کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-15 ساعت 12:29)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 08:32)elvira نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 01:33)ali_am76 نوشته:   دوستان عزیزی که کار با نرم افزار انلاک براشون سخته و همچنین برای ویرایش فیلدهای تاریخ و سایز فونتها مشکل دارند, بنده فرم 230 انلاک شده به همراه تغییرات مورد نیاز در فیلدهای تاریخ رو در این لینک قرار دادم! مدیران هم اگه تایید میکنند این فایل رو در جایی قرار بدند برای دسترسی راحت اعضا!

دستتون درد نکنه دوست عزیز.....فقط یه سوال بنظرتون سفارت این کار رو غیر قانونی نمیدونه؟؟؟؟؟
میشه با خیاله راحت ازش استفاده کرد؟

مشکلی نداره! چون شما اصل فرمها رو خراب نمیکنید فقط تغییر در سایز فونتها میدید! اما از پیشکسوتها هم بپرسید ضرر نمیکنید! دوستان پیشکسوت در این مورد نظر بدید و ما رو یاری کنید! Big Grin

منم خیلی نگرانم چون ایتم 33 رو ویرایش کردم تا همه 6تا محل تحصیلم جا بشه (یعنی الان بجای 4تا خط 6 تا خط داره) ....نگن یهو چرا زدی فرم رو تغییر دادی Sad

(2013-05-15 ساعت 08:45)elvira نوشته:  سرعت دانلودش پایینه !!!

سرعت دانلود به سرعت اینترنت شما بستگی داره!

(2013-05-15 ساعت 08:26)eleesa نوشته:  سلام ممنونم ازهمه بچه هابه خاطر راهنماییاشون .میخواستم بدونم جایی هست که بشه بی استرس پر کردن فرمها رو بهشون بسپاریم خسته شدم از این که با این سرعت پایین وترس از اشتباه مراحل رو دنبال کردم مرسی از راهنمایی تون.

شما کافیه فقط در گوگل عبارت Sample DS-230 Form رو سرچ کنید! با انواع و اقسام نمونه های پر شده روبرو میشید! داخل امضای من هم نمونه فارسی رو برای دوستان اپلود کردم! براحتی میتونید بنویسید! نیازیم به سواد زیاد انگلیسی نداره!
مطمئن هم باشید اگر اشتباهی رخ بده شما تا قبل از مصاحبه و حتی روز مصاحبه میتونید فرمهای اپدیت شده رو تحویل بدید! Wink
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز كه برنده شدند لطفن در پر كردن فرم ها دقت كنيد و عجله هم نكنيد و از همين الان پيش بيني آينده رو بكنيد.
شماره کیس:2013AS00001XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اواخر فوريه
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:

روياي دارم و آن هم آزاديست
تشکر کنندگان: ali_am76 ، aghaghia
(2013-05-15 ساعت 15:26)nedafarsi نوشته:  منم خیلی نگرانم چون ایتم 33 رو ویرایش کردم تا همه 6تا محل تحصیلم جا بشه (یعنی الان بجای 4تا خط 6 تا خط داره) ....نگن یهو چرا زدی فرم رو تغییر دادی Sad

این کار شما تغییر اساسیه! همون 4 خط بزارید بمونه! بقیه مراحل تحصیلتون رو در یک برگه اضافی ضمیمه فرمها کنید. من فقط فیلدهای تاریخ رو برای نوشتن N//A دستکاری کردم!

از حامد عزیز بابت رتبه کمال تشکر رو دارم! جایی بهتر پیدا نکردم برای تشکر! Big Grin
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: aghaghia ، hushmandco ، آلیس-1980
من با یه عالمه سوال جدید اومدم :دی

1- اولیش ربطی به این تاپیک نداره . ولی من هرجا گشتم نتونستم واسه خودم امضا بزارم اینجا!!

2- عکس از فرمی که واسش هست بزرگ تره . چیکارش کنم؟ عکس با عینک که اشکال نداره؟

3- من دوست یا آشنایی ندارم تو امریکا آدرسارو نزارم فعلا؟

4- تو بخش ازدواج من زدم مجرد . لازمه که بنویسم 0 بار ازدواج کردم؟

5- من تصمیم گرفتم که عین حقیقتو بنویسم واسه همین نوشتم که فوق میخونم و در حال تحصیلم. تا موقع مصاحبه هم که میتونم آپدیت کنم فرمو. حالا من تو شغل فعلی چی بنویسم ؟ من متوجه شدم سابقه کار داشتن باعث دردسر میشه. خوب من حقیقتش ندارم به شکل رسمی. پس فکر کردم که کلا از کار حرفی نزنم. چون تا این سن هم دانشجو بودم با عقل جور در میاد؟ نظر شما رو میخوام بدونم

6- من عضو یه انجمن علمی تخصصی هستم . ذکر کنم ؟

7- در مورد تلفن. اشکال نداره موبایل بزارم؟ اخه یه وقت تماس بگیرن مثلا مامانم گوشی برداره :دی

8- این آخریه . با توجه به اینکه میشه ایروان و آنکارا رو میشه با اتوبوسم رفت من یکی از این دو رو می خوام انتخاب کنم. از نظر هزینه و سایر چیزا خودم نظرم رو ایروانه . نظر شما رو هم بدونم عالی میشه.

میدونم بعضی سوالام تکراری بوده ولی اینقدر جوابا مختلفه که گیج شدم

راستی یه نکته . من همه جا دیدم بچه ها میگن N/A بزارین هرجا که خالیه. ولی فکر کنم دو حالت اینجا پیش میاد که با مثال میگم:

یه زمانی هست یه چیزیو نداری یا خالیه مثلا من اسم میانی ندارم یا اسم مستعار ندارم . فکر کنم اینجور موقع ها None بنویسیم بهتره

یه زمانیه که یه چیزی بهمون مربوط نیست مثلا من مجردم پس اسم همسر بهم مربوط نیست اینور موقع ها فکر کنم N/A بهتره

حالا نمیدونم تا چه حد درست باشه این
تشکر کنندگان: sadeghi897
(2013-05-15 ساعت 16:03)rainyboy نوشته:  من با یه عالمه سوال جدید اومدم :دی

1- اولیش ربطی به این تاپیک نداره . ولی من هرجا گشتم نتونستم واسه خودم امضا بزارم اینجا!!

2- عکس از فرمی که واسش هست بزرگ تره . چیکارش کنم؟ عکس با عینک که اشکال نداره؟

3- من دوست یا آشنایی ندارم تو آمریکا آدرسارو نزارم فعلا؟

4- تو بخش ازدواج من زدم مجرد . لازمه که بنویسم 0 بار ازدواج کردم؟

5- من تصمیم گرفتم که عین حقیقتو بنویسم واسه همین نوشتم که فوق میخونم و در حال تحصیلم. تا موقع مصاحبه هم که میتونم آپدیت کنم فرمو. حالا من تو شغل فعلی چی بنویسم ؟ من متوجه شدم سابقه کار داشتن باعث دردسر میشه. خوب من حقیقتش ندارم به شکل رسمی. پس فکر کردم که کلا از کار حرفی نزنم. چون تا این سن هم دانشجو بودم با عقل جور در میاد؟ نظر شما رو میخوام بدونم

6- من عضو یه انجمن علمی تخصصی هستم . ذکر کنم ؟

7- در مورد تلفن. اشکال نداره موبایل بزارم؟ اخه یه وقت تماس بگیرن مثلا مامانم گوشی برداره :دی

8- این آخریه . با توجه به اینکه میشه ایروان و آنکارا رو میشه با اتوبوسم رفت من یکی از این دو رو می خوام انتخاب کنم. از نظر هزینه و سایر چیزا خودم نظرم رو ایروانه . نظر شما رو هم بدونم عالی میشه.

میدونم بعضی سوالام تکراری بوده ولی اینقدر جوابا مختلفه که گیج شدم

راستی یه نکته . من همه جا دیدم بچه ها میگن N/A بزارین هرجا که خالیه. ولی فکر کنم دو حالت اینجا پیش میاد که با مثال میگم:

یه زمانی هست یه چیزیو نداری یا خالیه مثلا من اسم میانی ندارم یا اسم مستعار ندارم . فکر کنم اینجور موقع ها None بنویسیم بهتره

یه زمانیه که یه چیزی بهمون مربوط نیست مثلا من مجردم پس اسم همسر بهم مربوط نیست اینور موقع ها فکر کنم N/A بهتره

حالا نمیدونم تا چه حد درست باشه این

1. باید تعداد پست هاتون فکر می کنم به 10 تا برسه تا بتونید امضا درست کنید.
2.اشکالی نداره از کادر بزنه بیرون، اگر عینکی هستین که مشکلی نداره ولی نباید در عکس رو صورتتون سایه بندازه.
3.مشکل خیلی هاست بگردین یکیو پیدا کنین موقتا آدرسشو بتویسید بعدا میشه تغییرش داد.
4. N/A بزارید.
5. همون student رو بنویسید. مشکلی نیست.
6. حقیقت رو بگین بهتره.
7.نمی دونم ولی حرفی از cellphone یا همون موبایل زده نشده.
8. من خودم هم ایروان رو انتخاب کردم ولی این انتخاب شخصیه.
**** در راهنمای بالای فرم گفته شده که از N/A استفاده بشه، دل بخواهی نیست. فقط یه مورد رو خودشون گفتن بنویسید never.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، rainyboy ، sadeghi897 ، ojee
(2013-05-15 ساعت 15:56)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 15:26)nedafarsi نوشته:  منم خیلی نگرانم چون ایتم 33 رو ویرایش کردم تا همه 6تا محل تحصیلم جا بشه (یعنی الان بجای 4تا خط 6 تا خط داره) ....نگن یهو چرا زدی فرم رو تغییر دادی Sad

این کار شما تغییر اساسیه! همون 4 خط بزارید بمونه! بقیه مراحل تحصیلتون رو در یک برگه اضافی ضمیمه فرمها کنید. من فقط فیلدهای تاریخ رو برای نوشتن N//A دستکاری کردم!

از حامد عزیز بابت رتبه کمال تشکر رو دارم! جایی بهتر پیدا نکردم برای تشکر! Big Grin

ای بابا چه حیف....یه جدول خوشگلی درست کرده بودم، پیست کردم قشنگ 6 تا خط هم جا شد!!!
آخه یه سری دوستان نوشته بودن میشه یه جدول طراحی کرد جاش گذاشت!!!
ضمناً من که میخوام فرم هامو میل کنم این برگه اضافی دقیقاً کجا قرار میگیره یعنی در ترتیب صفحات بعد از صفحه 4 بذارم (آخرین صفحه) یا بلافاصله صفحه بعدش که میشه صفحه 3....شرمنده کمی پیچیده شد فکر کنم!!!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-15 ساعت 14:48)ارمیتا نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 14:37)hushmandco نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 14:33)ارمیتا نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 14:28)hushmandco نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 13:50)ارمیتا نوشته:  

شرعا خیر.

خیلی ممنون از جوابتون Smile. من یک سوال دیگه هم داشتم. چرا همه میگن فرمها رو ایمیل کنید عیب نداره؟ اخه تو خود سایت لاتاری که نوشته برای سابمیت کردن فرم را باید حتما به ادرسشون بفرستیم. هیچ اشاره ای به ایمیل نکرده که.؟؟؟!!
شخصا پست کردم ولی ظاهرا ایمیل هم میشه کرد. سفرناممو بخونین متوجه میشین چرا.

ممنونم. خوندم ولی باز هم متوجه نشدم . شما نوشته بودید بعد از خرج زیاد فهمیدید که میشد با ایمیل هم فرستاد. من میخواستم بدونم ایا این ادرس ایمیل رو جایی مکتوب بهش اشاره شده یا نه؟ من دنبال رفرنس برای ادرس ایمیل میگردم که مطمئن شم. همه اشاره کردند ولی کسی نگفته از کجا این ادرس ایمیل رو اوردن.

ظاهرا این روش عملا جواب داده. من هم جایی به متنی برخورد نکردم. شما اگر مثل من وسواس دارین دی اچ ال کنین. کار بی شک و شبهه و آرامش بخش. کما اینکه دوستان زیادی در سالهای گذشته و امسال ایمیل هم کردن. کارشون هم به سرانجام رسیده.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-15 ساعت 16:38)aghaghia نوشته:  2.اشکالی نداره از کادر بزنه بیرون، اگر عینکی هستین که مشکلی نداره ولی نباید در عکس رو صورتتون سایه بندازه.

در تکمیل توضیحات ایشون، اضافه می کنم که نباید شیشه ی عینک برق بیوفته، و حالت انعکاس داشته باشه.
تشکر کنندگان: hushmandco ، rainyboy ، sadeghi897 ، aghaghia
(2013-05-15 ساعت 17:03)nedafarsi نوشته:  ای بابا چه حیف....یه جدول خوشگلی درست کرده بودم، پیست کردم قشنگ 6 تا خط هم جا شد!!!
ضمناً من که میخوام فرم هامو میل کنم این برگه اضافی دقیقاً کجا قرار میگیره یعنی در ترتیب صفحات بعد از صفحه 4 بذارم (آخرین صفحه) یا بلافاصله صفحه بعدش که میشه صفحه 3....شرمنده کمی پیچیده شد فکر کنم!!!

یه فایل ورد درست کنید! سمت راست کیس نامبر و مشخصات و پایینش میتونید جدولی که گذاشتید رو قرار بدید! و باید بنویسید From DS-230 part XX
این فایلو میتونید Save as PDF هم کنید و به صورت جدا در ایمیل ضمیمه کنید! توضیح اینکار رو هم چندین بار دوستان و خود من در همین تاپیک دادیم! یکم وقت بزارید مطالعه کنید سوالی براتون نمیمونه! Cool
یادتون نره که هر فرم رو جدا ضمیمه کنید! به فرم اصلی هم صفحه اضافه نکنید.
در مورد جدولتون هم چون صفحه بندیو احتمالا بهم میزنه اینکارو نکنید بهتره!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: nedafarsi ، aghaghia
من همسرم برنده شده من بالای فرم 230 که برای خودم ÷رم میکنم کیس نامبر همسرم و اسم همسرم رو بزنم یا فقط کیس نامبر؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 17:40)hani.saray نوشته:  من همسرم برنده شده من بالای فرم 230 که برای خودم ÷رم میکنم کیس نامبر همسرم و اسم همسرم رو بزنم یا فقط کیس نامبر؟
فقط کیس نامبر.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: hani.saray ، sadeghi897 ، aghaghia ، Hadi2014 ، ojee
(2013-05-15 ساعت 17:40)hani.saray نوشته:  من همسرم برنده شده من بالای فرم 230 که برای خودم ÷رم میکنم کیس نامبر همسرم و اسم همسرم رو بزنم یا فقط کیس نامبر؟

فقط کیس نامبر همسرتون
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hani.saray ، sadeghi897 ، hushmandco ، ojee ، آلیس-1980
(2013-05-15 ساعت 17:03)nedafarsi نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 15:56)ali_am76 نوشته:  

راستی تو قسمت شغل تو امریکا میشه چند تا شغل نوشت؟

ای بابا چه حیف....یه جدول خوشگلی درست کرده بودم، پیست کردم قشنگ 6 تا خط هم جا شد!!!

من فکر نمی کنم مشکلی باشه حتی بعضی دوستان پیشنهاد کرده بودن که همنیجوری باشه . ولی من هرکاری کردم نشد 6 تاش کنم. شما خوب تونستی Big Grin

تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 17:42)hushmandco نوشته:  
فقط کیس نامبر.

بالای فرم همسرم باید کیس نامبر، اسم ، وتاریخ تولد نوشته بشه درسته؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-05 ساعت 12:55)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان در قسمتی که باید اسم و فامیلمونو به فارسی بنویسیم من با نرم افزار NITRO PRO کار می کنم حروف فارسی رو جدا از همو از اخر به اول میاره لطفآ راهنمایی می کنید چکار کنم؟ تشکر

سلام من بانرم افزار Acrobat reader Pro 9 كلمات فارسي رو تايپ كردم و درست عمل كرد .
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، aghaghia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان