موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-07 ساعت 21:39)melina132 نوشته: سلام به همه دوستان
واسه یکی از دوستان من ی سئوال پیش اومده. ایشون سال گذشته واسه گرفتن ویزای توریستی رفته سفارت آمریکا و ریجکت شده. حالا ه می خواد فرمش رو پر کنه نمی دونه آیا لازم به این موضوع اشاره کنه یا نه؟
حالا از شما دوستان میخوام اگر می دونید بفرمایید تا کمکی به این دوستمون بکنیم. اگر لازم تو فرم به این موضوع اشاره کنه بفرمایید به کدوم سئوال باید جواب بده؟
با سپاس
سلام
دوست عزیز قسمت 42 فرم 230 این موضوع رو سوال کرده اگر ایشون ننویسند اونها خودشون میفهمند
پس بهتره واقعیت رو بنویسند
و لازمه که یاد آوری کنم مبنای رسیدگی به کیس های توریستی با کیس لاتاری متفاوته و ممکنه نکته ای که یک طرف منفیه طرف دیگه مثبت باشه
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در مورد پر کردن قسمت مربوط به سربازی می شه راهنمایی کنید؟
کسی که خدمتش رو توی سپاه پاسداران گذرونده، چی باید بنویسه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان زمان ثبت نام آخرین مدرکو کارشناسی زدم اما بعد ازون دانشجوی ارشد شدم.....با توجه به اینکه برای انجام کارای مهاجرت این ترمو مرخصی میگیرم عملا دوره ارشدو تنها یک ترم گذروندم و احتمال داره کلا ازینجا انصراف بدم و در اونجا ادامه بدم...حالا نیاز هست تو فرمها دانشجو بودنمو هم ذکر کنم.....؟؟( بنظرتون این کار معقوله .....؟؟)
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فرم 320 باید برای همراهان پر بشه یا تمام اعضای خانواده؟
همراهان منظور کسانی هستند که می خوان در مرحله اول با فرد قبول شده برن؟ یا کسانی که می خوان بعد ها برن؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-09 ساعت 11:10)andishe نوشته: دوستان زمان ثبت نام آخرین مدرکو کارشناسی زدم اما بعد ازون دانشجوی ارشد شدم.....با توجه به اینکه برای انجام کارای مهاجرت این ترمو مرخصی میگیرم عملا دوره ارشدو تنها یک ترم گذروندم و احتمال داره کلا ازینجا انصراف بدم و در اونجا ادامه بدم...حالا نیاز هست تو فرمها دانشجو بودنمو هم ذکر کنم.....؟؟( بنظرتون این کار معقوله .....؟؟)
نبود یاری گری ......؟؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-09 ساعت 20:51)aghaghia نوشته: (2013-07-09 ساعت 17:48)andishe نوشته: (2013-07-09 ساعت 11:10)andishe نوشته: دوستان زمان ثبت نام آخرین مدرکو کارشناسی زدم اما بعد ازون دانشجوی ارشد شدم.....با توجه به اینکه برای انجام کارای مهاجرت این ترمو مرخصی میگیرم عملا دوره ارشدو تنها یک ترم گذروندم و احتمال داره کلا ازینجا انصراف بدم و در اونجا ادامه بدم...حالا نیاز هست تو فرمها دانشجو بودنمو هم ذکر کنم.....؟؟( بنظرتون این کار معقوله .....؟؟)
نبود یاری گری ......؟؟؟
دوست عزیز به نظر من الان انصراف ندین و بذارین تا وضعیت کارنت شدن کیس ها که اولین دوره اش آخرای مرداد ماه مشخص میشه اعلام بشه بعد تصمیم بگیرید، و این که کار هایی که باید انجام بدین اینقدر پیچیده نیست که لازم باشه به خاطرش یک ترم مرخصی بگیرین شما نهایتا 1 هفته-10 روز قراره برین مصاحبه مگر این که ویزای یکضرب بگیرین و بخواین بلافاصله بعد از اون برین ا م ر ی ک ا. به نظر من بزنید که دانشجو هستین خیلی از دوستان وضعیت شما رو دارن... البته اگر دانشگاه آزاد هستید و اگر مرخصی بگیرین پولی ازتون نمیگیرن میتونه اینکار گزینه خوبی باشه، در نهایت خود شما بهتر از هر کسی به وضعیت تون واقفید و میتونید بهترین تصمیم رو بگیرید...
ممنون دوست عزیز...اینکه گفتم مرخصی بگیرم بیشتر به دلیل گذروندن دوره های زبان انگلیسی و دوره های کاربردی رشته خودمه...با این حال همانطور که گفتم فعلا مرخصی ( با پرداخت نیمی از شهریه ثابت ) میگیرم و انصراف نمیدم تا ببینم برنامه به چه صورتی پیش میره .....پس بایستی گواهی اشتغال به تحصیل نیز ترجمه بشه ....؟؟؟؟