2013-09-30 ساعت 01:39
(2013-09-30 ساعت 01:24)invisible man نوشته: سلام
من از برنده های لاتاری 2014 هستم
سوالی داشتم در مورد اینکه من یک بار هر دو فرم رو واسه KCC کامل کردم و فرستادم به تاریخ 13-05-2013 و جواب اینکه به دستشون رسیده هم واسم ایمیل شد 2 روز بعدش...
هفته پیش متوجه شدم که قسمت هایی از فرمم مشکل داره... حالا هردو فرم رو دوباره درست کردم و میخوام فردا (30 september) بفرستم... به نظر شما مشکلی پیش نمیاد ؟
مثلا توی فرم اولی که فرستادم روز تولد رو بجای 24ام 23ام زده بودم...! ولی ماه و سالش درست بوده.
یا مثلا توی فرم اولی اسم اسپانسر ننوشته بودم ولی الان نوشتم...!
و سوال دیگه ای که داشتم اینه که روی فرمم باید 2 تا عکس 5*5 کنار هم بزنم و ایمیل کنم (توی فرم اولی که فرستادم یک عکس زده بودم) یا یکی کافی هست ؟
میتونید تصحیح کنید وبفرستید ودر متن ایمیل اشاره کنید که اشتباهاتی داشتید و حالا فرم ها رو آپدیت کردید و 2باره براشون فرستادید.
اگر منظورتون قسمت 10 و 11 فرم 230 هست برای اسپانسر که اون قسمت ها ربطی به اسپانسر ندارند، البته میتونه آدرس اسپانسرتون هم باشه ولی 10 مربوط به ادرسی هست که ممکنه شما بعدا در اونجا اقامت کنید و 11 هم آدرسی هست که گرین کارتتون رو اونجا میفرستن... همون یک عکس کافیه، میتونید فایلش رو هم جدا از فرم ضمیمه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا