کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-08-28 ساعت 13:02)mohsen_bv66 نوشته:  [
با تشکر از راهنماییتون
طبق گفته شما تمامی مدارکمو در پاسخ به همون ایمیل میسینگ فایلی که 20Aug برام فرستاده بودند ارسال کردم
اتوریپلای اومد.تاییدیه هم هنوز نیومده ( تاریخ ارسال 21Aug)
از طرفی بابت ایمیل تغییر سفارت که برای بار دوم فرستادم (14aug) در این بین جواب زیر اومد (23Aug)
Thank you for your inquiry. The information you provided will be included in your case file for review.
حالا موندم چطور میشه مطمئن بشم مدارکم کامل تو سیستمشون ثبت شده ، آخه از طرفی دریافت مجدد مدارکمو تایید نکردند از اون طرف به درخواست تغییر سفارتم جواب بالا را دادند.
الان گیج گیج شدم میترسم چند وقت دیگه بازم بگن هیچ مدرکی از من ندارند وقت ارسال مدارک هم تموم شده.

دوست عزیز وقتی این جواب رو دریافت کردید
Thank you for your inquiry. The information you provided will be included in your case file for review.
یعنی مدارکتون رو دریافت کردند و در حال بررسی هستش بنابراین جای هیچ نگرانی نیست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee ، mohsen_bv66
(2013-08-28 ساعت 11:25)پاندا نوشته:  سلام
در سوال شماره 12 فرم ds 230 part 1نوشته present occupationکه اینجا همسرم باید شغلشون را بنویسند که کاملا واضح است.اما چند خط پایین تر در سوال 17 پرسیده که spouse's occupation چون همسرم این فرم را پر میکنند منظورشون این هست که شغل من را که spouse ایشون میشم بنویسند.که سوال من هم دقیقا مربوط به همین سوال 17 میشه نه سوال 12 که شغل خودشون را پرسیده.اگه یک نگاهی به فرم ds 230 part 1 بندازید تفاوت این دو سوال مشخص میشه.حالا اگه ممکنه لطف کنید و به من بگید که من اون عنوان شغلی خودم را همسرم در سوال 17 بنویسن یا چون هنوز من سر کار نرفتم بنویسند که شغلی ندارم.اینا میپرسم چون من به احتمال زیاد تو یکی دوماه اینده با همون مدرکم سر کار میرم و گفتم اگه همسرم بنویسند که من بیکارم شاید جنبه خوبی نداشته باشه. ممنون میشم که من را راهنمایی کنید.

دوست عزیز شما گفتید برای همسرم بنویسم، برای همین شبه برانگیز بود. اگر ایشون تا وقتی شما قراره برین سرکار، به مصاحبه نمیرن، اشکالی نداره... اگر برن مصاحبه و کلیرینس بخورن حتما در مورد شما هم تحقیق خواهد شد، پس بهتره اگر واقعا سر کار رفتنتون محتمل هست این مسئله رو عنوان کنید وگرنه حقیقت رو بگید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee
بچه ها من تو فرماهم بخش آدرسی رو که باید برای ارسال گرین کارت میدادم رو با N/A پر کردم به نظرتون تو مصاحبه اگه این آدرس رو بدم برام مشکل ایجاد میشه یا بهتره قبل از شروع نوبت کارنت بازه شماره من آدرس رو بفرستم؟!
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان:
(2013-08-28 ساعت 16:02)میما نوشته:  بچه ها من تو فرماهم بخش آدرسی رو که باید برای ارسال گرین کارت میدادم رو با N/A پر کردم به نظرتون تو مصاحبه اگه این آدرس رو بدم برام مشکل ایجاد میشه یا بهتره قبل از شروع نوبت کارنت بازه شماره من آدرس رو بفرستم؟!

نه مشکلی نیست، شما میتونید روز مصاحبه آدرس بدید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
(2013-08-28 ساعت 16:02)میما نوشته:  بچه ها من تو فرماهم بخش آدرسی رو که باید برای ارسال گرین کارت میدادم رو با N/A پر کردم به نظرتون تو مصاحبه اگه این آدرس رو بدم برام مشکل ایجاد میشه یا بهتره قبل از شروع نوبت کارنت بازه شماره من آدرس رو بفرستم؟!
مشکلی نداره.زمان مصاحبه درستش کنید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
من در قسمت تحصيلات فراموش كردم دوره يك ساله پيش دانشگاهي رو بنويسم يعني نوشتم
دبستان ٥ سال
راهنمايي ٣ سال
دبيرستان ٤ سال (در صورتيكه دبيرستان من ٣ سال بوده و ١ سال پيش دانشگاهي)
دانشگاه ٥ سال
البته به كي سي سي ايميل زدم اينو ولي هنوز جواب ندادند
آيا مشكلي پيش مياد؟ نيازي به اصلاح فرم هست يا مهم نيست؟
پيشاپيش ممنون از راهنمايي دوستان
تشکر کنندگان:
(2013-08-28 ساعت 23:29)ehsanv2 نوشته:  من در قسمت تحصيلات فراموش كردم دوره يك ساله پيش دانشگاهي رو بنويسم يعني نوشتم
دبستان ٥ سال
راهنمايي ٣ سال
دبيرستان ٤ سال (در صورتيكه دبيرستان من ٣ سال بوده و ١ سال پيش دانشگاهي)
دانشگاه ٥ سال
البته به كي سي سي ايميل زدم اينو ولي هنوز جواب ندادند
آيا مشكلي پيش مياد؟ نيازي به اصلاح فرم هست يا مهم نيست؟
پيشاپيش ممنون از راهنمايي دوستان

نه مشکل حادی نیست.
زمان مصاحبه مطرح کنید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ehsanv2 ، ojee
(2013-08-30 ساعت 20:45)HELIAA نوشته:  ممنون از جوابتون. من ايميل زدم. اگه ايميل زده باشم منتظر كارنت شدن باشم ? يا منتظر ايميل اونها ك كامل بودن و جريان افتادن مداركم رو بم اعلام كنن? من توي متن ايميلم مواردي ك شما گفتين رو رعايت كردم.

معمولا یک جواب دیگه هم داده میشه که میگه اطلاعات شما رسیده و به کیس تون اضافه میشه، به احتمال زیاد برای شما هم فرستاده میشه. بله منتظر باشید و بولتن ویزا رو اواسط هر ماه میلادی چک کنید. پست اول تاپیک بولتن رو هم بخونید بد نیست. در ضمن شما الان 23 ارسال دارید چرا امضاتون رو درست نمی کنید؛ برید به کنترل پنل و امضاتون رو درست کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، ffrfar ، HELIAA ، nika
بند 33: برا عنوان مدرک:
معادل ریاضی فیزیک چی میشه ؟؟؟ ( Mathematical Physics درسته؟؟؟)
مهندسی برق مخابرات چی ؟؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
(2013-09-01 ساعت 14:33)andishe نوشته:  بند 33: برا عنوان مدرک:
معادل ریاضی فیزیک چی میشه ؟؟؟ ( Mathematical Physics درسته؟؟؟)
مهندسی برق مخابرات چی ؟؟؟؟

ریاضی فیزیک = mathematics and physics
مهندسی برق = Electrical Engineering
مهندسی مخابرات = Telecommunications Engineering
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: andishe ، noobnoobi ، nika ، Soap McTavish
برندگان خوش شانس 2014 میخوام یه تجربه شخصی رو باهاتون به اشتراک بزارم که نتیجه بررسی کیس های مختلف هست البته این کاملا نظر شخصی بنده هست و لطفا دوستان سریع جبهه نگیرند .
پارسال همه به اتفاق میگفتند تو پرکردن فرمها سعی کنید اطلاعات زیاد ندید تو سفارت هم وقتی با افیسر صحبت میکنید حرف اضافه نزنید مختصر و مفید جواب بدید همه اینها بخاطر اینه که شما انسان ساده ای بنظر برسید و یا ویزای یکضرب بگیرید یا دوره کلیرنس کیستون کوتاه باشه.
بنظر بنده کاملا اشتباهه چرا چون من افرادی رو دیدم که تمام سوابق شغلیشون رو از سالها پیش توضیح داده بودند روز مصاحبه هم صادقانه درباره کارشون و تحصیلاتشون و وظایفشون و سربازیشون با افیسر حرف زده بودند و یه مصاحبه طولانی داشتند و یا یکضرب گرفتند یا 30 تا 60 روزه کلیر شدند.
اما دوستانی بودند با شغل ساده معاف از خدمت 1 سابقه شغلی ساکن و یه مصاحبه کوتاه که همچنان منتظر کلیر شدن هستند و خودشون هم متعجبند چرا اینقدر کلیرنسشون طولانی شده .
البته اینها بیشتر برمیگرده به سفارت انکارا که فکر میکنم افیسرهای حساس تری داره چون سفارتهای ابوظبی و ایروان دوستان روز بالایی خیلی کمتر داره.
اینکه دوستان موارد مختلفی رو از قبیل تطابق اسمی ،اثر انگشت و یا سوابق کاری در تاثیر گذاری مدت کلیرنس مطرح میکنند محل اختلافه و نه میشه گفت غلطه نه درسته با اینکه من چند جا هم تو سایتهای مختلف خارجی همین موارد رو دیدم اما باز هم تناقض بسیاره و نمیشه گفت حتما به اینها مربوط میشه.

اما اون مطلبی که من از دوره کلیرنس متوجه شدم و نتیجه گرفتم اینه که روز مصاحبه افیسر چقدر از مصاحبه با شما به نتیجه برسه و راضی باشه هر چقدر که شما گنگ تر و خلاصه تر مطالب رو توضیح بدید و افیسر قانع نشه مدت کلیرنس شما بیشتر میشه مخصوصا سفارت انکارا.

تمام تلاشتون رو بکنید که صادق باشید و فرمها رو با دقت و کامل پرکنیدو در رابطه با هرچیزی کامل توضیح بدید و از سوالات افیسر سرسری عبور نکنید خلاصه اینکه سعی نکنید افیسر رو بپیچونید که این به ضرر خودتون تمام میشه .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: ffrfar ، KIMIA2005 ، 5ina ، amin arefi ، athenaa ، shayesteh
دوستان عزیز با سلام
چنانچه در ارتباط با استفاده از فرم آنلاین DS-260 به جای DS-230 از ابتدای SEP 2013 اطلاعاتی دارید اعلام بفرمایید. آیا این مورد در ارتباط با برندگان لاتاری می باشد یا خیر؟
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-01 ساعت 20:00)User نوشته:  به نظر من پرونده کلیرنس نه در سفارت است و نه در وزارت خارجه.
اینجا شرکت های سکیوریتی وجود دارند که تخصص شان این است که سابقه افراد را بررسی کنند. این بررسی سابقه هم سظوح مختلفی دارد. از چک کردن سابقه رانندگی و زندان و مواد مخدر و نقل انتقال های بانکی بین المللی تا بررسی های حساس که برای مشاغل حساس انجام میشه.
بعضی از این بررسی سابقه ها برای بعضی از مشاغل گاهی تا 60-70 هزار دلار هزینه دارد اما بعد از گذراندن این کلیرنس افراد می توانند برای مناصب رده بالای دولتی اقدام کنند.

این مقدمه را گفتم که بگویم سفارت واقعا مسئول کلیرنس نیست. بلکه شرکت های اقماری هستند که با وزارت خارجه و اداره گمرک و مرزها قرارداد دارند. آنها بانک های اطلاعاتی دارند که هر روز تکمیل ترش می کنند.

من این اطلاعات را با توجه به یک نسخه از بک گراند چکی که برای شغلم انجام شده بود متوجه شدم. این شرکت امنیتی که در نیویورک بود به تک تک جاهایی که من در رزومه ام اعلام کرده بودم زنگ زده بودند و فعالیت من را چک کرده بودند. در گزارشی که برای من هم یک نسخه اش ارسال شده بود نام افرادی که با آنها صحبت شده، شماره تلفن و سمت آنها ذکر شده بود در کمال تعجب این اطلاعات درست هستند. در اینکه این شرکت ها چگونه تماس می گیرند اطلاعی ندارم.

بنابراین فکر می کنم سفارت واقعا نمی تواند مثلا فورا تصمیم بگیرد که دوره کلیرنس یک نفر را سر خود پایان دهد. اما تصمیم گیرنده اصلی آفیسر است که پرونده را برای کلیرنس بفرستد یا نه. از وقتی که پرونده می رود برای کلیرنس دیگر کنترلی روی آن ندارند.

اما به نظرم پیگیری کردن باعث میشه که سفارت از شرکت های طرف قرار داد بخواهد سریعتر عمل کنند و دیگر اینکه شرکت ها می دانند که حداکثر فرصت ارسال نتیچه پایان سپتامبر است.
به نظرم تنها دلیلی که در مورد افراد عادی می توان گفت (در مورد طولانی شدن عجیب غریب کلیرنس) این است که این افراد اطلاعات ارسالی شان شفاف و روشن نبوده و یا اینکه در بانک اطلاعاتی این شرکت ها سابقه مواردی مشکوک در سازمان یا رشته های تحصیلی این افراد وجود داشته.

من قبلا در تاپیک های 2011 کلی در این باره مطلب نوشته بودم اما خوب، کسی تالار سالهای قبل را نمی خواند. پس اطلاعاتتان را شفاف و بدون قایم کردن چیزی ارائه کنید. کار دولتی دارید، مشکلی نیست ولی هرگز سعی نکنید چیزی را پنهان کنید چخ هنگتام مصاحبه، چه هنگام ارسال جواب فرم نه سوالی و یا فرم های دیگر.

متاسفم طولانی شد.

(2013-09-01 ساعت 22:56)vmware نوشته:  برندگان خوش شانس 2014 میخوام یه تجربه شخصی رو باهاتون به اشتراک بزارم که نتیجه بررسی کیس های مختلف هست البته این کاملا نظر شخصی بنده هست و لطفا دوستان سریع جبهه نگیرند .
پارسال همه به اتفاق میگفتند تو پرکردن فرمها سعی کنید اطلاعات زیاد ندید تو سفارت هم وقتی با افیسر صحبت میکنید حرف اضافه نزنید مختصر و مفید جواب بدید همه اینها بخاطر اینه که شما انسان ساده ای بنظر برسید و یا ویزای یکضرب بگیرید یا دوره کلیرنس کیستون کوتاه باشه.
بنظر بنده کاملا اشتباهه چرا چون من افرادی رو دیدم که تمام سوابق شغلیشون رو از سالها پیش توضیح داده بودند روز مصاحبه هم صادقانه درباره کارشون و تحصیلاتشون و وظایفشون و سربازیشون با افیسر حرف زده بودند و یه مصاحبه طولانی داشتند و یا یکضرب گرفتند یا 30 تا 60 روزه کلیر شدند.
اما دوستانی بودند با شغل ساده معاف از خدمت 1 سابقه شغلی ساکن و یه مصاحبه کوتاه که همچنان منتظر کلیر شدن هستند و خودشون هم متعجبند چرا اینقدر کلیرنسشون طولانی شده .
البته اینها بیشتر برمیگرده به سفارت انکارا که فکر میکنم افیسرهای حساس تری داره چون سفارتهای ابوظبی و ایروان دوستان روز بالایی خیلی کمتر داره.
اینکه دوستان موارد مختلفی رو از قبیل تطابق اسمی ،اثر انگشت و یا سوابق کاری در تاثیر گذاری مدت کلیرنس مطرح میکنند محل اختلافه و نه میشه گفت غلطه نه درسته با اینکه من چند جا هم تو سایتهای مختلف خارجی همین موارد رو دیدم اما باز هم تناقض بسیاره و نمیشه گفت حتما به اینها مربوط میشه.

اما اون مطلبی که من از دوره کلیرنس متوجه شدم و نتیجه گرفتم اینه که روز مصاحبه افیسر چقدر از مصاحبه با شما به نتیجه برسه و راضی باشه هر چقدر که شما گنگ تر و خلاصه تر مطالب رو توضیح بدید و افیسر قانع نشه مدت کلیرنس شما بیشتر میشه مخصوصا سفارت انکارا.

تمام تلاشتون رو بکنید که صادق باشید و فرمها رو با دقت و کامل پرکنیدو در رابطه با هرچیزی کامل توضیح بدید و از سوالات افیسر سرسری عبور نکنید خلاصه اینکه سعی نکنید افیسر رو بپیچونید که این به ضرر خودتون تمام میشه .
با سلام
ضمن اینکه با فرمایش دو دوست عزیز کاملا موافقم جهت راهنمائی دوستان چند نکته رو عرض میکنم
در تکمیل فرم مورد بحث در این تاپیک ، دقت داشته باشید سوابق کاری ارائه شده با سوابق بیمه ای شما مغایرتی نداشته باشه(در صورت داشتن سابقه بیمه) این موضوع از طرف اونا به راحتی قابل پیگیری و کنترل !
همچنین آدرس ایمیلی که معرفی میکنید کاملا تمیز و محتویات اونو قبلا خودتون چک کنید!
هنگام ذکر مسافرتهای خارجی حتما شماره پاسپورتی که با اون اقدام به مسافرت کردین رو قید کنید
اگر اقامتون در هر کشور خارجی بیش از یک ماه بوده کلی نگید برا تعطیلات رفتم - یک ماه تعطیلات!!
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: 5ina ، amin arefi ، ffrfar
دوستان در نرم افزار Foxit Advanced PDF Editor چطوری میشه عکس وارد کرد ....؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
سلام دوستان..... من یه سوالی داشتم... من فرما رو پر که کردم. در قسمت امضا فقط اسمم رو نوشتم و به صورت معمول خودمون که امضا میکنیم امضا. نکردم. و همونطوری فقط اسمم رو جای امضا نوشتم و فایلا رو پی دی اف کردم فرستادم ... حالا شما فکر مبکنید فرمای من قابل قبول هست یا دوباره امضا کنم اسکن کنم و دوباره پیدی اف کنم بفرستم ... ااعصابم بهم ریخته... لطفا بگید من الان باید کار کنم.... دوباره بفرستم یا قابل قبوله؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان