کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-21 ساعت 12:39)shamim_irs نوشته:  سلام به همه دوستان
من هرچی سایت travel.state.gov و خوندم ندیدم جاییش نوشته باشه میتونید به جای پست میل کنیم فرم هارو. کسی هست که منو راهنمایی کنه؟ لطفا جواب بدید بهم
ممنونم

دستورالعملش میگه پست ولی حسب تجربه که دوستان ایمیل کردن و کارشون انجام شده میتونین ایمیل هم بکنین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، KIMIA2005 ، آنی ، زری وحدتی
نه اون مثال بود :دی
مرسی از پاسختون و برای اطمینان میپرسم اون آدرس برنده ادرس ایرانش هست یا آدرسی که تو قسمت های قبل داریم مربوط به آمریکا؟
[/quote]

آدرسه ایران.

(2013-06-21 ساعت 01:23)noobnoobi نوشته:  امضا رو بعد اسکن کردن با چه نرم اقزاری باید وارد 2 تا فرم کنم؟
اگه آموزشش هست بدین یک دنیا ممنون میشم....

دستوالعمل خانم وحدتی پور برای وارد کردن امضا در فرم ها بوسیله نرم ازار نیترو پرو :
امضا رو اسکن کنید به صورت jpg
بعد برید تو نرم افزار nitro pro
دقیقا همون بالا داخل tab /homeیه ایکونی هست به نام quick sign
روش کلیک کنید و از قسمت باروز امضای اسکن شده رو انتخاب کنید . اوکی کنید.
از این به بعد کافی است برای امضا کردن روی ان گزینه کلیک کنید.
*می توان چندین امضای مختلف را اد کرد.
* میتوان امضا را حذف کرد.
* میتوان برای امضا پسورد گذاشت.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi ، آنی ، زری وحدتی
دوستان عزیز خواهشاااااااااااااااا کسی که می دونه بهم بگه منظور از branch تو قسمت سربازی چه چیزهایی می تونه باشه که بفهمم برای خودم کدوم رو باید بنویسم.فرمم تموم شده جز این قسمت.مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-06-21 ساعت 18:17)batisasha9 نوشته:  دوستان عزیز خواهشاااااااااااااااا کسی که می دونه بهم بگه منظور از branch تو قسمت سربازی چه چیزهایی می تونه باشه که بفهمم برای خودم کدوم رو باید بنویسم.فرمم تموم شده جز این قسمت.مرسی

branchبه معنی شاخه نظامی مانند نیروی انتظامی - ارتش - سپاه و..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: batisasha9 ، Beowulf II ، زری وحدتی
(2013-06-21 ساعت 18:24)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 18:17)batisasha9 نوشته:  دوستان عزیز خواهشاااااااااااااااا کسی که می دونه بهم بگه منظور از branch تو قسمت سربازی چه چیزهایی می تونه باشه که بفهمم برای خودم کدوم رو باید بنویسم.فرمم تموم شده جز این قسمت.مرسی

ممنون واقعا...و اینکه پدر من که تو زاندارمری بوده (ولی تو کارت پایان خدمتش چیزی ننوشته) همون رو بنویسم؟ یعنی این هم می تونه باشه و اونا با زاندارمری مشکلی ندارن؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-21 ساعت 18:39)batisasha9 نوشته:  

ممنون واقعا...و اینکه پدر من که تو زاندارمری بوده (ولی تو کارت پایان خدمتش چیزی ننوشته) همون رو بنویسم؟ یعنی این هم می تونه باشه و اونا با زاندارمری مشکلی ندارن؟

زاندارمری و شهربانی قدیم ادغام شدند و شدند نیروی انتظامی
بنظر بنده بهتره ابتدا کارت پایان خدمت رو بدید ترجمه و براساس ترجمه توی فرم بنویس تا مغایرتی نباشه....
تشکر کنندگان: batisasha9 ، آنی ، زری وحدتی
(2013-06-21 ساعت 18:44)KIMIA2005 نوشته:  

بنظر بنده بهتره ابتدا کارت پایان خدمت رو بدید ترجمه و براساس ترجمه توی فرم بنویس تا مغایرتی نباشه....

قبلا داده بودم برای ترجمه ولی branch توش پیدا نکردم قسمت rank رو نوشتم sodier قسمت occupation رو هم نوشتم infantry. درسته بنظر شما از نظر جای نوشته ها؟ و اینکه ممکنه بگید نیروی انتظامی چی میشه؟ با نوشته ی نیروی انتظامی مشکلی ندارن اونا؟ ممنون بابت جواب هاتون..
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-21 ساعت 18:53)batisasha9 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 18:44)KIMIA2005 نوشته:  

قبلا داده بودم برای ترجمه ولی branch توش پیدا نکردم قسمت rank رو نوشتم sodier قسمت occupation رو هم نوشتم infantry. درسته بنظر شما از نظر جای نوشته ها؟ و اینکه ممکنه بگید نیروی انتظامی چی میشه؟ با نوشته ی نیروی انتظامی مشکلی ندارن اونا؟ ممنون بابت جواب هاتون..

اگه درجه ای نداشتند و سرباز صفر بودنددرسته همون SOLDIER و برای occupation بایستی کاری رو که در سربازی انجام میدادند مثلا کاردفتری - اداری - نگهبان - و.... بنویسید

نیروی انتظامی = POLICE
خیر بیشتر روی سپاه حساس هستند .
تشکر کنندگان: batisasha9 ، زری وحدتی
(2013-06-21 ساعت 13:48)hushmandco نوشته:  
من هرچی سایت travel.state.gov و خوندم ندیدم جاییش نوشته باشه میتونید به جای پست میل کنیم فرم هارو. کسی هست که منو راهنمایی کنه؟ لطفا جواب بدید بهم
ممنونم

دستورالعملش میگه پست ولی حسب تجربه که دوستان ایمیل کردن و کارشون انجام شده میتونین ایمیل هم بکنین.

ممنونم از پاسختون
شما که مطلع هستید میشه به این سوالات هم لطف کنید جواب بدید.
برای امضا کردن نمیشه فرم پر شده رو پرینت بگیریم بعد امضا کنیم و دوباره اسکن کنیم؟
عکس رو میشه به فرم ضمیمه نکرد و فقط به ایمیل ضمیمه کرد؟
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-06-21 ساعت 20:58)shamim_irs نوشته:  ممنونم از پاسختون
برای امضا کردن نمیشه فرم پر شده رو پرینت بگیریم بعد امضا کنیم و دوباره اسکن کنیم؟

اره میشه فرم رو پر کرد و پرینت گرفت و بعد امضا و اسکن و ارسال ..

میتونید به فرم ضمیمه نکنید ولی فایل عکس رو به ایمیل اتچ کنید
ولی دوست عزیز شما تمام این کارها رو میتونید با نیترو خیلی راحت و شکیل و زیبا انجام دهید ...
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-21 ساعت 20:58)shamim_irs نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 13:48)hushmandco نوشته:  
ممنونم

ممنونم از پاسختون

بله میشه این کار رو انجام بدید.
من خودم همین کار رو کردم یعنی عکس رو وارد فرم نکردم جداگانه فایل jpegش رو اتچ کردم.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shamim_irs ، آنی ، زری وحدتی
(2013-06-20 ساعت 21:11)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 20:14)noobnoobi نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 14:45)aghaghia نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 14:18)noobnoobi نوشته:  یه سوال فنی دیگه
تو قسمت33 تحصیلات, فرم 230 4 قسمت برای پر کردن داره و من به 5 قسمت احتیاج دارم چیکار باید کنم؟
و سوال دیگه اینکه توهمون قسمت 33 قسمت degree میخوام pre-university certificate و با اینکه با Texttype سایزش رو تو کمترین حالت یعنی 8 میزارم بازم جا نمیشه و از کادر سمت راست میزنه بیرون.چیکار باید کنم؟آیا مخفف داره بجاش بنویسم؟ اصلا مخفف نوشتن مجازه(چون لیسانسم رو هم مخفف نوشتم)؟

واقعا از صبرتون تو پاسخگویی ممنونم.

بالای فرم توضیح داده که اگر جا کم اوردید میتونید خودتون یه صفحه جداگانه اضافه کنید و اطلاعات رو وارد کنید. توی وُرد بنویسید و بعد به پی دی اِف تبدیلش کنید. شماره سوال هم یادتون نره ذکر کنید.
certificate ش رو لازم نیست بنویسید. اشکالی نداره!
مرسی از پاسختون
تو اون فایل ورد دقیقا چی باید بنویسیم؟چطوری باید آدرس بدم که مربوط به کدوم قسمت هست؟

تو فرم 230 قسمتی که Language spoken or read باید farsi بنویسیم یا persian ؟

continue item 30 #.......
persian

یه سوال اینکه این فایل ورد بعد از تبدیل شدن به پی دی اف باید همراه 2 فرم دیگه و صفحه بارکد فرستاده بشه یعنی میشه 4 تا فایل اتچ .این قضیه مشکلی نداره؟
و اینکه باید اینطوری آدرس بدم؟
Continue item #30 of DS-230

و آیا باید تو فرم اصلی(230) باید آدرس بدم که ادامش تو یه فایل پی دی اف دیگه هست؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-21 ساعت 22:17)noobnoobi نوشته:  یه سوال اینکه این فایل ورد بعد از تبدیل شدن به پی دی اف باید همراه 2 فرم دیگه و صفحه بارکد فرستاده بشه یعنی میشه 4 تا فایل اتچ .این قضیه مشکلی نداره؟
و اینکه باید اینطوری آدرس بدم؟
Continue item #30 of DS-230

و آیا باید تو فرم اصلی(230) باید آدرس بدم که ادامش تو یه فایل پی دی اف دیگه هست؟

این فایل ورد را با فرم یکی کنید که یک فایل pdf بشه
توی همون برگه که اضافه شده Continue item 30 of DS-230#
تشکر کنندگان: noobnoobi ، زری وحدتی
یه چیز دیگه اینکه
تو قسمت های 40 تا 42 همه رو باید No بزنیم؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-21 ساعت 22:37)noobnoobi نوشته:  یه چیز دیگه اینکه
تو قسمت های 40 تا 42 همه رو باید No بزنیم؟

بلی همه رو NO بزنید..
تشکر کنندگان: noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان