کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-07-07 ساعت 21:39)melina132 نوشته:  سلام به همه دوستان
واسه یکی از دوستان من ی سئوال پیش اومده. ایشون سال گذشته واسه گرفتن ویزای توریستی رفته سفارت آمریکا و ریجکت شده. حالا ه می خواد فرمش رو پر کنه نمی دونه آیا لازم به این موضوع اشاره کنه یا نه؟

حالا از شما دوستان میخوام اگر می دونید بفرمایید تا کمکی به این دوستمون بکنیم. اگر لازم تو فرم به این موضوع اشاره کنه بفرمایید به کدوم سئوال باید جواب بده؟

با سپاس
سلام
دوست عزیز قسمت 42 فرم 230 این موضوع رو سوال کرده اگر ایشون ننویسند اونها خودشون میفهمند
پس بهتره واقعیت رو بنویسند
و لازمه که یاد آوری کنم مبنای رسیدگی به کیس های توریستی با کیس لاتاری متفاوته و ممکنه نکته ای که یک طرف منفیه طرف دیگه مثبت باشه
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee
سلام
سئوال 42 كه شما مي فرماييد راجب به ديپورت شدن از بندر ورودي سئوال كرده. فكر نمي كنم مربوط به كسي باشه كه واسه گرفتن ويزاي توريستي رفته و ريجكت شده. اگر اطلاع و يا منبع داريد بفرماييد.
(2013-07-07 ساعت 21:59)mehdir نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 21:39)melina132 نوشته:  سلام به همه دوستان
واسه یکی از دوستان من ی سئوال پیش اومده. ایشون سال گذشته واسه گرفتن ویزای توریستی رفته سفارت آمریکا و ریجکت شده. حالا ه می خواد فرمش رو پر کنه نمی دونه آیا لازم به این موضوع اشاره کنه یا نه؟

حالا از شما دوستان میخوام اگر می دونید بفرمایید تا کمکی به این دوستمون بکنیم. اگر لازم تو فرم به این موضوع اشاره کنه بفرمایید به کدوم سئوال باید جواب بده؟

با سپاس
سلام
دوست عزیز قسمت 42 فرم 230 این موضوع رو سوال کرده اگر ایشون ننویسند اونها خودشون میفهمند
پس بهتره واقعیت رو بنویسند
و لازمه که یاد آوری کنم مبنای رسیدگی به کیس های توریستی با کیس لاتاری متفاوته و ممکنه نکته ای که یک طرف منفیه طرف دیگه مثبت باشه
تشکر کنندگان:
دوستان در مورد پر کردن قسمت مربوط به سربازی می شه راهنمایی کنید؟
کسی که خدمتش رو توی سپاه پاسداران گذرونده، چی باید بنویسه؟
تشکر کنندگان:
دوستان زمان ثبت نام آخرین مدرکو کارشناسی زدم اما بعد ازون دانشجوی ارشد شدم.....با توجه به اینکه برای انجام کارای مهاجرت این ترمو مرخصی میگیرم عملا دوره ارشدو تنها یک ترم گذروندم و احتمال داره کلا ازینجا انصراف بدم و در اونجا ادامه بدم...حالا نیاز هست تو فرمها دانشجو بودنمو هم ذکر کنم.....؟؟( بنظرتون این کار معقوله .....؟؟Shy)
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 11:06)hamid.eng نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 10:47)fatimafam نوشته:  دوستان در مورد پر کردن قسمت مربوط به سربازی می شه راهنمایی کنید؟

BRANCH : سپاه : Iranian Revolutionary Guard Corps
: RANKدرجه شما : مثلاً ستوان دوم Second lieutenant :
DATE : تاريخ شروع و پايان سربازي
OCCUPATION : شغلي كه در سربازي داشتين مثلاً راننده يا منشي يا اپراتور كامپيوتر

دوست عزیز توی کارت پایان خدمت مربوطه رسته خدمت مشخص نشده، یعنی چیزی در مورد شغل سربازی و درجه نگفته، باید چی کار کنن؟
تشکر کنندگان:
دوستان فرم 320 باید برای همراهان پر بشه یا تمام اعضای خانواده؟
همراهان منظور کسانی هستند که می خوان در مرحله اول با فرد قبول شده برن؟ یا کسانی که می خوان بعد ها برن؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 11:25)fatimafam نوشته:  دوستان فرم 320 باید برای همراهان پر بشه یا تمام اعضای خانواده؟
همراهان منظور کسانی هستند که می خوان در مرحله اول با فرد قبول شده برن؟ یا کسانی که می خوان بعد ها برن؟

فرم 230 بعله. باید برای همه پر بشه توی همون فرم مشخص میکنید کی میره کی بعدا میره
تشکر کنندگان: fatimafam ، HodHod Golestani
(2013-07-09 ساعت 11:43)love_everlife نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:25)fatimafam نوشته:  دوستان فرم 320 باید برای همراهان پر بشه یا تمام اعضای خانواده؟

فرم 230 بعله. باید برای همه پر بشه توی همون فرم مشخص میکنید کی میره کی بعدا میره

کدوم قسمت مشخص می کنن که بعدا باید برن؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 12:03)fatimafam نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:43)love_everlife نوشته:  

کدوم قسمت مشخص می کنن که بعدا باید برن؟

31.a
31.b
تشکر کنندگان: fatimafam
(2013-05-07 ساعت 21:39)hushmandco نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 21:27)mahsa201 نوشته:  سلام دوستان
مرسي از راهنمايي هاي شما.من خيلي وسواس تو پر كردن فرمها گرفتم.ميخواستم بدونم من دانشجو پزشكي ام هنوز درسم تمام نشده اگه پيش دانشگاهيو جدا بزنم اخرين مدركي كه توي فرم ds122 خواسته رو high school diploma بزنم يا گزينه other رو انتخاب كنم و توي جاي خالي بزنم pre-university degree؟
توی other بنویسین pre-university و میتونین در ادامه بنویسین
and now studying at 12th semester of xxxxxxxxx وبه جای xxxxx نام رشته ومقطع رو بنویسین. این قسمت لازم نیست ولی جهت پرزنتیشن بهتر به آفیسر مربوطه بدرد میخوره. من خودم اینکار رو کردم و مشکلی هم پیش نیومد.
سلام من هم دانشجوی مهندسی هستم و درسم تموم نیست ولی بهم گفتن این قسمت رو بزن College no degree الان کدومو باید بزنم کدوم درسته؟

لطفا منو راهنمایی کنید ممنونم
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 11:23)fatimafam نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:06)hamid.eng نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 10:47)fatimafam نوشته:  دوستان در مورد پر کردن قسمت مربوط به سربازی می شه راهنمایی کنید؟

BRANCH : سپاه : Iranian Revolutionary Guard Corps
: RANKدرجه شما : مثلاً ستوان دوم Second lieutenant :
DATE : تاريخ شروع و پايان سربازي
OCCUPATION : شغلي كه در سربازي داشتين مثلاً راننده يا منشي يا اپراتور كامپيوتر

دوست عزیز توی کارت پایان خدمت مربوطه رسته خدمت مشخص نشده، یعنی چیزی در مورد شغل سربازی و درجه نگفته، باید چی کار کنن؟

دوست عزیز شما بالاخره باید کارت پایان خدمت رو ترجمه کنی بنابراین الان کارت پایان خدمتت رو ترجمه کن و اونوقت براساس اون فرم را پر کن تا مغایرتی بوجود نیاد ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
دوستانی که ارسال هاشون به عدد 10 رسیده لطف کنن امضاشون رو درست کنند تا بهتر بشه جواب سوالاشون رو داد و راهنمایی شون کرد. Smile
برای ساختن امضا برین به کنترل پنل اکانت تون و قسمت تغییر امضا رو انتخاب کنید و امضا تون رو درست کنید، خیلی ساده ست...
همینطور اگر مایلید اطلاعات کیس تون رو به سرکار خانم زهرا وحدتی پور بدین تا وارد لیست شون کنن و ما هم مثل برندگان سالهای پیش یه منبع جامع از اطلاعات دوستان برنده امسال داشته باشیم که برای اطلاع از زمان کارنت شدن و مصاحبه خیلی کاربرد خوبی خواهد داشت
ممنون از توجهتون... Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: afshinghwink ، HodHod Golestani
(2013-07-09 ساعت 11:10)andishe نوشته:  دوستان زمان ثبت نام آخرین مدرکو کارشناسی زدم اما بعد ازون دانشجوی ارشد شدم.....با توجه به اینکه برای انجام کارای مهاجرت این ترمو مرخصی میگیرم عملا دوره ارشدو تنها یک ترم گذروندم و احتمال داره کلا ازینجا انصراف بدم و در اونجا ادامه بدم...حالا نیاز هست تو فرمها دانشجو بودنمو هم ذکر کنم.....؟؟( بنظرتون این کار معقوله .....؟؟Shy)

نبود یاری گری ......؟؟؟Shy

تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 17:48)andishe نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:10)andishe نوشته:  دوستان زمان ثبت نام آخرین مدرکو کارشناسی زدم اما بعد ازون دانشجوی ارشد شدم.....با توجه به اینکه برای انجام کارای مهاجرت این ترمو مرخصی میگیرم عملا دوره ارشدو تنها یک ترم گذروندم و احتمال داره کلا ازینجا انصراف بدم و در اونجا ادامه بدم...حالا نیاز هست تو فرمها دانشجو بودنمو هم ذکر کنم.....؟؟( بنظرتون این کار معقوله .....؟؟Shy)

دوست عزیز به نظر من الان انصراف ندین و بذارین تا وضعیت کارنت شدن کیس ها که اولین دوره اش آخرای مرداد ماه مشخص میشه اعلام بشه بعد تصمیم بگیرید، و این که کار هایی که باید انجام بدین اینقدر پیچیده نیست که لازم باشه به خاطرش یک ترم مرخصی بگیرین شما نهایتا 1 هفته-10 روز قراره برین مصاحبه مگر این که ویزای یکضرب بگیرین و بخواین بلافاصله بعد از اون برین ا م ر ی ک ا. به نظر من بزنید که دانشجو هستین خیلی از دوستان وضعیت شما رو دارن... البته اگر دانشگاه آزاد هستید و اگر مرخصی بگیرین پولی ازتون نمیگیرن میتونه اینکار گزینه خوبی باشه، در نهایت خود شما بهتر از هر کسی به وضعیت تون واقفید و میتونید بهترین تصمیم رو بگیرید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، andishe ، noobnoobi ، behfaza
(2013-07-09 ساعت 20:51)aghaghia نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 17:48)andishe نوشته:  

دوست عزیز به نظر من الان انصراف ندین و بذارین تا وضعیت کارنت شدن کیس ها که اولین دوره اش آخرای مرداد ماه مشخص میشه اعلام بشه بعد تصمیم بگیرید، و این که کار هایی که باید انجام بدین اینقدر پیچیده نیست که لازم باشه به خاطرش یک ترم مرخصی بگیرین شما نهایتا 1 هفته-10 روز قراره برین مصاحبه مگر این که ویزای یکضرب بگیرین و بخواین بلافاصله بعد از اون برین ا م ر ی ک ا. به نظر من بزنید که دانشجو هستین خیلی از دوستان وضعیت شما رو دارن... البته اگر دانشگاه آزاد هستید و اگر مرخصی بگیرین پولی ازتون نمیگیرن میتونه اینکار گزینه خوبی باشه، در نهایت خود شما بهتر از هر کسی به وضعیت تون واقفید و میتونید بهترین تصمیم رو بگیرید...

ممنون دوست عزیز...اینکه گفتم مرخصی بگیرم بیشتر به دلیل گذروندن دوره های زبان انگلیسی و دوره های کاربردی رشته خودمه...با این حال همانطور که گفتم فعلا مرخصی ( با پرداخت نیمی از شهریه ثابت ) میگیرم و انصراف نمیدم تا ببینم برنامه به چه صورتی پیش میره .....پس بایستی گواهی اشتغال به تحصیل نیز ترجمه بشه ....؟؟؟؟

تشکر کنندگان: aghaghia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان