موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-09 ساعت 23:20)sejz نوشته: (2013-07-09 ساعت 22:03)noobnoobi نوشته: (2013-07-09 ساعت 21:51)andishe نوشته: (2013-07-09 ساعت 20:51)aghaghia نوشته: (2013-07-09 ساعت 17:48)andishe نوشته: نبود یاری گری ......؟؟؟
دوست عزیز به نظر من الان انصراف ندین و بذارین تا وضعیت کارنت شدن کیس ها که اولین دوره اش آخرای مرداد ماه مشخص میشه اعلام بشه بعد تصمیم بگیرید، و این که کار هایی که باید انجام بدین اینقدر پیچیده نیست که لازم باشه به خاطرش یک ترم مرخصی بگیرین شما نهایتا 1 هفته-10 روز قراره برین مصاحبه مگر این که ویزای یکضرب بگیرین و بخواین بلافاصله بعد از اون برین ا م ر ی ک ا. به نظر من بزنید که دانشجو هستین خیلی از دوستان وضعیت شما رو دارن... البته اگر دانشگاه آزاد هستید و اگر مرخصی بگیرین پولی ازتون نمیگیرن میتونه اینکار گزینه خوبی باشه، در نهایت خود شما بهتر از هر کسی به وضعیت تون واقفید و میتونید بهترین تصمیم رو بگیرید...
ممنون دوست عزیز...اینکه گفتم مرخصی بگیرم بیشتر به دلیل گذروندن دوره های زبان انگلیسی و دوره های کاربردی رشته خودمه...با این حال همانطور که گفتم فعلا مرخصی ( با پرداخت نیمی از شهریه ثابت ) میگیرم و انصراف نمیدم تا ببینم برنامه به چه صورتی پیش میره .....پس بایستی گواهی اشتغال به تحصیل نیز ترجمه بشه ....؟؟؟؟
بله یک گواهی اشتغال به تحصیل نزدیک مصاحبه بگیرین که تعتبار کافی داشته باشه و ترجمه کنین ببرین(بهتره برای وزارت امور خارجه و یا وزارت علوم باشه).
و همچنین کارت دانشجویی رو ترجمه کنین ببرین و یا یک کارت دانشجویی بین المللی که از طریق این سایت که هزینه اش 40 تومان هست و یک هفته ای دستتون میرسه.
البته گواهی اشتغال به تحصیل کافیه ولی برای محکم کاری کارت دانشجویی هم ببرین.
دوست عزیز فقط یه موردی هست اونم اینکه اگه مشمول هستین حواستون باشه اینجوری که دوستان می گفتن وقتی توی مرخصی هستین کمی دردسر داره اون نامه ایی که دانشگاه واسه نظام وظیفه میده که برین مجوز خروجو بگیرین.. اینو از دانشگاهتون بپرسین فقط که مشکلی پیش نیاد.. متاسفانه چون روند مشخصی ندارند باید از هر شکی ادم مطمئن شه که فردا گیر نکنه..
خدارو شکر مشکل خروج ندارم .....( معافیت دارم ......)
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من یک سال دانشگاه رفتم و بعد ولش کردم؟ اون رو هم ذکر کنم؟
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من 25 ژوئن ایمیل زدم و مدارکم رو در یک فایل زیپ به همراه نامه پیوست و ارسال کردم.
3 جولای این جواب برام اومد:
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
و ازون موقع هنوز خبری نشده. بیشتر از یک هفته برای بررسی مدارک و تعیین زمان سفارت طبیعیه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-10 ساعت 14:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-10 ساعت 14:52 توسط masoud92.)
سلام
چند تا سوال در اين مورد اين فرم برام پيش اومده. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد:
1_سوال 10 و 11 رو اگه آدرسي تو آمريكا مد نظرمون نباشه خالي بزاريم يا N/A درج بشه؟
2_در مورد سوال 12 آيا خانه داري (Housekeeper) شغل محسوب ميشه و تاثيري در پذيرش يا رد خانمي كه قبول شده داره ؟
3_ در بند 15 محل تولد همسر ، نام كشور كافيه يا نام شهر هم لازمه؟
4_ در بند 16 اگر آدرس همسران با هم يكسان بود نيازي به درج آدرس همسر هست؟
5- در بند 27 ذكر آدرس كامل مادر لازمه يا فقط ذكر شهر سكونت؟
6- در بند 34 منظور از شاخه و شغل در خدمت سربازي چيه؟ سرباز كه شغل خاصي نداره. همچنين درجه استوار يك به انگليسي چي ميشه؟
7- در بند 38 واسه درج اسم به فارسي تو نرم افزار Nitro حروف فارسي به هم ميريزه چه بايد كرد؟ و منظور از If roman letters not used در اين بند چيه؟
8- در بند 43 منظور از SSN چيه؟
عذرخواهي مي كنم اگه برخي سوالا تكراريه. حجم صفحات سايت زياده و بخاطر شغلم به ندرت مي تونم بيام اينترنت
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-10 ساعت 19:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-10 ساعت 19:47 توسط a.rahaa.)
سلام دوستان. محل تولدم توی شناسنامه و پاسپورتم یکی نیست. محل تولد شناسنامه م دقیق و درسته (محل روستامونه) ولی توی پاسپورت "بخش" رو نوشته (توی تقسیمات کشوری). کدومش رو بنویسم؟
یه بار هم شناسنامه ام رو تعویض کردم و سال تولدم رو درست کردم (زمان حیات پدرم، پردم این کار رو انجام داد). بنابراین توی شناسنامه ام صفحه توضیحات هست. این رو چیکارش کنم؟ سال محلهای زندگی م از 16 سالگی رو بر اساس کدوم یکی بنویسم؟ ضمن اینکه برای ترجمه لازم هست، این توضیحات هم ترجمه بشه؟
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست