کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
ببخشید خواهره من بارداره..و آخر شهریور بچه به دنیا میاد...می خواد مدارکشو بفرسته تو قسمت فرزندان چیزی ننویسه دیگه..و وقتی بچه به دنیا اومد دوباره مدارکو اصلاح کنه و بفرسته..به نظرتون این کار درسته؟
کیس نامبر: 2013AS0000105xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مصاحبه:7 آگوست • کلیرنس • 31 آگوست کلیر • مقصد: Houston •
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-14 ساعت 23:05)masuodrh نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 22:35)masuodrh نوشته:  دوستان عکس رو باید بچسبونیم روی فرم؟
یا اینکه پشت نویسی کنیم و ارسال کنیم تو پاکت؟
ممنون از همه دوستان که وقت میذارن و با حوصله جواب مید

در مورد سوال من جواب نمیدین؟

دوست من. دستور العملش میگه که 2 قطعه عکس پشت نویسی شده رو به همراه فزمهای پر شده بفرستین. من خودم 2 قطعه عکس گذاشتم توی یک پاکت کوچیک ( برای هر یک از اعضا) و اون پاکت رو با بقیه فرمها فرستادم و یکی یه دونه عکس اضافه هم با چسب مایع چسبوندم به فرم اصلی.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: masuodrh ، KIMIA2005
(2013-05-14 ساعت 23:05)masuodrh نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 22:35)masuodrh نوشته:  دوستان عکس رو باید بچسبونیم روی فرم؟
یا اینکه پشت نویسی کنیم و ارسال کنیم تو پاکت؟
ممنون از همه دوستان که وقت میذارن و با حوصله جواب مید

در مورد سوال من جواب نمیدین؟

این پست رو مطالعه کنید
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: masuodrh ، KIMIA2005
(2013-05-14 ساعت 23:42)elmira_fa نوشته:  ببخشید خواهره من بارداره..و آخر شهریور بچه به دنیا میاد...می خواد مدارکشو بفرسته تو قسمت فرزندان چیزی ننویسه دیگه..و وقتی بچه به دنیا اومد دوباره مدارکو اصلاح کنه و بفرسته..به نظرتون این کار درسته؟
المیرا جان، همسر من هم شرایط مشابه خواهرتون رو داشت. الان فرزند رو ننویسین. ولی بعد اینکه فرمها رو فرستادین و ایمیل تایید رسیدن فرمهاتون دستتون رسید، ( پرونده اولیه براتون تشکیل شد) حالا ایمیل بزنین و بگین که شرایطتون اینطوریه و در فلان تاریخ فرزند به دنیا میاد. اونها هم جواب میدن که در پروندتون ثبت میکنن.
وقتی هم که خواهرزادتون به دنیا اومد، تندی ازش عکس میگیرین ( پاسپورتی) و میرین براش پاسپورت میگیرین (این عکس رو برای پسرم توی 3 روزگی با یه مکافاتی گرفتیم) وقتی پاسپورت اومد فرم 230 براش پر میکنین و با اسکن صفحه اول پاسپورت و فرمهای آپدیت شده خواهر و دامادتون میفرستین. شناسنامه بچه رو هم ترجمه میکنین و کارای واکسنشم میرسین که تا روز مصاحبه همه چیز آماده باشه.
قبل مصاحبه هم اصل فرم 230 رو برای سفارت 15 روز زودتر از روز مصاحبه ارسال میکنین. یا اینکه میتونین روز مصاحبه هم این فرم رو برا نوزادتون ببرین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: elmira_fa ، KIMIA2005
به این ادرس ایمیل بزن راهنماییت میکنند: info@immigrarangel.com
(2013-05-14 ساعت 22:37)Danial_4139 نوشته:  فرم من آماده ارسال هست فقط مونده پر کردن قسمت 11 ( محل ارسال گرین کارت ) که آدرسی تو آمریکا ندارم چی کنم ؟؟؟؟؟؟

(2013-05-14 ساعت 23:35)farzadsj نوشته:  12.PRESENT OCCUPATION

12.PRESENT OCCUPATION
اگر دانشجو باشه باید بنویسه student یا بیکار nonempoloyee
student میتونین بنویسین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، farzadsj
با سلام
1-من با نرم افزار نیترو کار میکنم، چطور عکس رو در مربع بالای فرم الصاق کنم؟
2-در سوال 13 فرم 230 برای تایپ ادرس جاکم میاد چکار کنم لطفا توضیح دهید؟
3-در محل امضا (drawing) چطور با نرم افزار این کار را انجام دهم؟
4-در مورد سوال 35 در بعضی جاهای فروم گفته شده never و یا n/a بنویسید کدوم درسته؟ همه خانه های سوال 35 رو بنویسم؟

5-ممنون از پاسخگویی شما

(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته:  elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟

تشکر کنندگان: ali_am76 ، KIMIA2005
(2013-05-15 ساعت 00:40)sonnnna نوشته:  با سلام
1-من با نرم افزار نیترو کار میکنم، چطور عکس رو در مربع بالای فرم الصاق کنم؟
2-در سوال 13 فرم 230 برای تایپ ادرس جاکم میاد چکار کنم لطفا توضیح دهید؟
3-در محل امضا (drawing) چطور با نرم افزار این کار را انجام دهم؟
4-در مورد سوال 35 در بعضی جاهای فروم گفته شده never و یا n/a بنویسید کدوم درسته؟ همه خانه های سوال 35 رو بنویسم؟

5-ممنون از پاسخگویی شما

1- شما فرمهاتون رو پرینت کنید بعد عکس 5*5 رو هم بچسبونید و فرمها رو امضا کنید و اسکن کنید.
2-Edit All Fields رو بزنید. Propertise بگیرید و در سریرگ Appearance سایز فونتهاتون رو کوچکتر کنید مشکلتون حل میشه! اگر باز هم جا نشد در برگه اضافی آدرسو بزنید.
3- در مورد امضا هم بعد از پرینت فرمها دستی امضا کنید.
4-در قسمت 35 باید Never بنویسید. باقی جاها رو هم N/A بنویسید

5- خاهش Big Grin
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hushmandco
دوستان عزیزی که کار با نرم افزار انلاک براشون سخته و همچنین برای ویرایش فیلدهای تاریخ و سایز فونتها مشکل دارند, بنده فرم 230 انلاک شده به همراه تغییرات مورد نیاز در فیلدهای تاریخ رو در این لینک قرار دادم! مدیران هم اگه تایید میکنند این فایل رو در جایی قرار بدند برای دسترسی راحت اعضا!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: hushmandco ، sinamn ، KIMIA2005 ، amin arefi ، آلیس-1980
آکروبات دانلود نمیشه چکار کنم؟Sad
(2013-05-13 ساعت 14:40)alirangh نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 17:41)yoosef61 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 12:55)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان در قسمتی که باید اسم و فامیلمونو به فارسی بنویسیم من با نرم افزار NITRO PRO کار می کنم حروف فارسی رو جدا از همو از اخر به اول میاره لطفآ راهنمایی می کنید چکار کنم؟ تشکر

با سلام /شما میتونید با نرم افزار word یا paint متن فارسی رو بنویسید بعد با paint ازش عکس بگیرید و اون عکس رو با نرم افزار nitro pro 8 در قسمت stamp اون عکس رو به فایلت اضافه کنید
با آرزوی موفقیت برای همه

بابا این کارا چیه؟؟؟
باید نرم افزارتون از زبان پارسی پشتیبانی کنه
از اینجا Acrobat دانلود کنید از زبان پارسی پشتیبانی می کنه
http://www.asandownload.com/software/entry/2001

(2013-05-15 ساعت 00:01)sonnnna نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 22:37)Danial_4139 نوشته:  فرم من آماده ارسال هست فقط مونده پر کردن قسمت 11 ( محل ارسال گرین کارت ) که آدرسی تو آمریکا ندارم چی کنم ؟؟؟؟؟؟
به این ادرس ایمیل بزن راهنماییت میکنند: info@immigrarangel.com

(2013-05-15 ساعت 01:37)sonnnna نوشته:  آکروبات دانلود نمیشه چکار کنم؟Sad

از این لینک استفاده کنید
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-12 ساعت 21:43)حسن پیری نوشته:  degree رو برای اول دبستان و اول دبیرستان که مدرسمو عوض کردم چی بنویسم؟
دبستان general اول دبیرستان grade one of high scoohl

تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 11:32)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 02:24)saeedhei نوشته:  سلام دوستان من سوال 32 مربوط به شغل رو زدم دو سال ولی در قسمت کارفرماش N/A زدم چون خودم کارفرما بودم موردی نداره؟

اون فسمت رو بنویس myself
self-employed

تشکر کنندگان:
سلام!من سوالم اینه که در قسمت 10 و 11 که باید آدرس جایی که میخوایم توی آمریکا اونجا زندگی کنیم رو بزنیم ، اگر هنوز مشخص نیست چه کار کنیم؟
چون وقتی وارد آمریکا میشم باید برم هتل احتمال زیاد و هنوز هم انتخاب نکردم که کجا می خوام زندگی کنم!!
اگر N/A بزنم ، مشکلی پیش نمیاد؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2013-05-14 ساعت 05:07)ulaleh نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 11:07)elnazgh نوشته:  [quote='sadeghi897' pid='325825' dateline='1367444048']
راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2- اگه قبلا اسم و فامیلتون چیز دیگه بودین بنویسین اون قدیمیرو
3- اسم و فامیلتون رو به فارسی بنویسین
4- تاریخ تولد از چپ اول ماه دوم روز سوم سال
5- سن
6- محل تولد به این ترتیبی که میگم اول از چپ شهر بعد استان بعد کشور
7- ملیت
8- جنسیت که بالایی مونث هست پایینی مذکر هست
9- وضعیت مجرد یا متاهل بودن اولی از چپ مجرده برای کسی که تا حالا ازدواج نکرده بعدی متاهل بعدی بیوه بعدی طلاق گرفته بعدی جدا شده ( برای کسایی که از زنشون جدا زندگی می کنند اما هنوز طلاق نگرفتند ) توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین
10- آدرس جایی که میخواین توی آمریکا اونجا زندگی کنین بههمراه تلفن
11- اگر آدرس جایی که می خواین گرین کارتتون پست بشه توی آمریکا با آدرس جایی که توی شماره 10 دادین اینجا باید بنویسین
اگر نه یکی هستش باید بنویسین
N/A
12- وضعیت شغلی الانتون
13- آدرس تلفن و ایمیل
14- اطلاعات همسر
فامیلی اسم
15- تاریخ و محل تولد همسر
16- آدرس همسر
17- شغل همسر
18 تاریخ ازدواج
19- فامیلی پدر اسم پدر
20- تاریخ تولد پدر
21- محل تولد پدر
22- آدرس پدر
23- اگر پدر فوت کردن تاریخش
24- فامیلی مادر اسم مادر
25- تاریخ تولد مادر
26- محل تولد مادر
27- آدرس مادر
28- اگر مادر فوت کرده تاریخش
29- اسم تاریخ تولد و محل تولد بچه ها و آدرسشون
30- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین

در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی
[/quot
با تشکر از پیام شما من فقط یه توضیح اضافه میکنم در رابطه با سوال 42
منظور از این سوال این است که تا حالا از آمریکا بعد از ورود به این کشور دیپورت شدید یا نه؟ بنابراین کسانی که قبلا برای آمریکا درخواست ویزا داده بودند و رد شده باید بنویسند NO
این دقیقا سوالی هست که من از یکی از اقوام مقیم آمریکا پرسیدم و پاسخ زیر را دریافت کردم:
Based on that definition, I don't think being denied a US Visa is considered a being refused admission at a "port of entry". Ports of entry can be international airports, sea ports, etc. Being refused admission at a point of entry typically means customs prevented them from entering in a country because the passenger has problems with his/her Visa, passport, drugs, etc.

منظور از این سوال این است که تا حالا از آمریکا بعد از ورود به این کشور دیپورت شدید یا نه؟ بنابراین کسانی که قبلا برای آمریکا درخواست ویزا داده بودند و رد شده باید بنویسند NO
این دقیقا سوالی هست که من از یکی از اقوام مقیم آمریکا پرسیدم و پاسخ زیر را دریافت کردم:
Based on that definition, I don't think being denied a US Visa is considered a being refused admission at a "port of entry". Ports of entry can be international airports, sea ports, etc. Being refused admission at a point of entry typically means customs prevented them from entering in a country because the passenger has problems with his/her Visa, passport, drugs, etc.

فقط یه سوال واسه اطمینان! وقتی مدارکو با ایمیل می خوایم بفرستیم عکس رو باید چیکار کنیم؟ منظورم اینه که ۲ تا عکس دیگه معنی نداره!

سلام

با تشکر بابت مطلب ارسالی‌، ممنون میشم اگه پاسخ پرسش‌های بنده را بدهید:

۱- بعد از شماره ۳۵، شما نوشتید: "امضا کنید"، در حالیکه در یه پوست دیگه به نامه "لاتاری از آغاز تا پایان" نوشته شده که "به هیچ عنوان هیچ جای فرم امضا نشه". لطفا بفرمایید مورد صحیح کدومه؟

۲-شماره ۳۹، نوشتید اسم کسی‌ که لاتاری رو برنده شده بنوسید، در حالی‌ توی "لاتاری از آغاز تا پایان" نوشته شده که این قسمت مربوط به لاتاری نیست و پر نشه. مورد صحیح رو لطفا بفرمایید.

۳- ۲ تا فرم اصلی‌ که ارسال می‌شه اگه جاییش قراره امضا بشه (که الان هنوز من جوابشو نمیدونم)، آیا باید امضا خودم رو اسکن کنم یا اینکه می‌شه از امکان تایپ در خود فایل استفاده کرد؟ گزینه "ساین" (در بالا سمت راست) رو کلیک کنیم امکان اضافه کردن امضا اما به شکل نوشتاری (نه الزاماً امضا منحصر به فرد هر شخص) وجود داره. البته می‌شه امضا هم به شکل عکس اضافه کرد، اما سوال بنده اینه که اگه از امضا به شکل نوشتاری (نه امضا به شکل فایل سکان شده) استفاده کنیم، آیا مشکلی‌ وجود داره؟

لطفا رهنمأیی کنید در این زمینه.

۴- برای افرادی که فرم‌ها رو ایمیل می‌کنن، آیا باید عکس به فرم د س-۰۲۳۰ اتچ (اضافه) بشه یا اینکه عکس به صورت ایمج (عکس) به شکل مجزا به ایمیل اتچ (اضافه) بشه؟

ممنون بابت توجه و کمک.

آریا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان