسمت های 43a - 43b را توضیح بدهید. منظورشون از SSN چیه؟
قسمت Give the number چی باید بنویسیم؟
43b واسه چیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-20 ساعت 06:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-19 ساعت 23:54)Beowulf II نوشته:  البته من جایی خونده بودم که واسه ابتدایی و راهنمایی باید رشته رو بزنیم General و مدرک رو بزنیم Primary Cycle (ابتدایی) و Secondary Cycle (راهنمایی). من خودم اینجوری زدم. ایشالا که اشتباه نباشه.

سلام
من که هنرستان خوندم سال اول دبیرستان رو در قسمت Degree or Diploma چی بزنم؟
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان:
(2013-06-20 ساعت 18:14)philter نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 06:21)KIMIA2005 نوشته:  

سلام
من که هنرستان خوندم سال اول دبیرستان رو در قسمت Degree or Diploma چی بزنم؟

vocational school
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، hushmandco ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان