2013-05-15 ساعت 15:26
(2013-05-15 ساعت 12:29)ali_am76 نوشته:(2013-05-15 ساعت 08:32)elvira نوشته:(2013-05-15 ساعت 01:33)ali_am76 نوشته: دوستان عزیزی که کار با نرم افزار انلاک براشون سخته و همچنین برای ویرایش فیلدهای تاریخ و سایز فونتها مشکل دارند, بنده فرم 230 انلاک شده به همراه تغییرات مورد نیاز در فیلدهای تاریخ رو در این لینک قرار دادم! مدیران هم اگه تایید میکنند این فایل رو در جایی قرار بدند برای دسترسی راحت اعضا!
دستتون درد نکنه دوست عزیز.....فقط یه سوال بنظرتون سفارت این کار رو غیر قانونی نمیدونه؟؟؟؟؟
میشه با خیاله راحت ازش استفاده کرد؟
مشکلی نداره! چون شما اصل فرمها رو خراب نمیکنید فقط تغییر در سایز فونتها میدید! اما از پیشکسوتها هم بپرسید ضرر نمیکنید! دوستان پیشکسوت در این مورد نظر بدید و ما رو یاری کنید!
منم خیلی نگرانم چون ایتم 33 رو ویرایش کردم تا همه 6تا محل تحصیلم جا بشه (یعنی الان بجای 4تا خط 6 تا خط داره) ....نگن یهو چرا زدی فرم رو تغییر دادی
(2013-05-15 ساعت 08:45)elvira نوشته: سرعت دانلودش پایینه !!!
سرعت دانلود به سرعت اینترنت شما بستگی داره!
(2013-05-15 ساعت 08:26)eleesa نوشته: سلام ممنونم ازهمه بچه هابه خاطر راهنماییاشون .میخواستم بدونم جایی هست که بشه بی استرس پر کردن فرمها رو بهشون بسپاریم خسته شدم از این که با این سرعت پایین وترس از اشتباه مراحل رو دنبال کردم مرسی از راهنمایی تون.
شما کافیه فقط در گوگل عبارت Sample DS-230 Form رو سرچ کنید! با انواع و اقسام نمونه های پر شده روبرو میشید! داخل امضای من هم نمونه فارسی رو برای دوستان اپلود کردم! براحتی میتونید بنویسید! نیازیم به سواد زیاد انگلیسی نداره!
مطمئن هم باشید اگر اشتباهی رخ بده شما تا قبل از مصاحبه و حتی روز مصاحبه میتونید فرمهای اپدیت شده رو تحویل بدید!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*