کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام بچه ها من دانشگاه میرم الان. تا پاییز مدرکمو میگیرم حالا تو این فرم قسمت تحصیلات بزنم college no degree یا university degree رو انتخاب کنم؟ لطفا کمک کنید یه جا دیگه هم پرسیدم ولی دو تا از دوستان نظرات مخالف هم داشتند.
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 20:06)آنی نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 19:50)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز یک 1 وارد کردن یعنی واست اینقدر سخته واقعا تعجب اوره ..!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آخه باید فرمارو درست کنم ببرم بیرون پرینت بگیرم منو همسرم امضا کنیم دوباره ببرم اسکن کنمSadحالا اینا یه طرف اون بنده خداییی که این کارو برامون میکنه اسم من میاد فرار میکنه بس که رفتم پیششBig Grin اصلن پیداش نمیکنم همسرمم نمیذاره فرمارو جای دیگه ببرمSadحالا شما بگو من چی کار کنم؟

بارها و بارها به دوستان اعلام شد با نرم افزار نیترو تمام کارها رو میتونید خیلی راحت و بی دردسر و خیلی شکیل تکمیل و عکس و امضا رو اضافه و ایمیل کرد دیگر نیازی به اسکن و پرینت و... نبود حالا هم مشکلی نیست با خودکار یک دونه یک خوشگل اضافه کن دوست عزیز به همین راحتی ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: آنی ، hossien_501 ، inforfang
(2013-06-17 ساعت 20:35)sharareh amini نوشته:  سلام بچه ها من دانشگاه میرم الان. تا پاییز مدرکمو میگیرم حالا تو این فرم قسمت تحصیلات بزنم college no degree یا university degree رو انتخاب کنم؟ لطفا کمک کنید یه جا دیگه هم پرسیدم ولی دو تا از دوستان نظرات مخالف هم داشتند.

اگر مدرکتون برای روزه مصاحبه دستتونه بزنید university degree وگرنه آخرین مدرک تحصیلیتون رو بزنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sharareh amini ، آنی ، philter
(2013-06-17 ساعت 20:35)sharareh amini نوشته:  سلام بچه ها من دانشگاه میرم الان. تا پاییز مدرکمو میگیرم حالا تو این فرم قسمت تحصیلات بزنم college no degree یا university degree رو انتخاب کنم؟ لطفا کمک کنید یه جا دیگه هم پرسیدم ولی دو تا از دوستان نظرات مخالف هم داشتند.

اگه تا زمان مصاحبه میتونی مدرک لیسانس رو ارائه بدی university degreeمیزنی اگر هم نه که همون دیپلم رو میزنی .. البته بستگی داره شما توی فرم ثبت نام چی زدی ؟
تشکر کنندگان: sharareh amini ، آنی

درود بر شراره جان
ملاک برای پر کردن فرم ها باید حال حاضر باشه,اصلا شاید خدایی نکرده مشکلی پیش اومد و شما نتونستی تا اون موقع درست رو تموم کنی,به نظر من شما همون no degreeرو انتخاب کن و اگه تا موقع مصاحبه مدرکت رو گرفتی که چه بهتر,مدرکت رو با خودت میبری و اگر هم مدرکت رو نگرفتی که بازم مشکلی نیست کارنامه واحدهایی رو که تا اون موقع پاس کردی ترجمه میکنی و با خودت میبری.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: sharareh amini
(2013-06-17 ساعت 20:23)fatimafam نوشته:  دوستان برای ارسال فرم ها به صورت اینترنتی باید چه مدارکی رو ترجمه کرد و ارسال کرد به پیوست این ها؟

هیچ مدرکی رو نباید به جز عکس و فرم ها و صفحه بارکد داره قبولیتون بفرسنید ترجمه ها واسه زمانه مصاحبه هست.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: آنی ، philter
(2013-06-17 ساعت 21:09)mohamad92 نوشته:  ظاهرا همه رفتن واسه ناهارو نماز!!!!!!!!!!!!!Big Grin
اگه کسی هست یه جوابی به ما بده ثواب داره
عزیزان پیش کسوت

من ناهار مو خوردم و نمازمو خوندم این هم جواب شما :
راستی ثوابش چیه ..؟؟Big GrinBig GrinBig Grin

اینجــــــــــــــــــــــــــــــــا رو ببین

ناو استوار یکم = Master Chief Petty Officer
ناو استوار دوم =Senior Chief Petty Officer
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 21:26)mohamad92 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 21:13)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 21:09)mohamad92 نوشته:  ظاهرا همه رفتن واسه ناهارو نماز!!!!!!!!!!!!!Big Grin
عزیزان پیش کسوت

هرچند نصفه جواب دادید ولی خیلی خیلی ممنون و برسه به روح عالم و ارواحتونBig Grin

این هم بقیه اش

military speciality = شغلتون در سربازی

بد نیست هر از چندگاهی به جهت دلگرمی دوستانی که شما عزیزان راکمک و راهنمایی میکنند از گزینه تشکر هم استفاده بشه کار سختی نیست بخـــــــــــــــــــــــــــــــدا..Big Grin
تشکر کنندگان: mohamad92 ، آنی ، a.rahaa
(2013-06-17 ساعت 21:29)KIMIA2005 نوشته:  
عزیزان پیش کسوت

این هم بقیه اش

بد نیست هر از چندگاهی به جهت دلگرمی دوستانی که شما عزیزان راکمک و راهنمایی میکنند از گزینه تشکر هم استفاده بشه کار سختی نیست بخـــــــــــــــــــــــــــــــدا..Big Grin

بله کاملا حق با شماست من عذر خواهی میکنم البته این رو به پای ناوارد بودنم بزارید.به هر حال بازم سپاس
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، آنی ، maziar irani ، Tabassomshojaat
(2013-06-17 ساعت 19:20)آنی نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 16:50)آنی نوشته:  یه سوال؟
شماره ی 9 رو حتمن باید بزنیم 1 بار ازدواج کرده ام یا همین که گزینه ی مرید رو زدم کافیه؟
الـــــــــــــــــــــــــــــو چرا هیشکی نیس؟؟؟؟!!!!!!!!!!Sad
بله حتما باید بزنید اگر از یکبار هم بیشتر بوده باید تعداد ذکر کنید Big Grin
تشکر کنندگان: آنی
(2013-06-17 ساعت 20:57)hossien_501 نوشته:  

درود بر شراره جان
ملاک برای پر کردن فرم ها باید حال حاضر باشه,اصلا شاید خدایی نکرده مشکلی پیش اومد و شما نتونستی تا اون موقع درست رو تموم کنی,به نظر من شما همون no degreeرو انتخاب کن و اگه تا موقع مصاحبه مدرکت رو گرفتی که چه بهتر,مدرکت رو با خودت میبری و اگر هم مدرکت رو نگرفتی که بازم مشکلی نیست کارنامه واحدهایی رو که تا اون موقع پاس کردی ترجمه میکنی و با خودت میبری.
سلام مجدد
یعنی گزینه college no degree مربوط به کسانی نیست که دانشگاه رفتن و درسشون تمام شده ولی موفق به گرفتن مدرک نشدن مثلا به علت معدل پایین ؟؟؟ مورد من هم باید مشمول این گزینه میشه پس؟؟؟
این kcc هم جواب این جور سوالارو فکر نکنم بده وگرنه ازشون می پرسیدم دیگه مزاحم شما هم نبودم...
تشکر کنندگان: آنی

شما تا زمانی که مدرک دستتون نرسیده آخرین مدرک تحصیلیتون ملاکه. اگر آخرین مدرک پیش دانشگاهیه باید در قسمت other بنویسین preuniversity
اگر دیپلمه high school diploma
چیزی به نام college no degree برای شما کاربردی نداره. این برای کسیه که دوره ای چند واحده در کالج گذرونده . حالا یا کالج مدرک معتبر و قابل ارزشگذاری ارائه نمیکنه، یا خود شخص fail شده و مدرکی نتونسته اخذ کنه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، آنی ، philter
دوستان در قسمت 10 و 11 من آدرس یکی از دوستان دانشجوی ساکن آمریکا را نوشتم. مشکلی نیست؟
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 23:02)h_s2108 نوشته:  دوستان در قسمت 10 و 11 من آدرس یکی از دوستان دانشجوی ساکن آمریکا را نوشتم. مشکلی نیست؟

نه آدرس آدرسه دیگه!
تشکر کنندگان: hushmandco ، زری وحدتی ، philter
(2013-06-17 ساعت 21:46)mohamad92 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 21:29)KIMIA2005 نوشته:  
عزیزان پیش کسوت

این هم بقیه اش

بله کاملا حق با شماست من عذر خواهی میکنم البته این رو به پای ناوارد بودنم بزارید.به هر حال بازم سپاس
در ضمن کیس نامبرتونم نزدیک خانم منه ما هم ایروان می خوایم بریم

(2013-06-17 ساعت 23:05)aghaghia نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 23:02)h_s2108 نوشته:  دوستان در قسمت 10 و 11 من آدرس یکی از دوستان دانشجوی ساکن آمریکا را نوشتم. مشکلی نیست؟

نه آدرس آدرسه دیگه!

سلام
واسه قسمت سربازی می تونیم شغل رو n/aبزنیم؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، آنی ، a.rahaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان