کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-28 ساعت 14:06)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 12:21)ghasoo نوشته:  سلام دوستان
فرم 230 قسمت 18 :
کسی که ازدواج نکرده،باید N/A بنویسه!!
اما در قسمت 18 باید تاریخ وارد کرد و نمیشه از حروف در این قسمت استفاده کرد!!
(با استفاده از آکروبات ریدر)

چاره این مشکل چی هست؟؟
همه دوستان تاکید کردن که نباید هیچ قسمتی از فرم ها خالی بمونه!!

با تشکر

باید فرمها را با نرم افزار انلاک pdf انلاک کرد دوست عزیز

سپاس فراوان دوست عزیز
من فرم ها رو تکمیل کردم!
در قسمت 18 باید از کارکترهای عددی استفاده کرد و نمیشه حروف وارد اون قسمت کرد!!!!
من فرم ها رو بدون پر کردن اون قسمت ها فرستادم!!!
بنظر شما مشکلی پیش نمیاد؟؟
با تشکر
تشکر کنندگان: philter
(2013-06-29 ساعت 14:05)ghasoo نوشته:  سپاس فراوان دوست عزیز
من فرم ها رو تکمیل کردم!
در قسمت 18 باید از کارکترهای عددی استفاده کرد و نمیشه حروف وارد اون قسمت کرد!!!!
من فرم ها رو بدون پر کردن اون قسمت ها فرستادم!!!
بنظر شما مشکلی پیش نمیاد؟؟
با تشکر

دوست عزیز میتونستید با انلاک پی دی اف اینکار رو بکنید نبایستی هیچ کجا از فرم را خالی بگذارید خالی گذاشتن به منزله جا انداختن اون قسمتهای فرم هستش به هرحال شمافرمها رو که فرستادید و باید منتظر دریافت تاییدیه فرمها باشید .. نهایتا روز مصاحبه در این مورد توضیح میدید .. نگران نباش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: farmiz ، philter ، ghasoo
دوستان من وهمسرم دانشجو هستىم اما من در فرم ها ننوشتم چون فکر کردم فقط درجات تمام شده تحصىلى و اصل مدارکشون قابل قبوله.حالا مى خوام اىن مىل رو بزنم و بگم تو سفارت اضافه مى کنم کارم درسته؟ منظورم رو مىرسونه اىن نوشته؟

Dear Sir/ Madam
Since my wife and I are now students(for doctrate and master degrees)I have only mentioned the completed degrees in our forms because I thought the finished courses are only acceptable.I am wondering if it is possible to add this information on the interview date?
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
(2013-06-29 ساعت 15:16)sargol2001@yahoo.com نوشته:  دوستان من وهمسرم دانشجو هستىم اما من در فرم ها ننوشتم چون فکر کردم فقط درجات تمام شده تحصىلى و اصل مدارکشون قابل قبوله.حالا مى خوام اىن مىل رو بزنم و بگم تو سفارت اضافه مى کنم کارم درسته؟ منظورم رو مىرسونه اىن نوشته؟

Dear Sir/ Madam
Since my wife and I are now students(for doctrate and master degrees)I have only mentioned the completed degrees in our forms because I thought the finished courses are only acceptable.I am wondering if it is possible to add this information on the interview date?

بنده خودم توی فرم ثبت نام مشکلی داشتم که با ارسال فرمها ایمیل زدم این مورد رو توضیح دادم ولی جوابی به من داده نشددر رابطه با اشتباهم .. موقع مصاحبه قبل از قسم خوردن در حضور افیسرتمام اشتباهات تايپي و ... فرمها رو ميتوني توضيح بدي و اصلاح كني نظر بنده اینه حالا دیگه خود دانید.. موفق باشید

[font=Arial]یک نکته رو خدمت شما دوستان عزیز 2014عرض کنم
خیلی از مواردی رو که دوستان در رابطه با پر کردن فرمها در تاپیکها ی مختلف مطرح میکنند و به اونها حساس هستندبنظر بنده واقعا موارد حاد و مشکل سازی نیستند که واسه اونها بخواهید نگران باشید و استرس داشته باشید که ایا چی میشه نکنه کیسمون واسه این مسئله رد بشه و ... وبخواهید مجددا ایمیل بزنید و توضیح دهیدو نهایتاجوابی هم نگیرید . بالاخره افیسر هم بار اولش نیست که داره مصاحبه میکنه بالاخره با اینگونه اشتباهات در فرمها سر و کار داشته واشنایی کامل داره وروز مصاحبه براشون توضیح داده شود و تصحیح شده مطمئنا قبول میکنه و مشکلی پیش نمیاد . دوستان انشالله تمام این مراحل رو پشت سر میزارید و بعدا میبینید که این استرس ها و نگرانی ها واقعا بی مورد بوده
به امید گرفتن ویزای یکضرب واسه تمامی دوستان 2014 ..
موفق باشید
[/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: m.sabet ، philter ، Saeedv13 ، aghaghia ، آنی ، hamed1286 ، poopak16 ، naftoonbazoft1 ، a.rahaa
(2013-06-29 ساعت 15:16)sargol2001@yahoo.com نوشته:  دوستان من وهمسرم دانشجو هستىم اما من در فرم ها ننوشتم چون فکر کردم فقط درجات تمام شده تحصىلى و اصل مدارکشون قابل قبوله.حالا مى خوام اىن مىل رو بزنم و بگم تو سفارت اضافه مى کنم کارم درسته؟ منظورم رو مىرسونه اىن نوشته؟

Dear Sir/ Madam

دوست عزیز این کار هیچ فایده ای که نداره بلکه ممکنه برای شما دردسر هم درست کنه . چون همونطور که خودتون گفتید فقط درجات تمام شده مهم هست
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter
سلام من صفحه بارکد شیت رو به پی دی اف تبدیل کردم ولی 2 صفحه شد داخل پی دی اف اشکالی نداره؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-29 ساعت 19:32)noobnoobi نوشته:  سلام من صفحه بارکد شیت رو به پی دی اف تبدیل کردم ولی 2 صفحه شد داخل پی دی اف اشکالی نداره؟

واسه همه 2 صفحه میشه، مشکلی نیست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، philter ، noobnoobi ، behfaza ، poopak16
یه سوال دیگه اینکه

بعد از اسکن امضام یکم امضام نازک شده اشکالی نداره؟
در ضمن دقیقا باید وسط او قسمت خالی بالای signiture applicant باشه؟
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-29 ساعت 22:17)noobnoobi نوشته:  یه سوال دیگه اینکه

نمیدونم منظورتون از نازک شدن چیه ولی فکر نمیکنم مهم باشه، مهم اینه که خوانا باشه. من روبروش قرار دادم، قسمت بالاش که واسه سواله قبلیه!! شما شاید فرم 122 منظورتونه؟! اگر هست فکر نمی کنم حتما لازم باشه دقیق وسطش باشه، در همون قیلد باشه کافیه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، آنی
(2013-06-29 ساعت 22:57)aghaghia نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 22:17)noobnoobi نوشته:  یه سوال دیگه اینکه

نمیدونم منظورتون از نازک شدن چیه ولی فکر نمیکنم مهم باشه، مهم اینه که خوانا باشه. من روبروش قرار دادم، قسمت بالاش که واسه سواله قبلیه!! شما شاید فرم 122 منظورتونه؟! اگر هست فکر نمی کنم حتما لازم باشه دقیق وسطش باشه، در همون قیلد باشه کافیه!

http://uplod.ir/c8okiptmyi82/dasdasd.jpg.htm

ببخشید بخشی از امضام رو گذاشتم یه نگاه بندازین ببنین مشکلی نداره؟
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
تو فرم 230 هم چون جاش نسبت به 122 کمتهست یکم کشیده تر میشه اونم اشکال نداره که؟

امضا اسکن اگه مشکل داره اسکن کنم دستی امضا کنم لطفا کمک کنید یکم استرس گرفتم
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 00:47)noobnoobi نوشته:  تو فرم 230 هم چون جاش نسبت به 122 کمتهست یکم کشیده تر میشه اونم اشکال نداره که؟

امضا اسکن اگه مشکل داره اسکن کنم دستی امضا کنم لطفا کمک کنید یکم استرس گرفتم

دوست خوب من یه راهی رو به شما یاد میدم که بدون مشکل امضا تون رو روی فرم به صورت دیجیتال بندازید. اصلا استرس نگیرید . حلش میکنم الان Smile
1- امضات رو روی یه ورقه کاملا سفید بزن با خط درشت.
2- امضا رو اسکن کن و به صورت عکس سیو کن
3- با برنامه فوتوشاپ امضا رو باز کن
4- از تول بار بقل برنامه Magic Wand tool رو انتخاب کن یا کلید میانبر (w)
5- دقیقا زیر تب Edit 4 تا ایکن شما دارید روی Add selection که ایکن دوم باشه کلیک کن
6- قبلش لازمه که یه مقدار زوم کنی تا خطوط امضا واضح تر بشه
7- با همون ابزار قبلی این قدر روی امضا کلیک کن تا مطمئن بشی کل خطوط انتخاب شده
8- حالا Ctrl + C بزن
9- و حالا Ctrl + N
10- توی این صفحه هیچی رو تقیر نده و فقط ایتم Background Contents رو روی Transparent قرار بده و Enter کن
11- الان یه صفحه شطرنجی برای شما باز شده ... بدون هیچ حرکت اضافه Ctrl + V رو بزن .. امضا عینا میاد توی این صفحه
12- و باز بدون هیچ حرکت اضافه Ctrl+S رو بزن و تو این مرحله حتما فایلت رو به صورت PDF سیو کن و فتوشاپ رو ببند.... تمام.
الان شما یه امضا با بک گراند محو دارید که پشتش کاملا معلومه.
و این فایل PDF رو به امضا تو برنامه نیترو معرفی کنید و روی محل مورد نظر قرار بدید .
لبخند فراموش نشه Smile
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، noobnoobi ، philter
(2013-06-29 ساعت 09:53)aghaghia نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 09:37)farid1364 نوشته:  سلام دوستان. من فرم ها رو اسکن کردم و با پسوند jpg بصورت zip برای هر 4 نفر اعضای خانواده فرستادم.
عکس ها رو هم داخل فایل زیپ به همراه برگ اعلام برنده ارسال کردم. مشکلی که نیست؟

3 روز گذشته هنوز خبری نشده، چقدر دیگه باید منتظر جواب بمونم؟

دوست عزیز شما نباید فایل ها رو زیپ کنید، فایل های زیپ رو اصلا باز نمیکنند. البته منتظر باشید ببینید چه جوابی بهتون میدن که حدود یکی 2 هفته ای طول میکشه ولی احتمال زیاد ازتون میخوان 2باره فایل ها رو بفرستین...
دقیقن همینه اقاقیا جون........به ما ایمیل زدن که فایلاتون قابل خوندن نیست.مام پستش کردیم
تشکر کنندگان: H Pier
سلام دوستان
دانشجوی کارشناسی هستم .... در قسمت 33 لازم هست قید بشه یا خیر ؟؟؟
یکی از دوستان می گفتن باید قید کنی و در قسمت degree or deploma بنویسی Pursuing Bachelor
با این تفسیر در قسمت تاریخ اخذ مدرک چی باید بنویسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
در زمان دانشجویی بصورت پاره وقت به مدت 3 سال در صدا سیما کار میکردم !؟ ذکر این موضوع در فرم لازمه !؟ بنویسم بهتره یا ننویسم !؟ اگر بنویسم باید گواهی اشتغال به کار بگیرم و ترجمه کنم ؟؟؟؟؟؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان