کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام دوستان
یه سوال داشتم و امیدوارم توی صفحات قبل نیومده باشه.
چون هرچی خوندم چیزی راجع بهش ندیدم.
من 2 هفته پیش مدارکم رو با TNT فرستادم
و چند روز بعدش هم رسید به دستشون ( طبق گفته اپراتور TNT)
اما بعد از چند روز فهمیدم که بارکد رو نفرستادم!!! (همون برگه ای که نشون می داد قبول شدم و بارکد روش بود
یه ایمیل بهKCC زدم که الان چی کار کنم
اونا هم هنوز جواب ندادن به نظرتون دوبار مدارک رو پست یا Email کنم?
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
موفق باشید
Ramin
2014AS 40Xx
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان:
(2013-07-06 ساعت 08:34)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم و امیدوارم توی صفحات قبل نیومده باشه.
چون هرچی خوندم چیزی راجع بهش ندیدم.
من 2 هفته پیش مدارکم رو با TNT فرستادم
و چند روز بعدش هم رسید به دستشون ( طبق گفته اپراتور TNT)
اما بعد از چند روز فهمیدم که بارکد رو نفرستادم!!! (همون برگه ای که نشون می داد قبول شدم و بارکد روش بود
یه ایمیل بهKCC زدم که الان چی کار کنم
اونا هم هنوز جواب ندادن به نظرتون دوبار مدارک رو پست یا Email کنم?
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
موفق باشید
Ramin
2014AS 40Xx
دوست عزیز یک هفته دیگه صبر کنید اگر جوابتون رو ندادن بعد براشون ایمیل کنید. با توجه به کیس نامبرتون شما هنوز خیلی وقت دارید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، m.sabet
با سلام و خسته نباشید با توجه به کیس نامبرم که **15 هست تا کی برای ارسال مدارک وقت دارم و تاریخ حدودی مصاحبه کی میشود؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-06 ساعت 16:19)fakhrinejad نوشته:  با سلام و خسته نباشید با توجه به کیس نامبرم که **15 هست تا کی برای ارسال مدارک وقت دارم و تاریخ حدودی مصاحبه کی میشود؟

دوست عزیز کیس نامبر شما پایین هستش و جزو سری اول هستید که کارنت میشید سعی کنید فرمها را زودتر تکمیل و ارسال کنیداما با دقت و حوصله تا پرونده شما زودتر به جریان بیفته احتمالا حدودای مهر و ابان زمان مصاحبه شما هستش اگر مانند سال قبل باشه ..موفق باشید ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: sejz ، ojee
(2013-07-06 ساعت 16:19)fakhrinejad نوشته:  با سلام و خسته نباشید با توجه به کیس نامبرم که **15 هست تا کی برای ارسال مدارک وقت دارم و تاریخ حدودی مصاحبه کی میشود؟

دوست عزیز شما کیس نامبرتون در مرحله اول(اواسط آگوست) کارنت میشه، پس سعی کنید تا یکی 2 هفته دیگه حتما بفرستید فرم هاتون رو که زمان مصاحبه تون به تعویق نیفته. شما احتمالا اگر مثل پارسال باشه در آبان ماه میرید واسه مصاحبه.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: sejz ، ojee
1-سلام دوستان اگر قسمت 12 present occupation رو n/a بزنیم مشکلای نداره ؟ چون من شغلی ندارم و دانشجو هستم
2-قسمت 32 روهم n/a بزنم ؟ چون همانطوز که گفتم شغلی ندارم
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 13:44)mahssssa_m نوشته:  1-سلام دوستان اگر قسمت 12 present occupation رو n/a بزنیم مشکلای نداره ؟ چون من شغلی ندارم و دانشجو هستم
2-قسمت 32 روهم n/a بزنم ؟ چون همانطوز که گفتم شغلی ندارم

دوست عزیز میتونی توی اون قسمت قید کنی unemployed و در قسمت 32 همه رو n/a بزنی ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
با سلام و خسته نباشید ببخشید حجم هر کدام از فایلهای pdf چقدر میتواند باشد؟ اگر جمعا با هم 14mb شود ایراد ندارد؟
واینکه متن ایمیل ارسالی چطوری باید باشد میشود یک مثال بنویسید؟
باز هم تشکر از زحماتتون
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 16:41)fakhrinejad نوشته:  با سلام و خسته نباشید ببخشید حجم هر کدام از فایلهای pdf چقدر میتواند باشد؟ اگر جمعا با هم 14mb شود ایراد ندارد؟
باز هم تشکر از زحماتتون

اگر بتونید اتچش کنید مشکلی نداره، ولی شما با یه پرینت نرم افزاری از فایل هاتون میتونید حجمشون رو خیلی خیلی کمتر کنید. برای متن میل هم به این پست مراجعه کنید: http://mohajersara.com/thread-6454-post-...#pid333960
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 16:41)fakhrinejad نوشته:  با سلام و خسته نباشید ببخشید حجم هر کدام از فایلهای pdf چقدر میتواند باشد؟ اگر جمعا با هم 14mb شود ایراد ندارد؟
باز هم تشکر از زحماتتون

میگن که فایل های بالای 10مگ رو ریجکت میکنن. راه های زیادی هست برای کم کردن حجم .
توی تاپیک ارسال مدارک به کی سی سی کلی از این نمونه ها وجود داره میتونید برید اونجا و از راهنمایی های دوستان استفاده کنید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

همسر من محل خدمتش نيروي هوائي سپاه بوده. موقع پر كردن فرم فقط تو قسمت branch فقط به نيروي هوائي اشاره كرديم و اصلا از سپاه نامي نبرديم. به نظر شما نيازي هست از طريق ي فرم ديگه اصلاح كنيم؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 18:03)melina132 نوشته:  سلام دوستان

همسر من محل خدمتش نيروي هوائي سپاه بوده. موقع پر كردن فرم فقط تو قسمت branch فقط به نيروي هوائي اشاره كرديم و اصلا از سپاه نامي نبرديم. به نظر شما نيازي هست از طريق ي فرم ديگه اصلاح كنيم؟

شما اول با کی سی سی مکاتبه کنید و بگین که همچین اشتباهی در فرم ها رخ داده، آیا نیاز هست که فرم ها رو آپدیت کنیم و بفرستیم، معمولا ازتون نمیخوان که اینکار رو بکنید ولی شما ایمیل بزنید بد نیست و جوابشو نگه دارین و روز مصاحبه این مورد رو اعلام کنید...
تشکر کنندگان:
ممنون از لطف شما
میخواستم بدونم شما می تونید متنی که واسه مکاتبه با kcc لازم رو واسم بفرستید تا من این کار رو انجام بدم؟

خیلی ممنون
(2013-07-07 ساعت 18:15)aghaghia
[quote='melina132 نوشته:  
سلام دوستان

شما اول با کی سی سی مکاتبه کنید و بگین که همچین اشتباهی در فرم ها رخ داده، آیا نیاز هست که فرم ها رو آپدیت کنیم و بفرستیم، معمولا ازتون نمیخوان که اینکار رو بکنید ولی شما ایمیل بزنید بد نیست و جوابشو نگه دارین و روز مصاحبه این مورد رو اعلام کنید...
[/quote]
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-07-07 ساعت 19:29)melina132 نوشته:  ممنون از لطف شما
میخواستم بدونم شما می تونید متنی که واسه مکاتبه با kcc لازم رو واسم بفرستید تا من این کار رو انجام بدم؟

خیلی ممنون
(2013-07-07 ساعت 18:15)aghaghia
[quote='melina132 نوشته:  
سلام دوستان

[/quote]
بله، خواهش میکنم، براتون فرستادم.
تشکر کنندگان: ojee
سلام به همه دوستان
واسه یکی از دوستان من ی سئوال پیش اومده. ایشون سال گذشته واسه گرفتن ویزای توریستی رفته سفارت آمریکا و ریجکت شده. حالا ه می خواد فرمش رو پر کنه نمی دونه آیا لازم به این موضوع اشاره کنه یا نه؟

حالا از شما دوستان میخوام اگر می دونید بفرمایید تا کمکی به این دوستمون بکنیم. اگر لازم تو فرم به این موضوع اشاره کنه بفرمایید به کدوم سئوال باید جواب بده؟

با سپاس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان