موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-28 ساعت 16:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-28 ساعت 16:03 توسط میما.)
بچه ها من تو فرماهم بخش آدرسی رو که باید برای ارسال گرین کارت میدادم رو با N/A پر کردم به نظرتون تو مصاحبه اگه این آدرس رو بدم برام مشکل ایجاد میشه یا بهتره قبل از شروع نوبت کارنت بازه شماره من آدرس رو بفرستم؟!
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من در قسمت تحصيلات فراموش كردم دوره يك ساله پيش دانشگاهي رو بنويسم يعني نوشتم
دبستان ٥ سال
راهنمايي ٣ سال
دبيرستان ٤ سال (در صورتيكه دبيرستان من ٣ سال بوده و ١ سال پيش دانشگاهي)
دانشگاه ٥ سال
البته به كي سي سي ايميل زدم اينو ولي هنوز جواب ندادند
آيا مشكلي پيش مياد؟ نيازي به اصلاح فرم هست يا مهم نيست؟
پيشاپيش ممنون از راهنمايي دوستان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بند 33: برا عنوان مدرک:
معادل ریاضی فیزیک چی میشه ؟؟؟ ( Mathematical Physics درسته؟؟؟)
مهندسی برق مخابرات چی ؟؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2013-09-01 ساعت 22:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-01 ساعت 23:00 توسط vmware.)
برندگان خوش شانس 2014 میخوام یه تجربه شخصی رو باهاتون به اشتراک بزارم که نتیجه بررسی کیس های مختلف هست البته این کاملا نظر شخصی بنده هست و لطفا دوستان سریع جبهه نگیرند .
پارسال همه به اتفاق میگفتند تو پرکردن فرمها سعی کنید اطلاعات زیاد ندید تو سفارت هم وقتی با افیسر صحبت میکنید حرف اضافه نزنید مختصر و مفید جواب بدید همه اینها بخاطر اینه که شما انسان ساده ای بنظر برسید و یا ویزای یکضرب بگیرید یا دوره کلیرنس کیستون کوتاه باشه.
بنظر بنده کاملا اشتباهه چرا چون من افرادی رو دیدم که تمام سوابق شغلیشون رو از سالها پیش توضیح داده بودند روز مصاحبه هم صادقانه درباره کارشون و تحصیلاتشون و وظایفشون و سربازیشون با افیسر حرف زده بودند و یه مصاحبه طولانی داشتند و یا یکضرب گرفتند یا 30 تا 60 روزه کلیر شدند.
اما دوستانی بودند با شغل ساده معاف از خدمت 1 سابقه شغلی ساکن و یه مصاحبه کوتاه که همچنان منتظر کلیر شدن هستند و خودشون هم متعجبند چرا اینقدر کلیرنسشون طولانی شده .
البته اینها بیشتر برمیگرده به سفارت انکارا که فکر میکنم افیسرهای حساس تری داره چون سفارتهای ابوظبی و ایروان دوستان روز بالایی خیلی کمتر داره.
اینکه دوستان موارد مختلفی رو از قبیل تطابق اسمی ،اثر انگشت و یا سوابق کاری در تاثیر گذاری مدت کلیرنس مطرح میکنند محل اختلافه و نه میشه گفت غلطه نه درسته با اینکه من چند جا هم تو سایتهای مختلف خارجی همین موارد رو دیدم اما باز هم تناقض بسیاره و نمیشه گفت حتما به اینها مربوط میشه.
اما اون مطلبی که من از دوره کلیرنس متوجه شدم و نتیجه گرفتم اینه که روز مصاحبه افیسر چقدر از مصاحبه با شما به نتیجه برسه و راضی باشه هر چقدر که شما گنگ تر و خلاصه تر مطالب رو توضیح بدید و افیسر قانع نشه مدت کلیرنس شما بیشتر میشه مخصوصا سفارت انکارا.
تمام تلاشتون رو بکنید که صادق باشید و فرمها رو با دقت و کامل پرکنیدو در رابطه با هرچیزی کامل توضیح بدید و از سوالات افیسر سرسری عبور نکنید خلاصه اینکه سعی نکنید افیسر رو بپیچونید که این به ضرر خودتون تمام میشه .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز با سلام
چنانچه در ارتباط با استفاده از فرم آنلاین DS-260 به جای DS-230 از ابتدای SEP 2013 اطلاعاتی دارید اعلام بفرمایید. آیا این مورد در ارتباط با برندگان لاتاری می باشد یا خیر؟
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 20:00)User نوشته: به نظر من پرونده کلیرنس نه در سفارت است و نه در وزارت خارجه.
اینجا شرکت های سکیوریتی وجود دارند که تخصص شان این است که سابقه افراد را بررسی کنند. این بررسی سابقه هم سظوح مختلفی دارد. از چک کردن سابقه رانندگی و زندان و مواد مخدر و نقل انتقال های بانکی بین المللی تا بررسی های حساس که برای مشاغل حساس انجام میشه.
بعضی از این بررسی سابقه ها برای بعضی از مشاغل گاهی تا 60-70 هزار دلار هزینه دارد اما بعد از گذراندن این کلیرنس افراد می توانند برای مناصب رده بالای دولتی اقدام کنند.
این مقدمه را گفتم که بگویم سفارت واقعا مسئول کلیرنس نیست. بلکه شرکت های اقماری هستند که با وزارت خارجه و اداره گمرک و مرزها قرارداد دارند. آنها بانک های اطلاعاتی دارند که هر روز تکمیل ترش می کنند.
من این اطلاعات را با توجه به یک نسخه از بک گراند چکی که برای شغلم انجام شده بود متوجه شدم. این شرکت امنیتی که در نیویورک بود به تک تک جاهایی که من در رزومه ام اعلام کرده بودم زنگ زده بودند و فعالیت من را چک کرده بودند. در گزارشی که برای من هم یک نسخه اش ارسال شده بود نام افرادی که با آنها صحبت شده، شماره تلفن و سمت آنها ذکر شده بود در کمال تعجب این اطلاعات درست هستند. در اینکه این شرکت ها چگونه تماس می گیرند اطلاعی ندارم.
بنابراین فکر می کنم سفارت واقعا نمی تواند مثلا فورا تصمیم بگیرد که دوره کلیرنس یک نفر را سر خود پایان دهد. اما تصمیم گیرنده اصلی آفیسر است که پرونده را برای کلیرنس بفرستد یا نه. از وقتی که پرونده می رود برای کلیرنس دیگر کنترلی روی آن ندارند.
اما به نظرم پیگیری کردن باعث میشه که سفارت از شرکت های طرف قرار داد بخواهد سریعتر عمل کنند و دیگر اینکه شرکت ها می دانند که حداکثر فرصت ارسال نتیچه پایان سپتامبر است.
به نظرم تنها دلیلی که در مورد افراد عادی می توان گفت (در مورد طولانی شدن عجیب غریب کلیرنس) این است که این افراد اطلاعات ارسالی شان شفاف و روشن نبوده و یا اینکه در بانک اطلاعاتی این شرکت ها سابقه مواردی مشکوک در سازمان یا رشته های تحصیلی این افراد وجود داشته.
من قبلا در تاپیک های 2011 کلی در این باره مطلب نوشته بودم اما خوب، کسی تالار سالهای قبل را نمی خواند. پس اطلاعاتتان را شفاف و بدون قایم کردن چیزی ارائه کنید. کار دولتی دارید، مشکلی نیست ولی هرگز سعی نکنید چیزی را پنهان کنید چخ هنگتام مصاحبه، چه هنگام ارسال جواب فرم نه سوالی و یا فرم های دیگر.
متاسفم طولانی شد.
(2013-09-01 ساعت 22:56)vmware نوشته: برندگان خوش شانس 2014 میخوام یه تجربه شخصی رو باهاتون به اشتراک بزارم که نتیجه بررسی کیس های مختلف هست البته این کاملا نظر شخصی بنده هست و لطفا دوستان سریع جبهه نگیرند .
پارسال همه به اتفاق میگفتند تو پرکردن فرمها سعی کنید اطلاعات زیاد ندید تو سفارت هم وقتی با افیسر صحبت میکنید حرف اضافه نزنید مختصر و مفید جواب بدید همه اینها بخاطر اینه که شما انسان ساده ای بنظر برسید و یا ویزای یکضرب بگیرید یا دوره کلیرنس کیستون کوتاه باشه.
بنظر بنده کاملا اشتباهه چرا چون من افرادی رو دیدم که تمام سوابق شغلیشون رو از سالها پیش توضیح داده بودند روز مصاحبه هم صادقانه درباره کارشون و تحصیلاتشون و وظایفشون و سربازیشون با افیسر حرف زده بودند و یه مصاحبه طولانی داشتند و یا یکضرب گرفتند یا 30 تا 60 روزه کلیر شدند.
اما دوستانی بودند با شغل ساده معاف از خدمت 1 سابقه شغلی ساکن و یه مصاحبه کوتاه که همچنان منتظر کلیر شدن هستند و خودشون هم متعجبند چرا اینقدر کلیرنسشون طولانی شده .
البته اینها بیشتر برمیگرده به سفارت انکارا که فکر میکنم افیسرهای حساس تری داره چون سفارتهای ابوظبی و ایروان دوستان روز بالایی خیلی کمتر داره.
اینکه دوستان موارد مختلفی رو از قبیل تطابق اسمی ،اثر انگشت و یا سوابق کاری در تاثیر گذاری مدت کلیرنس مطرح میکنند محل اختلافه و نه میشه گفت غلطه نه درسته با اینکه من چند جا هم تو سایتهای مختلف خارجی همین موارد رو دیدم اما باز هم تناقض بسیاره و نمیشه گفت حتما به اینها مربوط میشه.
اما اون مطلبی که من از دوره کلیرنس متوجه شدم و نتیجه گرفتم اینه که روز مصاحبه افیسر چقدر از مصاحبه با شما به نتیجه برسه و راضی باشه هر چقدر که شما گنگ تر و خلاصه تر مطالب رو توضیح بدید و افیسر قانع نشه مدت کلیرنس شما بیشتر میشه مخصوصا سفارت انکارا.
تمام تلاشتون رو بکنید که صادق باشید و فرمها رو با دقت و کامل پرکنیدو در رابطه با هرچیزی کامل توضیح بدید و از سوالات افیسر سرسری عبور نکنید خلاصه اینکه سعی نکنید افیسر رو بپیچونید که این به ضرر خودتون تمام میشه .
با سلام
ضمن اینکه با فرمایش دو دوست عزیز کاملا موافقم جهت راهنمائی دوستان چند نکته رو عرض میکنم
در تکمیل فرم مورد بحث در این تاپیک ، دقت داشته باشید سوابق کاری ارائه شده با سوابق بیمه ای شما مغایرتی نداشته باشه(در صورت داشتن سابقه بیمه) این موضوع از طرف اونا به راحتی قابل پیگیری و کنترل !
همچنین آدرس ایمیلی که معرفی میکنید کاملا تمیز و محتویات اونو قبلا خودتون چک کنید!
هنگام ذکر مسافرتهای خارجی حتما شماره پاسپورتی که با اون اقدام به مسافرت کردین رو قید کنید
اگر اقامتون در هر کشور خارجی بیش از یک ماه بوده کلی نگید برا تعطیلات رفتم - یک ماه تعطیلات!!
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در نرم افزار Foxit Advanced PDF Editor چطوری میشه عکس وارد کرد ....؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان..... من یه سوالی داشتم... من فرما رو پر که کردم. در قسمت امضا فقط اسمم رو نوشتم و به صورت معمول خودمون که امضا میکنیم امضا. نکردم. و همونطوری فقط اسمم رو جای امضا نوشتم و فایلا رو پی دی اف کردم فرستادم ... حالا شما فکر مبکنید فرمای من قابل قبول هست یا دوباره امضا کنم اسکن کنم و دوباره پیدی اف کنم بفرستم ... ااعصابم بهم ریخته... لطفا بگید من الان باید کار کنم.... دوباره بفرستم یا قابل قبوله؟؟؟؟؟