کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-09-30 ساعت 01:24)invisible man نوشته:  سلام
من از برنده های لاتاری 2014 هستم
سوالی داشتم در مورد اینکه من یک بار هر دو فرم رو واسه KCC کامل کردم و فرستادم به تاریخ 13-05-2013 و جواب اینکه به دستشون رسیده هم واسم ایمیل شد 2 روز بعدش...
هفته پیش متوجه شدم که قسمت هایی از فرمم مشکل داره... حالا هردو فرم رو دوباره درست کردم و میخوام فردا (30 september) بفرستم... به نظر شما مشکلی پیش نمیاد ؟
مثلا توی فرم اولی که فرستادم روز تولد رو بجای 24ام 23ام زده بودم...! ولی ماه و سالش درست بوده.
یا مثلا توی فرم اولی اسم اسپانسر ننوشته بودم ولی الان نوشتم...!
و سوال دیگه ای که داشتم اینه که روی فرمم باید 2 تا عکس 5*5 کنار هم بزنم و ایمیل کنم (توی فرم اولی که فرستادم یک عکس زده بودم) یا یکی کافی هست ؟

میتونید تصحیح کنید وبفرستید ودر متن ایمیل اشاره کنید که اشتباهاتی داشتید و حالا فرم ها رو آپدیت کردید و 2باره براشون فرستادید.
اگر منظورتون قسمت 10 و 11 فرم 230 هست برای اسپانسر که اون قسمت ها ربطی به اسپانسر ندارند، البته میتونه آدرس اسپانسرتون هم باشه ولی 10 مربوط به ادرسی هست که ممکنه شما بعدا در اونجا اقامت کنید و 11 هم آدرسی هست که گرین کارتتون رو اونجا میفرستن... همون یک عکس کافیه، میتونید فایلش رو هم جدا از فرم ضمیمه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، nedaba ، Tabassomshojaat ، آلیس-1980
حالا هردو فرم رو دوباره درست کردم و میخوام فردا (30 september) بفرستم... به نظر شما مشکلی پیش نمیاد ؟
تشکر کنندگان: ojee
(2013-09-30 ساعت 01:47)invisible man نوشته:  حالا هردو فرم رو دوباره درست کردم و میخوام فردا (30 september) بفرستم... به نظر شما مشکلی پیش نمیاد ؟

چه مشکلی مثلا؟! خیلی از دوستان اشتباه داشتن و 2باره فرم هاشون رو آپدیت کردن، کیس نامبرتون در چه حدودی هست؟
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
حدود **79
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee
(2013-09-30 ساعت 01:58)aghaghia نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 01:47)invisible man نوشته:  حالا هردو فرم رو دوباره درست کردم و میخوام فردا (30 september) بفرستم... به نظر شما مشکلی پیش نمیاد ؟

چه مشکلی مثلا؟! خیلی از دوستان اشتباه داشتن و 2باره فرم هاشون رو آپدیت کردن، کیس نامبرتون در چه حدودی هست؟

حدود **79
سلام
من توی فرم DS-230 قسمت 22 و 27 که مربوط به آدرس پدر و مادر هست نوشتم the same as my present address مشکلی نیست ؟
(2013-09-30 ساعت 19:21)invisible man نوشته:  سلام
من توی فرم DS-230 قسمت 22 و 27 که مربوط به آدرس پدر و مادر هست نوشتم the same as my present address مشکلی نیست ؟

خیر مشکلی نیست .....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-09-30 ساعت 19:18)invisible man نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 01:58)aghaghia نوشته:  

حدود **79

هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط میخواستم بدونم در چه مرحله ای هستید کارنت شدید یا نه، در ضمن اطلاعات کیس تون رو در تاپیک خلاصه پیشرفت کار برندگان قرار بدید و همینطور به خانم وحدتی پیام بدین، اسمشون در امضای من هست، موفق باشید.
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، ffrfar ، ojee
سلام دوستان
برنده اصلی مادرم هستند و ایشان در زمان قبل تحصیلات متوسطه را نتوانسته بودند تمام کنند و در سال 2012 از طریق آموزش از راه دور بزرگسالان کلاس سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی را در تهران گذراندند درحالیکه ایشان ساکن شهرستان هستند و من هم وقتی فرم 230ها را برایشان پر می کردم عین همین را نوشتم ..یهنی محل زندگی در شهرستان و محل اخذ دیپلم و پیش دانشگاهی در تهران...خالا الان فکر کردم نکنه این موضوع مغایرت در کلام و دروغ به حساب بیاد...الان واقعا نگرانم...ممنون می شم که راهنماییم کنید ....
تشکر کنندگان:
(2013-10-12 ساعت 12:25)afsi39 نوشته:  سلام دوستان
برنده اصلی مادرم هستند و ایشان در زمان قبل تحصیلات متوسطه را نتوانسته بودند تمام کنند و در سال 2012 از طریق آموزش از راه دور بزرگسالان کلاس سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی را در تهران گذراندند درحالیکه ایشان ساکن شهرستان هستند و من هم وقتی فرم 230ها را برایشان پر می کردم عین همین را نوشتم ..یهنی محل زندگی در شهرستان و محل اخذ دیپلم و پیش دانشگاهی در تهران...خالا الان فکر کردم نکنه این موضوع مغایرت در کلام و دروغ به حساب بیاد...الان واقعا نگرانم...ممنون می شم که راهنماییم کنید ....

دوست عزیز اگر مدرک پیشدانشگاهی رو دارند که در خود مدرک نوشته از کجا اخذ شده پس جایِ نگرانی نداره.....
(2013-10-12 ساعت 20:01)afsi39 نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 19:30)aghaghia نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 12:25)afsi39 نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز اگر مدرک پیشدانشگاهی رو دارند که در خود مدرک نوشته از کجا اخذ شده پس جایِ نگرانی نداره.....
الان موضوع اینه که نگن چطور محل زندگی در شهرستان بوده ولی اخذ مدرک از تهران؟
خب مگه در مدرکشون نزده که آموزش از راه دور بوده؟ اگر نزده و آفیسر همچین سوالی ازتون کرد اصل ماجرا رو براش بگین، چاره ای غیر از این ندارین و فکر هم نمیکنم مشکل ساز باشه...
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ffrfar ، afsi39 ، ojee
دوستان دو تا سوال
تو فرم 230 راجع به وضعیت شغلی طی ده سال گذشته (شماره 32) برای کسی
که الان بیست ساله تو یه دستگاه دولتی کار می کنه و تقریبا" سه چهار جا محل کارش از نظر
موقعیت مکانی و عنوان شغلی اش تغییر کرده ( تو همون سازمان یا شرکت) چه طوری باید پر شه؟ نمی دونم منظورم رو رسوندم
یا نه؟ مثلا شما به عنوان معلم توی یه شهرستان استخدام رسمی آموزش و پرورش شدید و طی بیست سال گذشته تا حالا تا درجه مدیری و یا هر چیز دیگه ای
هم ارتقاء یافتید و به شهر های مختلفی هم اعزام و مشغول کار شدید؛ الان هم در حال حاضر در یکی از وابستگیهای مدارس خارج از کشور مثلا انگلیس
در حال کار هستید. خب تمام سابقه کار شما مال آموزش و پرورشه منتهی تو این قسمت از فرم محل کار و عنوان شغلی تون در حال تغییر بوده حالا بایستی
این قسمت رو چه طور پر کرد که زیاد شبهه بر انگیز نشه؟ (البته بیشتر ارتقاءها و جابجائی ها متاسفانه یا خوشبختانه طی ده سال گذشته رخ داده).

سوال دوم: عکسی که با فرمها ارسال میشه (دوستان فرمودند موقع ارسال فرمها یه عکس هم جداگانه بایست همراه فرمها ارسال بشه) حالا این یه عکس جداگانه
فقط متعلق به برنده است یا که یه دونه از هر یک از اعضائ خانواده برنده و خود برنده رو شامل میشه؟

البته تقریبا تمام پست ها رو نگاه کردم سوالی با این مضمون و پاسخش رو جائی ندیدم. با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-10-13 ساعت 11:01)mus نوشته:  سوال دوم: عکسی که با فرمها ارسال میشه (دوستان فرمودند موقع ارسال فرمها یه عکس هم جداگانه بایست همراه فرمها ارسال بشه) حالا این یه عکس جداگانه
فقط متعلق به برنده است یا که یه دونه از هر یک از اعضائ خانواده برنده و خود برنده رو شامل میشه؟

البته تقریبا تمام پست ها رو نگاه کردم سوالی با این مضمون و پاسخش رو جائی ندیدم. با تشکر
شاید جواب سوال دومتون باشه.
www.mohajersara.com/post-182211.html#pid182211
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2013-10-13 ساعت 13:01)H Pier نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 11:01)mus نوشته:  سوال دوم: عکسی که با فرمها ارسال میشه (دوستان فرمودند موقع ارسال فرمها یه عکس هم جداگانه بایست همراه فرمها ارسال بشه) حالا این یه عکس جداگانه

شاید جواب سوال دومتون باشه.
www.mohajersara.com/post-182211.html#pid182211
اتفاقا" این پست رو هم خونده بودم اما جواب سوال من نیست. فکر کنم این دوستمون کیسش تک نفره است . به هر حال, از این پست پاسخ قانع کننده در نمی یاد
تشکر کنندگان:
(2013-10-13 ساعت 11:01)mus نوشته:  دوستان دو تا سوال
تو فرم 230 راجع به وضعیت شغلی طی ده سال گذشته (شماره 32) برای کسی
که الان بیست ساله تو یه دستگاه دولتی کار می کنه و تقریبا" سه چهار جا محل کارش از نظر
موقعیت مکانی و عنوان شغلی اش تغییر کرده ........
دوست عزیز، شما باید هر جا کار کردین رو اطلاع بدین در فرم، عنوان شغلیتون بطور مثال همون معلم باقی میمونه (اگر تغییر هم کرده باید ذکر کنید)، ولی ممکنه یه بار در دبیرستان خیام در تهران کار کرده باشین یه بار در دبیرستان حافظ در شیراز و یه بار در دبیرستان ایران در انگلیس، شما باید محل هایی رو هم که تدریس کردین ذکر کنید و به خصوص که در خارج هم بودین بهتره که چیزی رو پنهان نکنید چون پیدا کردن این اطلاعات براشون خیلی راحته، در ضمن اگر بیش از 6 ماه خارج از کشور بودین گواهی سوپیشینه از پلیس اون کشور رو فراموش نکنید...
عکس هم باید از همه افراد موجود در کیس قرار بدین حتی نوزاد...
تشکر کنندگان: H Pier ، mus ، Saeedv13 ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان