کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-09-04 ساعت 00:22)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان..... من یه سوالی داشتم... من فرما رو پر که کردم. در قسمت امضا فقط اسمم رو نوشتم و به صورت معمول خودمون که امضا میکنیم امضا. نکردم. و همونطوری فقط اسمم رو جای امضا نوشتم و فایلا رو پی دی اف کردم فرستادم ... حالا شما فکر مبکنید فرمای من قابل قبول هست یا دوباره امضا کنم اسکن کنم و دوباره پیدی اف کنم بفرستم ... ااعصابم بهم ریخته... لطفا بگید من الان باید کار کنم.... دوباره بفرستم یا قابل قبوله؟؟؟؟؟

اصلا خودت رو ناراحت نکن.اتفاقا اکثر خارجی ها امضاشون اسمشون هست و مثل اکثر ایرانی ها از به اصطلاح Draw استفاده نمیکنن. ولی اگه میخواین عوض هم کنین همون زمان مصاحبه بگین و اصلاحش کنین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ffrfar
سلام دوستان .... مشکل امضا مثل اینکه تو فرمام ندارم و اگه به شکل معمول ایرانی شکل نکشم مشکلی پیش نمیاد ولی یه سوال دیگه داشتم اینه که من فرمام رو به فرمت pdf با رزولوشن بالا درست کردم و فرستادم که حجم فرم 230 تقریبا 12.5 مگ و اونیکی تقریبا 3.5 مگ شد و فرستادم و تاریخ ارسالم هم 28/8/2013 بوده ... دیروز به kcc میل زدم که به دستشون رسیده یا نه ولی هیچ جوابی ندادن.... خیلی استرس دارم ... شما بگید طبیعی هستش یا نه اصلا فرمام رو نگاه هم نکردن.... بعد چیز دیگه ای که هست اینه که تو سابجکت ارسال نامه ها نوشتم ایا نامه های من به درسیتی دریافت شده .... البته به انگلیسی... که از روی مواردی که دوستان گذاشته بودن کپی پیست کردم که فکر میکنم نباید اینطور مینوشتم.... حالا باید چه کار کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-04 ساعت 08:36)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان .... مشکل امضا مثل اینکه تو فرمام ندارم و اگه به شکل معمول ایرانی شکل نکشم مشکلی پیش نمیاد ولی یه سوال دیگه داشتم اینه که من فرمام رو به فرمت pdf با رزولوشن بالا درست کردم و فرستادم که حجم فرم 230 تقریبا 12.5 مگ و اونیکی تقریبا 3.5 مگ شد و فرستادم و تاریخ ارسالم هم 28/8/2013 بوده ... دیروز به kcc میل زدم که به دستشون رسیده یا نه ولی هیچ جوابی ندادن.... خیلی استرس دارم ... شما بگید طبیعی هستش یا نه اصلا فرمام رو نگاه هم نکردن.... بعد چیز دیگه ای که هست اینه که تو سابجکت ارسال نامه ها نوشتم ایا نامه های من به درسیتی دریافت شده .... البته به انگلیسی... که از روی مواردی که دوستان گذاشته بودن کپی پیست کردم که فکر میکنم نباید اینطور مینوشتم.... حالا باید چه کار کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز نگران نباشید من اولین بار با ایمیل ارسال کردم فرم هایم را چون نتوانسته بودندباز کنند خودشان چند روز بعد به من ایمیل زدند. که فرم ها مشکل دارد من دوباره پست کردم در صورت خالی بودن فرمها خودشان مطلعتان می کنند در مورد تاییدیه هم طول می کشد اما نگران نباشید. فقط نوع امضا خود را به خاطر بسپارید مهم است. خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
یعنی اگه به جای امضا تو فرمای ارسالی من فقط اسم رو نوشتم و به صورت معمول خودمون امضا نکردم .... دیگه نمیتونم تو سفرت زمان مصاحبه اونا رو تغییر بدم و همونجا مثل خودمون تو ایران امضا کنم؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-04 ساعت 09:55)hamideftex2014 نوشته:  یعنی اگه به جای امضا تو فرمای ارسالی من فقط اسم رو نوشتم و به صورت معمول خودمون امضا نکردم .... دیگه نمیتونم تو سفرت زمان مصاحبه اونا رو تغییر بدم و همونجا مثل خودمون تو ایران امضا کنم؟؟؟؟

سلام یکی از آشنایان سال2008 قبول شده بود در سفارت ابوظبی ریجکت شد از او که پرسیدیم چرا گفت فرم ها را خاله اش که مقیم آمریکا است برایش پست کرده بوده با امضای خودش وبه خاطر عدم تطابق امضا ریجکت شده این نقل قول این دوست عزیز بود ایشان خانم هستند پس مشکل سربازی نداشتند سال اول بعد از فارق التحصیلی از پزشکی بودند و در ضمن مجرد بودند پس نه شغل حساس داشتند نه مورد دیگری. پس احتمالا. عامل رد شدنشان همین بوده ایشان این طور گفتند پس امضا مهم است
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2013-09-04 ساعت 10:39)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 09:55)hamideftex2014 نوشته:  یعنی اگه به جای امضا تو فرمای ارسالی من فقط اسم رو نوشتم و به صورت معمول خودمون امضا نکردم .... دیگه نمیتونم تو سفرت زمان مصاحبه اونا رو تغییر بدم و همونجا مثل خودمون تو ایران امضا کنم؟؟؟؟

سلام یکی از آشنایان سال2008 قبول شده بود در سفارت ابوظبی ریجکت شد از او که پرسیدیم چرا گفت فرم ها را خاله اش که مقیم آمریکا است برایش پست کرده بوده با امضای خودش وبه خاطر عدم تطابق امضا ریجکت شده این نقل قول این دوست عزیز بود ایشان خانم هستند پس مشکل سربازی نداشتند سال اول بعد از فارق التحصیلی از پزشکی بودند و در ضمن مجرد بودند پس نه شغل حساس داشتند نه مورد دیگری. پس احتمالا. عامل رد شدنشان همین بوده ایشان این طور گفتند پس امضا مهم است

سلام
دوست عزیز، شما کلیه موارد را می تونستید با کامپیوتر تایپ کنید، حتی قست امضا رو هم می تونستید نام و خانوادگی خودتون را با کامپیوتر به شکل تایپ شده بنویسید. و کوچکترین مغایرتی ایجاد نمیکنه. تنها آیتمی که باید در جلو افسر امضاء بشه در فرم 230 ، آیتم شماره 45 است که اونجا از شما میخوان امضا کنید، که باز هم می تونید نام و نام خانوادگی خودتونو با دست خودتون بنویسید.
شما که منظورتون آیتم شماره 45 نیست؟ چون این قسمت رو نباید پر می کردید.
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان:
من قسمت امضا رو نام و نام خانوادگیم رو تایپ کردم فقط مثل ایران شکلک امضا که تو ایران داریم رو نکشیدم و فقط نام و نام فامیلم رو توی امضا نوشتم .... یعنی قابل قبول نیست؟؟؟؟؟

نه من اصلا به شماره 45 دست نزدم و خای هستش
تشکر کنندگان:
(2013-09-04 ساعت 11:09)hamideftex2014 نوشته:  من قسمت امضا رو نام و نام خانوادگیم رو تایپ کردم فقط مثل ایران شکلک امضا که تو ایران داریم رو نکشیدم و فقط نام و نام فامیلم رو توی امضا نوشتم .... یعنی قابل قبول نیست؟؟؟؟؟

نه من اصلا به شماره 45 دست نزدم و خای هستش

عزیزم مشکلی نیست.. اکثرا همه همین کار رو می کنن. من هم همین کار رو کردم. اونجا هم که ازتون خواستند آیتم 45 رو امضا کنید، نام و نام خانوادگیتونو با دست بنویسید، حالا می خواین یک کمی حالت دار بنویسید، مثل کامپیوتر میخی نباشه .. (لزومی نداره مثل امضا ایران شبیه draw باشه)... و بعد از اون همیشه از همین مدل امضا خارجی تون در خارج از کشور استفاده کنید. موفق باشید
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: noobnoobi ، hamedmas
يه سئوال دارم
من در قسمت 10 و 11 فرم 230 هيچي ننوشتم
آخه هنوز تصميم نگرفتم کجا برم
بايد پرش کنم ؟
دوباره فرم را ارسال کنم ؟
ممنون
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: jojo_hami ، ojee
(2013-09-08 ساعت 18:55)hamedmas نوشته:  يه سئوال دارم
من در قسمت 10 و 11 فرم 230 هيچي ننوشتم
آخه هنوز تصميم نگرفتم کجا برم
بايد پرش کنم ؟
دوباره فرم را ارسال کنم ؟
ممنون

دوست عزیز هیچ قسمت از فرم را خالی نگذارید ادرس رو n/a بذارید اونوقت زمان مصاحبه ادرس مورد نظرتون رو ارائه بدید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، aghaghia ، hamedmas ، amin arefi ، 5ina ، noobnoobi ، ojee ، ffrfar ، pari pariaaa
پست موقت

دوستانی که تمایل به شرکت در گردهمایی برندگان 2014 دارند به لینک زیر مراجعه کنند :

http://mohajersara.com/thread-6819-post-...#pid415251
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Tabassomshojaat
(2013-08-17 ساعت 23:25)mahssssa_m نوشته:  در قسمت 43 ? (would you like to recive a replacement card ) تیک زدم ،حالا نمیتونم تیک بردارم باید چی کار کنم؟
در قسمت33 ، corse of study برای همه قسمتهارو میشه بگین؟
ممنون میشم جواب بدید
تشکر کنندگان:
ببخشید من یه سوال دارم، دوستانی که الان دارند فرم پر میکنند کی قبول شدند برندگان 2014 که تو may اعلام شد و فرما پر و فرستاده شد!! این دوستان مربوط به قبولی های کدوم سری هستن؟

تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 17:59)sonnnna نوشته:  ببخشید من یه سوال دارم، دوستانی که الان دارند فرم پر میکنند کی قبول شدند برندگان 2014 که تو may اعلام شد و فرما پر و فرستاده شد!! این دوستان مربوط به قبولی های کدوم سری هستن؟
پست موقت
قبولی های می هستند که یا دیرتر متوجه قبولیشون شدند و یا به دلایلی اعم از ازدواج و تولد فرزند و غیره الان دارن فرم هاشون رو پر میکنند و میفرستند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، sonnnna ، ojee
سلام
من از برنده های لاتاری 2014 هستم
سوالی داشتم در مورد اینکه من یک بار هر دو فرم رو واسه KCC کامل کردم و فرستادم به تاریخ 13-05-2013 و جواب اینکه به دستشون رسیده هم واسم ایمیل شد 2 روز بعدش...
هفته پیش متوجه شدم که قسمت هایی از فرمم مشکل داره... حالا هردو فرم رو دوباره درست کردم و میخوام فردا (30 september) بفرستم... به نظر شما مشکلی پیش نمیاد ؟
مثلا توی فرم اولی که فرستادم روز تولد رو بجای 24ام 23ام زده بودم...! ولی ماه و سالش درست بوده.
یا مثلا توی فرم اولی اسم اسپانسر ننوشته بودم ولی الان نوشتم...!
و سوال دیگه ای که داشتم اینه که روی فرمم باید 2 تا عکس 5*5 کنار هم بزنم و ایمیل کنم (توی فرم اولی که فرستادم یک عکس زده بودم) یا یکی کافی هست ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان