کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-07-09 ساعت 17:48)andishe نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:10)andishe نوشته:  دوستان زمان ثبت نام آخرین مدرکو کارشناسی زدم اما بعد ازون دانشجوی ارشد شدم.....با توجه به اینکه برای انجام کارای مهاجرت این ترمو مرخصی میگیرم عملا دوره ارشدو تنها یک ترم گذروندم و احتمال داره کلا ازینجا انصراف بدم و در اونجا ادامه بدم...حالا نیاز هست تو فرمها دانشجو بودنمو هم ذکر کنم.....؟؟( بنظرتون این کار معقوله .....؟؟Shy)

نبود یاری گری ......؟؟؟Shy

به نظر من بهتره بیخیال دانشجویی بشی و همون کارشناسی رو قید کنی . بذار همه چیز شسته رفته باشه و با شک و اما و اگر نباشه
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: andishe ، behfaza
(2013-07-09 ساعت 21:51)andishe نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 20:51)aghaghia نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:10)andishe نوشته:  دوستان زمان ثبت نام آخرین مدرکو کارشناسی زدم اما بعد ازون دانشجوی ارشد شدم.....با توجه به اینکه برای انجام کارای مهاجرت این ترمو مرخصی میگیرم عملا دوره ارشدو تنها یک ترم گذروندم و احتمال داره کلا ازینجا انصراف بدم و در اونجا ادامه بدم...حالا نیاز هست تو فرمها دانشجو بودنمو هم ذکر کنم.....؟؟( بنظرتون این کار معقوله .....؟؟Shy)

دوست عزیز به نظر من الان انصراف ندین و بذارین تا وضعیت کارنت شدن کیس ها که اولین دوره اش آخرای مرداد ماه مشخص میشه اعلام بشه بعد تصمیم بگیرید، و این که کار هایی که باید انجام بدین اینقدر پیچیده نیست که لازم باشه به خاطرش یک ترم مرخصی بگیرین شما نهایتا 1 هفته-10 روز قراره برین مصاحبه مگر این که ویزای یکضرب بگیرین و بخواین بلافاصله بعد از اون برین ا م ر ی ک ا. به نظر من بزنید که دانشجو هستین خیلی از دوستان وضعیت شما رو دارن... البته اگر دانشگاه آزاد هستید و اگر مرخصی بگیرین پولی ازتون نمیگیرن میتونه اینکار گزینه خوبی باشه، در نهایت خود شما بهتر از هر کسی به وضعیت تون واقفید و میتونید بهترین تصمیم رو بگیرید...

ممنون دوست عزیز...اینکه گفتم مرخصی بگیرم بیشتر به دلیل گذروندن دوره های زبان انگلیسی و دوره های کاربردی رشته خودمه...با این حال همانطور که گفتم فعلا مرخصی ( با پرداخت نیمی از شهریه ثابت ) میگیرم و انصراف نمیدم تا ببینم برنامه به چه صورتی پیش میره .....پس بایستی گواهی اشتغال به تحصیل نیز ترجمه بشه ....؟؟؟؟

همونطور که گفتم خودتون بهتر به وضعیتتون واقفید...اگر در فرم ها بزنید دانشجویید، بله باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرید و ترجمه اش کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، andishe

دوست عزیز به نظر من الان انصراف ندین و بذارین تا وضعیت کارنت شدن کیس ها که اولین دوره اش آخرای مرداد ماه مشخص میشه اعلام بشه بعد تصمیم بگیرید، و این که کار هایی که باید انجام بدین اینقدر پیچیده نیست که لازم باشه به خاطرش یک ترم مرخصی بگیرین شما نهایتا 1 هفته-10 روز قراره برین مصاحبه مگر این که ویزای یکضرب بگیرین و بخواین بلافاصله بعد از اون برین ا م ر ی ک ا. به نظر من بزنید که دانشجو هستین خیلی از دوستان وضعیت شما رو دارن... البته اگر دانشگاه آزاد هستید و اگر مرخصی بگیرین پولی ازتون نمیگیرن میتونه اینکار گزینه خوبی باشه، در نهایت خود شما بهتر از هر کسی به وضعیت تون واقفید و میتونید بهترین تصمیم رو بگیرید...

ممنون دوست عزیز...اینکه گفتم مرخصی بگیرم بیشتر به دلیل گذروندن دوره های زبان انگلیسی و دوره های کاربردی رشته خودمه...با این حال همانطور که گفتم فعلا مرخصی ( با پرداخت نیمی از شهریه ثابت ) میگیرم و انصراف نمیدم تا ببینم برنامه به چه صورتی پیش میره .....پس بایستی گواهی اشتغال به تحصیل نیز ترجمه بشه ....؟؟؟؟

بله یک گواهی اشتغال به تحصیل نزدیک مصاحبه بگیرین که تعتبار کافی داشته باشه و ترجمه کنین ببرین(بهتره برای وزارت امور خارجه و یا وزارت علوم باشه).
و همچنین کارت دانشجویی رو ترجمه کنین ببرین و یا یک کارت دانشجویی بین المللی که از طریق این سایت که هزینه اش 40 تومان هست و یک هفته ای دستتون میرسه.

البته گواهی اشتغال به تحصیل کافیه ولی برای محکم کاری کارت دانشجویی هم ببرین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: andishe
(2013-07-09 ساعت 22:03)noobnoobi نوشته:  

بله یک گواهی اشتغال به تحصیل نزدیک مصاحبه بگیرین که تعتبار کافی داشته باشه و ترجمه کنین ببرین(بهتره برای وزارت امور خارجه و یا وزارت علوم باشه).
و همچنین کارت دانشجویی رو ترجمه کنین ببرین و یا یک کارت دانشجویی بین المللی که از طریق این سایت که هزینه اش 40 تومان هست و یک هفته ای دستتون میرسه.

دوست عزیز فقط یه موردی هست اونم اینکه اگه مشمول هستین حواستون باشه اینجوری که دوستان می گفتن وقتی توی مرخصی هستین کمی دردسر داره اون نامه ایی که دانشگاه واسه نظام وظیفه میده که برین مجوز خروجو بگیرین.. اینو از دانشگاهتون بپرسین فقط که مشکلی پیش نیاد.. متاسفانه چون روند مشخصی ندارند باید از هر شکی ادم مطمئن شه که فردا گیر نکنه..
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 23:20)sejz نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 22:03)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 17:48)andishe نوشته:  نبود یاری گری ......؟؟؟Shy

دوست عزیز فقط یه موردی هست اونم اینکه اگه مشمول هستین حواستون باشه اینجوری که دوستان می گفتن وقتی توی مرخصی هستین کمی دردسر داره اون نامه ایی که دانشگاه واسه نظام وظیفه میده که برین مجوز خروجو بگیرین.. اینو از دانشگاهتون بپرسین فقط که مشکلی پیش نیاد.. متاسفانه چون روند مشخصی ندارند باید از هر شکی ادم مطمئن شه که فردا گیر نکنه..

خدارو شکر مشکل خروج ندارم .....( معافیت دارم ....Shy..)
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
من یک سال دانشگاه رفتم و بعد ولش کردم؟ اون رو هم ذکر کنم؟
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 04:55)Doogh نوشته:  من یک سال دانشگاه رفتم و بعد ولش کردم؟ اون رو هم ذکر کنم؟

فکر نمیکنم لزومی داشته باشه. چون ممکنه لازم باشه توضیح بدین راجبش و ...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من 25 ژوئن ایمیل زدم و مدارکم رو در یک فایل زیپ به همراه نامه پیوست و ارسال کردم.
3 جولای این جواب برام اومد:
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.

و ازون موقع هنوز خبری نشده. بیشتر از یک هفته برای بررسی مدارک و تعیین زمان سفارت طبیعیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 12:21)farid1364 نوشته:  سلام دوستان من 25 ژوئن ایمیل زدم و مدارکم رو در یک فایل زیپ به همراه نامه پیوست و ارسال کردم.

و ازون موقع هنوز خبری نشده. بیشتر از یک هفته برای بررسی مدارک و تعیین زمان سفارت طبیعیه؟

اولا یکم عجیبه که فایل های شما رو قبول کردن البته نمی خوام نگرانتون کنم ولی معمولا فایل های زیپ رو باز نمی کنند!!! و این جا هم بار ها گفته شده که فایل زیپ نفرستید ولی به هر حال شما فرستادین و اون ها هم گفتن که فایل ها رو گرفتن...
در مورد بررسی مدارک و تعیین زمان باید بهتون بگم که اون ها ایمیلی برای تایید درست بودن مدارک از لحاظ محتوا براتون نمیفرستن و محتوای فرم ها روز مصاحبه با مدارکی که شما ارائه میدین مقایسه و بررسی میشن.
در مورد زمان مصاحبه هم باید بگم که به این سرعتی که شما فکر میکنین انجام نمیشه و بستگی به کیس نامبرتون داره.
ار اواسط آگوست اولین گروه کارنتی ها در صفحه بولتن ویزا اعلام میشن که حدود اواسط مهرماه اولین گروه میرن واسه مصاحبه و به همین منوال اواسط هر ماه میلادی یه سری کارنت میشن که حدود 45 روز تا 2 ماه بعدش میرن واسه مصاحبه که تا حدودای آگوست سال 2014 مصاحته همه کیس ها انجام میشه.
حدود کیس نامبرتون رو بگین تا مشخص بشه حدودا کی میرین مصاحبه...
تشکر کنندگان: m.sabet ، farid1364
(2013-07-10 ساعت 12:21)farid1364 نوشته:  سلام دوستان من 25 ژوئن ایمیل زدم و مدارکم رو در یک فایل زیپ به همراه نامه پیوست و ارسال کردم.

دوست عزیزفایلهای زیپ رو بدلایل امنیتی باز نمیکنند حالا چه جوری واسه شما این ایمیل اومده جای خوش شانسی شما هستش که ایرادی نگرفتند به هرحال اطلاعات ارائه شده برا بررسی در پرونده شما قرار گرفته است.. در تایید دریافت مدارک از طریق kcc به خود بنده هم همین جواب داده شدو بس وحالا هم منتظریم تا زمان کارنت شدن کیس ها برسه ..
در این مرحله kcc وجود مدارک و اطلاعات مورد نیاز رو بررسی میکنه و اگه کم وکسر و مشکلی باشه به شما اعلام میشه اونوقت واسه سفارت میفرسته و بررسی محتوا و اطلاعات فرمها و مدارک اونجا توی سفارت انجام میشه . برا مشخص شدن زمان و مکان سفارت هم حدودای یک ماه دیگه باید صبر کنیم ببینیم چی پیش میاد دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: farid1364
سلام
چند تا سوال در اين مورد اين فرم برام پيش اومده. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد:
1_سوال 10 و 11 رو اگه آدرسي تو آمريكا مد نظرمون نباشه خالي بزاريم يا N/A درج بشه؟
2_در مورد سوال 12 آيا خانه داري (Housekeeper) شغل محسوب ميشه و تاثيري در پذيرش يا رد خانمي كه قبول شده داره ؟
3_ در بند 15 محل تولد همسر ، نام كشور كافيه يا نام شهر هم لازمه؟
4_ در بند 16 اگر آدرس همسران با هم يكسان بود نيازي به درج آدرس همسر هست؟
5- در بند 27 ذكر آدرس كامل مادر لازمه يا فقط ذكر شهر سكونت؟
6- در بند 34 منظور از شاخه و شغل در خدمت سربازي چيه؟ سرباز كه شغل خاصي نداره. همچنين درجه استوار يك به انگليسي چي ميشه؟
7- در بند 38 واسه درج اسم به فارسي تو نرم افزار Nitro حروف فارسي به هم ميريزه چه بايد كرد؟ و منظور از If roman letters not used در اين بند چيه؟
8- در بند 43 منظور از SSN چيه؟

عذرخواهي مي كنم اگه برخي سوالا تكراريه. حجم صفحات سايت زياده و بخاطر شغلم به ندرت مي تونم بيام اينترنت
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 14:50)masoud92 نوشته:  سلام
چند تا سوال در اين مورد اين فرم برام پيش اومده. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد:
1_سوال 10 و 11 رو اگه آدرسي تو آمريكا مد نظرمون نباشه خالي بزاريم يا N/A درج بشه؟
2_در مورد سوال 12 آيا خانه داري (Housekeeper) شغل محسوب ميشه و تاثيري در پذيرش يا رد خانمي كه قبول شده داره ؟
3_ در بند 15 محل تولد همسر ، نام كشور كافيه يا نام شهر هم لازمه؟
4_ در بند 16 اگر آدرس همسران با هم يكسان بود نيازي به درج آدرس همسر هست؟
5- در بند 27 ذكر آدرس كامل مادر لازمه يا فقط ذكر شهر سكونت؟
6- در بند 34 منظور از شاخه و شغل در خدمت سربازي چيه؟ سرباز كه شغل خاصي نداره. همچنين درجه استوار يك به انگليسي چي ميشه؟
7- در بند 38 واسه درج اسم به فارسي تو نرم افزار Nitro حروف فارسي به هم ميريزه چه بايد كرد؟ و منظور از If roman letters not used در اين بند چيه؟
8- در بند 43 منظور از SSN چيه؟

عذرخواهي مي كنم اگه برخي سوالا تكراريه. حجم صفحات سايت زياده و بخاطر شغلم به ندرت مي تونم بيام اينترنت

1- بله همینطوره ولی روز مصاحبه باید یه ادرس ارائه کنید
2- خیر- همون خانه دار خوبه
3- مثلا Tehran-Tehran-Iran
4- same as item #X
5- آدرس کامل بنویسید. معمولا به شهر و استان و کشور بسنده کردن
6- کارتون درفتری بوده یا پاسدار یا راننده یا هر چیزه دیگه اون رو بنویسیداینجا رو بخونید
7- باید اسمتونو بنویسید به فارسی ولی نیترو پشتیبانی نمیکنه از فارسی. باید با فتوشاپ اسمتونو به فارسی بنویسید و به فرمت عکس یا PDF ذخیره کنی و با اسمپر نیترو تو فیلد مورد نظر قرار بدی
8- مثل کد ملی میمونه که شما که ته حالا امریکی نبودی نداری ( کد امنیتی) با توجه به این موضوع تیک بزن قسمتهای مورد نظر رو
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز ٢٠١٤ Smile) من اولين بار كه وارد تابيك شماها ميشم ، يادمه سال كذشته همين موقع ها كمي زودتر كلي عجله و هيجان ناشي از برنده شدن داشتمو .....
، الان هم يكسال كذشته و كلي مراحلو رد كردم تا مر حله اخر فقط يه نفس مونده و بس Smile)
دوستان نازنين يه توصيه جدي بهتون ميكنم از باب تجربه كه خداي نكرده مشكلي تو روند كارتون تا مرحله ويزا بيش نياد Smile) در فرستادن فرم هاي ارسالي به kcc نهايت دقتو كنين كه بعضي اشتباهات جبران نابذير هست ..سعي كنين تا ميتونين خلاصه و كم حجم مطالبتون رو راجب شغل و تحصيلاتتون عنوان كنين بيخودي شلوغش نكنين ..اكه مدرك تحصيلي هست اخرين مدرك فقط ، شجره نامه ننويسين واسه اينكه افيسر ها بيشتر زوم ميكنن و وادارشون ميكنيد كه راجب شما بيشتر تحقيق كنن كه به ضرر شماست !
اكه سابق كار هست خلاصه و اينكه خلاف واقع ننويسين ، محل خدمت سربازي رو دقيقا ذكر كنين ، اكر فرزند دارين حتما اسمشو قيد كنين در فرم كه اكر اينكارو نكنين ١٠٠% ريجكت ميشه كيستون و يا مجرد رو اشتباهي متاهل بنويسين Smile)))) اميدوارم كه همتون بزودي اين مراحل طي کنین و قدر مديران اين سايت رو بدونين كه بسيار كمك حال شما خواهند بود Smile) موفق باشيد
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
سلام دوستان. محل تولدم توی شناسنامه و پاسپورتم یکی نیست. محل تولد شناسنامه م دقیق و درسته (محل روستامونه) ولی توی پاسپورت "بخش" رو نوشته (توی تقسیمات کشوری). کدومش رو بنویسم؟
یه بار هم شناسنامه ام رو تعویض کردم و سال تولدم رو درست کردم (زمان حیات پدرم، پردم این کار رو انجام داد). بنابراین توی شناسنامه ام صفحه توضیحات هست. این رو چیکارش کنم؟ سال محلهای زندگی م از 16 سالگی رو بر اساس کدوم یکی بنویسم؟ ضمن اینکه برای ترجمه لازم هست، این توضیحات هم ترجمه بشه؟
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 19:45)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. محل تولدم توی شناسنامه و پاسپورتم یکی نیست. محل تولد شناسنامه م دقیق و درسته (محل روستامونه) ولی توی پاسپورت "بخش" رو نوشته (توی تقسیمات کشوری). کدومش رو بنویسم؟
یه بار هم شناسنامه ام رو تعویض کردم و سال تولدم رو درست کردم (زمان حیات پدرم، پردم این کار رو انجام داد). بنابراین توی شناسنامه ام صفحه توضیحات هست. این رو چیکارش کنم؟ سال محلهای زندگی م از 16 سالگی رو بر اساس کدوم یکی بنویسم؟ ضمن اینکه برای ترجمه لازم هست، این توضیحات هم ترجمه بشه؟

شما اونی که توی پاسپورت هست رو بنویسین در فرم تون.
توضیحات شناسنامه تون رو هم حتما بدین واسه ترجمه. از آخرین محل زندگی تون شرو ع کنید به نوشتن و همینطور به سمت عقب برین بر اساس تاریخ محل هایی که بودین.
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی ، a.rahaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان