کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-29 ساعت 09:53)aghaghia نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 09:37)farid1364 نوشته:  سلام دوستان. من فرم ها رو اسکن کردم و با پسوند jpg بصورت zip برای هر 4 نفر اعضای خانواده فرستادم.
عکس ها رو هم داخل فایل زیپ به همراه برگ اعلام برنده ارسال کردم. مشکلی که نیست؟

3 روز گذشته هنوز خبری نشده، چقدر دیگه باید منتظر جواب بمونم؟

دوست عزیز شما نباید فایل ها رو زیپ کنید، فایل های زیپ رو اصلا باز نمیکنند. البته منتظر باشید ببینید چه جوابی بهتون میدن که حدود یکی 2 هفته ای طول میکشه ولی احتمال زیاد ازتون میخوان 2باره فایل ها رو بفرستین...

ای وای منم دقیقا داشتم الان فایلا رو زیپ می کردم. چرا فایلای زیپ رو باز نمی کنند؟ من jpg کردم آخه فایلا رو هر کدوم چند صفحه شده چیکار کنم پس؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: philter
سلام دوستان. من به دلیل ضیغ وقت و تاخیر طولانی در ارسال فرمها فرصت نکردم کل صفحات این تاپیک رو بخونم که شاید جواب سوالم رو پیدا کنم. ازتون خواهش میکنم چند تا سوال منو جواب بدین:
1- معادل انگلیسی این کلمات و عبارات رو میخوام: ارتش، ستوان دوم، کار در دفتر فرماندهی
2- در برگه اطلاعات تماس، شماره تلفن و آدرسی که توی آمریکا ازمون میخواد رو چی بنویسیم؟ آیا این آدرس همون آدرسیه که ازشون میخوایم گرین کارت رو برامون بفرستن اونجا؟
3- در فرم 122، سوال شماره 3 اگه اشتباه نکنم، mailing آدرس همون آدرس منزل هست؟ اونا که دیگه از طریق پستی چیزی رو اطلاع رسانی نمیکنن پس این سوال برا چیه؟ بهتر نیست ادرس ایمیل مون رو بزنیم؟
4- برای تایپ فارسی توی فرم ها، حرف "ی" رو جدا میزنه، راه حل تون برا این مشکل چیه؟
5- course of study و degree/ diploma برای دبیرستان و راهنمائی و دبستان چی میشه؟
6- اگه بخوایم بنویسیم کلاس اول یا کلاس دوم و...(برای دبستان) باید چی بنویسیم؟

ممنون میشم در اسرع وقت جواب بدین.
روز خوش
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
سلام دوستان

همسر من محل خدمتش نيروي هوائي سپاه بوده. موقع پر كردن فرم فقط تو قسمت branch فقط به نيروي هوائي اشاره كرديم و اصلا از سپاه نامي نبرديم. به نظر شما نيازي هست از طريق ي فرم ديگه اصلاح كنيم؟

ممنون از محبتتون
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 08:39)negarin60 نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 09:37)farid1364 نوشته:  سلام دوستان. من فرم ها رو اسکن کردم و با پسوند jpg بصورت zip برای هر 4 نفر اعضای خانواده فرستادم.

دوست عزیز شما نباید فایل ها رو زیپ کنید، فایل های زیپ رو اصلا باز نمیکنند. البته منتظر باشید ببینید چه جوابی بهتون میدن که حدود یکی 2 هفته ای طول میکشه ولی احتمال زیاد ازتون میخوان 2باره فایل ها رو بفرستین...

ای وای منم دقیقا داشتم الان فایلا رو زیپ می کردم. چرا فایلای زیپ رو باز نمی کنند؟ من jpg کردم آخه فایلا رو هر کدوم چند صفحه شده چیکار کنم پس؟

اگه کسی هست میشه لطفا زودتر کمک کنه. من همین الان داشتم فایلا رو به صورت زیپ می فرستادم که متوجه شدم اشتباه. همینطور پشت کامپیوتر موندم چیکار کنم. اگه همه رو به صورت jpg بفرستم تعداد صفحات زیاد میشه اشکال داره؟ pls
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
(2013-06-30 ساعت 09:34)negarin60 نوشته:  

اگه کسی هست میشه لطفا زودتر کمک کنه. من همین الان داشتم فایلا رو به صورت زیپ می فرستادم که متوجه شدم اشتباه. همینطور پشت کامپیوتر موندم چیکار کنم. اگه همه رو به صورت jpg بفرستم تعداد صفحات زیاد میشه اشکال داره؟ pls

شما فایلهاتون به غیر از عکس رو باید پی دی اف کنید بفرستید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، negarin60 ، philter
(2013-06-30 ساعت 08:42)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. من به دلیل ضیغ وقت و تاخیر طولانی در ارسال فرمها فرصت نکردم کل صفحات این تاپیک رو بخونم که شاید جواب سوالم رو پیدا کنم. ازتون خواهش میکنم چند تا سوال منو جواب بدین:
1- معادل انگلیسی این کلمات و عبارات رو میخوام: ارتش، ستوان دوم، کار در دفتر فرماندهی
2- در برگه اطلاعات تماس، شماره تلفن و آدرسی که توی آمریکا ازمون میخواد رو چی بنویسیم؟ آیا این آدرس همون آدرسیه که ازشون میخوایم گرین کارت رو برامون بفرستن اونجا؟
3- در فرم 122، سوال شماره 3 اگه اشتباه نکنم، mailing آدرس همون آدرس منزل هست؟ اونا که دیگه از طریق پستی چیزی رو اطلاع رسانی نمیکنن پس این سوال برا چیه؟ بهتر نیست ادرس ایمیل مون رو بزنیم؟
4- برای تایپ فارسی توی فرم ها، حرف "ی" رو جدا میزنه، راه حل تون برا این مشکل چیه؟
5- course of study و degree/ diploma برای دبیرستان و راهنمائی و دبستان چی میشه؟
6- اگه بخوایم بنویسیم کلاس اول یا کلاس دوم و...(برای دبستان) باید چی بنویسیم؟

ممنون میشم در اسرع وقت جواب بدین.
روز خوش
دوست عزیز شما هنوز وقت داریر فرم هاتون رو بفرستید و کم لطفی می کنید که تاپیک ها رو نمی خونید!
1. از این لینک معادل ها رو پیدا کنید: http://en.wikipedia.org/wiki/Iran%27s_Ar...s_Insignia
2.شماره 10 آدرس جاییکه قراره در آمریکا زندگی کنید، اگر فعلا مشخص نیست بزنید N/A ، شماره 11 آدرسی که گرین کارت رو براتون به اون میفرستن و سعی کنید حتما یه آدرس پیدا کنید بنویسید، اگر کسی رو ندارید از خدمات ایمیگرنجل استفده کنید.
3. چیزی نمیفرستند ولی شما باید آدرس پستیتون رو بنویسید نه ایمیل!
4. shift + X رو بگیرید سر هم میشه!
5. degree/ diploma شون به ترتیب میشه pre-university واسه پیشدانشگاهی diploma واسه دیپلم،Secondary school واسه راهنمایی, Elementary school واسه دبستان. course of study واسه پیش و دیپلم بستگی به رشته تون داره. واسه راهنمایی و دبستان میتونید بزنیدgeneral میتونید همN/A بزنید.
6. grade one, two, ....

(2013-06-30 ساعت 05:30)hamed1286 نوشته:  سلام دوستان
دانشجوی کارشناسی هستم .... در قسمت 33 لازم هست قید بشه یا خیر ؟؟؟
یکی از دوستان می گفتن باید قید کنی و در قسمت degree or deploma بنویسی Pursuing Bachelor
با این تفسیر در قسمت تاریخ اخذ مدرک چی باید بنویسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله. درست گفتن بهتون. تاریخ شروع که مشخصه، تاریخ اتمام رو بزنید present.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: a.rahaa ، mehdieb ، hamed1286 ، philter
در فرمهای اولیه ارسال شده بیش از شش یا هفت مشکل وجود داشت، فرم های اصلاح شده رو با ایمیل و ذکر اینکه در هر چه فرمی چه فیلدهایی مشکل داشت، مجدد ارسال کردم و بعد از 10روز پیامی اومد که با این محتوا که فایلهای ارسال شده جهت بررسی در پرونده من ثبت شد Big Grin
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، m.sabet ، philter
با سلام و خسته نباشید
1-عکسی که گرفتم گفتم 5*5 باشه ولی حالا چاپ شدشو که میذارم روی فرم بزرگتر از جای عکسه (جای عکس روی فرم مستطیله ولی خب عکس 5*5 مربع میشه).
2-بعضی قسمتها رو در فرم نمیشه N/A گذاشت یا بعضی جاها، جا کم داره میشه اسکن گرفت بعد با paint بهش اضافه کرد بعد تبدیل به pdf کنیم؟
3-فایل jpeg عکس را باید جدا ارسال کنیم یا همون عکس روی فرم کافیه؟
(2013-06-30 ساعت 12:15)fakhrinejad نوشته:  با سلام و خسته نباشید
1-عکسی که گرفتم گفتم 5*5 باشه ولی حالا چاپ شدشو که میذارم روی فرم بزرگتر از جای عکسه (جای عکس روی فرم مستطیله ولی خب عکس 5*5 مربع میشه).
2-بعضی قسمتها رو در فرم نمیشه N/A گذاشت یا بعضی جاها، جا کم داره میشه اسکن گرفت بعد با paint بهش اضافه کرد بعد تبدیل به pdf کنیم؟
3-فایل jpeg عکس را باید جدا ارسال کنیم یا همون عکس روی فرم کافیه؟

1- مشکلی نیست
2- میتونید اینکار رو بکنید. البته با نرم افزار نیترو پرو 8 بنده تمام کارها رو برا تکمیل فرمها بدون اسکن و پرینت گرفتن میتونید انجام بدید خیلی راحت پیشنهاد میکنم اینکار رو بکنید
3- فایل عکس رو جدا اتچ کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: mehdieb ، آنی ، philter
(2013-06-30 ساعت 05:42)hamed1286 نوشته:  در زمان دانشجویی بصورت پاره وقت به مدت 3 سال در صدا سیما کار میکردم !؟ ذکر این موضوع در فرم لازمه !؟ بنویسم بهتره یا ننویسم !؟ اگر بنویسم باید گواهی اشتغال به کار بگیرم و ترجمه کنم ؟؟؟؟؟؟

???? منتظر چوابRolleyes
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 13:48)hamed1286 نوشته:  [quote='hamed1286' pid='367349' dateline='1372554758']
در زمان دانشجویی بصورت پاره وقت به مدت 3 سال در صدا سیما کار میکردم !؟ ذکر این موضوع در فرم لازمه !؟ بنویسم بهتره یا ننویسم !؟ اگر بنویسم باید گواهی اشتغال به کار بگیرم و ترجمه کنم ؟؟؟؟؟؟

اگه دیپلم قدیم یا پیش دانشگاهی دارید و از طرف اونجا بیمه برای شما رد نمیشده نمی خواد بنویسید.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، hamed1286
سلام دوستان، یه سوال داشتم تو فرم ردیف های 10 و 11 حتما بایستی الان آدرسو مشخص کرد یا اینکه میشه زمان مصاحبه به آفیسر گفت ....!!!!؟؟( هم محل زندگی و هم آدرس پست کردن گرین کارت ...)ممنون
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
(2013-06-30 ساعت 21:18)andishe نوشته:  سلام دوستان، یه سوال داشتم تو فرم ردیف های 10 و 11 حتما بایستی الان آدرسو مشخص کرد یا اینکه میشه زمان مصاحبه به آفیسر گفت ....!!!!؟؟( هم محل زندگی و هم آدرس پست کردن گرین کارت ...)ممنون
میتونید N/A بزنید ولی هنگام مصاحبه باید یک آدرس برای دریافت گرین کارت بهشون بدید.لزومی نداره آدرس محل زندگی رو بهشون بگید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: andishe ، ojee ، philter

با سلام
منم امروز مدارکم رو فرستادم و برای خودم و خانومم رو یکجا زیپ شده فرستادم
اما به زور حجم فایلای اسکن شده رو به 10 مگابایت رسوندم میگن بالای 10 مگ رو ریجکت میکنن. آیا حالا یه بار دیگه بفرستم یا منتظر باشم. خوشحال میشم دوستان قدیمی تر از تجربشون در این مرد برامون بنویسن.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
در ابتدا یه خواهش از همه دوستانی که سوال دارند دارم و اینه که حداقل به خودتون زحمت بدید و یک دوره صفحات رو بخونید .اطمینان دارم به جوابهاتون میرسید.
ممکنه برخی بگن 150 صفحه رو چطوری بخونیم...پرسیدن سوالهای تکراری بعضی دوستان و نخوندن بقیه صفحات باعث میشه تاپیک اینقدر عریض و طویل بشه.
بعضی دوستان متاسفانه زحمت یه ترجمه ساده رو به خودشون نمیدن ..ناراحت کننده است واسه یه سری دوستان که به فکر خودشون زرنگ هستن .حتی به
خودشون زحمت نمیدن رشته خود یا سال تولد را ترجمه کنن.البته نه همه.
تقریبا من دو ماه هست که از تاریخ رویت قبولیم میگذره و در جمع2 تا سوال داشتم ..که در مورد گواهی موقت بود که به طریقی حل کردم .و دیگری درباره نوع معافیتم.
تمامی تاپیکهای 13 و 14 را بدون یک واو جا انداختن خوندم.

عمده ترین مشکلات و سوالات دوستان درباره موارد زیر هست.

1:قسمت 39:به نظر من و با توجه به نظرات دوستان نوشتن نام و آدرس برنده در این قسمت مشکلی بوجود نمیاره در صورتی که ننوشتید نیز هیچ جای نگرانی نیست.
2:قسمت 11 را تا میتونید یک آدرس فراهم کنید ولی 10 مهم نیست.اگر نشد باز هم میتونید زمان مصاحبه هر دو رو پر کنید.
3:قسمت 40 تا 42 از نظر یک دوست که 15 ساله امریکا زندگی میکنه یه فاجعه هست..نزنید.
4:به نظر من قسمت 33 از دیپلم به بالا اما دبستان و راهنمایی هم نوشتید بد نیست.دبستان و راهنمایی یک امر بدیهی در امریکا هست.
5:درباره مدارکی مثل دیپلم که در چند مدرسه گذروندید مکان نهایی را بنویسید.اگر همه رو نوشتید هم مشکلی نیست.
6:منظور از لوکیشین مکان است و منظور از آدرس آدرس دقیق
7:شاید بیش از صد بار دوستان در تاپیکهای دیگه پرسیده باشن میتونیم با ایمیل مدارک رو بفرستیم یا نه...در جواب باید بگویم بله..بله.بله..اگر همچنین امکانی نبود الان بسیاری از دوستان
پیشکسوت ویزا نمیگرفتن.
8:جواب ایمیل تایید مدارک ارسالی شما ممکن است از 3 روز تا دو هفته طول بکشد .صبر کنید اگر جوابی بعد از این مدت داده نشد پیگیر شوید.
9:فرمهای جدید 230 و 212 چندین صفحه قبل توسط یکی از دوستان قرار داده شده اما دوستانی که با فرمهای قبل ارسال کردن هیچ جای نگرانی نیست چون قابل قبول است.
10:در کشور میزبان شما هنوز تمامی مراحل اداری توسط کاغذ و پرونده انجام میشود ..در باره بعضی موارد حساسیت به خرج ندهید..مانند کم رنگی امضا یا عکس خارج از کادر.
11:دسترسی به سوابق شغلی شما راحت تر از چیزیست که فکر میکنید پس تا آنجا که میتوانید حقیقت را بازگو کنید..توجه کنید طبق قانون دروغ گفتن با نگفتن یا فراموشی یک مطلب یکی نیست.
البته نهایتا همه چیز بستگی به نظر کنسول دارد.
12:برای نرم افزارها ادوبی و نیترو هر دو مناسب هستن.
13:میتوانید هم عکس و هم امضا را اتچ کنید..سیو کنید و همان فرمها را با قبولی و عکس جدا ایمیل کنید یا پرینت بگیرید عکس و امضا بزنید اسکن کرده و ارسال کنید.
14:فایلهای زیپ به دلایل امنیتی اصلا باز نمیکنن..این در خود اونجا هم معتبره.
15:در اونجا هم آدمهایی که بسیار دروغ میگن زیاد هست اما طبق نظر این دوست مطلع ما مشاغل بسیار بسیار بسیار حساس در شرایط نهایی ریجکت میشن.(مانند و ز ی ر .. یا ن م ا ین ه )
16:هیچ جای نگرانی برای ارسال مدارک نیست من با توجه به کیس نامبرم شاید یک ماه دیگر مدارکم را بفرستم (شدیدا دقت کنید)
17:عاجزانه خواهشمندم از عباراتی مثل خل میشوم.دیوانه شدم..دارم میمیرم ..دق میکنم در سالن خودداری فرمایید..به خدا ما با هر ناراحتی شما ناراحت میشیم.
اینم انرژی مثبت (++++++++++++++++++++) واسه همه کسایی که الان دارن به ویزای زیبای یک ضرب فکر میکنن..جمیعا خسته نباشید..
تشکر کنندگان: hamed1286 ، aghaghia ، htity ، noobnoobi ، م.ق ، KIMIA2005 ، m.sabet ، behfaza ، Saeedv13 ، philter ، alireza2001

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان