2013-06-28 ساعت 10:35
(2013-06-28 ساعت 05:46)hamed1286 نوشته: سرباز سپاه بودم ! branch اون چی میشه ؟؟؟؟ اگه نخوام بگم که سپاه سربازی رفتم باید چیکار کنم ؟؟؟ روی کارتم چیزی ننوشته
وقتی درحال تحصیل هستیم باید اونو کجا بنویسیم ؟؟؟؟؟ در این فرمها فقط مدرکها رو می خواد
بنده برای پاسپورت سفید هم می خوام درخواست بدم ! باید درخواستمو در این مرحله با این فرم ها به kcc بفرستم ؟؟؟
1. Branch : Iran's Revolutionary Guard - IRGC
اصلا فکر این که نگید رو نکنید که اون ها به این موضوع حساس هستند البته اقایون در این مورد نظر بهتری میتونن بدن، این پست ها رو بخونید:http://mohajersara.com/thread-6449-post-331430.html#pid331430
و جایی هم خوندم که با این که روی کارت پایان خدمت نمیزنه سپاه ولی کد هایی داره که ایم مسئله رو مشخص میکنه، امیدوارم دوستان دیگه در این مورد راهنماییتون کنن ولی در کل ریسک بزرگیه که کیس تون رو به خطر میندازه.
2.در قسمت 33 باید بنویسید از آخرین مقطعی که تحصیل کردین یا میکنین شروع کنید، اگر تمام نشده تاریخ شروع که مشخصه تاریخ اتمام رو بزنید present یعنی هنوز دارین درس میخونین!
3. خیر، شما باید اول ویزا بگیرین برین اونور، گرین کارتتون رو بگیرین بعد واسه پاس سفید درخواست بدید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا