کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-28 ساعت 05:46)hamed1286 نوشته:  سرباز سپاه بودم ! branch اون چی میشه ؟؟؟؟ اگه نخوام بگم که سپاه سربازی رفتم باید چیکار کنم ؟؟؟ روی کارتم چیزی ننوشته Sad

وقتی درحال تحصیل هستیم باید اونو کجا بنویسیم ؟؟؟؟؟ در این فرمها فقط مدرکها رو می خواد

بنده برای پاسپورت سفید هم می خوام درخواست بدم ! باید درخواستمو در این مرحله با این فرم ها به kcc بفرستم ؟؟؟

1. Branch : Iran's Revolutionary Guard - IRGC
اصلا فکر این که نگید رو نکنید که اون ها به این موضوع حساس هستند البته اقایون در این مورد نظر بهتری میتونن بدن، این پست ها رو بخونید:http://mohajersara.com/thread-6449-post-331430.html#pid331430
و جایی هم خوندم که با این که روی کارت پایان خدمت نمیزنه سپاه ولی کد هایی داره که ایم مسئله رو مشخص میکنه، امیدوارم دوستان دیگه در این مورد راهنماییتون کنن ولی در کل ریسک بزرگیه که کیس تون رو به خطر میندازه.
2.در قسمت 33 باید بنویسید از آخرین مقطعی که تحصیل کردین یا میکنین شروع کنید، اگر تمام نشده تاریخ شروع که مشخصه تاریخ اتمام رو بزنید present یعنی هنوز دارین درس میخونین!
3. خیر، شما باید اول ویزا بگیرین برین اونور، گرین کارتتون رو بگیرین بعد واسه پاس سفید درخواست بدید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hamed1286
(2013-06-28 ساعت 10:35)aghaghia نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 05:46)hamed1286 نوشته:  سرباز سپاه بودم ! branch اون چی میشه ؟؟؟؟ اگه نخوام بگم که سپاه سربازی رفتم باید چیکار کنم ؟؟؟ روی کارتم چیزی ننوشته Sad

وقتی درحال تحصیل هستیم باید اونو کجا بنویسیم ؟؟؟؟؟ در این فرمها فقط مدرکها رو می خواد

بنده برای پاسپورت سفید هم می خوام درخواست بدم ! باید درخواستمو در این مرحله با این فرم ها به kcc بفرستم ؟؟؟

اصلا فکر این که نگید رو نکنید که اون ها به این موضوع حساس هستند البته اقایون در این مورد نظر بهتری میتونن بدن، این پست ها رو بخونید:http://mohajersara.com/thread-6449-post-331430.html#pid331430
و جایی هم خوندم که با این که روی کارت پایان خدمت نمیزنه سپاه ولی کد هایی داره که ایم مسئله رو مشخص میکنه، امیدوارم دوستان دیگه در این مورد راهنماییتون کنن ولی در کل ریسک بزرگیه که کیس تون رو به خطر میندازه.
2.در قسمت 33 باید بنویسید از آخرین مقطعی که تحصیل کردین یا میکنین شروع کنید، اگر تمام نشده تاریخ شروع که مشخصه تاریخ اتمام رو بزنید present یعنی هنوز دارین درس میخونین!
3. خیر، شما باید اول ویزا بگیرین برین اونور، گرین کارتتون رو بگیرین بعد واسه پاس سفید درخواست بدید.

سرباز سپاه بودن چه عواقبی داره ؟؟؟؟ Sad بگید من طاقتشو دارم Cool
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 10:47)hamed1286 نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 10:35)aghaghia نوشته:  

سرباز سپاه بودن چه عواقبی داره ؟؟؟؟ Sad بگید من طاقتشو دارم Cool
عواقب خاصی که نداره ولی کلیرینس میخورین. دروغ گفتن عواقب بدی داره.
این پست رو هم بخونین: http://mohajersara.com/thread-6449-post-...#pid336233
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: hamed1286 ، ojee ، philter
دوستان تا کی مهلت هست که فرم ها رو اینترنتی ارسال کنیم؟
بعد اگه کسی واسه مصاحبه به زبان انگلیسی تسلط نداشته باشه، باید همراه با خودش ببره؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 03:27)aghaghia نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 00:53)shamim_irs نوشته:  با سلام
کسی از دوستان میدونه بعد از فرستادن فرم ها چه جوری از زمان مصاحبه با خبر بشیم؟
از 15 آگوست به بعد هر ماه یک سری کیس نامبر در بولتن ویزا کارنت میشن که شما باید اواسط هر ماه این سایت رو چک کنید، بعد از چند روز صفحه رویت قبولیتون تبدیا به صفحه دعوت به مصاحبه یا همون نامه دوم میشه. ممکنه براتون ایمیل هم بدن که برین این صفحه رو چک کنید و از زمان مصاحبه تون آگاه بشید.

(2013-06-28 ساعت 00:38)hamed1286 نوشته:  قسمت 43a سه تا yes/no داره !
اولیش میگه ssn داری یا نه ؟ no
زیرش میگه اگه داری بنویس که نداریم پس خالی میزاریم
زیر اون یه سوال دیگه داره :
Would you like to receive a replacement
card? (You must answer YES to question
43b. to receive a card.)

اینو چی باید بزنم ؟؟؟

Do you want the Soc
Security Administrati
assign you a SSN an
card? (You must ans
to question 43b. to re
number and a card.)
این چی ؟؟؟

2 قسمت اول رو که خودتون درست گفتین. دوتای آخر رو هم باید YES بزنید. میگه اگر این شماره رو میخواین باید حتما 43بی رو هم YES بزنید.

توی اون صفحه رفتم ولی جایی نیست که مشخصات و بدیم و نتیجه رو ببینیم. میشه بیشتر توضیح بدید چه کار باید کنم؟
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: ojee
سلام دوستان
فرم 230 قسمت 18 :
کسی که ازدواج نکرده،باید N/A بنویسه!!
اما در قسمت 18 باید تاریخ وارد کرد و نمیشه از حروف در این قسمت استفاده کرد!!
(با استفاده از آکروبات ریدر)

چاره این مشکل چی هست؟؟
همه دوستان تاکید کردن که نباید هیچ قسمتی از فرم ها خالی بمونه!!

با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 12:21)ghasoo نوشته:  سلام دوستان
فرم 230 قسمت 18 :
کسی که ازدواج نکرده،باید N/A بنویسه!!
اما در قسمت 18 باید تاریخ وارد کرد و نمیشه از حروف در این قسمت استفاده کرد!!
(با استفاده از آکروبات ریدر)

چاره این مشکل چی هست؟؟
همه دوستان تاکید کردن که نباید هیچ قسمتی از فرم ها خالی بمونه!!

با تشکر

باید فرمها را با نرم افزار انلاک pdf انلاک کرد دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، آنی ، ghasoo
(2013-06-28 ساعت 12:13)shamim_irs نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 03:27)aghaghia نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 00:53)shamim_irs نوشته:  با سلام
کسی از دوستان میدونه بعد از فرستادن فرم ها چه جوری از زمان مصاحبه با خبر بشیم؟
از 15 آگوست به بعد هر ماه یک سری کیس نامبر در بولتن ویزا کارنت میشن که شما باید اواسط هر ماه این سایت رو چک کنید، بعد از چند روز صفحه رویت قبولیتون تبدیا به صفحه دعوت به مصاحبه یا همون نامه دوم میشه. ممکنه براتون ایمیل هم بدن که برین این صفحه رو چک کنید و از زمان مصاحبه تون آگاه بشید.

(2013-06-28 ساعت 00:38)hamed1286 نوشته:  قسمت 43a سه تا yes/no داره !
اولیش میگه ssn داری یا نه ؟ no
زیرش میگه اگه داری بنویس که نداریم پس خالی میزاریم
زیر اون یه سوال دیگه داره :
Would you like to receive a replacement
card? (You must answer YES to question
43b. to receive a card.)

اینو چی باید بزنم ؟؟؟

Do you want the Soc
Security Administrati
assign you a SSN an
card? (You must ans
to question 43b. to re
number and a card.)
این چی ؟؟؟

2 قسمت اول رو که خودتون درست گفتین. دوتای آخر رو هم باید YES بزنید. میگه اگر این شماره رو میخواین باید حتما 43بی رو هم YES بزنید.

توی اون صفحه رفتم ولی جایی نیست که مشخصات و بدیم و نتیجه رو ببینیم. میشه بیشتر توضیح بدید چه کار باید کنم؟

دوست عزیز در این صفحه قرار نیست شما اطلاعاتی بدین!!! در این صفحه که از 15 آگوست به بعد برای 2014 ها فعال میشه، در همون ابتدای صفحه لینک هست به این شکل:
Upcoming month's visa bulletin: July 2013

This month's visa bulletin: June 2013

Archived visa bulletins: May 2013 and before
که برای 2014 ها این 2013 تبدیل به 2014 میشه وقتی روی این لینک کلیک میکنید وارد صفحه ای میشید که لیست تمام وبزا ها رو در چند جدول ارائه داد شما باید به لیستی که حاوی اسم قاره ها هست مراجعه کنید و ببینید برای اون ماه تا چه عددی کارنت شدن واسه آسیا، اگر کیس نامبرِ شما پایینتر از اون عدد بود که شما کارنت شدید وگرنه هنوز نوبت شما نرسیده. اگر کارنت شده بودید به همون صفحه ای که برنده شدنتون رو چک کردید میرید و همون اطلاعات قبلی رو میدید و این دفعه صفحه تبدیل به نامه دعوت به مصاحبه میشه...
امیدوارم با اندازه کافی روشن بوده باشه.

(2013-06-28 ساعت 11:54)fatimafam نوشته:  دوستان تا کی مهلت هست که فرم ها رو اینترنتی ارسال کنیم؟
بعد اگه کسی واسه مصاحبه به زبان انگلیسی تسلط نداشته باشه، باید همراه با خودش ببره؟

دوست عزیز اگر کیس نامبرتون پایینه سعی کنید ظرف یکی 2 هفته اینده با ایمیل بفرستید وگرنه عجله نکنید. مصاحبه به زبان فارسیه، نگران نباشید.
تشکر کنندگان: ojee ، shamim_irs ، fatimafam ، آنی ، philter ، noobnoobi ، a.rahaa
سلام دوستان
من همه فرم هامو پر کردم و آماده ارسالند، مشکلی که دارم اینه که من موقع ثبت نام توی قسمت محل تولد، استان محل تولدم رو وارد کردم که باید نام شهر رو وارد میکردم، ولی الان توی فرم ها طبق پاسپورتم شهر محل تولد رو وارد کردم، به نظرتون این مورد مشکل ساز میشه و آیا نیازی هست که به kcc اطلاع بدم یا موقع مصاحبه میتونم به آفیسر بگم،
و اگه نیاز هست با kcc مکاتبه کنم چی باید بنویسم (متن نامه رو منظورمه) و این که فرم ها رو بعد از این که جواب مکاتبه اومد بفرستم یا همراه با فرستادن فرمها این موردو توضیح بدم، ببخشید که سوالم طولانی شد، خواهش میکنم زودتر کمکم کنید چون فقط این مورد مونده تا کامل بشهSad
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 15:02)Anjalak نوشته:  سلام دوستان
من همه فرم هامو پر کردم و آماده ارسالند، مشکلی که دارم اینه که من موقع ثبت نام توی قسمت محل تولد، استان محل تولدم رو وارد کردم که باید نام شهر رو وارد میکردم، ولی الان توی فرم ها طبق پاسپورتم شهر محل تولد رو وارد کردم، به نظرتون این مورد مشکل ساز میشه و آیا نیازی هست که به kcc اطلاع بدم یا موقع مصاحبه میتونم به آفیسر بگم،
و اگه نیاز هست با kcc مکاتبه کنم چی باید بنویسم (متن نامه رو منظورمه) و این که فرم ها رو بعد از این که جواب مکاتبه اومد بفرستم یا همراه با فرستادن فرمها این موردو توضیح بدم، ببخشید که سوالم طولانی شد، خواهش میکنم زودتر کمکم کنید چون فقط این مورد مونده تا کامل بشهSad

دوست عزیز نگران نباش میتونید موقع مصاحبه این مورد را متذکر شوید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، آنی

میتونید بعدا هم بگید ولی برای این که خیالتون راحت باشه میتونید الان هم بگین، معمولا جواب خاصی نمیدن و خیلی هم مهم نیست. برای نمونه ایمیل به تاپیک اشتباه در ثبت مشخصات و ... و تاپیک مکاتبه با کی سی سی برین. فقط شما بگین گه به جای رو در ثبت نام اشبتاهی زدید.
I regret to inform that i had a mistake in my registration, I wrongly wrote the state where I'm born in, instead of my of the city of my birth place. I filled my forms with correct information.
قسمت آغاز و پایان رو در تاپیک هایی که گفتم میتونید پیدا کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، 5ina ، Anjalak ، philter
(2013-06-28 ساعت 16:11)Anjalak نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 15:14)aghaghia نوشته:  

میتونید بعدا هم بگید ولی برای این که خیالتون راحت باشه میتونید الان هم بگین، معمولا جواب خاصی نمیدن و خیلی هم مهم نیست. برای نمونه ایمیل به تاپیک اشتباه در ثبت مشخصات و ... و تاپیک مکاتبه با کی سی سی برین. فقط شما بگین گه به جای رو در ثبت نام اشبتاهی زدید.
I regret to inform that i had a mistake in my registration, I wrongly wrote the state where I'm born in, instead of my of the city of my birth place. I filled my forms with correct information.
مرسی واقعا لطف کردین دوست عزیز

میبخشیدیه سوال دیگه هم دارم و اونم اینه که فرمارو بفرستم بعدا مکاتبه کنم و این اشتباه رو توضیح بدم یا بر عکس، یا اینکه اصلا فرقی نمیکنه؟
بعد از اینکه متن بالا رو فرستادم از طرف اون ها جوابی واسم میاد که من اون متن رو پرینت بگیرم و روز مصاحبه با خودم ببرم؟
تشکر کنندگان: aghaghia ، philter
(2013-06-28 ساعت 18:19)Anjalak نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 16:11)Anjalak نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 15:14)aghaghia نوشته:  

مرسی واقعا لطف کردین دوست عزیز

میبخشیدیه سوال دیگه هم دارم و اونم اینه که فرمارو بفرستم بعدا مکاتبه کنم و این اشتباه رو توضیح بدم یا بر عکس، یا اینکه اصلا فرقی نمیکنه؟
بعد از اینکه متن بالا رو فرستادم از طرف اون ها جوابی واسم میاد که من اون متن رو پرینت بگیرم و روز مصاحبه با خودم ببرم؟

بله میتونید با یک ایمیل هم اینکار رو انجام بدین و هم فرم ها تون رو بفرستید، مشکلی نیست. بله حتما ایمیل رو نگه دارین واسه روز مصاحبه.

****در ضمن دوستان عزیز از لطفتون ممنونم ولی احتیاجی به پست جداگانه برای تشکر نیست و این امر مغایر با قوانین تالار هست، لطف کنید فقط از دگمه "تبریک و تشکر" استفاده کنید. ممنونم Smile
تشکر کنندگان: Anjalak ، philter ، ojee
سلام دوستان. من فرم ها رو اسکن کردم و با پسوند jpg بصورت zip برای هر 4 نفر اعضای خانواده فرستادم.
عکس ها رو هم داخل فایل زیپ به همراه برگ اعلام برنده ارسال کردم. مشکلی که نیست؟

3 روز گذشته هنوز خبری نشده، چقدر دیگه باید منتظر جواب بمونم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-29 ساعت 09:37)farid1364 نوشته:  سلام دوستان. من فرم ها رو اسکن کردم و با پسوند jpg بصورت zip برای هر 4 نفر اعضای خانواده فرستادم.
عکس ها رو هم داخل فایل زیپ به همراه برگ اعلام برنده ارسال کردم. مشکلی که نیست؟

3 روز گذشته هنوز خبری نشده، چقدر دیگه باید منتظر جواب بمونم؟

دوست عزیز شما نباید فایل ها رو زیپ کنید، فایل های زیپ رو اصلا باز نمیکنند. البته منتظر باشید ببینید چه جوابی بهتون میدن که حدود یکی 2 هفته ای طول میکشه ولی احتمال زیاد ازتون میخوان 2باره فایل ها رو بفرستین...
تشکر کنندگان: farid1364 ، KIMIA2005 ، philter ، آنی ، negarin60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان